Im am tired! Good night!


Foto: Jag.


Tänker på er och hoppas ni har det bra!


Kommentar

Fick kommentarer från "Hengi" utan någon hemsida eller länk till någon slags sida över huvudtaget.
Måste tacka för dom och säga att jag alltid är intresserad av att lära mig nya sakerhör gärna av dig igen!


Min dag!

Imorse vaknade jag tidigt, gick upp och sen plockade Madde och Malin upp mig med lilla Olivia. Vi åkte till Marieberg där vi strosade runt i affärer, hälsade på Ellen en sväng och handlade lite. Jag var tvungen att köpa en ansiktslotion, puder och consealer innan jag drar till Tyskland. Köpte billiga saker så det var bra :) Efter Marieberg åkte vi hem till Malin i Bäck. Jag och Madde la oss på studsmattan med Olivia. Vi låg i bikini och stekte och Olivia låg under ett parasoll. Solen tog lite men vi hann inte sola länge för det började regna. Vi softade iallafall där några timmar tills pappa plockade upp mig. Vi åkte till Brickebacken där jag gick in till tandläkaren. Har haft lite tandvärk och det visade sig vara en visdomstand som växte lite fel så hon slipade ner den lite för att det skulle göra mindre ont och om ett par veckor ska jag tillbaka och ta bort den. Visdomständer gör ändå ingen nytta. För övrigt var tandläkaren jag hade idag galet bra. Hon frågade ofta om det gjorde ont och om jag mådde okey och så! Efter tandläkare släppte pappa av mig hemma, jag pussade på Johan, bytte om och cyklade snabbt till jobbet där jag jobbade i fyra och en halv timma. Johan kom dit och vi cyklade hemåt tillsammans! :) När vi kom hem softade vi en stund och sen städade vi här hemma. Nu har jag precis kommit upp efter att ha varit ute och pratat lite med Robban som jag inte träffat på kanske två månader? Nu ska jag ta det lugnt en stund, dricka upp min multivitamin och sen sova! Mina dagar är så bra och fulla med bra saker som händer hela tiden. Den här veckan och dom kommande framöver är happy times! :) Natti!


Snowgoons


Stockholm


True sayin


I miss u so much


Jag idag


Haters

Make your haters your motivaters!


Fint väder

Vigdis plockade ut mig förut och vi åkte ut till Gällersta. Jag satt på en stol ute och solade medans mamma målade husen. Jag la mig sen i soffan under paviljongen och sov en stund. När jag vaknade slog jag på iPoden och lyssnade på riktigt tung musik. Var skönt som fan att sola lite, var ju riktigt varmt och skönt idag ! :) När pappa var klar med maten fick mamma först sin present av mig och det var en klänning som jag tyckte var riktigt fin och hon också. Nu måste hon bara testa den och se om den passar! Efter maten skjutsade pappa hem mig och precis när jag kom innanför dörren ringde dom från jobbet och sa att jag inte behövdes idag. Kändes både tråkigt och skönt på samma gång. Tråkigt för att jag vill ha timmar och det är alltid skönt att få jobba, man sover så mycket bättre på kvällarna. Men skönt ändå för nu kan jag grilla med Johan och Per i kväll och så dra iväg och kolla lite i stadsparken på Yeah-festivalen. Nu ska jag ta en dusch och styra upp det här trötta ansiktet lite! :)


RDX - Bendover (Blir sugen på att dra ut och dansa!)


Method man


Army of the pharaohs - Dump the clip


Freddy Madball Ft Slaine & Jaysaun - Gunshots


Jedi mind tricks - Philosophy of horror


Reef the lost cauze Ft Ethel cee - Not that easy


Snowgoons tour with Lord Lhus, Reef, Block & Sicknature


Reef the lost cauze


Love, hope, life!


Jag mår så bra!


Saknar dig Carro, tänker på dig Jonna, vill träffa dig Madde, du är så jävla go Zana!
Ni tjejer alltså, underbara!
Nu ska jag decka, kunde inte slita mig från musiken!
Det börjar blir ljust
sov gott på er!
More love, less hate!


En chill dag


Memories


Fet musik med Snowgoons!



Snowgoons Ft Block Mccloud, Sabac Red & Lordwillin - Valley of death



Snowgoons Ft Qualm Darkskinned Assassin & Lord Lhus - I did everything



Snowgoons Ft Buckshot Reef the lost cauze & Chief Kamachi - Make way



Snowgoons Ft Edo G - Nothin you say



Snowgoons Ft Lord Lhus & Savage brothers - Who are you



Snowgoons Ft Reef the lost cauze - Never


Måste publiceras igen! R.A the rugged man - Uncommon valor


Måste publiceras igen! Lord Lhus - Triple threat


Lördag

Idag innan jobbet, tog jag en dusch, slängde i mig lite pasta (det var allt jag fick i mig för jag har en visdomstand som är på väg ner och den smärtar på hög nivå) och sen cyklade jag till jobbet. Jobbade mellan klockan 18.00 och 00.30. Skulle ha jobbat längre men eftersom att jag var backup var jag den andra som fick rulla hemåt. Efter jobbet mötte jag upp Jonna och Pernilla, vi mötte sen upp DK, umgicks en stund och sen cyklade jag hemåt. Har haft en bra dag idag, mår riktigt bra! Vill blogga om allt som är på väg men det får vänta ett litet tag till! :)

I morgon är det morsdag och då ska jag ut och fira mammosh! Har fixat en present som jag hoppas hon kommer tycka om :) Tanken som räknas anyways! Ja, vad mer kan man säga? Jobbar i morgon också vilket känns bra! Mer timmar, mer pengar! Känns skönt att äntligen ha börjat jobba igen! Nej, nu pallar jag inte skriva mer! :)


True story

What you give is what you get!


My night

Nu ska jag laga mat.
Därefter blir det en dusch och cykla till jobbet.
Ha en bra kväll allihopa!
Tänker inte låta något förstöra den här dagen som är så galet bra! ;D

Feeling so damn good

JAG MÅR SÅ BRA!


Mitt hjärta bankar!

Det är galet!
Mitt hjärta bankar, slår så hårt!
Jag har nyss fått veta lite saker.
Bra jävla saker som kommer hända snart men jag kan inte blogga om det än!
Det finns anledningar men om ni väntar ska ni få se på fan!
Den här dagen är en bra jävla dag!


Wouldnt be

Om vi vore perfekta vore vi inte människor.


Snowgoons Ft Reef the lost cauze, Lord Lhus & Viro - King kong


I love this song! Duffy - Stepping stone!


It aint easy

Att inte vara någon annan än sig själv i en värld som försöker få en att bli som alla andra.
Är den svåraste kampen en människa kan ge sig in på och en kamp som aldrig tar slut.


Ledig Fredag

Igår, precis när jag hade tänkt börja fixa mig ringde Petra och sa till mig att gå ner. Hon tvingade in mig i bilen och sen körde hon iväg och jag hade inga skor på mig. Hon ville ha hjälp att köpa en Parfym så jag gick in på Kicks i Strumplesten, inte hela världen men men därefter åkte vi tillbaka hem till mig och Johan där Jonna väntade. Vi satt ute en stund pratade lite och sen gick Jonas och hans bror förbi så vi snackade lite skit. Väl uppe tog jag en dusch, sminkade mig ochfixade håret. Petra drog iväg, jag och Jonna blev klara och så cyklade vi till Liquid där vi tog varsin dricka och en pommes tallrik. Folket som var där igår var för, för mycket. Alla var så jävla högljudda, skrek och hade sig så vi blev inte så långvariga där. Musiken däremot var galet bra, Pascal som spelade! Efter Liquid cyklade vi förbi East west sushi och satt där tills Tommie plockade upp Jonna. Jag cyklade till Öster och mötte upp MP! Äntligen fick jag träffa honom igen! :) Kändes precis som igår som vanligt eftersom att han är som han är. MP. Alla som känner honom vet vad jag menar. Pigg, glad, positiva, galen. MP! :) Vi stod och pratade ett tag tills hans vänner kom ut och dom skulle vidare. Jag cyklade då hem till Tommie där vi fixade oss lite, testade några tunga jeans, lyssnade på musik och chillade. Tommie fick mig igår att inse att ett av mitt livs största misstag är att jag inte köpte Lee-hängselbyxorna från Kennedies och nu finns dom så klart inte kvar. Hänget är perfekt, färgen är min favorit och dom är galet mjuka och sköna men men. Kanske kan få tag på några andra en vacker dag. Vi drog iallafall till Frimis där kön var helt sinnessjuk lång men vi kom in fort och slapp betala också så det var skönt! Tack för det Jimmy! :) Väl inne på Frimis var det för, för mycket folk på stora dansgolvet så jag, Jonna och Tommie höll oss på lilla dansgolvet och ute hela kvällen. Dansade var det enda vi gjorde och det var ju därför vi gick dit. Igår var en sådan där riktigt bra utekväll utan tjaffs, utan alkohol och utan stelhet i kroppen. Jag hade en galet bra kväll med er två, det måste vi göra om snart igen! :) Thank you!

Imorse vaknade jag och Johan vid tio, låg kvar i sängen och kramades en stund tills det ringde på min mobil. Det var MP som stod på min baksida så jag sprang ner direkt och vi pratade en stund innan vi var tvungna att säga hej då :( 20 dagar kvar nu! Sen får vi umgås hur mycket vi vill, I cant wait! När MP åkte drog jag och Johan till Bäck där jag softade med Malin, Kenneth och Emilia. Lilla Olivia hade jag i famnen mest hela tiden men blev ingen lång stund för vi hade brottom. Vi åkte förbi MAXI, jag pratade med Madde en snabbis och medans Johan var på systemet handlade jag matvaror. Vi åkte sen hem och Johan plockade bara ihop sina saker och drog eftersom att han skulle iväg. Just nu håller jag på och plockar här hemma, är ett bombnedslag efter igår! Jonna och DK kommer förhoppningsvis hit sen! :) Jobbar från kl 18.00 idag.


Mp! Idag ses vi, jag längtar! Saknat dig så mycket!


Emilia


Foto: Jag.


Emilia


Foto: Jag.


Jonna

Varit på stan idag med min kära vän Jonna. Vi gick runt i affärer, satte oss på Gottis där hon käkade en glass och jag drack en Red bull. Jag köpte ett halsband på Glitter och Jonna köpte en tung baddräkt som var öppen över ryggen, på sidorna och lite uringad fram. Kommer bli grym i sommar hjärtat! Vi träffade DK, Johan och Sammy en sväng och så mötte jag Petra en stund, träffade Sabina en stund och så vidare! :)

Det blev en jävla massa knas idag också kan jag säga. För det första så väntar jag otåligt på ett samtal som jag inte verkar få och får jag inte det innan sent i kväll så kommer jag somna gråtandes. Hoppas ju då inte att det blir så! Ett annat problem idag är iallafall ordnat nu, kan inte skriva om det men nästa vecka ska jag blogga som fan om den saken! ;)

Just nu är jag och Johan hemma, han spelar och jag tänkte snart duscha och börja fixa mig för ikväll ska troligtvis och förhoppningsvis jag, Madde, Jonna, Johan, Tobbe och Per grilla innan jag och Jonna ska till Frimis. Hoppas det blir en rolig kväll men har inga förväntningar. Ska iallafall inte dricka något mer, det kändes bara så jävla onödigt igår. Jag hade inte roligare för att jag drack mina två cider och min lilla rabarberdrink, jag slösade däremot pengar och hjärnceller så nu skiter jag i alkohol. Tror faktiskt inte att det är någonting för mig, har så jävla mycket roligare utan! :) Nej, nu ska jag plocka rätt lite och sen börja fixa mig. Vad ska man ha på sig i kväll?!


Jag saknar dig C!


Vinnie Paz & I


Snowgoons Ft Block Mccloud, Sabac Red Lordwillin - Valley of death


Snowgoons Ft Buckshot, Reef the lost cauze And Chief Kamachi - Make way


Vinnie Paz Ft BLock Mccloud - End of days


Petra


Foto: Jag. (Jag och Petra ska dra iväg till ett ställe snart och fotografera igen. Jag ser verkligen fram emot det!)


Emilia


Foto: Jag.


Music

Jag är kär i albumet "The trojan horse".
Albumet med Snowgoons och bland andra Lord Lhus, Sabac red, Savage brothers, Block Mccloud, La coka nostra, Reef the lost cauze m.fl.
Låt numer 8: Make way och låt numer 14: Valley of death är de tyngsta tracken på hela skivan!
Har ni inte hört skivan, listen to it!

Torsdag (igår)

Igår när jag vaknade tog jag en dusch, fixade mig och tog på mig kläder. När jag var klar åt jag frukost och strax därefter kom Malin, Emilia och Olivia hit :) Malin hade med sig en Power king till mig, hihi tack tack för det! ;) Dom stannade bara en liten stund för dom skulle till BVC med Olivia :) Vid elva kom mammas kompis Thomas och hämtade mig. Han skjutsade ut mig till Kumla och Djupadalsabadet där jag och de andra nyanställda badvakterna fick arbetskläder och scheman. Vi fick sen gå runt på badet, lära oss en del om hur det funkar och så. Det var relativt mycket att ta in men man lär sig ju mest genom att bara komma dit och jobba och av andra. Hur som helst så får jag simma hur mycket jag vill före och efter arbetstid! Skönt! :) Mamma och Thomas plockade upp mig när vi var klara på badet och dom släåppte av mig hemma. Jag tog en dusch, fiaxade mig och mitt hår, slängde på mig kläder och gick ner till baksidan där jag satt med Madelen och Johan. Jag och Madde drack ett par cider, Johan och jag käkade lite mat och när Johan åkte iväg med Per gick vi upp i lägenheten för de var rätt kyligt där ett tag. Vi satt i soffan, pratade minnen, lyssnade på musik och sen cyklade vi upp på stan. Grabbhalvan igår så det var folk överallt. Vi skulle sitta på Hellas men gick ner till Satin i stället där jag beställde min favoritdrinmk Rabarber. Mm mm mm säger jag bara! Satt där ett tag och sen gick vi upp till SF och såg SATC 2. Filmen var riktigt bra men långt i från lika bra som ettan. Men men är uppföljare någonsin bra? Den var sevärd iallafall! :)

Ja, igår drack jag alltså (två cider och en drink) för första gången på fyra månader. Om jag ska vara helt ärligt så vill jag inte dricka. Jag är pigg idag, inte bakfull men vad är meningen med att dricka när man mår bättre utan? En cider hit eller dit någon gång är väl okey men jag känner inte att jag vill dricka och om jag ska vara ärlig så känns det riktigt skönt! Tråkigt eller ej, I just dont give a f*ck! :)


EWS

Jobbet ringde igår så jag fick dra dit och jobba en timma, alltid något! :)


Petra


Foto: Jag.


Today

Gick upp halv sju imorse, mötte Madelen och cyklade till gymet. Vi körde rullbandet en halvtimma och gymet en halvtimma. Efter det cyklade jag hem, åt frukost, tog ner tvätten från tvättställningen och sen glodde jag bara på tv och softade i soffan. Kollade på första säsongerna av One tree hill och OC idag. Det var inte igår kan jag säga! Mamma och Thomas plockade upp mig och vi åkte upp en snabbis på stan där vi köpte en jeansklänning åt mig! Hur fin som helst! Tack mammosh! :)

Den 7 Juni fram tills den 14 Juni befinner jag mig i Tyskland om jag lyckas byta bort mitt Lördagspass på EWS, nu är det bara att hålla tummarna för om det går bokar jag biljetterna first thing tomorrow! I cant wait! Kommer bli så jävla roligt! Saknar dig Carro, snart ses vi äntligen!


En bild från fotograferingen med Petra


På bilden: Petra. Foto: Jag. Stylist: Petra och Carro.


R.A the rugged man! The illest!


Tisdag

Vaknade vid nio, gick upp, sorterade tvätt.
Gick ner i tvättstugan och slog på tre maskiner.
Gick upp, åt frukost och snart ska jag ner och ta upp tvätten.
Vädret är sämst och min lön blev inge vidare så lär ju ta det lugnt en månad framöver.
Iallafall så ska jag upp på stan lite senare och fixa en sak.

Det vart inge

Det vart ingen minigolf idag men jag cyklade hem till Tobbe och Madde en sväng efter att jag snackat lite skit med Sabina och Veronica som satt på baksidan och fikade med sina söta ungar. Väl framme hos Madde och Tobbe slog vi på Sex and the city 1 när dom hade betalat klart sina räkningar! Hur bra är satc? Det är ju sjukt! Iallafall så är jag hemma nu och ska sova! Natti!


Adidas


- Bilden är från idag.


Jag


Foto: Carro (Frisör)


Jag och Petra


På bilden: Jag och Petra när jag fotograferade henne här om dagen! Sminkningen har Petra gjort själv. Foto: Carro och det var även hon som fixade Petras hår.


Emilia


Foto: Jag.


Full rulle

Igår när jag vaknade, fixade jag mig och sen skjutsade Johan ut mig till Bäck där jag först Hälsade på Madde och Tobbe. Jag gick sen över till Bed and breakfast och hälsade på Maddes och Tobbes föräldrar som var där. Dom hade grillat och umgåtts dagen innan, roligt som vanligt att se alla :) Jag gick sen upp till Malin Kenneth och ungarna där jag gav Malin sushi och blev bjuden på pannkakor. Vi alla umgicks där i några timmar och sen åkte vi in mot stan. Jag gick hem en sväng och sen mötte jag upp Madde och Tobbe i lekparken där vi stimmade och stojjade med Emilia :) Tog en massa kort gjorde vi också! Efter ett tag cyklade jag hem till Jonna och softade med henne en sväng och sen cyklade jag till Lisa och umgicks med henne i flera timmar. Hennes pappa kom förbi en sväng och sen kom hennes man Toni hem också. Sori och Sandra kom över senare med sin söta lilla amstaff-valp. Ville verkligen ta med henne hem! Haha, iallafall så var det en riktigt trevlig kväll och Sandi kom förbi en sväng också! Tack till er alla, var roligt att se dig Lisa! Var inte igår! :) Jag åkte sen hem och deckade!

Idag har jag och Madde varit i lekparken med Emilia. Hon sov över hos Tobbe och Madde i natt. Vi åkte sen ut till Bäck och lekte med Emilia, mös med Olivia och fick god mat :) Vi åkte sen till Marieberg där jag köpte en bikini som jag hade beställt från H&M. Skönare att testa innan man köper så nu har jag klickat bort den från H&M :) Köpte också ett vitt linne på Bik Bok, några cider från systemet och ett par strumpbyxor. Torsdag säger jag bara ska vi ha roligt tjejer! :) Nu ska jag greja lite hemma och vänta på en telefontid med vårdcentralen, har fått ett litet problem ;) Haha fy fan! Senare blir det kanske minigolf med Johan, Madde och Tobbe :)


East west

Hemma nu!
Jobbade mellan 17.00 och 23.30.
Inte lika länge idag alltså men det var rätt skönt det.
Under dagen har jag legat på baksidan och solat, fått mig lite färg.
Har mest softat och så kom Malin hit med Olivia en stund och vi chillade lite.
Jag drog sen en pizza och cyklade till jobbet.
Det är väl min dag
på ett ungefär.
Just nu spelar Johan och Per tv-spel och jag sitter här.
Det regnar nu men hoppas på fint väder i morgon.
Ska troligtvis ut till Bäck och umgås och sen någon gång under dagen ringa Carro!
Saknar dig så det gör ont, du har så mycket att berätta!
Really cant wait!
Tänker på dig för mycket!
Nej, nu ska jag softa lite med killarna och sen decka.
Natti!

Förresten så ska jag jobba på Tisdag för jag tog Alexandras pass. Jag jobbar sen Onsdag. Skulle jobbat på Torsdag men söta, snälla Dojjan tog mitt pass så att jag och tjejerna kan gå och se Sex and the city 2 och då ska jag också ta mig en drink eller någon cider tänkte jag. Första gången på fyra månader! Iallafall så jobbar jag sen också Fredag och Lördag.Onsdag ska jag förresten till Kumla också och träffa alla i personalen på badet! Ser fram emot det riktigt mycket. Snart får jag schemat och det känns hur bra som helst! Från inget jobb och sjukskriven till två härliga jobb. Känns guld!


Work, work, work

Galet! Igår jobbade jag mellan 18.00 och 03.30 på natten.
Kassa/disk igår och när jag kom hem tvärdeckade jag.
Nu ska jag sola med Jonna och DK ett par timmar sen ska jag fixa mig för att jobba igen.
17.15-Lås/Stängning idag!

Finaste vädret

Hej på er! Inte bloggat idag, iallafall. Imorse vaknade jag, tog en dusch, fixade mig och sen kom Madde hit. Vi åt frukost och hon höll mig sällskap när jag diskade! När hon drog till jobbet slappade jag en stund och sen åkte jag till Salongen "unikt" där jag träffade Petra och en frisör som heter Carro. När Carro fixat klart Petras hår åkte vi till Karlslund där jag fotograferade Petra. Carro tog behind the scenes bilder så det kommer upp en massa senare! Iallafall så åkte vi sen till stan, satte oss på Java och tog en fika. Jag cyklade sen hem och Madde kom över. Vi la oss på baksidan och solade, spelade kort och tog det lugnt. Nu ska jag fixa lite saker och sen dra hem till Carros föräldrar. Vid tio ska jag hem till Jonna och umgås en stund innan jag ska hem och sova :)

Saknar dig Carro!


The Real & The Raw ft Jaysaun (Snowgoons Remix)


Min dag

Gick upp klockan sju imorse. Det skulle jag aldrig gjort. Jag cyklade till gymet och väl framme cyklade jag på en spinningscykeln i ca tio minuter tills Madde sa att hon var uppe på gymet så jag gick och pratade lite med henne när jag insåg hur trött jag var och hur smärtsamt ont det gjorde i mina fötter. Vi cyklade hemåt och jag åt en god frukost och chillade. Tog det lugnt tills mamma slutade jobbet och hon och Thomas plockade upp mig. Vi åkte till stan och köpte arbetsskor och skosulor till mig eftersom att skorna jag har är platta och gör så galet ont. Känns bra nu iallafall att ha ett par ordentliga arbetsskor. Därefter åkte vi till China och åt mat! Riktigt gott var det, som vanligt! Efterrätt blev det också :) Efter det åkte vi till Resecentrum och kollade på Pendel + kort eftersom att jag börjar jobba i Kumla vecka 24! Måste inskaffas och det ska det göras snart! :) Jag fick sen skjuts hem, tog en dusch och softade tills Johan kom hem och när han stack iväg för att träffa Tobbe somnade jag i soffan :( Onödigt men det var inte planerat och det är sånt som händer! När jag vaknade cyklade jag hem till Madde, mötte upp Ellen utanför porten och så gick vi upp. Medans Tobbe, Madde och Ellen käkade tog jag det lugnt och sen gick vi tjejer ner till uteplatsen och satte oss på en filt. Vi snackade skit, jobb, semsterar, kärlek. Tjejsnack helt enkelt! Nu är jag hemma och har varit det en stund! Ska äta lite glass nu och sen ska jag sova!


All black and whites



.

- Det man klagar på hos andra ser man oftast i sig själv.


Schema

East west sushi:

Vecka 20

18/5 Tisdag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)
19/5 Onsdag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)
21/5 Fredag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/Backup)
22/5 Lördag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)

Vecka 21

Onsdag 27/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/backup)
Torsdag 28/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/backup)
Lördag 29/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)
Söndag 29/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/backup)

Vecka 22

Onsdag 2/4 19.00-23.00 (Väder/Backup)
Torsdag 3/4 19.00-23.00 (Väder/Backup)
Lördag 5/5 14.00-Lunch

Vecka 23

Lördag 12/5 19.00-23.00 (Väder/Backup)

Fick dom här albumen av Carro & Manuu! För feta! Thank you!


Frenemy

Keep your friends close and the enemys closer, the enemy is you!


Snowgoons Ft Block Mccloud, Sabad red Lordwillin - Valley of death


Stan

Duschade och fixade mig tidigare och så cyklade jag ner till polisstationen och plockade upp mitt pass. Det är absolut och utan tvekan det fulaste passkortet som tagits i hitorien. Jag skämms och vill inte ens resa någonstans men men shit happen. Efter att jag plockat upp passet cyklade jag upp på stan och gick till Louise H där Jimmy klippte mamma och Vigdis hår samt färgade mammas hår lite. Blev ju hur bra som helst! Vi tog sen en liten tripp på stan. Köpte ingenting till mig själv idag, bra gjort va? Köpte däremot varsin present till Madde, Jonna och Carro :) Väl hemma plockade Johan upp mig och vi åkte ut till Ica Maxi och handlade. Träffade Madde där och gav henne hennes present och hon blev glad verkade det som :) Jag köpte lite frimärken av henne också för ja ghar bara ett kvar! Nu är vi hemma igen efter att ha handlat en del matvaror :) Ska fixa käk nu och dra till jobbet så jag är där till klockan sju för jag jobbar i kväll. Känns hur bra som helst! :) Vi hörs kanske senare!


5th Criminal ft Slaine, Sicknature & DJ Illegal (Snowgoons) - Dungeon Masters


La coka nostra Ft B-real - Im an american


Snowgoons Ft Buckshot, Reef the lost cauze & Chief kamachi


Snowgoons - The Inauguration


Tisdag

Bra början på dagen måste jag bara säga! Vaknade vid kvart i åtta, låg och snoozade tills klockan åtta och sen gick jag upp, klädde på mig och gick ner till baksidan där jag mötte Madde. Vi cyklade mot väster och vidare mot Risbergska. Vi mötte upp Ellen vid Ciseks/Alessandros grill och drog förbi Risbergska skolan ner mot Hästhagen och Karlslundsspåret. Pratade en hel del om minnen från tiden på gymnasiet. Nostalgitripp! Iallafall så satte vi oss vid vattnet och pratade om allt möjligt, jobb och sånt. Vi alla tjejer som har umgåtts sen gymnasiet har jobb och allt nu så det går bra för oss alla :) Vi började sen gå våran promenad och det var hur lökigt men ändå skönt som helst! Var så kvavt och varmt, haha! Efter promenaden i spåret cyklade vi hemåt och jag har precis ätit en fet frukost. En multivitamin, honungsyoughurt och kellogs k special, en frökus-macka med smör och ost. Hur god frukost som helst! Nu sitter jag bara och tar det lite lugnt, pratade nyss med Petra och hon ska nog komma in till stan sen så vi kan softa lite. Nu ska jag snart ta en dusch och sen kommer Madde förbi. Vid tre ska jag träffa mamma också och ge henne två klänningar som jag köpte till henne igår. Vi hörs snart eller senare :)


Tv-kvällen

Top model och Svenska Hollywoodfruar tittar jag på i kväll och i varje pause har jag dammsugit, diskat och grejat!
Ska lägga mig vid elva men kommer inte blogga något mer för jag måste verkligen städa lite!


Schema

East west sushi:

Vecka 20

18/5 Tisdag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)
19/5 Onsdag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)
21/5 Fredag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/Backup)
22/5 Lördag: 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)

Vecka 21

Onsdag 27/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/backup)
Torsdag 28/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/backup)
Lördag 29/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Backup)
Söndag 29/5 19.00-23.00 Kassa/disk (Väder/backup)

Vecka 22

Onsdag 2/4 19.00-23.00 (Väder/Backup)
Torsdag 3/4 19.00-23.00 (Väder/Backup)
Lördag 5/5 14.00-Lunch

Vecka 23

Lördag 12/5 19.00-23.00 (Väder/Backup) 

Reef The Lost Cauze Ft Vinnie Paz & Burke The Jurke - OPG Theme


Questions

Vad tycker du om kärlek: Bästa som finns!
När kramade du någon sist? För kanske en halvtimma sen.
Saknar du någon speciell person? Ja, Carro och Mp saknar jag så det gör ont!
Är du singel? Nej!
När fick du senast en komplimang? Igår.
Har du någonsin varit medvetslös: Inte vad jag vet.
Har du någonsin gjort något riktigt dumt? Ja.
Har du någonsin gjort något du verkligen ångrar? Ja.
Har du någonsin åkt ambulans? Ja.
Skämts över dina föräldrar? Vem har inte?
Sagt jag älskar dig och menat det? Varje dag!
Tar du droger? Nej!
Dricker du? Inte druckit på snart fyra månader men snart är det sommar och då kommer jag väl dricka då och då.
Vilka kläder sover du i? Trosor.
Vad hatar du verkligen? Jag hatar hat, allt hat, elakhet och våld.
Är du ensam nu? Nej Johan ligger i sängen och sover.
Vill du gifta dig? Jag vet faktiskt inte.
Vill du ha barn? Ja. 
Senaste personer som sov i din säng? Me!
Senaste personer som såg dig gråta? Madelen.
Senaste personer som fick dig att gråta? No comments.
Senaste personer som du delade en dricka med? Madde.
Senaste personer som du gick på bio med? Johan.
Senaste personer som skällde på dig? Johan I guess.
Senaste personer som sa någonting till dig och vad var det? Sov gott sa Johan fast det var han som skulle sova.
De senaste 48 timmarna har du: Gråtit? Nej.
De senaste 48 timmarna har du: Kramat någon? Ja!
De senaste 48 timmarna har du :Pussat någon? Ja.
De senaste 48 timmarna har du: Köpt någonting? Ja.
De senaste 48 timmarna har du: Sjungit? Ja, det har jag säkert.
De senaste 48 timmarna har du: Saknat någon? Ja!


Jag har haft en så bra dag!

Min dag började med att jag träffade Madde vid Diana och så cyklade vi till gymet där vi värmde upp i ca en kvart. Jag körde på en spinningmaskin och Madde på en maskin som liknar en crosstrainer (tror att dom heter så men lita inte på mig för jag vet inte säkert). Vi körde sen på gymet. Gick igenom alla maskiner vi ska ha på våra träningskort. Blev ca tre för mage, fyra för ben, en för bröst, en för armar och så vidare. Det blev riktigt bra och när pappa kom dit hjälpte han mig med mitt schema. När vi var klara stretchade vi och när Madde gick för att hämta sin cykel och jag var på väg hem fick jag en plan, Sickan som man är! ;) Jag cyklade mot norr, köpte en Red bull på kiosken och sen gick jag över till Blomsteraffären där jag köpte en kvist som det var ca fyra rosor på i rosa. Den var riktigt fin och jag fick den inslagen med ett fint rosa papper runt. Jag cyklade sen till Väster hem till Carros mamma. När hon öppnade dörren räckte jag fram blommorna, gav henne en kram och grattade henne på hennes 49-årsdag :) Vi satt sen och pratade, kollade lite på nya lägenheten och så tog vi en riktigt god fika vilket blev dagens frukost för min del. Min blivande chef på Kumlahallen/djupadalsbadet ringde och berättade lite om hur framtiden ser ut och jag började jobba vecka 24 och jobbar till och med vecka 33. Känns sinnessjukt bra! Vi ringde också Carro i Tyskland och vi pratade om hennes helg och allt möjligt! Saknar min älskade pärla så mycket, men jag vet att hon har det bra och det är det som är huvudsaken! Om två veckor kommer hon hem och jag längtar! Pratade också lite med Manuu och vi försöker få in en Tysklandresa innan jag börjar jobba men vi får se, tänker inte bli för glad förens allt är 100& säkert! :)


Efter ca en timma hos Nettan cyklade jag hemåt, tog mig en dusch, slängde på mig smink, satte på mig kläder och drog hem till Zana. Vi cyklade upp på stan, tog en promenad över stan och köpte varsin mjukglass på Gottis :) Vi tog våra glassar och gick till Ellens baksida där vi softade med Madde och Ellen. Var så himla fint väder och sällskapet var underbart! :) Träffade Jonna en snabbis där på baksidan vid konserthuset och sa hej en sväng också. Jag och Zana gick sen iväg, kollade i en massa affärer, softade och bara umgicks. Det var så längesen nu och jag har verkligen saknat dig! Vi måste ses oftare gullan! Vi gled sen hemåt, sa hej då, kramades och jag drog hem. Var bara hem snabbt, pussade lite på Johan och sen cyklade jag hem till Jonna. Vi kollade igenom hennes projektarbete, softade på balkongen och tog det lugnt. Efter ett tag drog jag hem och nu är jag tillbaks. Ska plocka lite här hemma och sen bara softa hela kvällen. Johan har deckat i sängen, trött efter första dagen poå "nya" jobbet. Han jobbar fortfarande för samma företag med i andra lokaler på ett annat ställe.

I morgon bitti ska Madde, Ellen och cykla till Karlslundsspåret och ta en promenix. Det är riktigt fint där uppe faktiskt vid allt vatten och så är det skönt att få umgås lite. Hoppas på fint väder i morgon för då kanske jag behövs på jobbet! Så skönt att ha börjat jobba igen så ordet skönt kan inte förklara hur skönt det är! Om det inte blir jobb så ska jag och Jonna kolla på Sex and the city 1 eftersom att Sex and the city 2 går på Bio snart och den måste vi bara se så klart! Nej, nu ska jag greja lite med bilder, lyssna på musik och plocka här hemma :)


(Skulle publicerat detta igår men internet funkade inte)

Vilken dag! Vaknade vid tolv, sent jag vet men jag brukar aldrig sova så länge så det var jag värd. Var en hektisk kväll på jobbet igår med tusen saker att göra och folk överallt! Det var ju så galet fint väder så det förstår jag! Anyways så träffade jag Madde, Tobbe och Thomas när jag slutade och dom åkte brevid mig när jag cyklade i sin bil haha! Jag fick inte cykla hem själv, gulligt va? ;) Väl hemma satt jag uppe en stund, kollade lite på tv och varvade ner för jag var så stressad och upp i varv när jag slutat jobbet. Idag blev det lugnt på förmiddagen med frukost och tv. Cyklade till gymet en timma och tränade innan jag drog hem, duschade och fixade mig. Jag mötte upp Jonna och vi gick till DK i Ladugårdsängen, softade på balkonen och lyssnade på musik. Var en skön dag! Vid sjutiden cyklade jag hemåt och Johan kom hem samtidigt med maten. Kinamat blev det idag och vi har bara myst framför tv:n hela kvällen. Riktigt skönt avslut på dagen. Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart decka. Träning i morgon bitti med Madde och någon gång under dagen ska jag träffa Zana! Längtar! :D På kvällen ska jag äntligen få prata med Carro igen! Saknar dig hjärtat!

 


Caroline

Jag saknar dig, Carro! Hope you have the time of your life, baby! Tänker på dig och ÄLSKAR DIG!


Caroline

Jag saknar dig, Carro! Hope you have the time of your life, baby! Tänker på dig och ÄLSKAR DIG!


Idag

Bädda sängen, skriva brev till Mp, diska, städa badrumet, handla bröd, youghurt, träffa Jonna, träna på gymet, mysa framför tv:n med Johan.


Zana

Imorgon får jag äntligen träffa Zana igen! Var för längesen nu, miss you sweetie!


Ews

Jobbat åtta timmar :) Nu ska jag decka!


Work

Im off to work right now! Have a nice Saturday night everybody! Peace!


Sabac red - The commitment (Produced by Snowgoons)


New t-shirt from Kandeedrawings.se


Weave

Gjort:
Tvättet löshår, diskat, dammsugit, ätit frukost, vilat.

Ska göra:
Träffa Jonna, bädda sängen, städa lite, duscha, jobba, fixa med min externa hårddiskar.


Two days

I Torsdags gick jag till jobbet, började klockan sex och allt gick bra. FIck tyvärr sluta redan klockan tio men men så är det ibland :) Jag cyklade hem efter jobbet, pratade lite med Sabina, låste fast cykeln och sen gick jag och Madde över till Thomas där Tobbe, Ellen, Mikaela och några andra var. Dom drack och vissa var rätt fulla, haha! Jag stannade bara en stund och när jag kom hem tog jag det lugnt, plockade lite, satt vid datorn en stund och sen la jag mig och decka!

Igår var det Fredag och jag vaknade halv sju. Hade behövt sova men det gick inte så jag klev upp, åt frukost, tog en dusch, sminkade mig lite och klädde på mig. Sen chillade jag tills strax efter tio när Madde kom och plockade upp mig :) Vi åkte ut till Marieberg där vi mötte upp hennes syster Malin och hennes dotter Olivia. Mamma och Vigdis kom också så jag gick iväg och kollade lite med dom. Hittade faktiskt ingenting vilket var skönt men en träningskalender fick jag av mamma, tack så mycket för den! Behövde verkligen det :) Köpte också lite kuvert så att jag kan skicka lite brev :) Iallafall så åkte Madde hem, mamma och Vigdis iväg och så var det jag och Malin kvar med lilla Olivia. Vi gick in på Coop och handlade och sen åkte vi ut till Bäck där dom bor. Först hämtade vi Emilia från dagis och när vi kom tillbaka hem till Malin och Kenneth så deckade Malin i soffan. Jag softade med Emilia, hade lilla Olivia i famnen och när Kenneth kom hem fick han en present, haha! Han fick byta Olivia lilla bajsblöja! Det ville jag inte göra kan jag säga, haha! Madde och Tobbe kom ut lite senare på kvällen och då gick jag, Madde, Emilia, Olivia, Malin och Kenneth hem till Maddes föräldrar Nettan och Thomas där vi umgicks, grillade, åt god mat och sen satt vi där hela kvällen på uteplatsen bland en massa tända ljus och det var hur mysigt som helst! Kom hem rätt sent och då var Johan och Per här hemma. Jag plockade rätt på alla kläder och sen deckade jag. Idag har jag diskat, vattnat lite blommor och nu tänkte jag dra till gymet, träna en stund och sen cykla hem, äta frukost och städa lite här hemma.


Never take anything or anyone for granted

Glöm ej att leva min vän
Dagen som gick kommer aldrig igen

Yesterday

k


För tung låt!



Bilder från Kolmårdens djupark


Foto: Jag.


Kolmårdens djupark


Gårdagen spenderades på Kolmårdens djurpark med pappa. Han plockade upp mig vid halv åtta på morgonen och då åkte vi raka vägen mot Kolmården. Vägen dit var riktigt fin, sjöar och fin natur överallt. Husen på vägen var helt sinnessjukt fina. Dom var stora med stora fönster och stora uteplatsen, balkonger, altaner och så vidare. När vi kom fram parkerade vi, betalade och gick in. Vi köpte varsitt årskort, det kändes lika bra för vi är helt säkra på att det kommer utnyttjas! Vi kollade på vargarna, lodjuret, kameler, getter, grisar, tigrar och en jävla massa andra urfina djur. Pappa ville äta lite matsäck och fotografera lite fåglar så jag gick ner till Marine world, kollade på Delfin showen och sen gick jag iväg och kollade på lite annat. Vi möttes sen och fotade elefanter, noshörningar, zebror och så vidare. Vi gick förresten in på "Aparium" innan vi gick ut ur djurparken och där inne fanns dvärgsilkesapor, schimpanser och gorillor. Schimpanserna var inte blyga kan jag säga, haha! Alltså dom pissade, drack sitt eget piss, käkade sitt snor, satt i sitt eget piss och fulade sig haha! Dom är charmiga som fan men jag hade aldrig sett dom bete sig så förut, haha!

Anyways, strax innan fyra gick vi ut ut djurparken och in på ett ställe som hade en massa aquarium och terrarium. Där inne fanns också sådana små apor och tre stycken hoppade på pappa och bara mös, haha! Den ena försökte krypa in i väskan och dom ville verkligen inte gå av honom. Det fanns en massa fint att titta på där inte. Massa olika fiskar som t.ex. hajar, clownfiskar, rockor o.s.v. Det fanns också ormar, papegojor, skorpioner, spindlar, apor, ödlor, ja en jävla massa helt enkelt. Det var en galet värd dag! Efter allt gick vi till bilen och åkte till safarit. Det var lite av en besvikelse för man åkte liksom i ett led men bilar och han som körde i den första bilen körde rätt fort så man hann ju knappt fotografera. Fick några bra bilder dock och dessutom fick jag se mina älskade giraffer. Det var dom jag hade sett mest fram emot att se. Dom kommer vara inne på själv adjurparken senare, varför dom är i safarit nu kan jag inte svara på men men då har man något att se fram emot till nästa gång :) Efter safarit åkte vi till pappas kompis Åke som bor i Kolmården och tidigare jobbade på djurparken med rovfåglarna. Vi tog en fika med honom, pratade lite och sen var vi tvungna att åka hemåt. Käkad en hamburgare på vägen och så belv det en glass. Väl hemma deckade jag direkt. Här är några bilder från igår, mer kommer snart och senare för jag ska iväg och jobba klockan 18.00 till sent.

Jobbar i kassan och disken idag så det blir nog en hel del att göra! Idag var det förresten personalmöte på jobbet och efter det skjutsade Vigdis ut mig till Bäck där vi åt Hamburgare allihopa. Det var jag, Madde, Tobbe, Malin, Kenneth, Nettan, Thomas, Emilia och Olivia. Jag hade så klart galet mysigt tillsammans med alla och speciellt Madde, Olivia och Emilia :) Nej, nu ska jag och Johan fixa mat och sen ska jag byta om och platta håret innan jag ska ta mig till jobbet :)


Kärlek


Kolmårdens djupark

Ikväll har jag softat med Jonna och Johan!
Det blev god mat och glass till efterrätt.
Jonna drog iväg efter åtta och då låg jag i soffan och glodde på Ugly Betty, Desperate housewives och Cougar town.
Nu är klockan rätt mycket, ska ta och ladda kamerabatterierna nu och sen decka för i morgon ska jag upp tidigt, ta en dusch och fixa matsäck tills i morgon.
Ska ju till Kolmårdens djurpark med pappa!
Ska bli så roligt! :)

Carro & jag


Clouds


Petra och jag på Strömpis


Foto: Carro.


Pixel


Bosnien/Kroatien 2008! I want to go back again!


Foto: Jag och Zana.


Gulligullan


Foto: Jag.


Snowgoons ft Wise Intelligent - Teachers Trademark


Jedi mind tricks - Philosophy of horror


Wu-tang clan - Protect your neck


Lord Lhus - Triple Threat


Den här låten är sinnessjukt bra! Kan inte förklara det på något bättre sett, just listen to it ya´ll!


Min dag

Idag orkar jag inte blogga men tänkte skriva ett kort inlägg. Började dagen med ett träningspass, åt frukost, tog en dusch, åkte hem till Carros familjs nya lägenhet, softade lite och ringde min älskade Carro som är i Tyskland! Var så jäävla skönt att få prata med henne! Om några dagar hörs vi igen hjärtat! :) När Johan slutade jobbet åkte vi till Maxi där vi handlade och sen plockade vi upp Jonna. Väl hemma lagade vi mat, grillar kyckling med ris, bearnaisesås och aioli. Hur gott som helst! Tv resten av kvällen och decka tidigt! :)


Lord Lhus


Dagens

Dagens personer: Madde, Johan, Tobbe, Arvin.
Dagens saknar: Carro och Mp!
Dagens planer: Träning imorgon och sen kanske styra upp något med mamma och pappa.
Dagens frukost: Honugsyoughurt med flingor. Multivitamin. Frökusar, en med leverpastej och en med smör och ost!
Dagens outfit: Gråa myskläder, bekvämt och skönt!
Dagens hade velat: Jobba men var bara back up så det vart inge.
Dagens mat: Falukorv, pasta och aioli.
Dagens låt: M.I.A - Swagger like us.
Dagens måste innan jag lägger mig: Plocka rätt på kläderna som ligger på golvet i hallen.
Dagens bästa: Att jag tog tag i tvätten.
Dagens dryck: Loka päron.
Dagens fika: Fick vaniljglass med chokladsås hos Madde och Tobbe.
Dagens skönaste: Träningen, den var riktigt givande idag kan jag lova!
Dagens ser fram emot: Värme, sommar, softa kläder.
Dagens tack: Tack mamma för hörlurarna, du räddade mig där för min liv utan musik är bajs!
Dagens roliga: Att baggy t-shirten med svartvitt tryck från Kandee kom hem idag. Får det i morgon!
Dagens längtar: Tills jag får mitt arbetsschema på Fredag, ska bli så kul att äntligen få jobba med det jag velat så länge!
Dagens härligaste: Att sitta borta vid Oset med Madde på en bänk och bara softa och snacka skit. Vi tog en redig cykeltur kan jag säga, hur skönt som helst!
Dagens duktiga: Jag själv, haha! Börjar bli lite starkare på vissa maskiner på gymet och nu har jag börjat pressa handleden så det är bra. Måste få tillbaka musklerna.

Today

Träningen imorse med Madde gick bra som fan och det var hur skönt som helst! Det blev först rullbandet i 20 minuter, 5% lutning, 2 km och 140 cal. Vi körde sen en annan riktigt jobbig maskini 10 minuter, 1 km och 100 cal. Sista konditionsmaskinen vikörde blev 7 minuter och 1 km. Vi gick sen ner till där vi körde mage, rygg, armar och ben. Skönaste passet på länge! :) Bra start på dagen. Resten av dagen har jag lagat mat, cyklat till Oset med Madde och chillar på en bänk i den fina naturen och just nu är jag hemma hos Madde och Tobbe. Vi kollar på Svenska Hollywoodfruar! När det slutar ska jag hem och städa. Blev inge kolmården i morgon utan på Onsdag i stället! Mötte upp Arvin förut också och fixade lite saker! :) Pappa ringde tidigare också och jag hade fått hem ett paket från Kandeedrawings.blogg.se / kandeeshop.se! :) Får t-shirten imorn och då tar jag kort! ;D

Ett minne för livet


                                                                            Carro, Manuu, Julienne, Reef, Lhus, Sick, Block och jag.

M.I.A - Swagger like us


Million stylez - Frenemy


Måndag

Den är dagen startar jävligt dåligt! Först och främst för att jag gick upp imorse, torr som fan i munnen och ville verkligen ha vatten. Sätter på kranen på kallaste kallt och ut kommer bara varmvatten. Jag spolade vatten i fem, tio minuter i både badrumet och köket men det blev inte kallt! Tog mig en Loka päron och somnade om. Vaknar upp och ser en sak som jag mig galen. Tar tvätten och det gick inte heller bra men men så kan det vara. Nu är tvätten på iallafall och jag ska hämta den om ca 45 minuter. Vid nio ska jag träffa Madde och då ska vi till gymet. Får se vad som händer resten av dagen, måste plocka rätt på kläder och grejer iallafall och i kväll hoppas jag verkligen att jag och Carro kan prata! :)


Busy Signal - Dah Style Deh


Fredags


Tonight

Pratade nyss med pappa och mamma i telefon och mamma ska betala mitt och pappas inträde till Kolmården på Tisdag. Jag ska få ett årskort! Tack så mycket mammsen! :) Nu kan jag åka dit och fotografera hur mycket jag vill med vem jag vill :) Livet! I morgon bitti blir det träning med Madde och sen kanske jag ska tvätta om jag inte har något bättre för mig. På kvällen är jag backup på jobbet så får se om jag ska jobba eller inte. Det visar sig när jag ringer in och kollar :) Nej, nu ska jag tömma alla minneskort till kameran, ladda alla batterier och så vidare så att det är helt klart på Tisdag när vi ska till Kolmården! Kommer upp lite bilder här snart, varit dålig med det.


Kolmårdens djupark

Hey på er! Förut åkte jag iväg hem till Jonna och vi satt och chillade i solen på hennes balkong en stund och sen satte vi oss inne på soffan. Hade hur mysigt som helst! :) Vi fick sen riktigt brottom, cyklade hem till mig, bytte om och plockade ihop lite grejer. Vi gick ner på baksidan och där plockade Per upp oss och vi åkte till Arboga där vi mötte upp Johan. Vi åkte sen till Kjula i Eskilstuna där vi mötte upp Madde, Tobbe, Thomas och några andra. Vi skulle kolla på Street race men en olycka hade hänt en bit bort och den såg ut att vara relativt allvarlig. Var hemskt att se dom där två killarna liggande på varsin bår med nackkrage, blodiga ansikten och en trasig bil. Det såg inte alls bra ut. Det blev alltså inget Street race, bra var väl det i och för sig för hur bra stämning är det efter något sånt?

Iallafall så åkte vi till Kungsör en sväng till ett ställe där det varit Street race förut. Jag har en plan jag ska styra upp på det där stället en vacker dag! :P Vi åkte iallafall till Fellingsbro, hälsade på Johans föräldrar och sen åkte vi hem till Örebro, handlade på Maxi, släppte av Jonna och sen åkte vi hem, käkade kebab och glodde på Tv. Lugnt blir det ikväll, träning i morgon och Kolmården på Tisdag med pappa. Jag längtar!


Söndag

Madde och Tobbe plockade upp mig imorse. Vi åkte ut till Maddes systers familj i Bäck och jag hade med mig sushi så dom blev riktigt glada! :) Spenderade några timmar där med Madde, Malin, Kenneth, Emilia, Olivia, Evelina och Rolle :) Jag mös i stort sett hela tiden med Olivia, sötaste bebisen jag sett :) Tobbe plockade upp oss efter ett par timmar och nu är jag hemma, lyssnar på musik och plockar här hemma. Är sinnessjukt sugen på choklad men har ingen och kiosken är stängd på Söndagar. Bra det kanske? Haha! Senare ska jag träffa Jonna och vi kanske ska iväg på Street race med Per, Madde, Tobbe och Johan. Får se vad som styrs! I kväll eller i morgon får jag äntligen prata med Carro! Får se om hennes föräldrar ska till huset eller inte! Hoppas, hoppas! Saknar dig Carro!


Home

Precis hemkommen från jobbet! Det gick jättebra idag men var väldigt lugn på jobbet. Beror väl på vädret I guess för det verkade vara relativt lugnt på hela stan. Idag satt jag hemma i stort sett hela dagen tills Tobbe och Madde kom förbi och höll mig sällskap när jag diskade och grejade lite. När jag hoppade in i duschen drog dom iväg och precis när jag började sminka mig kom Johan hem från jobbet :) Madde och Tobbe plockade upp mig och vi tre åkte ut till Malin, Kenneth och deras sötnosiga döttrar Emilia och Olivia. Vi hade så mysigt så :) Nicklas kom dit, Rolle och Eve kom också efter en stund men jag hann tyvärr inte stanna så länge eftersom att jag skulle till jobbet. Tog bussen dit och jobbade från halv sju tills klockan elva :) Hade en riktigt bra dag (slutet av dagen iallafall. Nu är jag hemma, ska glo på tv och varva ner en stund och sen decka.

I morgon blir det Bäck, träffa Jonna och på kvällen ska jag hem till Carros familj och ringa till Carro i Tyskland. Saknar min pärla smärtsamt mycket! :) På Måndag jävlar ska jag sätta igång och träna igen! Saknat det som fan! :)


Marieberg + Hällarna

Igår när Madde och jag vaknade kom hon över hit och åt frukost med mig innan vi åkte till Marieberg. Vi åkte först till Stadium och kollade på lite på kläder, skor och bikinis. Madde köpte sig en riktigt snygg bikini och sen åkte vi vidare till Marieberg :) På marieberg kollade vi runt i affärer och blev sugna som fan på att ta med Johan och Tobbe till Kennedies så dom kan köpa sig lite snygga jeans. Jag skulle själv inte banga att köpa många jeans till där i från. Feta modeller och färger! Vi kollade sen runt här och där på Marieberg och köpte varsin bikini på H&M 50 kronor per del kostade dom så det var det verkligen värt.. Vi gick också förbi Petra på Mist och snackade lite skit med henne :) När vi var inne hos Petra ringde det på min telefon och det var chefen från Kumla som jag var på arbetsintrevju hos förra veckan! JAG FICK JOBBET!!! Schema ska jag få om ca en vecka och ni förstår inte hur bra det här känns! Iallafall så näär vi var klara åkte vi hemåt och Madde släppte av mig. Jag duschade, fixade mig och plockade ihop grejer! Madde, Tobbe och Per hämtade mig efter ett par timmar och vi åkte mot Arboga. Svängde först förbi Tobbes föräldrar och hämtade sommarstugenyckeln och sen åkte vi till Lidl och Ica och handlade lite innan vi åkte ut till stugan. Väl framme hade Tobbes föräldrar och hans lillebror Simon redan kommit dit så vi alla softade på den inglasade altanen. Det blåste som fan igår och ni kan ju tänka er hur det är så där nära sjön då också! Anyways så kom Marcus och Evelina efter någon timma och självklart var Johan seg och kom precis när vi var klara med att grilla och laga mat, haha! Han hade somnat i soffan efter jobbet så lite sur vart jag över det, men men han kom dit till slut iallafall. Han skulle tagit med sig Jonna men hon hade inte jobbat klart när han skulle åka så hon kunde inte :( Nästa gång! Vi spenderade iallafall hela kvällen där med god mat, rtevligt sällskap, skön musik och vid tio åkte jag, Johan och Per mot Örebro igen för Johan skulle upp och jobba Lördag morgon vid 5-6. Väl framme i Örebro släppte Johan av mig och Per hos honom och så gick vi upp till hans lägenhet så jag fick se hur den såg ut och sen rakade jag huvudet på han. Rakade av allt hår alltså, haha! Vi följdes sen hem till mig och så tralla han vidare upp på stan. Väl hemma blev jag så glad när jag såg att Manuu var inne på Skype och Carro ringde upp så hon pratade med mig och jag skrev tillbaka för jag har ingen mick. SKönt som fan att höra hennes röst igen! Saknar henne som fan! I morgon ska vi prata i telefon hjärtat! :) Jimmy ringde igår kväll också så jag fick viska så inte Johan skulle vakna. Vi pratade om lite grejer som händer, ta en fika och fotografering så vi ska nog kunna styra upp något! :)


Badvakt

Jag fick jobbet!!! ;D


New day

Ny dag, nya tag :)
Nu blir det frukost, slänga på sig kläder och dra iväg med Madde och fixa lite.
Det blåser idag och vädret är halvdant så får väl hoppas att det blir bättre om inte så är inte det hela världen :)
Hoppas ni får en bra dag!


Jag älskar dig


Bada, bada, bada!


Silhuetts


Foto: Jag.


Clouds


Foto: Jag.


Isak


Foto: Jag.


Underbar dag!

Har tänkt mycket på Carro idag och hur mycket jag saknar  henne! Hon kommer vara borta länge och det svider i mig! Du är en stor del av min familj och jag älskar dig så mycket! Vi måste prata i telefon snart! Står inte ut!

Det gick skitbra på jobbet idag och det kändes riktigt bra att vara tillbaka! I morgon får jag veta om jag får det andra jobbet också så jag håller mina tummar hårt nu! :) Skulle som sagt åka till Oset/Rynningeviken förut men det vart inge så jag plockade rätt på lite saker här hemma och sen gick jag ner och snackade lite skit med Sabina innan Vigdis plockade upp mig och skjutsade mig till Malin och Kenneth i Bäck. När jag kom fram var Kenneth, Tobbe och Emilia hemma så jag mös lite med Emilia och efter en stund kom Malin. Hon och Kenneth skulle in till stan och dom skulle ta med sig Olivia men jag sa att jag gärna kunde ta henne så jag fick som jag ville! ;D Bytte blöja på na och sen myste vi hela kvällen :) Lärde Malin lite grejer i Photoshop och sen kollade jag, Emilia och Tobbe på Pettson och Findus medans jag hade Olivia i famnen! Hade en grymt mysig kväll! :) Vi åkte sen mot stan, tvättade Tobbes bil, träffade Madde och Pernilla, käkade lite på Max och sen åkte vi hemåt! :)

Jag lääängtar tills i morgon! När Madde och jag vaknar ska vi till ÖoB och handla lite nödvändiga saker och efter det ska vi till Systemet (jag ska inte handla något där!) och efter det ska vi gå på Marieberg en stund :) På eftermiddagen ska Tobbe, Madde, Johan, jag och kanske Per, Ellen och Thomas åka till Hällarna till Tobbes familjs sommarstuga där vi ska grilla (vissa ska dricka), umgås och bara njuta av livet! När jag är i Hälllarna mår jag så jälva bra, tänker inte på någonting annat när jag är där än just hur fint det är och hur bra jag mår! Nej, nu ska jag decka så jag kommer upp i tid i morgon och inte är alltför trött! Jag längtar, längtar, längtar!

Och du Sabina, lycka till i helgen! Hör av dig! :)


First day at work

Imorse klev jag upp, duschade, fixade mig, klädde på mig och när jag var klar drog jag hemm till Madde där Tobbe, Malin, Emilia och Olivia också var. Hann bara vara där en halvtimma, umgås och mysa med Olivia innan jag var tvungen att dra till jobbet. Cyklade förbi hemma och hämtade en grej bara och sen drog jag upp på stan. Jobbade för första gången på ett halvår idag och det gick rätt fort att lära sig allt igen faktiskt! Var riktigt skönt att komma tillbaka :) Så galet skönt att jobba! :) Jobbade mellan 11.00 och 16.00 och nu är jag ledig tills Lördag och sen jobbar jag på Måndag. Perfekt schema faktiskt :) Nu ska jag dra till Oset och sitta i solen med min iPod och bara softa! Är rätt trött idag!


Torsdag

Nu:
Dusch, sminka mig, fixa mig lite.
Äta frukost.
Cykla till jobbet!


Natti

Sov gott!

Jag älskar dig


Foto: Självutlösare.


:'(

Nu är jag riktigt jävla ledsen, trodde inte jag skulle bli så här nere!


Arboga

När Johan kom hem från jobbet tog vi det lugnt en stund och sen åkte vi till Johans mammas jobb och tog kort på en sak åt henne. Vi pratade en stund och sen åkte vi till Willys en sväng och sen tankade vi innan vi åkte till Arboga. Väl framme softade vi med Maya, Totte och Isak. Sari kom hem och sen Felix också. Vi tog en fika, kollade på Tv, lekte med Maya i hennes lilla tält och bara umgicks. Nu är vi hemma och jag är helt slut! Gick upp så tidigt i morse! Hur skönt som helst faktiskt! Har haft en riktigt bra dag! Kristoffer från mitt jobb, East west sushi ringde och frågade om jag kunde ta hans pass i morgon och det sa jag så klart ja till. Egentligen skulle jag jobbat 08.00-16-00 men eftersom att jag inte jobbat på sex månader så får jag börja 11.00-16.00 i stället. Är inte van vid rutiner och allt så måste få mig en lugn start :) Känns skönt att få komma igång och jobba igen! :)


Nothing

Nothing lasts forever not even your troubles


Dreams

If you can dream it you can acchieve it


Thats how life goes

There is a price to pay for everything you gain


Dignity

I walk away with my dignity
You can´t take that away from me
No more


Mp


Mamma och Thomas kom precis förbi med ett brev från Mp. Jag och en gemensam vän till oss ska försöka åka och hälsa på Mp snart! Han kommer äntligen hem i Juni men vi vill verkligen träffa honom innan hoppas det finns tid, pengar och möjlighet väldigt snart! Nu hoppas jag att Johan kommer hem snart, med lite tur kan han sluta lite tidigare idag. Jag vill verkligen hitta på något. Har en jävla massa överskottsenergi!

Mp, tänker på dig. Det vet du. Du är bäst!

På bilden: Mp & jag.
Foto: Jag.


Leef


Foto: Jag.


Aggressive snake

Den där ormen alltså. Jag såg den i Rynningeviken och ville verkligen komma nära och fota den eftersom att jag hade macroobjektivet idag men den typ reste sig upp, väste och såg inte alltför glad ut och sen ringlade den ivägdet vart inge men men nästa gång kanske. Har sett ormar där flera gånger så jag får nog fler chanser.

Foto: Jag.


Sharp & unsharp


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM


Signs


Foto: Jag.


Faya!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrsutning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM och Canon Speedlite 550EX.


Livets dag

Shit, vilken bra dag jag har haft! När jag kom hem från gymet fixade jag iordning en riktigt god frukost och sen softade jag någon timma innan jag tog kameran och cyklade ner till Rynningeviken där jag låste fast cykeln och tog en långpromenad och så tog jag en massa kort såklart! När jag hade gått en, en och en halv timma hämtade jag cykeln och cyklade mot Naturens hus och bort mot Oset där jag cyklade runt här och där, fotade och så satte jag mig på en bänk och chillade en stund. Jag såg en orm, en jävla massa folk, fåglar och det var tussilago överallt! Nu är det ta mig fan vår hörni! :) Livets liv! Jag cyklade sen mot förbi WUC och ner till Stadsparken där jag också fotade lite. Cyklade sen hem och mötte Sabina på bakidan och vi pratade lite skit. Nu är jag hemma, har precis ätit lunch och väntar på att Johan ska få sluta jobbet så att vi kan hitta på något. Min energi är på topp idag, galet skönt kan jag säga er! Försökte precis ringa till min handläggade på Arbetsförmedlingen men han skulle inte vara där förens i morgon så jag får ringa då i stället. Ingen skada skedd :) Har tagit en massa bilder som kommer upp senare förståss! :) Hoppas ni har en bra dag i det fina vädret, häv er ut!

Carro och Manuu jag hoppas ni har det galet bra i Tyskland! Lär ju vara ännu varmare där borta! ;D <3


Freedom


På bilden: Madde. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Fotboll


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM


Solen har tittat fram

Nu har jag precis ätit en ordentligt frukost bestående av: Honungsyoghurt, frökusar med smör + ost och ett glas multivitamin. Nu ska jag smälta frullen i någon timma och sen tänkte jag ta en skön promenad runt Rynningeviken, Oset, Naturens hus, Alnängsbadet typ, får se vart jag hamnar. Men nu till frågan. Orkar jag släpa med mig kamera eller inte? Ska jag ta med den idag eller inte? Vad tycker ni?

Foto: Jag. Redigering: Jag.


Friskis & svettis

Maskin 1: 20 min, 2 km, 150 cal, 8% lutning.
Maskin 2: 25 min, 3 km, 260 cal, 7 resistance.
Maskin 3: 10 min, 0,5 km.
Maskin 4: 10 min, 1 km.

Körde också lite mage på gymet och till sist stretching.
Idag var jag taggad som fan!
Nu blir det frukost!


Onsdag 2010-05-05

- God morgon! Solen skiner och jag är nyvaken! Nu: Gymet!


Love


You are on my mind


Carro, hjärtat! Jag saknar dig redan!
Skippa Tyskland och ta med Manuu hit så softar vi sönder!
Annars tar jag faan snart ett flyg till er!
Tänker
dig!
Älskar
dig!


Cougar town

Nu ska jag kolla på Cougar town.
Desperate var jävligt spännande idag och hon svenska tjejen som spelade Porters tjej är ju hur söt som helst!
Kul att hon lyckats ta sig från Sverige rakt in i Hollywood, haha!
Anyways så ska jag äta lite glass nu och kolla på tv innan jag ska lägga mig, läsa lite och sen decka.
Ska försöka gå upp tidigt i morgon och köra ett riktigt hårt och långt pass på gymet.
Har inte tränat på ett par veckor nu eftersom att jag varit förkyld.
Nu skiter jag i det för min hals och min snuva blir varken sämre eller bättre så det får vara som det är.
Ni får sova så gott! Natti!

More love, less hate!


A few things from home


Foto: Jag.


Me, last weekend


Stockholm


Questions

Nämn något som gjorde dig glad igår: Umgicks med Nettan och det var mysigt!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Samma som nu, satt vid datorn och lyssnade på musik.
Det sista du sa högt: Fan!

Det senaste någon sa till dig: Ja, jag blir så jävla trött!

Vad har du druckit idag: Multivitamin och mjölk. Inte blandat dom två alltså utan vid olika tillfällen!

Vad var det senaste du åt: Cevapcici, pasta och aiolli.

Vad var det senaste du köpte: Ett vitt hörnskåp och text att sätta på väggen gjord av gips.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun.

Vad är det för väder hos dig nu: Molnigt.

Godaste glassmaken: Vanilj och choklad tillsamans!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, faktiskt. Kan verka ytligt men jag tror faktiskt på det.

Sover du tungt: Vet ej.

Drömmer du mardrömmar: Det händer.

Trivs du med ditt jobb: Absolut!

Favoritklädsel: Baggy, street, Adidas. Bekvämt och färgglatt!

Favoritlåt just nu: Kan inte välja men underground hip hop lyssnar jag på!

Vad ser du om du tittar till höger: Johan.

Vad gör dig glad just nu: Att Desperate housewives börjar om tio minuter!

Vad ska du göra härnäst: Fixa fram lite glass!

Höger eller vänsterhänt: Höger!

Humör just nu: Bra men trött.

Favoritgodis: Choklad!

Kläder just nu: Mys.

Sommarplaner: Jobba och hitta på saker tjugofyrasju!

Hur många kuddar sover du med: Fya, fem stycken. Så många som möjligt helst!

Spelar du något instrument: Nä.

Morgon eller nattmänniska: Morgon när jag fått in rutinen!

Vad är viktigast för dig: Att må bra!

Är du kittlig: Hell yes!

Snarkar du: nej, inte vad jag vet haha

Stjärntecken: vädur

Äckligaste insekten: Små saker som kittlas när dom går på ens kropp. T.ex. spindlar, myror och sånt.

Stökigt eller välstädat: Väldigt välstädat!

Längtar du mest efter just nu: Sommaren!


Lhus, Manuu, Carro & me


Foto: Carro & jag.


Just a picture


Foto: Jag.


Diabolic - Liar & a thief


Sicknature & Carro


På bilden: Sicknature & Carro. Foto: Jag.


Diabolic Ft Immortal technique


Birdie


Foto: Jag.


Made a leef into a couple of lips


Foto: Jag. Redigering: Jag.


Dagens

Dagens personer: Madde, Johan, Tobbe.
Dagens tänker på: Min älskade vän Carro som är i Tyskland med sin kärlek Manuu! Kom hem nu, båda två!
Dagens saknar: Mp och Jonna!
Dagens mat: Cevapcici, pasta och aiolli.
Dagens outfit: Helgrå i myskläder!
Dagens vettiga: Satte upp lite saker på väggen, bäddade sängen och dammsög hela lägenheten.
Dagens vill se: Immortal technique, R.A the rugged man, Cunninlynguists, Dead Prez, Mobb deep, La coka nostra m.fl. live! Vill, vill, vill!
Dagens vill: Gå ner några kilon!
Dagens hoppas: Att jag får jobbet som badvakt! Får veta denna vecka! Håller tummarna! ;D
Dagens önskar: Att det går bra att jobba på EWS i helgen och att jag kunde äta grönsaker! Vore ju guld!
Dagens träning: Ingen :( I morgon är det jag som tar mig till gymet!
Dagens behöver: Komma ut och fotografera och vara ute lite i naturen!
Dagens måste: Se till att jag och pappa kommer iväg till Kolmården snart! Då ska jag nog skaffa mig ett årskort!
Dagens vikt: 72 kg.
Dagens tv-program: Biggest loser, Desperate housewives och Cougar town!
Dagens smink: Nada!
Dagens planer: I morgon ska jag träna och efter det ska jag antingen gå ner till Arbetsförmedlingen eller så ska jag ringa dig och prata med min handläggare så han får veta hur allt ligger till med jobb och så. Är så nervös inför att få veta om jag får jobbet eller inte!
Dagens låt: Supersci Ft Chords - On the grind
Dagens frukost: Honungsyoughurt, frökusar med smör och ost, multivitamin.
Dagens köp: Nada!
Dagens idé: Börja läsa körkortsteori så jag kan börja försöka ta körkort i höst! Kan vara bra om jag får jobbet i Kumla!
 

  
Supersci Ft Chords - On the grind!

When it knocks you down just get back up!


På bilden: Jag. Foto: Jag.


Sånnaboda

Foto: Jag.


Sommar, sommar, sommar!


Foto: Dom flesta är tagna av mig men dom jag är med på är tagna av någon av de andra tjejerna! Livets vecka i Halmstad!


Work

East west sushi: Alla pass är kassa/disk backup!

8/5 - 19.00-23.00
10/5 - 19.00-23.00
14/5 - 19.00-23.00
15/5 - 19.00-23.00
18/5 - 19.00-23-00
22/5 - 19.00-23.00


Me


Ill Bill - My uncle


My day

Jag lyckades ta mig upp ur stolen och plocka rätt lite här hemma.
Bäddade sängen, diskade och vek/hängde in kläderna i garderoberna.
När Madde slutade jobbet kom hon hit och vi pratade, planerade lite, umgicks och tog det lugnt.
Vi cyklade sen hem till henne och Tobbe och softade där ett tag innan jag cyklade hem lagom tills Johan kom hem från jobbet.
Nu har vi tagit det lugnt en stund så jag tänkte dammsuga lägenheten och medans Johan fixar käk ska jag försöka ta en dusch.
Desperate housewives ikväll ;D


Pictures


Foto: Jag.


Måste plocka rätt här! Suck!


Kolmården

Sitter just nuoch kollar runt lite på hemsidan för "Kolmårdens djurpark". Jag vill verkligen åka dit snart, helst flera gånger så klart! Finns ju hur mycket som helst att se och det är ju galet stort där. Iallafall så kostar en heldag på djurparken och safarit 310 kronor och ett årskort kostar ca 600 kronor så jag ska nog köpa mig ett årskort. Då kan jag åka dit med pappa en gång, Johan en annan och ja med vem jag vill när jag vill i stort sett för det är ju inte så långt dit. Tror att det är 10, 15 mil. Nej, men det här ser jag fram emot. Fotografera och se en massa djur, det gillar jag! :)


Method man live @ Göta källare


Foto: Jag.


Kroatien


Foto: Jag.


Damp

God morgon! Klockan är tio och jag har precis vaknat! För varje dag känner jag mer och mer hur jag vill flytta ut ur den här lägenheten! Det finns lite olika anledningar men den största är grannarnas smällande i dörrarna i och då har jag ändå pratat med dom och bett dom tänka på det. Allt för att psyka kanske?! Jajja, jag ska också börja smälla i dörrarna (nej, det ska jag inte men det vore ju skönt så kanske dom förstod hur jobbigt det är när det smäller i hela min lägenhet för att dom smäller i sin dörr). Okey om det var en, två gånger men sen jag gick upp fär ca tio minuter sen har dom smällt kanske fem gånger. Nog om det! Idag blir det lugnt, ska plocka lite här hemma (ni tror säkert att det är det enda jag gör, haha) och sen vet jag inte. Ska iallafall på spinning med Madde ikväll. Frågan är ju om man orkar ett helt pass, har inte spinnat på flera år men men man måste börja någonstans och jag tänkte att det skulle få bli idag! :) Nej, nu ska jag lyssna på musik, äta frukost, vänta på Vigdis och softa!


Natti


23.08

Nu ska jag decka! Natti!


Wu-tang clan live


Gangstarr feat. M.O.P - Half and Half


Madde M, Madde K & jag


Big pun - Beware


Mos def - Hip hop


Styles Ft Pharaohe monch


Dagens

Dagens vaknade: Klockan sex.
Dagens mat: Fläskfilé och potatisgratäng.
Dagens personer: Carro, Nettan, Johan, Madde, Tobbe, mamma, pappa, Vigdis och Micke.
Dagens smink: Nada!
Dagens fika: Glass.
Dagens köp: Inredningsgrejer hem.
Dagens vill: Jag vill verkligen se R.A the rugged man live igen! Jag måste se honom live igen!
Dagens tänker på: Carro, Mp, Jonna, Zana!
Dagens planer: Spinning i morgon kväll med Madde!
Dagens saknar: Mp!
Dagens roliga: Att jag hittade dagböcker, brev och grejer på vinden hos mina föräldrar!
Dagens tråkiga: Att Carro åkte ifrån mig igen :( Kom hem!

Jus Allah - White nightmare


I wish you all happiness! You are great! Love!




På biderna: Manuu och Carro. Foto: Jag.


Talib Kweli Ft Common - Raspiration


Big Pun - Twinz


Snowgoons Ft Edo G - Nothin you say


Tonight

När Johan kom hem la vi oss i sängen och tvärdeckade i ungefär en timma. Var så jävla slut båda två! Vigdis ringde och väckte mig, sa att hon var utanför så det var bara att springa ner. Vi åkte till Gällersta (till mina föräldrar) där vi tog en fika och jag åt lite käk. Vi softade sen ett tag, byggde ihop en pall som jag köpt på IKEA. Skulle ha målat den idag men tiden räckte inte till så mamma ska göra det åt mig någon dag :) Vigdis och jag gick ner på vinden och letade efter några dagböcker som jag hittade. Där står det om en del personer, haha! Minnen för livet! Nej, nu ska jag kolla på Hollywoodfruar och greja med bilder! :)


Pictures


Carro & Nettan

Imorse gick jag upp vid sex samtidigt som Johan, jag tog en dusch och när Johan åkte iväg till sitt jobb slängde jag på mig kläder och cyklade hem till Carros familj. Vi åt frukost och softade innan vi var tvugna att åka mot Skavsta flygplats. Jag deckade i bilen och väl framme checkade vi in Carros bagage och pussades och kramades hej då :/ Saknar na redan! Min pärla! Jag och Nettan åkte mot Vingåker där vi kollade på Scorett outlet, Iittala outlet, en inredningsbutik och Factory outlet. Jag köpte en liten present till Johan på Factory outlet och så tog vi en fika där inne också :) På inredningsbutiken köpte jag ett litet hörnskåp och en text att sätta på väggen! Kommer bli hur fint som helst! Vi åkte sen mot Sköllersta, gick in en sväng på Lithells för Nettan skulle handla lite grejer och sen åkte vi mot Örebro. Svängde förbi Gällersta på vägen och jag pussa lite på Guy och så fick Nettan se hur jag växt upp också :) Nu är jag hemma och ska plocka rätt lite, äta någonting och bara softa. Ska troligtvis träffa Jonna och Madde senare! Fint väder idag, hur skönt som helst! :)


Tomorrow

Hey ya´ll! Jag har softat hemma hela dagen sen jag kom hem från Carro. Hade tänkt dra och träna men jag är helt slut så det var ingen idé. Det enda vettiga jag fått gjort ikväll är disken men men man kan inte alltid greja. I morgon bitti klockan halv åtta ska jag och Nettan skjutsa Carro till Skavsta för hon ska ju flyga till Manuu i Tyskland. Synd att jag inte kan åka med den här gången men mina pengar börjar ta slut så vi får hoppas att det blir en vecka i Tyskland i sommar! :) Det ska iallafall bli skönt att åka med och få säga hej då för jag vet inte hur länge hon är borta den här gången :/ På vägen hem från Skavsta ska jag och Nettan förbi Factory outlet i Vingåker en sväng för dom har en ritkigt fin butik med inredningsprylar :) Nej, nu ska jag försöka äta någonting! :)


Round


Foto: Jag.


Caroline @ Björnis


Foto: Jag.


R.A


R.A the rugged man

Hip hop was made as a form of music for poor people to express themselves
Not for poor people to try to make rich people happy


R.A the rugged man


Björnstugan

Igår kväll fixade jag mig hemma och Carro kom över. När vi var klara cyklade vi till Liquid, drack varsitt glas vatten och sen cyklade vi vidare till Björnis. Hela kvällen var katastrof. Det var kanske tip, tjugo pers där under hela kvällen. Helt dött! Men det var roligt att dansa lite och träffa Madde P, Sabina, Simone och Denise :) Vi drog hem vid ett och väl hemma åt jag och Johan lite rester och sen deckade vi! Imorse vaknade jag rätt tidigt, ringde Micke som kom förbi och hämtade garderoben, jag softae med Madde en sväng och sen åkte hon och Johan iväg. Carro kom förbi och vi softade. Nu har vi varit hemma hos hennes föräldrar hela dagen, umgåtts och tagit det lugnt. Nu ska jag snart hem och greja lite, äta något och ta det lugnt. Är trött idag!

Björnstugan ikväll med tjejerna!


På bilden: Emir. Foto: Jag.


Slutsatts

- Min slutsatts är att hat bara är en tung börda.


Smart?

- Det är inte smart att prata illa om sin flickväns bästa vänner.


Yesterday night

Igår kväll kom jag som sagt hem och jag plockade rätt på alla kläder, smink, löshår och grejer. Jag softade en stund vid datorn och så bytte jag om innan jag cyklade tillbaka hem till Tobbe och Madde igen :) Det var inte alls många kvar, skönt det! Jag, Johan och Thomas gick hem (Thomas bor granne med oss i stort sett) och jag och Johan var galet hungriga så vi cyklade ner till Hålet i väggen men kön var fucked up så vi vände och skulle cykla hemåt när vi stötte på Pontus! Vi följdes hem, pratade en massa skit och vi är ju också i stort sett grannar nu :) Snart blir Carro och jag grannar också, fy fan vad jag längtar! Bästa som kunde hända! Nu är vi uppe, ska äta frukost och kolla lite på film.


Adidas


.

Den lila Adidaströjan med rosa/orangea streck finns att få tag på i Sverige! :'( Den är så fin så jag nästan börjar gråta!


Valborgsmässoafton


Hej på er! Vilken kväll! :) Jag och Johan gick till Madde och Tobbe vid halv sju och väl framme var det Madde, Tobbe, Ellen, Marcus och Evelina där. Madde M och Fredrik kom, Thomas kom dit och därefter Johanna, Ronja och hennes pojkvän Thomas. Erika kom också till slut, det blev kramkalas med allihopa kan jag säga!  Det kom en hel drös med folk, hur mycket som helst kan jag säga! Det var så jävla roligt att träffa er allihopa igen! Har saknat er! :/ Softade där hela kvällen och det var riktigt trevligt! Var lite jobbigt att vara nykter bland en massa alkoholiserat folk och jag syftar inte på er tjejer, haha! ;) Träffade min älskade vän Carro och hennes mamma en stund också! Tycker så mycket om er, ni är så underbara! Ni är allihopa helt underbara och vi ses för sällan. Ändring på det snart kanske? Hur som helst så var det en guld kväll och jag kom hem för kanske en timma sen och började plocka rätt här hemma. Jag var för trött för att stanna på festen så det kändes lika bra att åka hem och plocka lite så slipper man tänka på det i morgon! I morgon förresten måste jag ut till Marieberg och kolla en sak så om någon av er som läser detta vill hänga på, holla at me baby! :)

Dagens grattis: Stort grattis till Arvin, Max och Jim! Jag hoppas ni får en guld dag och en grym födelsedag! :)
Dagens dryck: Loka päron och offoursiness Red bull.
Dagens outfit: Ljusa baggy jeans, vitt tight linne, vitt baggy linne, grön, glansig, tunn, jacka med tryck, vita sneakers och svarta skinnjackan.
Dagens mat: Nada :( Jag är så hungrig, ska äta något efter jag skrivit klart detta!
Dagens personer: Hur många som helst!
Dagens roliga: Att träffa er alla idag, tänker på er jämt!
Dagens planer:
Marieberg i morgon på dagen och utgång på Björnis på kvällen!
Dagens låt: Chelley - Took the night!
Dagens köp: Alkohol till Johan.
Dagens sämsta: Regnet!
Dagens vill ha: En fet tröja och den ska jag leta sönder mig efter i morgon!

Tack allihopa för idag!
Var så roligt att se er! :)
Vi måste ses
innan ni åker hem till Uppsala, Oslo och Gävle!
Jag har saknat er så mycket!
Fullt upp hela tiden jag vet men vi måste hinna ses en sväng iallfall.
Love you all!


RSS 2.0