Mot Madde, Tobbe och alla andra!

Nu har jag och Johan fixat oss. Mitt hår och lockigt och grejer idag! Känns hur bra som helst! Var nog ett halvår sedan jag lockade håret sist eftersom att jag hade gips och grejer! Alla som känner mig vet hur mycket jag trivs i lockigt hår så idag känner jag mig faktiskt fin! :) Nej, nu ska vi röra oss mot Madde och Tobbe där en massa annat folk också är! Bilder kommer i morgon offcoursiness! Ha en bra kväll ya´ll!


Massage

Johan har nyss masserat min rygg och mina axlar.
Sover så konstigt nuförtiden så har ont i ryggen och axlarna när jag vaknar men nu känns det faktiskt lite bättre.
Har typ en knut i ena skulderbladet också som inte vill släppa.
Borde kanske uppsöka någon som är bra på sådant men det kostar.
Ovärt!

Iallafall så ska jag ta en dusch nu och sen fixa till mig.
Vädret är jättefint och jag och Johan är på toppenhumör!
Ska bli så jävla roligt att träffa alla idag!
Har saknat er tjejer och killar! :)
Kärlek till er!

I love colurs! Bildbomd!


.


Chelley - Took the night (Letat efter denna låten, haha!)


Fredag

God morgon! :) Jag vaknade vid halv elva imorse, gick upp, vek tvätten och la in den i garderober och byråer. Jag tog sen på mig lite kläder och cyklade upp på stan och handlade Johans alkohol på bolaget. Jag är nu hemma igen, har ätit frukost och ska bara softa och vila lite. Ska börja fixa mig om ett par timmar och sen dra till Madde och Tobbe där vi ALLA ska ses och festa i kväll :) Alkoholfritt för min del, så jävla skönt! :)


Black and white photos


Peace, Im out!


Dagens

Dagens köp: En grå t-shirt med tryck, en vit t-shirt med tryck, en svart t-shirt, en vit långärmad tunn tröja och ett par biknitrosor till bikiniöverdelen som jag köpte häromdagen.
Dagens bästa: Arbetsintervjun i Kumla. Trots att jag var så nervös så var det faktiskt roligt och givande! Det är alltid roligt med något nytt och nu så här i efterhand känns det hur bra som helst!
Dagens duktiga: Jag för att jag tvättade två maskiner. Gick på nolltid men tycker jag är rätt duktig ändå!
Dagen träning: 2 km på rullbandet och sen tränade jag mage, ben och stretchade. Och sen simmade jag ett par längder i Kumla och bogserade John två gånger och tog upp honom på kanten, vilket gick så där. Han väger inte direkt 50 kg, haha! :D
Dagens personer: Pappa, John, Jonna, Carro, Judith, mamma, Thomas, Johan, Madde och Tobbe bland andra!
Dagens outfit: Jeansleggins, vitt tight linne, vitt baggy linne, lila Adidaströja med svarta streck, vita nike-sneakers och svart skinnjacka.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens låt: Jay Z - Brooklyn we go hard!
Dagens frukost: Honungsyoghurt, frökusar med smör och ost och c-vitamin!
Dagens lunch: Korv med bröd.
Dagens kvällsmat: Rester från igår (Pasta, cevapcici och aiolli)
Dagens ser fram emot: Den här helgen som jag tror kommer bli hur bra som helst! I morgon är alla tjejer i Örebro plus deras killar och vi ska alla samlas och styra upp någonting! Alla ska väl dricka I guess men jag dricker fortfarande inte. Är lika trevligt sällskap om inte trevligare ändå :) På Lördag blir det Björnis, älskar det där stället på Lördagar! Livet!
Dagens tänker på: Mp.
Dagens sämsa:
Krångel inne på H&M med brandlarm, ljus som släcktes och grejer haha!
Dagens just nu: Sitter här hemma vid datorn, kollar lite halvt på Blood diamond (Galet bra film, sett förut) och Johan har deckat. Jag ska sova nu faktiskt för jag är helt slut! God natt!

More love, less hate! /L.

Night

Tacka alla för idag!
Jag har haft en guld dag! :)
Tack speciellt till dig pappa för att du ställde upp med skjuts till Kumla och för att du väntade i hela två timmar där på mig.
Tack till mamma och Thomas för idag också! :)
Nej, nu ska jag decka. 
Är helt slut efter den här långa dagen.
Hann ju till gymet också :)
Natti!


Adde


Foto: Jag.


Me & Jus Allah


Me


Adidas


Hänger tvätten och drar till gymet!


På bilden: Jag. Foto: Carro.


Arbetsintervjun

Pappa plockade upp mig imorse när jag duschat, fixat mig och ätit frukost. Vi åkte mot Kumla och min puls var galet hög. Var nervös kan jag säga er men väl framme kändes det bra. Var så klart nervös och pirrig men det kändes bra att prata med chefen och svara på frågor, berätta om mig själv och så vidare. Det kändes som att det gick bra och efter själva intervjun fick jag göra ett vattentest som också kändes bra! Inom en vecka får jag veta svaret och det är väl bara att hoppas. Jag hoppas så mycket så ordet hoppas kan inte förklara hur mycket jag hoppas, haha! Skulle bli så lycklig om jag fick jobbet!!!

Pappa skjutsade sen upp mig på stan där jag mötte mamma och Thomas på H&M. Det blev lite shopping. Tre t-shirts och ett par bikinitrosor! Riktigt snygga grejer! Jag träffade Jonna och Judith en sväng också innan jag tog en promenix hem, plockade fram cykeln och drog till Carro. Vi softade hos henne, åt korv som var galet goda och sen cyklade jag till norr. Mötte upp Pontus en snabbis och snackade lite skit, stötte på Fanny och sen gick jag hem och satte på en tvätt :) Tvätten är klar om ca en kvart och då ska jag hänga upp den här uppe på torkställningen och sen ska jag dra till gymet och träna! Ska bli riktigt skönt! Vi hörs senare! :)


Film

Min kusin Danne från Gävle kom förbi en sväng innan han skulle åka hem och han satt här och chillade lite med mig och Johan. Blev en kort stund men bättre en liten stund än inte alls. Johan och jag har ätit Cevapcici och pasta idag, jag har diskat och nu kollar vi på film. American pie, the naked mile. Försöker ha något att göra hela tiden för jag är nervös inför i morgon och vill inte tänka för mycket. Har iallafall tagit fram min badvaktspärm så jag är lite påläst inför i morgon ifall att några speciella frågor skulle dyka upp. Jag har ju aldrig varit på en arbetsintervju innan men det ska bli spännande med något nytt! :) Nej, film nu sen är det dags att decka.


I brist på annat


Städ

Nu har jag dammat äckigt noggrant i sovrumet och gjort det lite mysigare där inne.
Ska dammsuga nu och på Söndag kommer Micke hit och hämtar garderoben som bara står där och skräpar.
Har sålt den till honom och vill bli av med den nu! :)

Onsdag

Jag gick upp tidigt imorse, vilade i soffan framför tv:n en stund och bara tog det lugnt. Jag ringde sen min handläggare på Arbetsförmedlingen och berättade hur allt lägger till och jag ska höra av mig när jag vet lite mer om hur mycket jag kommer få jobba på EWS och om jag får jobbet på Djupadalsbadet i Kumla. Hoppas, hoppas av hela mitt hjärta! Madelen hörde av sig när hon vaknade och en halvtimma mötte vi Jonna och gick upp på stan en sväng där vi träffade Ellen. Vi gled runt och kollade lite i butiker innan Jonna gled hem till sig och jag till mig. Nu har jag varit hemma någon timma och softat. Ska börja städa nu, är rätt taggad faktiskt för har kopplat in iPoden i playstationet så nu strömmar skön musik med fet bas ur högtalarna! :) Förresten så pratade jag med Frida på EWS idag och jag började jobba redan nästa helg! Inte nu i helgen alltså utan nästa och det känns riktigt bra! Ska snart få se schemat och sen får vi se hur det går! Hoppas verkligen att min handled är stark och pallar nu! :) Nej, nu ska jag damma och städa så det är fint i helgen!


Göteborg


På bilderna: Carro, Julienne, David, jag, Manuu (Dj Illegal of the Snowgoons), Brandon (Lord Lhus), Sharif (Reef the lost cauze), Jeppe (Sicknature) & Ismael (Block Mccloud) Foto: Det är mest jag och Carro som tagit bilderna. Redigering: Jag och Carro!


Night

Spenderat kvällen med mys i soffan.
Det blev en kebabtallrik med Johan.
Kollade på Desperate housewives och Cougar town!
Just nu sitter jag här med ett glas. 
I glaset har jag saft, is och ett sugrör!
Hur gott som helst!
Börjar bli trött men ska vara uppe en stund till kanske jag sover bättre i natt!
Kan ju hoppas iallafall!
Nu ska jag dricka upp min saft och ta det lugnt en stund och sen ska jag decka! Natti!

Manuu, jag & Lhus


Adidas


Behind the scenes


.

Det gick jävligt fort att glömma bort mig.


Dagens

Dagens köp: Chokolate!
Dagens dusch: Ett skönt bad och sen en dusch.
Dagens vettiga: Skrivit ett brev till Mp och grejat med mina garderober.
Dagens video: Uncommon valor med R.A the rugged man. Galet fet!
Dagens ser fram emot: Arbetsintervjun samtidigt som jag är sjukt nervös. Aldrig varit på intervjuv tidigare!
Dagens jobbiga: Ihärdig hosta, känns som att jag kommer hosta upp lungorna!
Dagens sämsta: Att jag är sjuk när vädret är så fint.
Dagens hoppas på: En frisk och underbar helg! Alla är samlade igen, ska bli hur kul som helst!
Dagens låt: Gang starr - Full clip.
Dagens mysiga: Kollade igenom fotoalbum och åt Ben & Jerrys. Quality time med mig själv!
Dagens vill: Spela basket och softa i någon park!
Dagens hoppas: Att jag får jobbet, det skulle göra mig så lycklig. Hoppas att jag får tider på EWS också! Då vore allt guld!
Dagens motto: Jag gör vad jag vill, hur jag vill, när jag vill.

När, var, hur..

...jag vill!


Halmstad 2009


Foto: Jag.


Bebis


Foto: Jag.


Ones your out, you never get back in! I mean it!


Rencoroso


Hjälp!


* Vad ska man ha på sig på en arbetsinstervjuv? Rent, helt, fräscht?
*
Vad ska man ta med sig? Utbildningsbevis, betyg?
*
Lite smink lär man väl kunna ha på sig?

Tisdag

Hej på er! Imorse vaknade jag klockan fem efter att ha vaknat flera gånger inatt. Sover helt katastrofalt men men så är det ibland. Det är nog oro över lite saker som är på g! :) Bra saker dock och jag blir alltid så uppspelt och får svårt att sova då. Iallafall så gick jag upp och kollade på Tv. Deckade i soffan och vaknade precis när Johan stod och försökte ta kort på mig när jag sov, haha så han fick ingen bild när jag sov inte ;) Iallafall så fick jag en puss och Johan åkte till jobbet. Jag sov en stund till och sen glodde jag på tv. Fram tills nu har jag tagit ett skönt bad och så har jag kollat i en massa fotoalbum och ätit Ben & Jerrys. Helt enkelt spenderat lite quality time med mig själv och bara vilat. Måste verkligen bli frisk så det är vila, vila, vila som gäller! Ska greja lite hemma med mina garderober för att få ännu mer plats och ordning. Ordning i mina garderober är viktigt, haha! Får ta och visa er någon bild någon gång :) Om det är någonting jag har ordning på så är det mina kläder kan jag säga! Nej, nu ska jag greja lite och sen ska jag bara ta det lugnt :) Jonna kommer förhoppningsvis förbi i eftermiddag en sväng och i kväll är det skitbra pgoram på tv!

Förresten så pratade jag nyss med pappa och han hade träffat en person på gymet igår och han hade sagt till pappa att han har en väldigt trevlig dotter. Tror ni jag blev lycklig eller? Det kan ni ge er på, det är aldrig fel med en komplimang som har med ens personlighet att göra! :)


Tisdag

Jag önskar: Att jag det går bra på arbetsintervjun på Torsdag och att jag får jobbet! Skulle bli så lycklig!
Jag skulle behöva: Pengar!
Jag ser fram emot: Sommaren.
Idag måste jag: Posta brevet till Mp som jag har skrivit klart.
Jag längtar tills: Fredag när alla tjejerna och deras killar är hemma i Örebro!
Jag vill: Bli frisk så jag kan träna, är trött på denna hosta.
Jag hoppas att: Jag kommer kunna sova bättre i natt än jag gjort den senaste tiden.
Idag ska jag: Enbart ta det lugnt.
Jag ser också fram emot Lördag: För då är det utgång på Björnis! Livets kvällar där nu för tiden!
Jag har inte: Druckit alkohol på tre månader nu.
Jag ska: Ta mig ett bad.


Badvakt

- ArbetsintervjuTorsdag klockan 10.30. Jag är galet nervös men detta ska nog gå bra ;D


.

- Åsidosatt!

Måndag


Idag när jag städade kom jag på en sak. Alltså jag har så jävla mycket skräp i den här lägenheten så ord kan inte ens förklara hur mycket skit det är överallt. Alltså nu menar jag saker som skräpar som aldrig används. Vill inte slänga det för det känns så jävla onödigt men men till saken. Jag insåg att man har så mycket skit överallt att man hittar en äckligt kär ägodel bland en massa skit så har man fan mycket skräp överallt. Solglasögonen jag har på mig på bilden har jag letat efter. Länge! Jävligt länge och idag dök dom upp! Ni kan ju tänka er hur lycklig jag blev! Tackar mig själv för att jag rensar skräp här hemma, mer ska ut! :)


Sweet


Foto: Jag.


Jag har haft en galet bra dag!

Vaknade upp imorse, mamma och pappa plockade upp mig och vi åkte till sjukhust där vi fick träffa min läkare. Det blev ingen röntgen men hela sommaren får jag jobba på med vad jag vill och bara köra. Pressa handleden helt enkelt och sen i September blir det röntgen och då får vi se vad som ska göras då. Tänker inte tänka på det nu utan vara glad över beskedet! :) Mina föräldrar skjutsade sen hem mig och jag tog en dusch, klädde på mig och Madde kom hit och plockade upp mig. Vi åkte först till Arbetsförmedlingen men det var stängt idag så vi åkte till East west sushi där jag jobbade förut och pratade med Ki. Jag skulle kontakta Frida för att kolla upp om det finns arbetstiden för mig och jag smsade henne och vi ska ses eller ta kontakt på Onsdag och kolla upp och prata om allt :) Jag och Madde åkte sen ut till IKEA där vi mötte upp Maddes syster Malin och hennes lilla dotter Olivia. Vi gick runt och kollade lite och åt köttbullar för sexton kronor, haha! Sjukt billigt! Jag fick med mig tre par blommor, ltie frukostskålar, muggar och smågrejer hem! Behövde verkligen det så det var guld! Vi åkte sen till Ica och åt glass och satt på en bänk och chillade innan vi åkte hem till mig och Johan. Jag diskade, rensade, plockade och höll på medans Madde höll mig sällskap :) Jag slängde fyra påsar med gammalt skräp idag och tog upp lite saker på vinden. Fixade lite mer garderobsutrymme också så jag är riktigt nöjd! Ska fortsätta senare och i morgon tänkte jag! :) Madde drog iväg och jag cyklade till Liquid där jag träffade Carro och Madde P. Vi satt och softade ute ett tag tills det blev kallt och satt inne en stund. Kritan kom också efter ett tag så det var riktigt trevligt! :) Nu är jag hemma och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Ska bara ta det lugnt i kväll men greja lite här hemma! :) Jag har haft en galet bra dag! Tack för det mina älskade vänner! Kärlek till er!


The Illest in this world!


Good night


B-day


Grattis Maya och Marcusfödelsedagen! Maya fyller tre år idag den 25/4 och Marcus fyller 22 år!
Stort grattis till er!

Foto: Jag.


Livets resa!


År 2008 åkte jag och Ilona till Bosnien för att träffa Zana, Dana och deras släktingar och vänner!
Spenderade några dagar i Bosnien, en vecka i Kroatien och sen tillbaka till Bosnien några dagar till!
En resa jag sent ska glömma!

På bilden: Armina och jag. Foto: Självutlösare.


2010-04-25 09.15

Jag är nervös! I morgon bitti klockan 09.15 ska jag, mamma och pappa till sjukhuset för min röntgen och den avgör mitt öde kan man säga.
Iallafall under en tid framöver. Om min arm är läkt så är det bara att köra, jobba och pressa den till max så den blir stark och bra igen.
Om den inte är läkt vet jag inte vad som händer, vill inte ens tänka på det men jag håller mina tummar och hoppas att ni gör det för min skull också!
Skulle kännas galet bra! Kommer inte kunna sova i natt heller :/


2010-04-25 09.15

Jag är nervös! I morgon bitti klockan 09.15 ska jag, mamma och pappa till sjukhuset och min röntgen och den avgör mitt öde kan man säga.
Iallafall under en tid framöver. Om min arm är läkt så är det bara att köra, jobba och pressa den till max så den blir stark och bra igen.
Om den inte är läkt vet jag inte vad som händer, vill inte ens tänka på det men jag håller mina tummar och hoppas att ni gör det för min skull också!
Skulle kännas galet bra! Kommer inte kunna sova i natt heller :/


Arboga

Idag på förmiddagen fixade jag och Johan iordning oss och sen åkte vi till Marieberg för att köpa present till Maya som fyller tre år i morgon men skulle firas idag :) Vi köpte en klänning, hårspännen, trosor och ett par solglasögon och allt i favoriten Hello Kitty såklart ;) Johan hittade en snygg vårjacka på Inter sport som fick följa med honom hem också! :) Vi åkte sen mot Arboga och där har vi spenderat dagen med Johans släktingar och firande av Majsan! Hur trevligt som helst! Nu är jag helt slut och ikväll ska vi ta det så lugnt som möjligt!


Adidas commercial


Ciara - Basic instinct


Förjävlig natt!

Hey yall! Igår kom Jonna hit när hon var klar och vi fixade oss lite tillsamans. När vi var klara gick vi först till Liquid, åt lite pommes, pratade och umgicks och sen gick vi förbi mitt gamla jobb en sväng och pratade med personalen :) Madde och Tobbe kom sen förbi en sväng på stan och sa hej och när dom åkte gick vi till Björnis. Vi var väl först där, haha men det var soft! Vi satt där och pratade, musiken var lagom hög och sen började det komma en jävla massa folk! Vi hade en riktigt rolig kväll igår, trevligt folk, tung musik och så där! När vi gick ut från Björnis följdes jag och Sabina hem och i natt har jag knappt sovit någonting. Dont ask me why men kunde inte och nu är jag helt slut plus att min förkylning såklart är tillbaka! Fan!


Jag

Känner mig gråtfärdig. Eller mer än gråtfärdig för nu börjar det rinna ur ögonen på mig :'(




Me


En komplimang

Min morgon började med en god frukost och en väldigt fin komplimang! Dagen började alltså riktigt bra, plus att jag mår bättre :)


Sleepy

Plockar och grejar här hemma. Är förbannad idag igen, har alltså en dåligt dag! Natti!


Block Mccloud & Reef the lost cauze


Foto: Jag.


Army of the pharaohs


Teyana Taylor - Swagg


Dagens

Dagens bästa: Att jag tog tag i städningen.
Dagens sämsta: När det började hagla och när jag fick damp. Det är så jävla jobbigt :/
Dagens outfit: Mys, vad faan tror ni? Jag är ju sjuk!
Dagens skönaste: Tog mig ett bad, galet avslappnande.
Dagens saknar: Carro, Jonna, Mp, Madeleine, Ronja, Erika!
Dagens låt: Teyana Taylor - Swagg!
Dagens köp: Nada, inte gått utanför dörren en enda gång :/
Dagens hoppas: Att jag är frisk tills i morgon.
Dagens ska innan jag lägger mig: Vika rätt på lite tvätt och plocka lite till.


Zana & me


2009


Foto: Jag.


Städ

Fick lite smått damp och städade hela badrummet. Det tog sin tid kan jag säga. Ytligt och grundligt, fan vad vidrigt det är när man gör det noga alltså! Iallafall så dammsög jag golvet i köket, sovrumet och hallen också! Mer orkar jag inte, detta tog tillräckligt många timmar! Nu ska jag varva ner i fem, tio minuter och sen ska jag laga mat och softa hela kvällen!


Bad

Nu har jag tagit mig ett bad, galet skönt var det! Eftersvettas som in åt helvete, haha! Iallafall så ska jag snart städa i badrummet. Slänga alla tomma shampoo och tvål-förpackningar, använda jif överallt så det blir fint! Har inget bättre för mig och jag mår bättre än tidigare så lika bra att göra något vettigt när jag orkar, right?

Hörs då!


Halmstad 2009


Ũbilden: Erika och Madde. Foto: Jag.


Now

Märks det att jag har nada att göra? Bloggar hela lite tiden fan! Iallafall så haglar det ute just nu. Det är typ små isbollar och dom har redan täckt en hel del av marken. Jag vill bara lägga mig på golvet, sparka och slå med armar och ben. Sen vill jag skrika också!  Men i stället för att gråta, skrika och ha mig ska jag ta ett bad nu tänkte jag. Tror att det kan vara skönt. Nu ska tydligen Johan bada med mig, förstår ni hur trångt det blir? Jag tror inte att han kan bli mer jobbig än vad han är just nu. Tror att han är rastlös! Suck!


Hagel?!

- Det haglar! F*tta!


Bosnien 2008


På bilden: Vackra Armina och jag. Foto: Självutlösare!


Frisk!

Jag vill bli frisk så att jag kan:
* Träna sönder!
* Vara utomhus!
* Gå ut i morgon på Björnis!
*
Måla köksmöblerna och pallen i helgen!
* Åka till Odensbackenpappas vernisageGalleri Z!

Lägg ner!

- Sluta tjata på mig, snälla!



Tack!


Top model photos


Älskar dessa bilder från Top model.
Fotograf: Nigel Barker.


Datum jag ser fram emot

23/4 - Odensbacken på dagen för pappa har vernisage på Galleri Z. På kvällen blir det Björnstugan. Om jag är frisk!
14/4 - Gällersta och måla mina och Johans köksmöbler och en pall med mamma och äta mat där. Om jag är frisk!
30/4 -
Ronja, Madeleine och Erika kommer till Örebro. Ronja har med sig sin pojkvän Thomas och Madeleine sin pojkvän Fredrik. Madde, Tobbe, Ellen, Johan och jag är ju redan i Örebro och vi alla ska samlas! Vi alla ser fram emot det här som in åt helvete för nu har vi inte setts allihopa sen juldagen och det var ju inte igår! Vi ska iallafall styra upp någonting, grilla, festa, gå ut anyways det visar sig!
1/5 -
Parkhäng med grillning, basket och soft folk!
8/10 -
Ska göra min första tatuering på Magic lines i Västerås! Måste styra upp handpenning snart så jag slipper betala hela summan direkt när jag är där och ska göra den. Längtar som fan iallafall.


Burning paper


Foto: Jag.


Old pictures with new edit of Ida



På bilderna: Ida. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Good attributes

Ärlig, Rak,  öppen, emotionell, självständig, lojal, stark, snäll, drivande, omränksam, omtänksam,  pålitlig, varsam, äkta, kreativ ödmjuk, varm


Bad attributes

Falsk, oärlig, opålitlig, elak sorglig, missunsam, oäkta, osäker, stolt


Immortal technique - Dance with the devil

 I once knew a nigga whose real name was William
his primary concern, was making a million
being the illest hustler, that the world ever seen
he used to fuck movie stars and sniff coke in his dreams
a corrupted young mind, at the age of thirteen
nigga never had a father and his mom was a fiend
she put the pipe down, but for every year she was sober
her sons heart simultaneously grew colder
he started hanging out selling bags in the projects
checking the young chicks, looking for hit and run prospects
he was fascinated by material objects
but he understood money never bought respect
he built a reputation cause he could hustle and steal
but got locked once and didn't hesitate to squeal
so criminals he chilled with didn't think he was real
you see me and niggas like this have never been equal
I dont project my insecurities on other people
he fiended for props like addicts with pipes and needles
so he felt he had to prove to everyone he was evil
a feeble minded young man with infinite potential
the product of a ghetto bred capitalistic mental
coincidentally dropped out of school to sell weed
dancing with the devil, smoked until his eyes would bleed
but he was sick of selling trees and gave in to his greed

Everyone trying to be trife never face the consequences
you propably only did a month for minor offences
ask a nigga doing life if he had another chance
but then again there's always the wicked that knew in advance
dance forever with the devil on a cold cell block
but thats what happens when you rape, murder and sell rock
devils used to be gods, angels that fell from the top
there's no diversity because we're burning in the melting pot

So Billy started robbing niggaz, anything he could do
to get his respect back, in the eyes of his crew
starting fights over little shit, up on the block
stepped up to selling mothers and brothers the crack rock
working overtime for making money for the crack spot
hit the jackpot and wanted to move up to cocaine
fulfilling the scarface fantasy stuck in his brain
tired of the block niggaz treating him the same
he wanted to be major like the cut throats and the thugs
but when he tried to step to 'em, niggaz showed him no love
they told him any motherfucking coward can sell drugs
any bitch nigga with a gun can bust slugs
any nigga with a red shirt can front like a blood
even Puffy smoked a motherfucker up in the club
but only a real thug can stab someone till they die
standing in front of them, staring straight into their eyes
Billy realized that these men were well guarded
and they wanted to test him, before business started
suggested raping a bitch to prove he was cold hearted
so now he had a choice between going back to his life
or making money with made men, up in the cife
his dreams about cars and ice, made him agree
a hardcore nigga is all he ever wanted to be
and so he met them friday night at a quarter to three

They drove around the projects slow while it was raining
smoking blunts, drinking and joking for entertainment
until they saw a woman on the street walking alone
three in the morning, coming back from work, on her way home
and so they quietly got out the car and followed her
walking through the projects, the darkness swallowed her
they wrapped her shirt around her head and knocked her onto the floor
"this is it kid, now you got your chance to be raw..."
so Billy yoked her up and grabbed the chick by the hair
and dragged her into a lobby that had nobody there
she struggled hard but they forced her to go up the stairs
they got to the roof and then held her down on the ground
screaming shut the fuck up and stop moving around
the shirt covered her face, but she screamed and clawed
so Billy stomped on the bitch, until he broken her jaw
the dirty bastards knew exactly what they were doing
they kicked her until they cracked her ribs and she stopped moving
blood leaking through the cloth, she cried silently
and then they all proceeded to rape her violently
Billy was meant to go first, but each of them took a turn
ripping her up, and choking her until her throat burned
her broken jaw mumbled for God but they weren't concerned
when they were done and she was lying bloody, broken and bruised
one of them niggaz pulled out a brand new .22
they told him that she was a witness of what she'd gone through
and if he killed her he was guaranteed a spot in the crew
he thought about it for a minute, she was practically dead
and so he leaned over and put the gun right to her head

I'm falling and I can't turn back
I'm falling and I can't turn back

Right before he pulled the trigger, and ended her life
he thought about the cocaine with the platinum and ice
and he felt strong standing along with his new brothers
cocked the gat to her head, and pulled back the shirt cover
but what he saw made him start to cringe and stutter
'cause he was staring into the eyes of his own mother
she looked back at him and cried, cause he had forsaken her
she cried more painfully, than when they were raping her
his whole world stopped, he couldn't even contemplate
his corruption had succesfully changed his fate
and he remembered how his mom used to come home late
working hard for nothing, cause now what was he worth
he turned away from the woman that had once given him birth
and crying out to the sky cause he was lonely and scared
but only the devil responded, cause God wasn't there
and right then he knew what it was to be empty and cold
and so he jumped off the roof and died with no soul
they say death take you to a better place but I doubt it
after that they killed his mother, and never spoke about it
and listen cause the story that I'm telling is true
'cause I was there when Billy Jacobs and I raped his mom too
and now the devil follows me everywhere that I go
in fact I'm sure he's standing among one of you at my shows
and every street cipher listening to little thugs flow
he could be standing right next to you, and you wouldn't know
the devil grows inside the hearts of the selfish and wicked
white, brown, yellow and black color is not restricted
you have a self destructive destiny when you're inflicted
and you'll be one of God's children that fell from the top
there's no diversity because we're burning in the melting pot
so when the devil wants to dance with you, you better say never
because a dance with the devil might last you forever


Dåligt väder, tur att jag är sjuk!


Foto: Jag.


New Jeans, humör


New summershoes!


Teyana Teylor


Teyana Taylor - I luff uu


Pytteliten hand


På bilden: Olivias lilla hand. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + Canon Speedlite 550EX.


Olivia


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + Canon Speedlite 550EX.


Colur splash


Foto: Jag.


Sjuk

Jag har lyckats bli sjuk! Antar att jag blivit smittad av Johan :( Hatar detta!


Jag är så slut!

Vaknade tidigt imorse, satte på två maskiner tvätt, åt frukost, hängde upp tvätten i lägenheten, tog en dusch, sminkade mig lite, slängde på mig kläder och sen cyklade jag hem till Madde och softade med henne och Issa. Ellenn  kom sen och jag var tvungen att dra rätt snart för mamma och Thomas kom för att plocka upp mig. Vi åkte mot Karlstad där vi gick runt på stan i några timmar och jag köpte en mössa och så fick jag en bikini av mamma som jag såg tidigare idag på internet! Hur fin som helst! :) Efter Karlstad åkte vi mot Örebro och innan vi åkte in till stan svände vi förbi Marieberg för jag fick sms av Kricken idag om att jeansen kommit in så dom köpte vi! Jag älskar dom så det kändes guld! :) Vi handlade sen lite snabbt på Coop och åkte in till stan. Väl inne i stan gick vi till China där vi åt och jag blev galet mätt! Helt slut är jag efter den här dagen! Orkar inte skriva mer, ska hämta min cykel hos Madde och sen ska jag ta det så lugnt som möjligt!


B

I'm scared of lonely
And I'm scared of being the only shadow I see along a wall
And I'm scared of the only heart beat I hear beating is my own
And I'm scared of being alone, I can't seem to breathe
When I am lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely, I'm scared of lonely


Reef the lost cauze - Two guns up


På bilden: Reef the lost cauze & Carro. Foto: Jag.


Dona Ares Ft Kemal Malocic - Kceri moja


Reef the lost cauze - Commander in chief


Foto: Jag.


La musica


Pharoahe Monch - Simon says

Mos def Ft Pharoahe Monch & Nate Dogg - Oh no
Mobb deep - Shook ones

Cunninlynguists - 616 rewind

Reef the lost cauze - Oxygen
 
La coka nostra - Im an american

B-real - Let me blaze

Lauryn Hill - Lost ones

Dr dre - The watcher


[v]


I love you!


Torsdag

Gick upp klockan sju imorse och tog mig ner till tvättstugan och satte på två maskiner! Nu är dom precis klara och all tvätt är upphäöngd på tvättstället här uppe i lägenheten. Skönt som fan! Ska äta frukost nu och sen ta en dusch.


Dagens

Dagens smink: Samma som alltid!
Dagens köp: Skrivit det i inlägget nedan!
Dagens outfit: Lila Adidasdress med turkosa steck, vitt tight linne, vitt baggy linne, vita sneakers och svart skinnjacka.
Dagens hälsa: Bra som fan men jag har varit helt slut!
Dagens tack: Ellen, mamma, Thomas!
Dagens frisyr:
Uppsatt boll på huvudet!
Dagens träning: Ingen idag faktiskt, man kan inte träna varje dag!
Dagens ser fram emot: Intervjun som badvakt, är nervös men det känns ändå roligt att det snart är dags!
Dagens parfym: Ralph Lauren.
Dagens låt: Jedi mind tricks - Philosphy of horror!
Dagens saknar:
Mp!
Dagens vill träffa: Jonna!
Dagens sämsta:
Detta jävla skitväder! Snö!?

Vilken dag! Galet lång!

Gick upp vid sju, åtta imorse! Åt frukost, softade och sen kom Ellen hit precis när jag klev ut ur duschen. Vi pratade och umgicks medans jag sminkade mig, klädde på mig och grejade. Vi skulle först ha väntat på att mamma och Thomas skulle plocka upp oss men vi bestämde oss för att cykla till Resecentrum och ta bussen till Marieberg. Sagt och gjort. Vi gick av vid IKEA och gick till Skopunkten och kollade på skor. Vi väntade där tills mamma och Thomas kom dit och så köpte jag och Ellen varsina par skor. För Ellen blev det ett par låga, svarta tygskor! Snygga som fan! För min del blev det ett par gladiatorsandaler som gick upp rätt långt på vaden! Buy it now or regret it later säger jag bara! :) Jag, Ellen, mamma och Thomas gick sen till IKEA där vi åt mat. Köttbullar med potatismos och chokladmousse till efterrätt! 16 spänn för köttbullar! Galet billigt och hur gott som helst! Vi kollade sen runt där ett tag och köpte lite saker. Bland annat en pall som mamma tog med sig hem för vi ska måla den vit samtidigt som vi ska slipa och måla Johans och mina köksmöbler vita! Bättre sent än aldrig! :) Efter IKEA åkte vi till Marieberg och gled runt där! Ellen köpte sig ett par baggy jeans som jag tipsade henne om! Dom är sjukt snygga! Ljusa och mjuka som mysbyxor så det var perfekt och hon var skitsnygg i dom! :) Bra köp Ellen! Hon köpte också ett par solglasögon på H&M. För min del blev det en vit kofta från Rut m.fl. ett par solglasögon från Glitter, foundation och en ögonbrynspenna på H&M och strumpor och lite annat smått! Vi gick sen till Kennedies och pratade med Kricken om Humör-jeansen som jag köpte där för någon vecka sen. Vi tänkte kolla om dom skulle komma in i en mörkare nyans också och det skulle dom så han skulle ringa så fort dom kom in i butik! Det är dom få jeansen som jag verkligen trivts i så det kändes guld! Vi kollade sen på Inter sport och jag belv kär i en Adidaströja kan jag säga! Dom hade hur mycket Adidas som helst nu! Galet! Iallafall så åkte vi från Marieberg och svängde in på Lager 157 en sväng och vi hittade riktigt snygga tjocktröjor som fanns i svart, vitt, grått och beige. Ellen tog en svart och jag tog en vit! Dom kostade 150 spänn och dom såg exakt ut som dom som finns på Gina i hundra olika färger och med hundra olika mönster haha! Därefter släppte mamma och Thomas av mig och Ellen på Resecentrum och vi cyklade hem till mig och Johan. Johan är i Fellingsbro idag så jag städade och plockade lite medans Ellen höll mig sällskap och när jag var klar gick vi ner och bokade tvättid innan vi slog på en film. Det blev Step up 1. Så jävla bra film! Nu är jag själv och tänkte inte vara vaken alltför länge för jag ska upp och tvätta klockan sju i morgon bitti och sen ska jag och Ellen hem till Madde :) Långt inlägg vart det men det skadar väl inte? Tack så mycket för idag, hörni! Appriciate it! :) Night!


ellen och jag


Dusch

Nu ska jag ta en dusch, Ellen kommer om en stund och senare drar vi till Marieberg!


Reef the lost cauze Ft Sean Price - Fair one


Lhus & jag


BIg L - Lifestyles


18 Februari 2010 i Stockholm

Jag och Vinnie Paz på hans hotelrum i Stockholm!
Det var en sjukt bra kväll och en galet bra konsert med livets tryck!
Måste se Jedi mind tricks och R.A the rugged man igen!
Efter denna konserten började starten på ett riktigt bra år fullt med överraskningar!

Jedi mind tricks - Sacrifice
Jedi mind tricks - Blood runs cold
Jedi mind tricks - Uncommon valor
Jedi mind tricks - Deathbed doctrine
Jedi mind tricks - Walk with me
Jedi mind tricks - Philosphy of horror
Jedi mind tricks - Animal rap
Jedi mind tricks - The deer hunter
Jedi mind tricks - Blood in blood out
Jedi mind tricks - Black winter day
Jedi mind tricks - Trail of lies
Jedi mind tricks - Deadly melody
Jedi mind tricks - Razorblade salvation
Jedi mind tricks - Terror
Jedi mind tricks - Serenity in murder
Jedi mind tricks - Shadow buissnes
Jedi mind tricks - Trinity


Onsdag

Vaknade vid sju imorse, tänkte sova till åtta men det gick inte så jag gick upp och satt vid datorn en stund! Jag fixade frukost och kollade på The voice och sen har jag suttit och grejat med musik och bilder på datorn. Jag är trött som fan så funderar på att decka en timma eller något och sen duscha och slänga på mig kläder! Ska ut till Marieberg med mamma och Thomas senare och kolla på ett par skor som jag sett och sen kanske kolla på lite annat också! Sämsta vädret idag, man blir så trött fan!


Woods


Foto: Jag.


Wood


Foto: Jag.


La musica


Sabac Red - The commitment

Snowgoons Ft Lord Lhus & The savage brothers - Who are you?
Immortal technique - Dance with the devil

Necro - Creepy crawl

La coka nostra Ft Snoop dogg - Bang bang

Wu-tang clan - Protect ya neck

Mobb deep - Hell on earth

Dead Prez - They schools

R.A the rugged man Ft Jedi mind tricks - Uncommon valor
GZA - 4th chamber

Cunninlynguists Ft Masta Ace - Seasons

Nas - The message


Sabac Red - Death and destiny


Time to sleep

Nu ska jag decka! Johan mår sämst! Han har legat i sängen sen han slutade jobbet! :/ Natti!


Gymmet

Jag var uttråkad och rastlös så jag tog cykeln och drog till gymet! Det blev rullbandet idag. Gick tjugo minuter i 5% lutning, 2,5 km och 140 kalorier! Skönt som fan! Efter det stretchade jag riktigt ordentligt i tio minuter, en kvart! Cyklade sen hem och Sabina stod på sin balkong så vi snackade lite skit. Hon hade gått ända härifrån till IKEA idag! Jävligt bra gjort måste jag säga! :) Nu kollar jag på Desperate housewives och ska äta lite youghurt!

Förresten så kan jag säga att badvaktsjobb nu är nära! En intervju bort! Jag är nervös! :D


Olivia


Foto: Jag.


My day

När jag hade ätit frukost, softade jag en stund, tog en dusch och sen cyklade jag till stan och mötte upp Madde och Ellen på Rosalis Deli där vi satt en stund tills låskillen ringde mig och frågade om jag kunde komma hem så han fick fixa dörren. Sagt och gjort, han grejade men det vart inte så mycket bättre så han skulle troligtvis skicka hit någon annan. Dörrjävel! När han åkte, cyklade jag upp på stan och kollade lite. Köpte en t-shirt på H&M för 79 spänn. Värt! Mötte upp Jonna och vi gled runt en sväng innan vi gick till en kinarestaurang och åt mat! Det var gott som faan och sjukt billigt för att vara chinese food kan jag säga så det var också värt! :) Jonna gick sen iväg och jag gick mot cykeln, stötte på min kusin Frans och pratade lite och sen cyklade jag mot väster och mötte Carro utanför henne. Stötte på Petra L också och det var inte igår, kul som faan att se na! :) Hos Carro fulade vi oss med hennes brorsa och mamma haha! Högbergfamiljen alltså, ni får mig att må så bra haha! Softade med Carro en stund iallafall innan jag cyklade hem. Hemma nu och Johan ligger deckad i sängen :( Han mår inge bra idag fan! Sämst men vilar han mycket blir det förhoppningsvis snart bättre! :)


Mobb deep - Survival of the fittest


Guru (Gang starr), Rest in peace


Aoch!


Jag har fet träningsvärk i min mage! Körde nog på lite hårt på gymet igår! Ska fan stretcha lite nu!
Hem till Carro och sola snart blir det med! Peace! (Foto: Jag!)


Snowgoons Ft Pumpkinhead - Snowgoons sonata


Snowgoons Ft Pumpkinhead - Snowgoons sonata


Jedi mind tricks


Livets start på dagen!

Jag vaknade imorse klockan sju för jag och Carro hade bestämt oss för att ta en promenix. Precis när jag skickade sms till henne fick från henne, haha! Är vi systrar? Iallafall så klädde jag på mig och cyklade till Carro. VI cyklade till Risbergska skolan, pratade lite med Jonna och sen parkerade vi cyklarna i hästhagen och tog en promenad runt Karlslund tills vi hamnade ute på landet. Jag har ingen aning om vart vi var men vi var mitt på en bondgård någonstans där det knappt fanns ett hus utan bara åkrar och skog haha! Vi frågade iallafall en kille som helt sjukt nog var där och han sa att vi skulle gå åt andra hållet haha! På vägen såg vi en gunga. Det stod att det kostade fem kronor att åka men det var ingen där så Carro tog sig en åktur haha! Blev ett par timmar och bra många kilometrar idag! Skönt som in åt helvete! Cyklade sen tillbaka hem och nu blir det frukost :)


Blåsippor


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Skogsmulle = Pappa


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Olivia


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + Canon Speedlite 550EX.


Sweet babygirl Olivia


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + Canon Speedlite 550EX.


Impulsiva dagar, thats how I like it!

Började dagen med att gå upp tidigt och cykla ner till Pizza Diana där jag mötte Madde. Därifrån cyklade vi till Friskis där vi tränade. Vi både körde rullbandet först och för mer del blev det: 30 minuter, 3 km, 200 kalorier och så körde jag på 5% lutning, uppförsbacke också. Låter lite men det är en del och jag kände att det tog mer än vanligt. Så ska köra på lutning oftare! Efter rullbandet körde vi mage nere på gymet och sen stretchade vi innan vi cyklade hemåt. Madde drog till sig och jag till mig och Johan. Jag käkade frukost, tog en dusch, slängde på mig kläder och packade ihop mina grejer. Madde plockade upp mig och vi åkte förbi mamma en sväng och sen ut till hennes syster där vi mös med lilla Olivia. Jag har haft så mysigt med henne idag så ni kan inte förstå! Galet mycket mys! Vi åt middag och Madde och Malin grejade med Malins nya symaskin. Malin plockade upp Emilia också och jag, Emilia och Olivia låg i sängen och kollade på Ice age. Knäppte lite bilder på Olivia också! Hon är så galet söt! :) Tobbe kom sen dit för Madde lyckades låsa in sina bilnycklar i bilen och när han väl kom var klockan ganska mycket och Madde var tvungen att åka direkt till jobbet så jag fick åka med Tobbe. Han fick damp och insåg att han skulle till besiktiningen om en halvtimma så vi sprang till bilen, slängde oss in, åkte till norr, parkerade bilen, tog ut andra bilen ur garaget och åkte till besiktningen. Den gick igenom utan anmärkning! Glad för din skull Tobbe, nu slipper du oroa dig för det! Nu är det bara att köra, haha! :) Vi åkte sen till Brickebacken och hälsade på Robban en sväng som höll på att städa sin bil. Han var helt flängd idag som vanligt haha! Galen snubbe! På vägen in mot stan såg vi Jonna på bron och pratade lite snabbt och sen åkte vi hem till mig och Johan, åt en glass och så kollade Tobbe på bilderna på sin bil. Jag plockade lite här hemma och när Tobbe drog cyklade jag till till Carro och hennes familj där vi chillade en stund och pratade om Carros helg och bara umgicks! Vi cyklade sen till Tegnérparken där vi spelade basket. Stötte på Seiko och pratade lite gjorde vi med! Vi satt där och pratade ett bra tag innan vi cyklade hemåt! Nu är jag hemma och har massvis med bilder jag vill visa. Det kommer, det kommer! :)


Måndag

- Nu: Gymmet!


Fan!

- Ibland känner jag mig bortglömd och värdelös.


Lizzie


Foto: Jag.


Arboga

Jag och Johan gick upp imorse efter att Johan gett mig en galet skön massage. Jag har haft ont i mitt ena skulderblad rätt länge nu men just nu känns det faktiskt lite bättre. Det har väl knutit sig i någon nerv eller någonting. Iallafall så gick vi upp, softade, åt frukost och när jag duschat och började fixa mig gjorde Johan rent aquariet innan vi åkte mot Arboga. Vi lyssna på riktigt soft musik på vägen till Arboga, jag hade precis brännt en tung skiva! Så skönt att lyssna på något annat än radio! Iallafall så är vi i Arboga nu, har lekt lite ute med ungarna, ätit god mat. Kina blev det som vanligt, haha och nu ska vi bara ta det lugnt och umgås.

Igår kväll förresten åkte vi från Hällarna, genom Fellingsbro och in i Frövi där vi träffade Jonas en sväng innan vi åkte hem till Örebro. Jag hämtade min cykel hos Madde och Tobbe och drog hem och deckade direkt! Var så jävla slut! Var en guld kväll igår och den här dagen har varit riktigt bra också! Bloggar mer sen, har så mycket bilder jag vill publicera. I kväll hoppas jag att jag hinner träffa Carro också för nu är hon äntligen hemma igen! Ska föröska cykla förbi Jonna en sväng också :) Måste lägga mig i tid också fan. Haha, mycket man ska hinna med!


Det här med rubriker är jobbigt!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM


Three pictures


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Snowgoons Ft Edo G - Nothing you say


Snowgoons - Who are you


Wood


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Två Macro


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Snakes


Foto: Jag. Redigering: Jag: Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon Lens EF 500 mm 1:4,5 L Ultra sonic (Det teleobjektivet är pappas men jag fick låna det en stund igår)


Hällarna

Hey! Pappa plockade upp mig och vi åkte ut till Gällersta. Medans mamma och Vigdis kollade klart på en film bytte jag om och slänge på mig lite smink. Vi åkte sen ut till Marieberg och kollade lite i affärer. Jag köpte lite frimärken, ett armband, strumpor och en sak på Panduro till ett trasigt armband som jag ska fixa. Vi åkte sen till Willys och handlade innan vi åkte tillbaka till Gällersta där pappa höll på med maten. Jag och mamma chillade i soffan och när Madde ringde efter jobbet och kollade läget sa hon att hon och Tobbe skulle åka till Tobbes föräldrars sommarstuga i Hällarna så jag bjöd in mig själv, åt mat direkt hos mamma och pappa och sen skjutsade dom hem mig. Jag sprang upp med mina grejer och sen plockade Madde och Tobbe upp mig och vi åkte förbi Arboga ut mot Hällarna. Vi har nu varit här i några timmar och softat. Det är så jävla härligt här. Sitter just nu i köket och har utsikt ner till vattnet! Känner mig så avslappnad, fridfull och jag mår så bra här ute! Har älskat den här stugan sen första gången jag kom hit! Dom har renoverat den sedan förra sommaren så nu är den ännu finare än vanligt om det ens är möjligt! Kommer en massa bilder senare eller en annan dag för jag är trött som fan. Vill bara ta vara på den här kvällen och njuta fullt ut men det kan hända att det dyker upp några bilder senare!


Early morning today

Pappa plockade upp mig klockan sju imorse och vi åkte iväg. Det var int Tysslinge vi skulle till kan jag säga, utan det var Kvismaren och Öbykulle. Vi var ute och fotograferade naturen i flera timmar och fy fan vad fint det var. Enda minuset var att det blåste så jävla kallt men det är smällar man får ta! Vi åkte också och fotade ormar på ett ställe innan vi åkte in mot stan. Nu har jag packat en väska och snart kommer pappa och plockar upp mig igen, vi ska då ut till Gällersta! Får se vad som händer senare!


Full

Min dator är full.
Och jag menar verkligen full.
Det är alltså så full så att jag inte kan redigera bilder, lägga in nya bilder eller göra någonting annat.
I morgon är det rensning som gäller! Nu ska jag decka! Peace!


Söta lilla Olivia


o
Foto: Jag.


Arg tjej? Haha!


På bilden: Olivia. Foto: Jag.


Bäck

Tobbe kom hem till sig och Madde och plockade upp oss. Vi svängde förbi hos mig och Johan och plockade upp kameran och sen åkte vi till Mässan och pratade lite med Thomas och några andra innan vi åkte iväg till biltvätten och tvättade bilen. Vi åkte sen ut till Maddes syster Malin och hennes sambo Kenneth samt deras kids Emilia och Olivia! Emilia deckade rätt fort och Olivia vaknade till så då fick vi mysa lite med henne :) Jag är nu hemma, ska decka snart för jag ska upp vid halv sju i morgon och åka och fotografera med min pappa. Ska lägga upp några bilder bara först! :)


Supra

Sitter hemma hos Madelen nu. Hon kom hem till mig och Johan när hon slutade jobbet. När Johan åkte iväg gick vi ner till lekparken vi mig och Johan och spelade lite basket! Jag vann, hähää! Var soft som fan att vara ute lite! Vi gick sen hem till mig en snabbis, hämtade lite saker och sen cyklade vi hem till Madde och lagade mat. Det blev Pasta, falukorv, aiolli och vitlöksdipp så nu är vi proppmätta! Om en stund ska vi åka Tobbes nya bil, en riktigt fin supra! Ska förbi mig innan vi drar iväg bara och hämta kameran. Är så jävla taggad på att testa på att fota lite med nya batterigreppet! Lätt värd investering! Nej, vi hörs sen kommer massa blandade bilder senare! Har ju tagit massor den senaste tiden men inte hunnit lägga upp! Saknar och tänker på dig, Carro! Jag hoppas och vet att du har det bra! Hälsa alla! Love u!

Olivia


Foto: Jag.


Chillin, chillin like allways nowadays


Foto: Carro.


Te amo mi corazon!


Foto: Carro!


Haha, you are insane baby!


Foto: Jag.


Chillin


Foto: Carro.


New Adidas


Dagens

Dagens låt: Major Lazer - Pon de floor!
Dagens hälsa:
Uttråkad, trött men bra mår jag.
Dagens hoppas: Att jag får det där jobbet!
Dagens outfit
: Gråa myskläder, svart skinnjacka och vita sneakers.
Dagens köp:
Två behåar och matvaror på Maxi!
Dagens smink: Dagen efter sminket!
Dagens frisyr: Hästsvans.
Dagens träning: Gymet.
Dagens dusch: Om en stund när jag orkar.
Dagens måste:
Ladda batterier och tömma minneskort.
Dagens vill:
Spela basket, softa, plocka rätt, slå på en film och så klart chilla lite utomhus!

My day

Jag cyklade till gymet där jag värme upp på rullbandet med att gå/jogga i en kvart och sen tränade jag mage och ben på gymet. Därefter stretching som vanligt! Efter gymet cyklade jag upp på stan och hämtade min mobil på The phonehouse. Har inte satt på den än men dom hade bytt ut en jävla massa saker så den här gången känns det som att den borde hålla! Får hålla tummarna! Jag gick sen runt på stan en sväng och kollade lite. Fick med mig två behåar hem, en i spetts. Riktigt fina! 2 stycken för en hundring värt! Jag gick sen förbi jobbet och pratade lite med Kajsa innan jag cyklade till Maxi, pratade med Madde en snabbis och handlade lite matvaror! Det var allt annat än roligt att cykla dit kan jag säga! Motvind hela vägen, kämpade som in åt helve men fram kom jag! Nu är jag hemma, har ätit lunch i form av rester från igår och Johan kommer nog hem om en halvtimma ungefär! Jag har ingen aning om vad som händer ikväll men ska nog träffa Jonna och Madde en sväng iallafall. Kanske spela lite basket, är sugen på det! Är helt slut kan jag säga men lite pallar man väl! Träffade förresten pappa på gymet också och han ska plocka upp mig klockan sju i morgon bitti och då ska han, jag och Linus åka ut till Tysslinge och fotografera. Ska bli skönt att komma ut lite och ska bli intressant att fotografera med batterigreppet! :)


Jus Allah - White nighmate


R.A the rugged man Ft Jedi mind tricks - Uncommon valor


Det finns ingen bättre låt än denna!


Reef the lost cauze - Deadly combo


Nothin to do

Hey! Klockan sju imorse gick jag upp, ringde Carro, slängde på mig kläder och cyklade hem till Carro! Var där en sväng och sen cyklade vi till Resecentrum där vi satt och pratade medans vi väntade på Carros tåg mot Mjölby. Hon ska bya tåg i Mjölby så hon kan ta sig till Malmö! Hon gick iallafall på tåget och jag saknar henne redan! Tråkigt som fan att jag inte kunde åka med men tågbiljetterna var svindyra! Jag åkte iallafall hem, åt frukost och nu har jag suttit och spelat tung musik hela dagen. Börjar bli jävligt uttråkad så tror att jag ska ta tag i mig själv och cykla till Friskis och därefter kanske åka till Brickebacken och simma. Lika bra fan! Helgen blir iallafall lugn som fan, ska träna, umgås med vänner och bara softa!

Igår fick jag ett batterigrepp till min kamera förresten! Jag har velat ha det sen jag var arton och fick min lilla kamera! Fy fan vad nöjd jag är nu! Livets liv med batterigrepp kan jag säga! Ska ut i morgon och fotografera med pappa och Linus. Minns inte vart men antar att det blir en del fåglar fotograferade, haha!  Tack så jättemycket mamma och Thomas! Nej, nu ska jag byta om och dra till gymet! Later!


Method man Ft Redman - Ayo


Cage - Among the sleep


La coka nostra Ft Snoop Dogg - Bang bang


T west - Coming home


Lumidee - Frontin


Melanie Fiona - Ay yo


Necro - Whos your daddy


Bizz Mcfly - Shuttle approaches


Nas Ft Damian Marley - As we enter


Rihanna - Cold case love


Usher OMG


R.A the rugged man - Windows of the world


Major Lazer - Pon De Floor


Good night ya´ll



På bilderna: Jag. Foto: Carro. Redigering: Jag.


Träning

Precis kommit hem från gymet! Gick pch joggade 30 minuter, 3 km och 150 cal på rullbandet och därefter körde jag magövningar innan jag stretchade och tog cykeln hem till Carro. Pratade lite med henne och hennes broder. Ska cykla hem till henne i morgon bitti och följa med henne till Resecentrum när hon ska åka mot Danmark. Sämst att man inte kan följa med men men nästa gång kanske :) Nu ska jag skicka mitt cv och ett personligt brev till en person och det verkar relativt positivt förutom att jag är lite för ung men men det är bara att vara positiv! :) Natti!


Friskis!

Ska dra till Friskis nu en sväng! Tillbaka inom två timmar då blir det bilder och text! Peace!


Me. Fuckface. Basket.


Foto: Carro.


Babygirl Olivia


På bilden: Madelens syster Malins dotter Olivia. Foto: Jag.


Sämre väder idag!

När jag kom hem från spåret idag så åt jag en god, ordentlig frukost, tog mig en dusch och sen fixade jag mig. Carro kom hit och sen stack vi upp på stan och träffade Zana en stund, åt en glass och sen gled vi till Väster. Chillade ute i solen en stund och sen åkte vi hem till la familia de Carro men ingen var hemma så vi knäppte en massa bilder på verandan och softade i solen. När Johan slutade cyklade jag hem, plockade rätt här hemma och lagade mat till mig och Johan. Nu ska jag softa en timma och sen dra till gymmet om jag orkar! Skriver mer sen! :)


Göteborg


På bilderna: Carro, Manuu (DJ Illeagal of the Snowgoons), Sharif (Reef the lost cauze), Ismael (Block Mccloud) Brandon (Lord Lhus) och jag. Foto: Jag och Carro.

Jag vet att ni sett dom här bilderna förut men fuck it, har inget annat att bjuda på just nu eftersom jag inte lagt in gårdagens bilder på datorn. Jag pallar inte det nu heller utan det får bli senare i kväll. Anyways så är det Carro, Manuu, Reef the lost cauze, Lord Lhus, Block Mccloud och jag på bilderna! Dom senaste två månaderna har det hänt så mycekt bra grejer som jag kommer minnas för alltid! Stockholm, Göteborg, konserterna med R.A the rugged man, Jedi mind tricks, Method man och dom jag nämnde i detta inlägg längre upp. Livets liv har det varit och jag ser fram emot sommaren kan jag säga! Är så glad att jag fick tillbaka en del pengar från skatten! Praise the lord för det säger jag bara! Iallafall, nu ska jag ta en dusch, klä på mig och dra iväg och softa med Carro. Får se om någon mer dyker upp! Talk to you later!


Skön start på dagen!

Imorse vaknade jag vid sju, gick upp, klädde på mig och gick ner till baksidan där Madde väntade i bilen. Vi åkte till väster och plockade upp Carro innan vi åkte till Karlslund där vi parkerade och tog en timmas promenad! Galet skönt och fy fan vad fint det är där borta! Ska fan försöka åka dit oftare, cykla dit och så! Nu ska jag äta frukost, ta en dusch och lite senare blir det sola och softa med Carro! :)


Härlig dag!

När jag duschat, klätt på mig och var klar gick jag ner på baksidan och chillade tills Madde plockade upp mig. Med sig i bilen hade hon 4, 5 veckor gamla Olivia. Sjukt söt liten unge! Vi åkte och hämtade Ellen och sen åkte vi förbi Stadium Outlet innan vi åkte hem till Maddes syster Malin där vi chillade, åt lunch, myste och lekte med ungarna och så vidare. Tiden går fort när man har roligt kan jag säga. Fem timmar kändes som en, två timmar! Galet! Johan och Tobbe hämtade oss och jag gick upp, åt en macka och sen cyklade jag upp på stan och köpte en basketbollStadium. La undan en tung t-shirt på Stadium också, måste bestämma mig tills i morgon om jag vill ha den eller inte. Gick iallafall vidare för att dra ut på tiden och hittade en annan snygg t-shirt på Monki som följde med hem! Soft och snygg som fan med knappar längs hela ryggen! När jag var klar på stan stack jag till väster och mötte Carro vid Tegnér! Vi spelade lite basket och sen kom Johan och spelade med oss! Vi vann över honom tre gånger, haha! Så det ska vara! Nu har vi varit hemma en stund, jag har ätit en pizza för Johan, Tobbe, Madde och Ellen var iväg och grillade förut och jag hann aldrig hänga på! :) Ska plocka undan lite hemma nu och sen decka för jag ska upp tidigt i morgon och gå promenad med Madde och kanske Carro om hennes fot är bättre! I morgon tänkte vi ta bilen till Karlslund och gå där för att se någonting annat för en gång skull! :) Ska försöka orka lägga upp någon bild från idag annars blir det en annan dag för jag vill skicka mitt brev till Mp senast i morgon och sen måste jag som sagt plocka rätt här! Äsch, vad faan bilder kan ni få se i morgon! Natti!


La musica


Hoppas på basket i eftermiddag!


Foto: Jag.


Träning

Precis kommit hem från gymet, gick väl så där idag. Mådde illa och kände mig spyfärdig men det blev iallafall: 30 min, 4 km och 330 cal på favoritmaskinen och sen 10 min 2 km och 60 cal på cykel. Sen stretching så alltför illa var det inte! När vi var klara cyklade vi mot norr, Madde till sig och jag till mig. Sitter just nu och äter en god frukost, inte ätit någonting på länge kan vara därför jag mådde illa. Anyways så ska jag snart in i duschen och vid halv tolv åker jag, Madde och Ellen till Vintrosa! :) Ska umgås med Maddes syster Malin och plåta hennes ungar Olivia och Emilia! :) Sist jag skulle fota minstiningen hade hon ett blodsprängt öga efter förlossningen så vi fick vänta ett tag! Nu blir det äntligen av iallafall :) Nu måste jag duscha och klä på mig!


Soft kväll

Jag tog tag i städningen och dammade hela käket, dammsög hela golvet och sen fick det räcka! När jag var klar kom Johan hem och vi åkte till mina föräldrar, umgicks en stund och så åt vi lite mat. Hur gott som helst var det! Vi åkte sen hem till oss igen, jag tog cykeln och drog till Jonna. Vi gick till Väster och träffade Carro. Vi gick till Tegnérparken och spelade basket och softade! Hur jävla skönt som helst, hoppas på något sånt imorn med! Därefter gick vi hem till Jonna och sen kom Madde, Johan, Tobbe och Per dit! Vi åke till Maxi och dom andra åkte iväg! Jag och Johan handlade mat och nu är vi hemma. Jag ska kolla på Desperate housewives och sen ska jag och Madde till Baronbackarna och hämta min cykel! :)

Förresten så köpte Tobbe sin Supra idag! Riktigt fet är den! Måste få åka i den fan! Haha!

Förresten så blir det ingen spinning i morgon, jag pallar inte träna klockan sju på morgonen! I stället ska vi träna på gymet! Lika skönt det!


Today

* Tog mig ett galet varmt bad, raka benen och duschade!
* Vigdis kom hit!
* Vi satte på två maskiner tvätt!
* Vi åt en god lunch, för mig blev det potatis, bearnaisesås och fläskfilé!
* Vi har vattnat och fixat till alla blommor lite också!
* Hängt upp tvätten!

Mamma ringde precis och frågade om jag och Johan vill komma ut och äta lite mat senare så det ska vi göra direkt när han slutar jobbet. Hinner tyvärr inte vara där länge men bättre en stund än inget alls! Iallafall så har jag fått brev från Mp igen så jag vill åka ut dit nu, nu, nu! Vi ska iallafall ut dit, hämta, brevet, äta lite mat och sen ska Johan hem och göra någånting med sitt jobb och jag tänkte ta cykeln och träffa Jonna och Carro en sväng! Nu ska jag försöka orka dra upp persiennerna överallt, dammsuga golven och plocka rätt på lite skit här och där! Hörs!


One day in the park


Foto: Jag.


Tisdag

Jag mår inge vidare idag, är matt, svullen i mitt ansikte och ögonen svider på mig så jag ska snart ta ett bad och bara rå om mig själv. Lite ensam tid för en gångs skull Vid tolv kommer Vigdis hit och då ska vi äta lunch och umgås! Jag ska tvätta också tänkte jag. Tänkte bara köra två maskiner så jag kan hänga upp allt på torkstället uppe i lägenheten om ni förstår! Hur som helst så får vi se vad som orkas med idag! Ska försöka ta mig en promenad och när Johan slutar kanske vi hittar på något! Måste handla ikväll iallafall för vi har absolut nada hemma just nu! I morgon bitti klockan sju på morgonen blir det nog spinning med Madde och efter det tror jag att vi ska ut till hennes syster och softa lite, ta lite kort på Olivia och Emilia och så! Nu ska jag ta mig ett bad så jag kanske vaknar till liv sen :)


Love you


På bilden: Carro, http://caarlin.bloggplatsen.se! Foto: Jag.


iPod


Dagen!

Gick upp vid sju, halv åtta imorse. Började först städa lite här hemma och sen cyklade jag till Madelen och tog en promenad runt Rynningeviken. När vi gått klart cyklade jag till Ica och handlade lite innan jag cyklade hem, tog en dusch, fixade mig och softade här hemma med Carro. När Vigdis kom hit och hämtade en grej drog vi ner till Polishuset och fixade mig ett pass! Kan vara bra att ha ;) Plus att mitt gick ut i Februari så det var dags att skaffa ett nytt! Efter det cyklade vi till Tegnerparken och chillade där med en killkompis till Carro och så kom Robban förbi också! Hade en soft dag i solen och nu är jag hemma, ska dammsuga, äta lite mat och senare får vi se vad som styrs!


Bästa Mp, jag saknar dig!


Foto: Arvin.


Sinnessjukt bra dag igår!






Foto: Jag och Carro!


07.26

God morgon! Fan, det ser förjävligt ut här hemma och jag är rätt trött men hoppas fan jag piggnar till snart för så sent la jag mig inte igår! Hur som helst så funderade jag igår kväll på om jag skulle träna på gymet, ta en promenad eller städa som fan i lägenheten och jag och Madde kom fram till att vi ska ta en promenad vad fan det är ju fint väder! Måste ta vara på det så gymet får bli en annan dag! Vigdis ska komma hem till mig idag, äta lite lunch och umgås och efter det ska jag träffa Carro och vi ska fixa nyss pass till mig för utan det kommer man inte så långt! Vi försöker fixa en liten tripp men som sagt passet först! NU måste jag klä på mig och sen hämta upp cykeln från källaren och dra till Madde men vi hörs säkert senare!


Måndag!

Måndag: Promenad.
Onsdag: Spinning.
Torsdag: Simma.
Fredag: Grymet!


Bästa dagen!

Fy fan vilken dag! Vaknade på morgonen av att solen brännde på mitt arsle! Vi har sol i våran lägenhet tjugåfyra sju, när det är fint väder alltså och imorse vaknade jag utan täcke och kokhet rumpa haha men det var bra för då klev man upp sängen, åt sig en god frukost, tog sig en dusch och styrde upp både ansiktet och sitt liv! När jag var klar gled jag ner på mammas gamla Bettan till Carros familj och softade några timmar innan vi drog iväg till Tegnérparken och chillade där i flera timmar! Tog en jävla massa bilder, njöt av solen, träffade folk, lekte och hade en guld jävla dag! Jonna var med oss en sväng innan vi drog till parken och sen drog hon iväg men hon kom tillbaka på kvällen och då gick vi alla tre till Lövstahallen och handlade mat och cyklade hem till Carro igen där vi grillade med hennes mamma, pappa och lillebror! Hade en riktigt jävla trevlig kväll! Älskar er! (Här får ni två av alla hundratals bilder vi tog idag! Kommer fler i morn! Nu ska jag decka så jag orkar upp tidigt i morn!)


Tunga bilder!

Idag har vi tagit tunga bilder! Har haft en grym dag! Berättar och publicerar bilder senare! Peace!


Yesterday!

Igår fick jag träffa Mp! Som ni kanske förstått men kan inte sluta prata om det för det kändes så bra! Nu är det två månader kvar sen hoppas jag att han bli hemma for good! :) Det var några trevliga timmar vi spenderade tillsammans och det var jävligt jobbigt att säga hej då. Hade inte förväntat mig något annat men jag ska försöka åka och hälsa på honom snart. Ska inte skriva mer om det nu för det blir bara jobbigt men igår när jag kom tillbaka till Örebro hämtade jag min cykel, cyklade hem, fixade mig snabbt hemma. Var redan fixad men bytte om och så och sen cyklade jag till Strömpis där jag mötte Carro och Petra. Det var mycket folk och helt okey men som vanligt kass musik så jag och Carro drog till Björnis där vi dansade tills det blev för mycket folk! Jag somnade halv fem i natt och var helt slut när jag vaknade men gårdagen var så jävla värd!


Dagen jag väntat på i mer än sex månader!

Idag blev jag så lycklig! Mp ringde mig och jag började störtböla! Glädjetårar förståss!
Kan inte förklara för er hur mycket det betyder
men jag tror att Mp förstod att jag saknat honom!
Jag fick träffa honom i ca tre timmar för första gången på så många månader, tror ca åtta månader faktiskt!
Det kändes precis som vanligt! Samma vanliga, roliga, glada, spralliga, galna Mp!
Två månader kvar sen kommer du hem och du ska veta att jag väntar som fan och hoppas att tiden går fort!
Du
är guld värd!
Love you!


New shoes


Nya Adidas skor (Honey mid)! Ska inte använda dom förens i Maj, Juni haha! :)


Reef the lost cauze


På bilden: Reef the lost cauze live @ Pustervik i Göteborg! Foto: Jag.


Dagens

Dagens skor: Vita nike-sneakers!
Dagens frisyr: Uppsatt ibland, utsläppt ibland!
Dagens träning: Fet långpromenad med Madde! För skönt!
Dagens mat: Burger king!
Dagens frukost: Förkusar med smör + ost, flytande multivitamin och honungsyoughurt!
Dagens köp: Mat.
Dagens personer: Pappa, Carro, Jonna, Johan, Tobbe, Madde, Per, Magnus, Netta, mamma, Thomas m.fl.
Dagens saknar: Mp!
Dagens ska: Posta brevet till Mp ska jag göra om en stund!
Dagens dusch: Varm, skön och lång! Älskar vatten!
Dagens vill: Simma, simma, simma! Synd att det är så jävla dyrt! Fan, femtio spänn varje gång!
Dagens onyttiga: Två chokladägg när vi var inne på Kennedies, haha!
Dagens hälsa: På topp. var snurrig en stund men efter maten blev det bra!
Dagens smink: Absolut nada, för skönt!
Dagens bilder: Dyker upp en annan dag för minneskortet är hos Carro :)
Dagens vettiga: Lämnade in kameran idag, bättre att göra det i tid så jag har den hela sommaren!
Dagens bästa: Mammas cykel, den är livets cykel!
Dagens ser fram emot:
Lhus i Örebro skulle vara för kul haha!

Booty!


Marieberg

Jag och Carro softade lite med hennes pappa Magnus på framsidan utanför huset medans vi väntade på mamma och Thomas! När dom kom fick jag mamma cykel och dom tog med sig min. Vi åkte med mamma och Thomas i bilen, svängde förbi mig så jag fick springa upp och hämta jeansen och sen åkte vi ut till Marieberg. Mamma och jag gick till Expert och lämnade in min lilla kamera (Canon EOS 400D) och medans jag och Carro kollade i affärer, softade med Petra o.s.v. åkte mamma och Thomas till IKEA en sväng! Jeansen behöll jag för både Carro och Kricken tyckte att storleken var bra! Tror att dom jeansen är en vana faktiskt! Dom är väldigt baggy men så är ju det vad jag gillar också! Tror att dom kan bli en riktig favorit i sommar! Hur som helst så plockade mamma och Thomas upp oss och släppte av oss hos Carro. Jag cyklade sen hem till Jonna där vi chillade ett tag innan vi gick/cyklade upp på stan och käkade på Burger king! Jag var så jävla hungrig haha! Därefter gick/cyklade vi till norr, hämtade Jonnas cykel hos hennes syster och sen följde hon mig hem och drog iväg! Är nu hemma och softar, ska antingen träffa Madde och glida lite eller bara plocka här hemma, softa och sitta vid datorn! Vi får se, har varit en skön dag med vårkänslor iallafall :) Inga fel! :) (Brandon kanske kommer till Örebro om en vecka, för kul!) Tack för idag tjejer! Ni är guld värda!


Ännu en bra dag!

Sitter här hos Carro med brevet som jag ska skicka till Mp idag :) Är så glad att vi har kontakt nu!
Sen ringde mamma nyss med en grym nyhet! Jag fick feta pengar tillbaka på skatten! Livet!

Rencoroso!

.

@ Carros place

Satt hemma tidigare, softade, åt en riktigt god frukost och sen tog jag en lång skön dusch! Klädde sen på mig och tog en promenad till Madde och Tobbe där jag hämtade min cykel och tog med de till Carro. Kunde inte cykla på den för det är punktering men det var soft med en promenad! Vid tre-fyra tiden kommer mamma och Thomas hit! Dom sak ta min cykel och lämna en annan så jag har en medans dom fixar punkteringen på min! Dom ska sen skjutsa hem oss till mig så jag kan springa upp och hämta jeansen jag köpte igår för jag och Carro ska ut till Marieberg så jag kan testa en mindre storlek. Jeans töjer sig som fan och jag tyckte att dom var lite för stora men men det visar sig när vi är där ute!

Fredag

God morgon! Imorse vaknade jag vid halv nio, mötte Madde utanför henne och Tobbe klockan nio och så tog vi en riktigt lång promenad! Gick till Rynningeviken där vi gick runt lite här och där, fick sen upp mot Alnängsbadet, förbi WUC igenom stadsparken och kom ut vid Harrys! Vi gick sen till Friskis & Svettis och mötte pappa för han hade med lite grejer till mig som jag behövde! Thanks daddy! :) Vi gick sen mot norr, Madde gick till sig och jag till mig och när jag varit hemma i ca fem minuter kom den där snubben från låstjänst igen och grejade med balkongdörren. Det är inte klart än men får hoppas att det blir snart! Hur som helst så är jag relativt trött idag men det var skönt som faan att få sig en promenad. Nu ska jag bara softa!


Nu ska jag:


Nu ska jag betala en räkning, skriva brev till Mp, softa en stund, lägga mig och läsa och sen decka!
Har inga kuvert hemma men får köpa det i morgon efter träningen! Jag är så glad! God natt!

Foto:
Jag.


Dagens

Dagens telefonsamtal: Med Jonna! Vi måste ses gumman!
Dagens saknar: Mp, såklart!
Dagens tack: Mamma & Thomas!
Dagens personer: Carro & hennes familj, mamma, Thomas, Johan m.fl.
Dagens roligt att se: Fedha och Emina (Shorty) Kul som fan att se er, var inte igår!
Dagens köp: Jeans, skor, smink, bikiniunderdel.
Dagens duktiga: Tränade imorse och så städade jag när jag kom hem.
Dagens frukost: Honunghsyoughurt, världens goaste mackor (frökusar) och multivitamin (flytande, god som fan!)
Dagens mat: Tacobuffé!
Dagens skulle vilja ha: Carolina Gynnings parfym, Go girl. Den luktar riktigt gott faktiskt!
Dagenh håller tummarna för: Att jeansen jag varit ute efter i ca tre år blir mina!
Dagens onyttiga: Lite glass och en powerking!
Dagens kvällsmat: Pannkakor hos Carros föräldrar! Tack Netta och Magnus för det! Jättegott! :)
Dagens låt: Snowgoons - Who are you! Jag är hypad som fan på den låten alltså!
Dagens ser fram emot: Lördag!

My day

Mamma och Thomas plockade upp mig vid ett idag och vi åkte ut till Marieberg där vi kollade runt i affärer och sådär. Ja, det man gör på Marieberg haha! Jag hittade ett par riktigt snygga jeans på Kennedies, lite smink på Parfymeri L och ett par bikinitrosor på H&M. Byxorna ska jag behålla om jag inte får tag på ett par andra som jag varit ute efter länge! Nu håller jag tummarna som faan för dom jeansen är drömjeansen med stor J! Gled iallafall runt där några timmar, åt buffé på övervåninge och så åkte vi till Inter sport och Stadium också. På inter sport hittade jag äntligen mina vita Nike-sneakers till ett rimligt pris så dom fick jag av mamma! Tack, tack, tack så mycket för allt! Efter Marieberg släppte mamma och Thomas av mig hemma hos Carro och hennes familj! Precis när dom åkt iväg ringde pappa och sa att jag hade fått brev och jag blev helt lyrisk när jag insåg att det var från Mp så jag ringde mamma som precis kommit hem och skulle ta en fika och sen åka in till stan igen med Thomas! Så när dom kom fick jag brevet, började nästan gråta och blev obeskrivligt lycklig! Tänker på dig Mp! Mamma och Thomas fick en riktigt fin soffa att ha utomhus idag av Carros föräldrar, glad som fan blev hon! :) Nu ska jag softa en stund, skriva brev till Mp så jag kan posta det i morgon när jag drar till gymet och sen ska jag faktiskt lägga mig och läsa innan jag ska decka! :)


Believe


Jag är så lycklig idag! Ni kan inte förstå! För några dagar sen skickade jag iväg ett brev till min vän Mp! Idag fick jag ett brev tillbaka! Jag mår så bra, ska skriva ett till brev tillbaka till honom det första jag gör i morgon när jag har tränat! Tänker på dig ska du veta!


Great start of this day!

Good mornin! Gick upp åtta imorse, klädde på mig och så vidare. Mötte Madelen ca tjugo i nio och vi gick/cyklade till gymet! Idag körde jag en halvtimma på min favoritmaskin och det blev fyra km och 330 kalorier! Jag läste under tiden så det kändes lätt som fan idag faktiskt! Klockrent! Vi körde sen lite övningar för magen på gymet och sen cyklade vi ca tio minuter alltså 2 km på cyklarna! Stretchade sen i ca en kvart och sen rörde vi oss mot norr. Madde gick hem, jag mötte Carro och vi gick upp hit och åt frukost! Nu kommer mamma och Thomas om ca en timma så jag ska ta en dusch nu!


Adidas!


Adidas!


Reef the lost cauze!









Everything I love in one picture!


Music, peace/love/friendship, photographing, traveling!

Foto:
Jag.


Reef the lost cauze


Foto: Jag.


Livet!

Jag har precis duschat, var jävligt skönt att raka benen! Igen, haha! :) Äckligt lent ska det vara! Hur som helst så ska jag softa sönder nu! Hej!


Är man slut?

Fy fan, vilken jävla dag! Vaknade tidigt imorse, tog en promenad med Madde i Venaspåret. Ca fyra km gick jag sammanlagt och sen vid halv ett plockade mamma och Vigdis upp mig och släppte av mig i Brickebacken där jag simmade en timma och det blev 120 längder vilket är 2 km, kändes guld! Jag tog sen bussen till resecentrum och gick till Lucullus och hämtade ut mitt paket från H&M. Några av grejerna var paket till Vigdis syster som Vigdis ska skicka till henne på Island! (Bra grammatik där) Mina grejer var iallafall ett par solglasögon, ett paket servetter, en bikiniöverdel och två par skor! Dom satt hur bra som helst så jag är helnöjd! Johan och jag skulle egentligen tagit bilen ut till Rynnigeviken för att ta en promenad men han pallade inte så jag tog cykeln dit, parkerade den och tog en promenad runt Rynningeviken. När jag var klar cyklade jag hem och nu är jag helt slut! Vi ska fixa mat och resten av kvällen blir lugn som fan! Ska sova tidigt också för jag ska upp rätt tidigt i morgon, träna med Madde och sen träffa Zana en stund! Nej, nu måste jag styra mat! Är så jävla hungrig! Inte så konstigt!


Förresten! Jag såg en tussilago i Rynningeviken! Hur sjukt är inte det? Det är för fan vår nu! :D


House of pain - Jump around


På bilden: Tommie. Foto: Jag.


Nu!

Tog cykeln till Madde imorse, parkerade den hos henne och så gick vi till Venaspåret! Vi har mest promenerat runt Rynningeviken den senaste tiden så vi ville gå någon annanstans men det gick väl sådär. Var en hel del snö, gegga och vatten i spåret så nästa gång får det fan bli Rynningeviken, det är bra mycket finare där nere också! Vi gick iallafall dom där tre, fyra kilometrarna och när vi var klara gick vi hem till Madde, jag tog cykeln och drog till Jessica och Carro. Vi chillade hos Jessica ett tag och när Carro drog, cyklade jag iväg och postade ett brev åt Jessica innan jag åkte hem. Nu har jag varit hemma ett tag, ätit lite youghurt och om en halvtimma ska jag åka till Brickebacken och simma! Bästa livet fan! Ska simma som in åt helvete idag kan jag lova! Är äckligt taggad! Men vi hörs senare!


Nu!

- Promenad!


Dagens

Dagens hälsa: Jag var äckligt trött i början på dagen men mot kvällen blev det bättre! 

Dagens träning: Promenad till Carro och tillbaka och nu i kväll promenad runt Rynningeviken!

Dagens outfit: Mys rakt av!

Dagens personer: Carro, Jessica, Johan, Madde, Carros familj och deras vänner.

Dagens köp: Varsin pizza till mig och Johan samt varsin dricka.

Dagens planer: Ska se Cougar town nu och sen decka för jag ska upp i tid i morgon tänkte jag.

Dagens saknar: Mp, tänker på dig varje dag!

Dagens bok: Carolina Gynning - Ego woman! Galet bra faktiskt!

Dagens städning: Nada, får ta tag i det i morgon i stället!

Dagens frukost: Honungshoyghurt med flingor!


Me back in the days!


Samtliga bilder fotade av: Pappa!


Taking a bite


Foto: Jag.


Carro

Carro har fixat tillbaka sin gamla blogg: Http://caarlin.bloggplatsen.se!


Träning

Jag skulle gått till Friskis & Svettis och tränat men jag ringde pappa som var där och det var folk överallt, köer till maskinerna och grejer så det var inget men jag tog cykeln och åkte till Rynningeviken där jag låste fast cykeln och sen tog jag mig en ordentlig promenad. När jag var tillbaka vid cykeln cyklade jag jag runt lite och sen förbi Madelen, stötte på Bella på vägen också :) Pratade lite cyklade till Madde, pratade lite med henne och sen cyklade jag hem, ställde ner cykeln och gick till pizzerian. Nu har vi precis ätit och jag ska kolla på Desperate housewives och Cougar town sen ska jag decka så kanske jag orkar träna på gymet, ta en promenad eller simma i morgon. Det visar sig vad det blir!


Locked in a cage


Foto: Jag.


Music

Canibus Ft Jedi mind tricks - Liberal arts


Music

Sabac Ft Slaine & Jordan - Death and destiny (Produced by Sicknature)


Round






Snowgoons

Snowgoons Ft Mitchell Hennessy & Edi Amin - German Lugers


All eyes on you


Foto: Jag.


A beautiful song!

Jason Mraz - Galaxy


Galet deckad människa!

Hey ya´ll I am exhausted! Helt slut med andra ord och jag vaknade sent imorse, gick upp, grejade med bloggen, åt frukost och gick över till Jessica och Carro. Dom åt frukost, vi fixade lite nere i källaren och sen gick jag och Carro hem till Carros föräldrar. På vägen dit mötte vi Madde K vid mördartunnlarna och chillade lite med henne :)Väl hemma hos Carro tog vi det lugnt  ett tag och sen gick jag hem. Nu är jag hemma, har precis ätit en päronsplitt och ska chilla sönder hela kvällen kan jag säga! Carro och Mariam kanske kommer över hit sen men vi får se vad Johan säger! Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder!

Är ni trötta på min svartvita bilder?


Te amo

´


I brist på annat

Vilken svordom använder du mest? F*tta!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? !Resa
Har någon någonsin kallat dig lat? Japp, men oftast är det dom lataste som klagar!
Tittade du på tecknat när du var liten? Offcoursiness!
Hur många syskon har du? En bror, David!
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Ja tatueringar vill jag just nu ha tre, fyra stycken!
Vad har du för väder just nu? Mys!
Vilken är din favoritfrukt? Äpple.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingen tid idag faktiskt.
Använder du flip-flops? Nej.
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica oftast.
Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? En kompis.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jag har ingen cd-spelare. Kopplar iPoden till PS3.
Vad åt du till middag senast? Kinamat.
Kan du vissla? Ja, men inte bra.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Absolut, det vet jag!
Vilket riktnummer befinner du dig i? 019
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen?
När flög du senast? Sommaren 2008 till Bosnien!
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra.
Läser du för skojs skull? Ja, det är klart.
Diskar du din egen disk? Nej, får inte diska förens dom vet om jag lagt ihop som jag ska.
Har du en stationär dator eller en laptop? Stationär.
Vad har du med dig in på bion? En person att gå på, en dricka och popcorn!
Gillar du att flyga? Jag är inte rädd men tycker inte det är speciellt roligt.
Hur många timmar måste du sova för att fungera? Ingen aning sex till åtta timmar kanske.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, men försöker att alltid ha något att göra.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja, faktiskt. Rätt störande kan jag vara!
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? F*tta!
Vilka kändisar har du blivit jämför med? Drew Barrymore men känner inte att det finns någon likhet!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat? Vet inte men något speciellt och ovanligt!
När badade du i en pool senast? Ett par veckor sen i Brickebacken och Arboga.
Hur många barn vill du ha? Ett, högst två.
Har du åkt moped någon gång? Ja och det gick åt helvete så aldrig mer!
Kan man vara vän med sitt ex? Det är klart!
Vad har du i din väska? Mobil, iPod, pengar, kort, tamponger (alltid!), hörlurar, lilla kameran m.m.
Vad lyssnar du på nu? Jus Allah - White nightmare!

Woods


Foto: Jag.


Maya


Foto: Jag.


Drop the world

I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain,
days of the same
You keep the sunshine, save me the rain
I search but never find, hurt but never cry
I work and forever try, but I’m cursed, so never mind
And it’s worse, but better times seem further and beyond
The top gets higher the more that I climb


Crash and burn


Foto: Jag.


About me

Hur gammal är du? 21 och ja det känns förjävligt, börjar fan bli gammal!
Bästa veckodagen: Jag har ingen just nu eftersom att jag är arbetslös så varje dag är lika värdefull.
Humör: Helt slut!
Favoritgodis: Choklad!
Är det nåt du absolut inte äter: Kan skriva en bok om vad jag absolut inte äter. Jag är äckligt kräsen!
Kläder just nu: Gråa mysbyxor, vitt baggy linne, grå tjcktröja, svart skinnjacka och svart mössa. 
Favoritsaft : Jordgubb/rabarber!
Favoritmärke: Adidas!
Favoritpizza: Vezuvio och det är den enda pizzan jag äter!
Dagens längtan: Sommar, min första tatuering, uteserveringar, cykelturer, semsterar m.m.
Hur många kuddar sover du med: Jag har alltid fyra kuddar, tror vi har åtta i sängen. Livet!
Dagens frisyr: Just nu fläta på sidan (mössa)
Kommer du ihåg din första kärlek: Det är klart annars vore det inte min första kärlek!
Har du några homosexuella vänner: Yes!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Utan tvekan!
Ser du på kärleken som ett misstag: Sjuk fråga! Självklart inte!
Bio eller promenad: Promenad haha, jag är rätt snål med restaurangbesök, biobesök typ.
Dagens borde: Ätit frukost! Blir psyk utan frukost alltså!
Dagens fundering: Vad fan händer imorgon!
Snarkar du? Ja, det tror jag!
Rädd för insekter? Ja, vissa. Speciellt om jag får skiten på mig!
Det här är jag bra på: Svårt att säga vad man själv är bra på...
Vad vill du jobba som? Som fotograf.
Chips eller godis? Chips men nu har jag inte ätit det på ca två månader. Duktigt? Ja!
Skriver du dagbok? Nej, har ju bloggen men funderar faktiskt på att skriva ca ett a4 varje dag på datorn och spara, kan vara kul i framtiden. Då kan man ju skriva exakt vad fan man vill också och det vore ju guld!
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Hade förut piercing i naveln (har! för den växer inte igen men har aldrig en stav i) och sen hade jag i näsan förut men den tog jag ur. Nu har jag bara kvar hålen i öronen (ca 10 stycken) Första tatueringen ska jag göra i Västerås den 8:de oktober!
Hur många syskon har du? Jag har min älskar halvbror David!
Är du rädd för blod? Nej! Enbart om det kommer från ställen där det inte ska!
Anser du att du är stark? Absolut!
Vilka länder vill du resa till? Thailand (var där när jag var liten), Egypten, något eller flera länder i Afrika, Australien, Nya zeland, Indien, kan säga hur många länder som helst faktiskt. Älskar att resa!
Vem vill du se uppträda live? Immortal technique, Cunninlynguists m.fl.
Använder du knark? Har faktiskt aldrig testat, känns underbart!
Kaffe eller te? Fy fan, inget av det!
London eller Paris: Det är svårt, har varit på i båda städerna så jag säger båda faktiskt! Sorry! 
Favoritfärg: Grön!
Född: I Örebro.
Nationalitet: Svensk.


Avatar 3D

Sitter hos Jessica nu! Kom precis hit. Var och kollade på Avatar 3D, kan inte med ord förklara hur grym filmen var. Jag hade bestämt mig för att inte se den på Bio men jag skämms lite nu för det var så jävla värt! Ni borde absolut gå och titta på den! Jessica och Carro är helt deckade så jag ska röra mig hemåt nu och decka jag med! Är så  jävla slut! Ska försöka sova ut i morgon och sen resten av veckan gå upp i bra tid, träna, promenera o.s.v. Har inte så mycket mer att säga så sov gott!


Mums


På bilden: Tyrese Gibson


Babyhand


Foto: Jag.


Peace


Nu ska jag ta mig ett varmt, skönt bad. Vila en stund, raka benen och sen fixa mat innan vi ska till bion. Jag är helt jävla slut så antar att jag lägger mig ganska snart efter bion men vi får se! Det visar sig!


DJ Illegal (Manuu) of the Snowgoons


Sicknature


Foto: Jag.


Dagens

Dagens hälsa: Så jävla slut men bra mår jag. Lite snurrig och huvudvärk bara.
Dagens köp: Nada, än så länge.
Dagens outfit: Myskläder rakt av!
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens smink: Nada.
Dagens dusch: Blir om en stund!
Dagens film:
Pearl harbor just nu på fyran men jag kollar inte så mycket.
Dagens personer: Carro, Jessica, Johan.
Dagens städ:
Dammsugit golven i alla rum!
Dagens glass: Maxis twister, hur goda som helst. Smakar inte alls som dom som säljs på kiosker.
Dagens frukost: Mariekex.
Dagens planer: Ikväll ska jag och Johan kolla på Avatar 3D.
Dagens mat:
Ingen aning, det visar sig sen.
Dagens vill träffa: Jonna!
Dagens sämsta: Snön!
Dages ser fram emot: Våren/sommaren, när den kommer på riktigt!
Dagens sötis: Baloo!

When?

När ska vi lägga ner? När ska vi lägga allt bakom oss? När ska vi gå vidare?


Kärlek

Jag tycker om dig
Jag finns här för dig
Jag bryr mig om dig
Jag litar på dig
Jag skyddar dig
Jag ställer upp för dig
Jag saknar dig
Jag förstår dig
Jag ser upp till dig
Jag känner dig
Jag älskar dig


Never, never, never...

...Take anything or anyone for granted!


Block Mccloud & Reef the lost cauze


Foto: Jag.


Peace

- More love, less hate!


Badhair day


På bilden: Jag. Foto: Jag.


Lord Lhus live on stage @ Pustervik


Foto: Jag.


Reef chillin back stage


Foto: Jag.


Lhus & me


Foto: Carro.


Carro

Har chillat sönder idag! Mötte upp Carro tidigare, vi skulle ta en promenad. Vi började gå lite men sen slog vi oss ner på en bänk och chillade. Båda var helt slut så det vart inge! Vi gick iallafall hem till mig och Johan, Carro grejade med bilder och jag softade framför tv:n och så dammsög jag hela lägenheten! Skönt att få det gjort! :) Efter ett par timmar här hemma gick vi över till Jessic och chillade med henne och Baloo! Fan, vad stor han har blivit! Tiden går så jävla fort! Anyways, i kväll blir det bio. Avatar i 3D. Nu ska jag greja med bilder och lägga upp några här i bloggen! :)


Yesterday

Jag och Johan åkte till Arboga igår till hans systers familj där vi umgicks, kollade på tv, åt god kinamat och tyvärr deckade jag i soffan men det var inte så konstigt. Sov ju knappt tre timmar natten innan. På kvällen när vi åkte hem tog jag cykeln och körde hem till Madde, vi satt på en bänk nere vid ån och pratade om helgen :) Pratade med Carro en sväng i telefon också och vi båda var helt förstörda haha! Nu är jag iallafall vaken, absolut inte pigg men ska byta om nu och gå och möta Carro för att ta en promenad! Skönt att komma igång och göra något trots äcklig jävla snö! Vad tror ni, sista snön nu? Vi hörs senare med mer bilder!
More love, less hate!


Manuu, me & Lhus


På bilden: DJ Illegal (Manuu), me & Lord  Lhus (Brandon). Foto: Carro.


Julienne, Lhus & Me


På bilden: Julienne, Lord Lhus (Brandon) & me. Foto: Carro.


Reef & Carro


På bilden: Reef the lost cauze & Carro. Foto: Jag.


Man lär sig något varje dag

För många är detta är förfärlig tanke. Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar?
Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det. Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hålla ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vänner, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå på varsitt gåll. Våga släppa taget! Verkligen vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du ska ägna de åren år den mannen/kvinnan och den relationer och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära sig av det.


Reef the lost cauze - Deadly combo


Hur jävla bra får en morgon starta?

- Sämsta skiten, det snöar!


David, me & Lhus


På bilden: David, jag och Brandon (Lord Lhus) Foto: Carro.


Göteborg central


På bilden: Jag. Foto: Julienne.


Reef & me


På bilden: Reef the lost cauze och jag. Foto: Carro!


2010-04-03 Göteborg

Mamma och Thomas plockade upp mig igår, minns inte vilken tid men jag var fixad och klar förutom mascaran haha! Iallafall så plockade dom upp mig och vi åkte till Hallsberg och satt på centralen där en stund innan vi gick till tåget som jag skulle med. Mamma och Thomas vinkade hej då, gick iväg och tåget gick mot Göteborg. Jag lyssnade på tung musik hela vägen, läste lite och bara ha det bra! Väl framme i Göteborg hade inte Carro, Manuu, Reef, Lhus och Block åkt än så jag och David möttes när jag gick av tåget, gick och käkade lite, kollade lite i några affärer och sen satt vi i Brunnsparken några timmar och bara chillade i det fina vädret! Livets väder, några plusgrader till hade jag inte blivit ledsen för men jag klagar inte! Iallafall så ringde Carro och sa till oss att åka till Vasa Viktoriagatan så vi hoppade på en spårvagn och åkte dit. Vi gick ner till Vasahotellet där vi träffade Carro och alla jag nämnde lite längre upp! Det var jävligt roligt att träffa Manuu igen och alla andra! Riktigt trevliga jävlar hela högen! :) Vi gick iallafall upp på hotelrumet med all packning, lyssnade på musik, fixade oss, böt om och umgicks! Sicknature kom också till hotelet efter ett tag, roligt att träffa honom! Vi var där en eller ett par timmar innan David drog iväg och vi åkte till centralen och plockade upp Julienne! Vi åkte sen mot Pustervik där vi gick in back stage i ett rum med soffor och stolar, softade där, tog en massa kort och bara pratade. Carro och Manuu åt på Pustervik men jag och Lhus är så jävla kräsna så vi tog med oss Sicknature och Julienne till Burger king och käkade lite! Efter maten gick vi tillbaka till Pustervik softade backstage med red bulls och med varandra, haha! Vid klockan ett var det dags för konserten och Lord Lhus var först ut, jag blev så lycklig när jag hörde första låten! Who are you! För tung låt! Efter Lhus kom Sicknature upp på scen, sen Block Mccloud och sen Reef the lost cauze! Riktigt bra spelning! Mycket energi, bra ljus i lokalen och alla var riktigt trevliga så stämningen var på topp! Efter konserten softade vi en stund backstage innan vi åkte tillbaka till hotellet och chillade där innan vi deckade halv fem på morgonen! Galen kväll. Nu har jag bara berättat i det stora hela, finns hur många detaljer som helst men antar att det inte intresserar er, haha! Anyways så gick vi upp klockan åtta imorse. Vi fick sova ca tre timmar alltså! Jag, Carro, Manuu och Julienne gick ner till lobbyn, åt lite frukost och sen skjutsade Manuu oss tjejer till centralen. Jag och Carro tog tåget och Julienne bussen. Fan, det var inte roligt att se Carro och Manuu säga hej då till varandra! Kärlek, kärlek kan jag säga! Ni är så jävla fina tillsammans! Jag blir så lycklig när jag ser er tillsammans ska ni veta! :) V låg deckade i tåget hela vägen hem och väl framme i Örebro plockade Nettan upp Carro och Johan mig. Johan och jag åkte ut till Rynningeviken, tog en promenad och softade på en bänk en stund innan vi åkte iväg så han fick byta en lampa till bilen! Därefter åkte vi hem, åt lite mat, Tobbe kom hit och jag har lagt in alla bilder på datorn! Jag har lite att göra nu så hinner inte lägga upp dom nu men jag tänkte slänga upp en iallafall. Jag bloggar mer senare, har massor av fina bilder som ni ska få se! :) Jag mår så jävla bra, galet bra Lördag! Carro, jag älskar dig och tack för igår! Livets kväll! Det var jävligt kul att se er: Manuu, Julienne, David, Reef, Lhus, Sick, Block och alla ni andra!


Reef

Reef the lost cauze - Give it up
Reef the lost cauze - Commander in chief
Reef the lost cauze - Oxygen
Reef the lost cauze - I wonder
Reef the lost cauze - Fair one
Reef the lost cauze - The sound of Philadelphia


Jedi mind tricks

They chew you upp and spit you out cause no one really cares
And aint nobody gonna hold you when youre really scared.


Lördag

Igår kväll när jag kom hem åkte Johan runt lite med bilen och innan han kom hem plockade han upp kinamat! Vi tog två rätter och delade på hälften. Blev en del kvar också, hur bra som helst :) Efter maten kollade vi på film och bara låg i soffan och hade det hur mysigt som helst! Efter filmen åkte vi ut och åkte bil en sväng, åkte förbi Madelen och Tobbe en sväng, tog med oss Tobbe, domm släppte av mig och jag gick upp och sov direkt. Gick och la mig halv elva, elva men hade skitsvårt för att sova. Det är alltid så när jag ska någonstans dagen efter haha! Som ett litet barn fan! Anyways så gick jag upp klockan sju imorse, har sminkat mig, fönat och plattat håret o.s.v. Ska snart klä på mig och packa det sista så att jag är helt klart när mamma och Thomas hämtar mig vid tio, kvart över tio! Jag är så jävla taggad på idag! Ska bli så kul att träffa alla! :) Miss you Carro, redan!


Fossing


Foto: Jag.


Dagens

Dagens hälsa: Jag mår bra som fan! Var trött imorse och är det nu men inte under dagen!
Dagens frukost: En macka, honungsyoughurt och ett glas multivitamin.
Dagens lunch:
En naturell hamburgare.
Dagens kvällsmat: Inte ätit än men det blir kinamat! Livets mat!
Dagens glad att jag träffade:
Manuu, Carros familj, Madeleine, Ronja och Jonna!
Dagens pinsamma: Sa en sak till Carro i telefon när hon hade på högtalarenhennes familj hörde, haha!
Dagens köp: Ljusa gråa mysbyxor från H&M.
Dagens smink: Dagen efter sminket.
Dagens frisyr: Ponytail.
Dagens outfit: Lila Adidasbyxor med turkosa streck, svart baggy linne, grå tjocktröja, svart skinnjacka, vita sneakers.
Dagens film:
Just nu: "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" och i kväll blir det "Luftslotten som sprängdes"
Dagens låt: Cunninlynguists - Mic like a memory!

Madeleine & Ronja

Innan Madeleine M kom hit hann jag dammsuga ur min stora Adidasväska och börja packa lite. Madeleine dök upp och vi pratade en massa, kramades och umgicks! Så jävla roligt att se dig igen snuttan! :) Efter en stund hemma hos mig och Johan åkte vi upp på stan och kollade lite i affärer och sen mötte vi upp Ronja! Det var galet kul att se dig igen sötnos! Var för längesen nu! Du måste komma hem oftare! :) Vi pratade om allt möjligt som hänt den senaste tiden och så stötte vi på Nille och Matte som gick i våran RMS-klass! Roligt som fan att se dom också! Vi försöker ju styra upp så vi kan ha en klassfest i sommar! Vore ju livet! Vi kollade iallafall runt i affärer och jag köpte mig ett par mysbyxor på H&M för en hundring! Hur sköna som helst och det bästa av allt är ju att Johan får ha sina mjukisbyxor för sig själv nu, haha! Vi stötte på Madelen K på H&M också. Hann inte prata mycket men var kul att se henne iallfall och vi kanske ska ses en sväng senare i kväll. Hoppas, hoppas för jag missar ju tjejkvällen i morgon när jag är i Gbg! :) Ronja var tvungen att kila vid fyra så vi kramade om varandra och hon cyklade iväg :/ Fan, att man har så kort tid jämt! Jag och Madde gick till bilen, åkte till Mc donalds så hon fick käka. Jag tog mig en hamburgare och sen åkte vi vidare till Ica Maxi och handlade lite :) Madeleine släppte av mig på Ica stjärnan, vi kramades och ses förhoppningsvis på Söndag en sväng! Johan plockade upp mig vid Ica och släppte av mig hemma! Nu är jag hemma, ska bara softa, packa lite smått och kolla på en bra film som går på fyran just nu! Om en timma eller två ska vi plocka upp kinamat och kollade på film! Ska bli mysigt som fan :) Jävligt fint väder idag också förresten! Solen skiner, fåglarna kvittrar och vårlökarna är fan på väg upp nu. Det är fan vår! Glider ju runt i skinnjacka och grejer, för soft! Pratade nyss med Carro också och hon har det bra! Hon och Manuu har ca en timma eller två kvar tills dom är framme i Hbg! Tänker på er :)


Im back home

Hey igen! Carro kom hit, fixade sig, grejade med kläder och så vidare. Vi cyklade sen hem till hennes familj och när vi hade varit där i kanske tio minuter dök Manuu upp med bil på uppfarten! Carro blev så lycklig, jag tror inte ni förstår! Hon strålar och jag är så jävla lycklig för deras skull! Vi pratade, umgicks, åt lite mat och sen åkte Carro föräldrar och hennes lillebror och Andreas iväg. Vi var kvar i huset en stund och det var skitjobbigt när dom åkte! Vet att vi träffas i morgon men jag saknar henne redan ändå! Fy fan, jag är så jävla glad! Manuu är en sjukt bra kille! I am so happy for the two of you! Ska fixa en grej åt Manuu senare så måste maila och greja lite! Hur kul som helst när man kan hjälpa andra! Förresten så fyller min farbrors fru Pia i Gävle år idag! Stort grattis på den stora dagen och glad påsk på er alla där ute! Nu kommer Madeleine M hit vilken sekund som helst och Ronja också! Ska bli så roligt att träffa dom! Nu ska jag packa lite medans jag väntar! Jag mår så jävla bra!


True love


Manuu är i Sverige, just nu på väg till Örebro från Helsingborg för att ta med sig min pärla Carro till Helsingborg!
Det kallar jag kärlek!


Fredag

Idag är det Fredag, alltså en dag kvar! I morgon klockan elva ska jag åka buss från Örebro till Hallsberg eftersom att dom bygger om spåren i Örebro och sen ska jag åka tåg från Hallsberg till Göteborg! Jag är framme runt två och då ska Carro möta upp mig! Meningen var att vi skulle åka tillsammans men Manuu är på väg till Örebro! Helt sjukt, ni förstår inte hur sinnessjukt det är! Men på ett jävligt bra sätt! Carro är här nu och fixar sig och när hon är klar ska vi hem till hennes familj, jag ska träffa dom och Manuu och sen ska jag hem, träffa Ronja, Madde M och senare blir det bio. För mycket stress!

Det blev ingen bio ikväll, gick bara skit så jag och Johan ska ta hem kinamat och hyra film :) Blir mysigast så plus att jag har mer tid till tjejerna under dagen då också!


Somnar

God natt!

Foto: Jag.


Cunninlynguists


Cunninlynguists - Nasty Filthy
Cunninlynguists - Lynguistics
Cunninlynguists - Love aint
Cunninlynguists - Missing children
Cunninlynguists - Mic like a memory
Cunninlynguists - 616 rewind


Torsdag

Första April igår och jag blev lurad rätt rejält av mamma på morgonen, haha! Men det var mest en roligt skämt så jag blev inte arg iallafall haha! Bra det! Jag har iallafall haft en jävligt bra dag, flängt runt hit och dit som vanligt! I morgon ska jag träffa, Carro, Madde K, Ronja och Madde M! Ska bli riktigt roligt! Carro kommer hit tidigt om hon orkar och då ska vi bara mysa, umgås och det vanliga! Johan ska nog jobba en sväng i morgon vilket är bra för då slipper han vårat kackel haha. Nej, fy fan hörni vad vi längtar tills på Lördag! Carro ska ju få träffa Manuu igen och jag är så glad för deras skull. Finaste paret och han är en så jävla bra kille! Tycker galet bra om honom! Julienne fixade ju sina biljetter idag också så det kan inte bli bättre! Ni får ursäkta mig om jag tjatar om den här konserten hela tiden men jag/vi har verkligen sett fram emot den som fan! Jag får berätta allt efter, vill inte dra några smaskiga detaljer just nu men ni får nog höra allt på Söndag ska ni se ;) Nej, nu ska jag decka. Klockan är för mycket! Sov så gott nu och kramar på er! More love, less hate!


Haha, var man liten?


Foto: Pappa.


Used to love you

Baby when i used to luv u
Theres' nothing that i wouldn't do
I went thru the fire for you, do anything you asked me to
But i tired of livin this lie
It's getting harder to justify
Realised that i just don't luv u
Not like i used to


My eye


Foto: Jag.


Sean Price


Hakuna matata

Det e sommar o grabbarna glider
hänger runt i parken o smuttar på en cider
solbrännan svider
men ingen lider
vi tar de soft o rular för de e sommar tider.

Det e sommar o grabbarna glider
hänger runt i parken o smuttar på en cider
solbrännan svider men ingen lider
allt e lika skönt o vi njuter av livet


Sommar!


Foto: Jag.


Sweet, Lii!


På bilden: Martins söta hund Lii. Foto: Jag.


Snowgoons live in gothenburg this Saturday! Be there!


Foto: Jag.


Sötis


På bilden: Isak. Foto: Jag.


It cant be easy being like you


Foto: Jag.


Caged


Foto: Jag.


Me, Bosnien


Sweetheart


På bilden: Sötaste Maya! Foto: Jag.


ME @ Satin


Signal


Foto: Jag.


Guardian angel


Foto: Jag.


Tonight

Hela kvällen har jag och Madde softat hemma hos henne och Tobbe, kollat på tv, snackat skit och kollat på filmklipp på nätet. Tobbe var ute och festade så vi hade hela lägenheten för oss själva! När jag gick hemåt plockade Johan upp mig och så åkte vi till Max och handlade med mat hem för han var hungrig. Själv åt jag några mackor hos Madde så jag pallade inte äta något! Nu sitter vi hemma och jag grejar med bilder, raderar alla bilder från alla minnesskort inför helgen för jävlar var vi ska ta kort kan jag säga er! Planerar att ha massor av bilder att visa för er! Julienne köpte sina biljetter idag så det blir vi alla tre som åker! Längtar som fan! Detta kommer bli en resa för livet, det känner jag på mig!


Me and my camera for lifah, haha!


På bilden: Jag på stranden i Halmstad i sommras! Haha, livets liv! 
Minns så väl när jag tog min feta luftmadrass från Kroatien och la mig ute på havet med en kall cider och bara softade!
Cant wait for the summer!


@ Maddes place

Jag och Carro chillade hos henne, Fanny och Jessica kom förbi en sväng och efter ett tag gled jag hemåt. Tog mig en skön promenad hem. Väl hemma dunkade jag tung musik, dammsög lite idag igen och plockade lite tills Madde dök upp. När hon kom pratade vi en massa och jag plockade med all tvätt under tiden! Vi åkte sen hem till henne och nu har vi ätit lite! Vi ska bara softa och när Johan är tillbaka i Örebro ska jag hemåt. I morgon ska jag träffa Ronja och Madde M, ska bli roligt att se er igen tjejer! :) <3


Dagens

Dagens outfit: Blåa Adidasbyxor med mörkblåa streck, svart baggy linne och grå tjocktröja!
Dagens tack: Tack mamma och Thomas som faan!
Dagens personer: Mamma, Thomas, Johan, Carro, Jessica, Fanny, Andreas, Robban och Yegane hittills!
Dagens låt: R.A the rugged man - Super!
Dagens hälsa: Great!
Dagens köp: Svarta shorts på H&M och en bh.
Dagens mat: Ingen mat än men åt frukost imorse och den bestod av en macka med smör och leverpastej, lite honungsyoughurt och ett glas med multivitamin! Åt nyss två mackor med smör och ost hos Carro också! Mm, mm!

Dagen

Softar dagen! Fint väder som fan! Mamma och Thomas plockade upp mig och vi åkte upp på stan! Kollade först runt i affärer och på H&M fick jag mina efterlängtade shorts från killavdelningen! Riktigt tunga, svarta. Har likadana gråa och lila! Efter H&M gick vi till Monki och där köpte jag en jättefin bh utan band. Grym rosa färg! Därefter gick vi till The phone house där vi lämnade in min mobil! Vi åkte sen till ÖoB och handlade en massa saker och vi lämnade in min Adidasväska där också som snubben lagade för andra gången haha! Det blev iallafall skitbra! Sen vill jag tacka Thomas som in åt helvete för det jag fick! Uppskattar det till 100%! Tack! Mamma och Thomas släppte av mig vid Lövstahallen och jag gick hem till Carro! Nu har vi softat här, ätit några mackor, Robban och Yegane har varit förbi och nu väntar vi på Jessica och Fanny! Soft dag! Vet inte vad som händer nu men jag ska försöka få tag på Ronja och Madde och se vad som händer! Vill ju träffa mina pinglor! :)

Immortal technique

So when the devil wants to dance with you, you better say never!
Because a dance with the devil might last you forever!


Breakfast


Im out


Foto: Jag.


Once, twice

- En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket!


Peace


Me & Vinnie P


RSS 2.0