Jag känner mig hel

Sitter och pratar med min bror!
Jag har haft en underbar dag med pappa, brorsan och kidsen!
[v]

12.00 åker vi


Torsdag

Jag orkar inte skriva något långt inlägg för jag har massor att fixa innan jag och pappa åker mot Uppsala.
Det gick iallafall hur bra som helst på jobbet igår med simskolor och allt!
På kvällen blev det mys och film med min älskling och vi gick och la oss tidigt.
Nu ska jag duscha, fixa mig, packa klart, träffa Madde och klockan tolv åker jag och pappsen.


Det ska bli underbart att spendera en hel helg med min älskade familj och mina älskade vänner!





Decka


Spårad kväll


Dansken, Dennis, Robban och jag.


Jag är stolt faster


Adam och Noel mina små söta brorsöner!
Torsdag ses vi mina favoriter!
Faster älskar er!


Öterbybruk


Jag, Ellen och Madde.

Fredag åker vi till Österbybruk!


Tisdag

Lång dag! Tidigt imorse mötte jag upp Anna och Madde höll oss sällskap till Friskis för hon skulle upp på stan. Jag och Anna gick in på Friskis och tränade, träffade pappa en sväng och han hade köpt med bröd till mig så jag kunde käka frukost! Tack pappsen! :) Väl hemma åt jag frukost, tog en dusch, sminkade mig och cyklade upp på stan där jag träffade Alexandra. Vi gick till Bells coffé och tog en fika. Blev en riktigt god varm choklad för min del och kaffe för Alex. Efter fikat kollade vi på stan en sväng och när hon gick mötte jag upp Anna. Vi gick runt på stan och glodde i affärer ett bra tag. Jag köpte två halsband och ett linne som man kan ha som klänning också. Inte för att jag använder klänning så där men det var en baggy soft sak med knappar och grejer! :) När vi gått runt ett bra tag cyklade vi ner till Järntorget och käkade mat på Rosalis deli! Fy fan vad gött det är alltså! :) Väl hemma igen plockade jag rätt på kläder, tvätt och grejer här hemma. Drog sen iväg och träffade Jessica. På vägen dit stötte jag på Fanny och Denan och pratade lite med dom :) Jessica och jag gick hem till Peter och Jocke och väl framme ringde Madde och sa att hon var hemma hos mig så jag sprang bara upp med Jessica och hälsade på killarna och sen cyklade jag hem igen. Madde och jag kollade på Idol och sen åkte vi hem till Anna och tog det lugnt en stund med henne :) Jag följde sen med och fixade en grej med Anna och Madde och sen gick jag hemåt. Nu är jag hemma igen och ska snart sova tänkte jag. I morgon jobbar jag 09.00-18.00 och ska till jobbet klockan 07.00 så jag hinner träna innan. Efter jobbet blir det att åka hem, packa och ta det lugnt! På Torsdag åker jag och pappa till Uppsala! :D


Basket


På bilden: Jocke. Foto: Jag.


Larissa & me


På bilden: Larissa och jag. Foto: Carro. Redigering: Jag.


Mio


På bilden: Sabinas son Mio. Foto: Jag.


Madde P och jag


Snowgoons


Jobbigt

Ja, det är jobbigt. Min dator är full så just nu håller jag på och för över bilder från datorn till en av de externa hårddiskarna så att jag kan radera bilderna från datorn och på så sätt kunna lägga in nya. Det är ett projekt förstår ni så det tar lite tid. Anyways så ska jag se till att lägga upp iallafall några bilder idag! Medans bilderna laddas över ska jag diska så jag får något vettigt gjort iallafall!


Helgen

Fredag: Tränade på morgonen med Madde och sen jobbade jag mellan 14.00-22.00. När jag slutade åkte jag hem, duschade fort som fan, slängde på mig kläder, sminkade mig och sen cyklade jag till Satin där jag spenderade kvällen med att fotografera åt Ninos som firade sin födelsedags där med sina vänner. Hans flickvän Alexandra som är en vän till mig var där så det var galet kul att träffa henne igen. Stötte även på lite annat folk som jag inte träffat på galet länge så det var roligt. Kvällen var riktigt bra och jag vart nöjd med bilderna! När jag var klar cyklade jag raka vägen hem och deckade direkt.

Lördag: Malin plockade upp mig vid halv elva och då åkte vi ut till Bäck och jag tog det lugnt med kidsen medans Malin lagade mat. Madde, Tobbe, Kenneth, Malin, jag, Olivia, Emilia, Nettan och Thomas satte oss sen i köket hos Malin och Kenneth och käkade innan jag, Madde, Malin, Emilia och Olivia åkte iväg till ridskolan där Emilia skulle rida. När hon var klar åkte vi hem till Maddes föräldrar och umgicks med dom som höll på att renovera sitt kök tills Thomas hämtade mig. Väl hemma gick jag över till Marcus och pratade en stund innan jag gick hem, tog en dusch och fixade mig. Per kom när jag var klar och strax därefter kom Johan och Marcus. Efter ännu en stund dök Madde, Tobbe, Marcus, Anna, Mathias, Erik och Jonas upp. Vi satt hos mig och Johan ett tag, umgicks och alla drack förutom jag som vanligt haha! Efter ett tag åkte vi ner till China och vi alla åt mat tillsammans där. Galet gott var det som vanligt! Efter maten åkte vi till Strike där vi mötte upp Calle och bowlade i en och en halv timma. Jag, Madde och Anna var på en bana och jag vann! :D Kändes galet bra för jag är en kass förlorare haha! Efter bowlingen åkte vi hem till mig och Johan igen och festade vidare. När folk rörde sig hemåt gick jag, Johan, Madde, Tobbe, Mathias och Jonas upp mot stan en sväng mest för att följa Mathias och Jonas som skulle iväg. Väl hemma igen umgicks vi lite och sen deckade vi. Galet skönt efter en lång dag!

Söndag: Vaknade tidigt och jag och Johan låg och kramades länge i sängen. Var skönt som fan att inte behöva stressa upp. Väl upp blev det frukost, städning och mys i soffan framför tv:n. När Johan la sig för att vila slängde jag på mig kläder och gick iväg och mötte upp Sabina och Mio. Vi gick till lekparken där vi umgicks och jag tog en massa kort på lilla Mio. Han är sjukt söt! :) Jag fick också se Sabinas fina lägenhet! :) Jag gick sen hem till Jessi där Jossan, Madde, Peter och adde var :) Det blev chill i soffan och Jessica bjöd på god mat! Tack som fan för det Jessi! Efter någon timma gled vi ner till OP-skolan och spelade basket. Veronica, Maddes syster kom också dit med sina söta kids Benjamin och Nicole :) Basketen gick åt helvete idag! Alla var ur form haha men kul var det ändå! :) Vi gick upp till Peter och Jocke en stund och sen gick jag hem. Just nu grejar jag med bilder så förhoppningsvis lägger jag upp en del senare! :)

Fredag

Startade dagen med att möta upp Madde och vi cyklade till Friskis.
Jag körde crosstrainern i en timma och det blev en mil och 600 cal.
En mil idag och en mil igår, tycker det känns riktigt bra faktiskt!
Ska simma en sväng på jobbet också innan jag börjar.
Ikväll efter jobbet ska jag hem fort som fan, duscha och fixa mig.
Vid elva ska jag vara på Satin för att fota Ninos och hans väns födelsedagsfest.
Nu måste jag plocka rätt här!


Träning

5 km, 30 min, 300 cal på Motstånd 6 på Friskis & Svettis imorse!
5 km, 30 min, 300 cal på Motstånd 6 på jobbet före jag jobbade!
Jag mår så bra!
Jobbet gick hur bra som helst förutom att jag ramlade idag så jag mår inge vidare.
Men men det blir förhoppingsvis bra snart!
Natti!


Work

Nu ska jag sortera tvätt, plocka ihop mina grejer och dra till jobbet om ungefär en timma.
Ska träna en sväng på jobbet också innan jag börjar eftersom att jag kommer dit klockan 13.00.
Jobb som vanligt 14.000-22.00 och samma tid i morgon och sen är det helg.
I helgen ska vi fira Johan och förhoppningsvis blir det lite basket med Jessica, Jossan och Madde m.fl.
Ska troligtvis träffa Sabina och lilla Mio i helgen också så vi kan fota honom ännu mer, hihi!
Nu måste jag sätta igång så jag kommer iväg till jobbet!


Snowgoons + Sicknature - Time isnt safe (Ft Reef The Lost Cauze)


La coka nostra - Cousin of death


Fick hem denna igår. Nu ska den bara sys om!


Slaine - 99 bottles


El da sensei & The returners - Nu world


Evidence


Music


Snowgoons Ft Viro the virus - Starlight

Reef the lost cauze - Two guns up

Gangstarr - Full clip

Busta Rhymes - Gimme some mo

Fashawn Ft Evidence - Our way

Snowgoons Ft Virtuso & Young Haze - Scar sculpture

King syze Ft Vinnie Paz - And now


Dreams


2010


Torsdag

Gick upp klockan 07.30 imorse, klädde på mig och cyklade till gymet.
Körde 30 min, 300 cal och 5 km på motstånd 6 på crosstrainern och sen stretchade jag en kvart.
Fan, vad bra det känns att vara igång med träningen igen!
Nu har jag precis ätit en god frukost och ska bara ta det lugnt i ca två timmar tills jag ska åka till jobbet!


Stolt

Det blev ingen simning idag på jobbet. I stället sprang jag i tjugo minuter och det blev tre km. Har aldrig lyckats eller orkat jogga så långt så jag är stolt över mig själv. Nu vet jag att jag kan och det känns galet bra! Innan jobbet svängde förresten mamma, jag och Thomas förbi Ica och hämtade ut mitt paket från Junkyard.se. I paketet låg t-shirten jag beställde för ett tag sen! Den var galet fet, fan vilken tur jag har när jag beställer saker alltså! Blir aldrig missnöjd! Nu är det dags att sova. Träning och jobb i morgon igen :)


Ska bli så skönt att simma!


.


Onsdag

Tränade imorse med Madde. Körde på crosstrainern 15 minuter, 130 cal och 2 km på motstånd 5 och sen 20 minuter, 250 cal, 3 km och motstånd 5 på min favoritmaskin. Jag och Madde tränade sen på gymet. Mage, rygg, ben, armar, bröst och så vidare. Kändes bra som fan! :) Väl hemma åt jag en ordentlig frukost och nu har jag bara softat. Ska ta en dusch nu så jag får raka benen haha, ska ju simma direkt när jag kommer till jobbet innan jag börjar! Kör 14.00-22.00 idag! :)


Den senaste veckans bilder


Nu: Decka. I morgon: Träna och jobba!


Tisdag

Imorse gick jag upp, drog till gymet och körde på crossen en halvtimma. Mer en så vart det inte förutom lite mage på några maskiner på gymet. Jag cyklade sen hem, mötte pappa och fick cykeln av honom. Tack så mycket för det. Väl hemma tog jag en dusch, åt frukost och städade! Skönt att få det gjort! :) Mamma och Thomas hämtade mig på förmiddagen och vi åkte till Lindesberg där vi shoppade på Mejk. Fick med mig en hel del hem så tack så mycket för det mamma. Vi åkte sen till Ica Maxi så att jag fick handla mat hem. Vi svängde också förbi Lidl och handlade där. När jag kom hem träffade jag Jonna en stund och sen kom Anna och Madde hit. Vi åkte och handlade godis och tillbaka här hemma lagade jag mat. Blev tacos till mig, Johan och Anna. Vi har kollat på Idol, tagit det lugnt och umgåtts! Det har varit en bra dag idag! Träffade Jessi och Jossan en sväng på kvällen också. Nu ska vi ta det lugnt och sen sova :)


Music


Deckad

Nu är det dags att sova. Skulle ha åkt ut till Bäck i morgon bitti för att vara barnvakt med Malin åt Olivia men Malins andra dotter Emilia har gått och blivit magsjuk och ajg vill verkligen inte bli smittad så det vart inge! Tråkigt som fan men det kommer flera dagar. I morgon bitti blir det iallafall träning på gymet och sen får vi se! Hoppas på dåligt väder imorgon! ;)


Memorie lane


Gjord av: mig. Foto: Jag.


La coka nostra - The audacity of coke




Mio



På bilden: Mio, Sabinas son. Foto: Jag.


Pictures

Bilderna är på g, det tar lite tid men en full dator bara!


Jag mår så bra


Härliga, underbara dag!

Vilken jävla dag! Vaknade imorse när Johan gick till jobbet, tog ut Kira på en promenad och sen när vi kom hem alltså jag och Kira så låg vi i varsin soffa och glodde på tv. Det var så himla mysigt. Vi somnade båda två. Senare gick vi ner till parken och mötte upp Arvin och Jasmine. Satt och pratade och umgicks i parken och Kira fick hälsa på en massa hundar så hon var superglad. Stötte på Bea som var ute och gick med en golden som hon är hundvakt åt på dagarna. Jag gick sen en sväng till innan jag gick upp till Josefine och umgicks med henne ett tag. Jag gick sen hem, lockade håret i brist på annat att göra och det var soft för jag börjar faktiskt få in tekniken på hur man använder icurlen! Träning ger tydligen färdighet! Johans mamma kom sen och hämtade Kira och när jag kom upp till lägenheten tog jag en dusch, sminkade mig lite och pussade på Johan när han kom hem. Jag gick sen över till Jessica där Ida och Madde P var. Vi åkte till Systemet en sväng (ingen alkohol för mig!) och sen åkte vi tillbaka till Jessica och hämtade basketboll, lite prylar och min väska. Jag, Jessica, Madde P och Josefine drog iväg till basketplanen på OP-skolan och mötte upp Peter och Jocke för att spela basket. Simone var där med lilla Mio också och honom tog jag en massa kort på, han är så galet söt den där ungen! Vi hade hur roligt som helst på planen och Sickan med andra ord Peter fick en snilleblixt så vi: Jag, Jessi, Madde, Jossan, Peter och Jocke åkte till Marieberg och glodde lite. Killarna käkade och vi andra glodde i affärer lite snabbt. Jag köpte två ramar på Lagerhaus och Jessi köpte en buddha-pryl! Finfint! När jag kom hem från Marieberg fick jag sms från Zana så jag mötte upp henne vid polishuset och vi tog en promenad runt sjukhuset typ. Var så jävla kul att se henne och hon har blivit så stor. Nu är det bara fem veckor kvar, cant wait! Är så glad för din och Dennis skulle ska du veta Zana! Kärlek till er! Tack som fan till er alla för idag! Jag har haft en underbar dag! Nu blir det mat och sen ska jag publicera bilder här!


Trött jävel

Jag har haft en galet bra helg med mina underbara vänner! Det var trevligt som fan att hänga med Tommie och Alex i helgen för det gör vi så sällan och nästa helg kanske vi kan styra utgång, saknar våra utekvällar som fan! Tack iallafall för i Fredags! Igår var det också hur mysigt som helst med bland andra min älskling Johan och mina fina vänner Madde, Anna, Tobbe, Marcus, Mattias, Per, Marcus och Evelina. Jag kan faktiskt inte förklara hur nöjd jag är med helgen och har ingenting att klaga på förutom sömnbrist! Det var det så klart värt!

Veckan som kommer bjuder på härliga dagar dom med kan jag säga! I morgon ska jag ha Kira hemma hela dagen och annars har jag inget planerat men det får visa sig. Ville träna med Madde på morgonen men jag vill verkligen inte lämna Kira själv så jag får ta det på kvällen eller inte alls. Iallafall så ska jag vara barnvakt åt Olivia på Tisdag och Anna kanske ska hänga med ut också. Madde kommer lite senare under dagen och det kommer nog bli en underbar dag!

Nej, nu ska jag se valvakan. Vill ju veta vilka som vinner! Ni får sova så gott, i morgon lägger jag upp bilder för första gången på länge så kolla in då! :) Natti!


Söndag

Jag vaknade vid tolv imorse, klev upp och då satt Mathias redan i soffan klarvaken! Han stannade en stund men sen gled han över till Anna och Marcus för han, Tobbe och Marcus skulle iväg till Bäck och bygga på garaget så klart! ;) Jag var helt slut! Jag slängde iallafall på mig kläder och gick över och mötte Anna. Vi gick och mötte upp Madde och gick till Rynningeviken och tog en promenad. Det var hur mysigt som helst! :) Väl hemma tog jag en dusch, slängde på mig kläder och tog en promenad mot stan. Halvvägs dit plockade pappa upp mig och vi åkte till Gällersta, röstade på Almbro skola och sen åkte vi hem till mamma och pappa en sväng och fixade lite. Väl tillbaka i stan kom Jonna över och vi tog med oss Kira och gick till parken och softade. Carro kom förbi en sväng och när Jonna drog iväg stack vi hem till Carro och fiaxade två minnesskor till kameran. Jag stack sen hem till Anna och Marcus en sväng! När jag skulle dra kom Tobbe och Marcus så vi pratade en sväng och sen drog jag till China och plockade upp mat till mig och Johan! Mys kväll med "Ensam mamma söker" med Johan och Kira! :)


Lördag

Igår vaknade jag och Jonna vid tio. Tvärdeckade var vi kan jag säga eftersom att vi var vakna tills klockan fyra natten till Lördagen! Vi gick iallafall upp och Jonna cyklade hem. Jag tog en dusch, fixade mig lite, slängde på mig kläder och gick över till Anna och Marcus. Tobbe plockade upp oss och Per var också med! Vi åkte till Lindesberg för att kolla på Dragrace men tyvärr vart det ju inget eftersom att det regnade så vi åkte hem med Maddes pappa Thomas som också var där! Förresten så hann jag och Anna gå in på Mejk i Linde och jag måste fan dit snart igen, haha! Gillade deras grejer kan jag säga! När vi kom in till Örebro gick jag hem till mig och Anna hem till sig. Jag duschade, slängde på smink och lockade håret lite snabbt och sen gick jag hem till Anna och Marcus. Folk började komma och till slut var det Johan, jag, Tobbe, Madde, Anna, Marcus, Macke, Evelina, Per och Mathias! Vi hade skilkul hela kvällen! Spelade Twister och ett charader-spel! Fy fan, vilken guld kväll det var! Klockan blev mycket och till slut var det bara Anna, Marcus, jag och Mathias kvar. A och M skulle decka så Mathias följde med hem till mig och vi låg i varsin soffa, glodde på tv och pratade skit. Jonna kom över en stund och sen drog hon iväg igen! Jag och Mathias kollade film tills klockan var halv sex på morgonen och sen gick jag och la mig kan jag säga! Helt slut! :) Tack som faan till er alla för igår! Ni är så jävla underbara!


Nas


Fredag

Igår kväll fixade jag och Jonna oss hemma hos mig och Johan. När vi var klara gick vi ner till city pizza och åt ma! Hur gott som helst! När vi hade ätit klart gick vi hem till Dk där vi softade, lyssnade på musik och umgicks med dom som var där! Efter någon timma cyklade vi till Liquid och drack varsin dricka och bara pratade. Vi lämnade sen cyklarna vid Liquid och gick upp på stan. När vi var på väg hem till Tommie fick Jonna ett samtal så hon var tvungen att jobba. Jag gick hem till tommie så länge och han visade en massa snygga somwear linnen som han hade köpt! Riktigt feta! Vi satt sen och pratade och glodde på Tv. Efter ett tag kom Alex dit och medans vi alla väntade på Jonna satt vi bara och glodde på tv och umgicks. När Jonna slutade jobbet gick jag, Tommie och Alex och mötte upp henne och sen gick vi tillbaka hem till Tommie igen. Vi slog på en film och så klart var den kass, haha! Alex valde! The warriors hette den! Värdelös men lite rolig ändå! Iallafall så blev klockan mycket och Alex skjutsade mig och Jonna till Liquid och sen cyklade vi hem, tvättade bort sminket och sen deckade vi! För skönt!

Tack som faan Jonna, Tommie och Alex för igår!


Stan & vänner

Imorse blev det träning och väl hemma åt jag frukost, tog en dusch, klädde på mig och drog upp mot stan och mötte Carro. Vi gick och glodde lite i affärer och så köpte Carro lite presenter till sina nära och kära. Vi mötte upp Jonna och gled runt lite till och när Jonna drog iväg mötte vi upp Kritan och gick runt en stund till. Carro och Kritan stannade på stan och jag gled hem. Väl hemma kom Johan och vi pussades och kramades innan han åkte till Fellingsbro med sin mamma. Carro och Kritan kom sen hit och vi pysslade lite och umgicks. Kirtan drog hem och jag och Carro gick över till Jessica. Carro drog, jag och Jessica gick upp till Josefine och nu är jag hemma. Jonna kommer när som helst och då ska vi duscha och fixa oss lite :)


Wu-tang clan


About me

Vad heter du? Lisa Adelia Linnea Ullström.
Vad kallas du? Lisa, idiot, psyk?
Varför? Det är mitt namn och dom andra är sånt man får ta, haha ;)
Vad har du gjort idag? Glidit runt på stan med Carro, Jonna och Kritan.
Vad ska du göra idag? Kanske ska hem till Tommie med Jonna ikväll.
Vad vill du helst ha nu? Kinder i alla former!
Var är du nu? Home.
Saknar du någon just nu? MP och så klart min släkt och mina vänner som inte är här.
När fick du senast en present? Inte längesen.
Längtar du till nästa födelsedag? Nej, verkligen inte!
Vem pratade du med senast? Johan!
Vad pratade ni om? Helgen.
Vad gör du just nu? Lyssnar på en keff låt.
Är du pinsam på fyllan? Nej, men dricker ändå inte.
Är du blyg? I vissa situationer.
Vilken tid gick du upp idag? Klockan 08.00.
När kräktes du senast? Vet inte faktiskt men över 8 månader sen iallafall.
Vilken låt lyssnade du på senast? http://www.youtube.com/watch?v=13DJFlV9SoE
Har du sovit i din egen säng i natt? Japp.
Har någon annan sovit i den säng i natt? Hjärtat så klart!
Har du glasögon? Nej.
Bor du i Stockholm, Göteborg eller Malmö? Örebro?
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nej, inte än.
Är du homosexuell? Nej.
Vad tycker du är äckligt? Det finns mycket.
Vad såg du senast på tv? Cheaters.
Vem fick du SMS ifrån senast? Johan.
Vad har du för intressen? Musik, resor, foto, kläder, sneakers, smycken, kids o.s.v.
Har du DVDspelare? Nej, den har jag sålt. Johan och jag kollar filmer på hans playstation istället.
Stora hundar eller chihuahuaer? Stora!
Har du ett gott bordskick? Det tycker jag.
Vad gör det ondast just nu? Under armarna. Har feta värmeutslag! Kliar som fan!
Vilka färger på kläder undviker du? Beige och brunt.
Vem är den snyggaste du sett idag? Vet inte.
Vad spanar du in först på en kille/tjej? Ögonen, leéndet, läpparna, stilen.
Använder du tandtråd? Nej, använder sådan där plackers eller vad det heter.
Hur många har du varit olyckligt kär i? 1.
Vilket år i ditt liv har varit bäst? 2010!
Vad köpte du senast? En pistol, haha! Alltså en fake, jag var bara tvungen!
Brukar du komma i tid? ALLTID!
Hur känner du dig nu? Bra.
Vanligaste färgen på dina kläder? Svår fråga men svart, vitt, lila, grönt, orange, blått, ja massor!
Kan du laga mat? Lite kan jag allt.
Vad pluggar du? Nadas.
Är du aktiv i skolan? Om jag gick i skolan: nej. Mitt minne suger så allt som kommer in försvinner direkt.
Hade du en bra kväll igår? Ja, det var en skön dag på jobbet.
Har du någonsin haft ett jobb? Ja, det har jag.
Hur mycket krävs det för att du ska bli full? Nu krävs kanske två cider eftersom att jag inte druckit på åtta månader.

Fredag

Nu: Gymet!


Night


Gick ner en sväng och softade och pratade skit med Jonna.
Nu har jag lagt upp en jävla massa fet musik
och några få bilder så nu är det dags att sova!
I morgon bitti blir det träning med Madde och Anna.
Senare under dagen ska jag upp på stan med Carro, förhoppningsvis Jonna och troligtvis träffa Arvin!
Kanske blir en promenad med Jessica och hunden King under dagen också om det inte regnar.
Det visar sig helt enkelt.
Bra slut på en bra dag fick jag iallafall så allt är muy bien!
God natt people!


Music


Softade precis en stund med Jonna


More music


Work

Thomas plockade upp mig och vi åkte till Ica Maxi en snabbis och handlade lite nödvändiga grejer innan vi plockade upp mamma. Vi åkte sen till Kumla och dom droppade av mig på jobbet. Jag simmade en km innan jag började och dagen rullade på bra som vanligt! Hade en egen grupp med simskola för första gången. Nervös var jag men det gick hur bra som helst! :) Nu är jag hemma och ska ta det lugnt och sen sova :)


Dilated peoples - Worst comes to worst


Make the hood look good 2010! Fan vad kul det var!


Videos


Germany


Torsdag

Gick upp klockan åtta imorse, utvilad och relativt pigg. Klädde på mig och cyklade i spöregnet till gymet. Värdelösa väder. Bäl framme tränade jag först på crosstrainern i 25 minuter, 3 km, 222 cal och på motstånd 7. Därefter tog jag en liten promenad på rullbandet och det blev 20 minuter, 2 km, 100 cal på 6.0 speed. Riktigt skön start på dagen! :) Stötte på pappa på gymet och pratade lite med honom och på vägen hem från gymet stötte jag på Isaias också och det var inte igår så det var roligt! Nu är jag iallafall hemma igen, har ätit en riktigt ordentlig och god frukost och ska ta en dusch alldeles strax. Klockan tolv kommer Thomas och hämtar mig och då ska vi dra iväg och handla innan vi hämtar mamma och sen drar till mitt jobb. 14.00-22.00 idag som sagt så blir att sova direkt när jag kommer hem för i morgon bitti blir det hårdträning med Madde och Anna :)


Time to sleep


Nu ska jag decka!
Gymet, simma och sen jobba i morgon!


R.A the rugged man! Det är sinnessjukt hur bra han är!


Jag älskar dig


Manuu on stage


Foto: Jag.


Sabac red live on stage at the Royal arena festival


.
Foto: Jag.


Madelen


Var som sagt och tränade imorse med Madde och när vi hade duschat, ätit frukost och så vidare åkte vi ut till Maddes syster i Bäck och beställde lite tyger på internet för Malin ska sy mössor till oss. Dom kommer bli riktigt snygga kan jag säga! Jag matade Olivia och sen somnade hon i min famn och jag satte mig i en gungstol och somnade faktiskt själv en stund, haha! Man blir så avslappnad när kids sover alltså! För mysigt! Mamma och Thomas plockade sen upp mig och vi hämtade min nya spegel på Jysk och sen fixade vi lite annat. När vi var klara drog jag hem till Jessica en sväng och pratade med henne, Carro och Jossan. Därefter gick jag hem, diskade, pratade lite med Johan och plockade. Madde kom in till stan och jag tog en promenad dit och vi tog sen en promenad ut till Rynningeviken och gick runt där och sen hem. Blev kanske tre km så det kändes riktigt bra! På vägen hem gick jag förbi Jessica där Carro, Jossan, Sanne, Madde, Peppe m.fl. var och förfestade! Jag var bara där en snabbis och sa hej och nu är jag hemma igen. Ska laga mat och kolla på idol med Johan. I morgon bitti blir det träning och sen simma innan jobbet. Jobbar 14.00-22.00 i morgon!


Friends on a wonderful beach


Önskar att Madde och jag kunde ta en promenad i värmen på den där fina stranden just nu.
Men det får bli Rynningeviken i höstkylan i stället!


Isak


Foto: Jag.


Clouds


Foto: Jag.


Maria


Maria, sötnosen på bilden fyller 18 år idag!
Det är helt sjukt hur fort tiden går!
Jag hoppas att du får en riktigt bra dag sötis!
Puss & kram


Jag, Carro & Laura på Hip hop kemp


Foto: Manuu.


Träning

Gick upp klockan sju imorse, samtidigt som Johan. Han drog iväg till jobbet direkt och jag slängde på mig kläder och cyklade iväg för att möta upp Madde. Vi cyklade till gymet och var där ett bra tag. Ja började med crosstrainern där det blev 15 minuter, 2 kilometer, 159 cal och så körde jag på motstånd 10. Därefter körde jag min favoritmaskin i 10 min, 100 cal, 1 km och motstånd 5. Därefter körde jag rullbandet i 10 min, 1 km och 50 cal på speed 6.0. Skönt som fan var det! Jag och Madde tränade sen ett tag på gymet. Det blev mage, ben, rygg och armar. Sist men inte minst stretchade vi, cyklade hem, duschade och åt frukost. Madde plockade sen upp mig och vi åkte ut till Bäck. Vi är nu hemma hos Malin och kenneth, Malin och Maddes mamma är här och så myser vi med Olivia. Om två och en halv timma kommer mamma och Thomas och hämtar mig för vi ska åka till sjukhuset. Hörs sen!


Night


Johan och jag har suttit hemma i soffan ikväll och kollat på filmen "John Q" som går på sexan.
Vi har också ätit god mat, pasta carbonara vart det!
Jag var nere en väng och träffade Jonna en sväng också!
Vad kul
att se dig gullan!
Nu måste jag sova, ska upp klockan sju i morgon för att träna med Madde och förhoppningsvis Jennie!
Sov gott!


Carro & jag


Reef the lost cauze & me at the "Make the hood look good-festival"


R.A the rugged man & me


Den här bilden tog Manuu när R.A sa till mig att gå upp på scen.
Jag tror aldrig att min puls har slagit så fort och hårt i hela mitt liv!
Hahaha, Carro vart fan var du när jag behövde dig?
Kommer aldrig glömma
den där kvällen!


Lazy summerdays


Foto: Jag.


Music


Cunninlynguists Ft Masta Ace - Seasons

Marco Polo Ft Masta Ace - Nostalgia

Hitfarmers Ft Sick since - Return of the gods

Braille - Keep on

Jedi mind tricks - Retaliation

Ill Bill - Overkill

Bloodline - Inhale the danger¨

Snowgoons Ft Virtuoso and Young Haze - Scar Sculpture


Nature


Foto: Jag.


Utan tvekan världens sexigaste man


På bilden: R.A the rugged man & jag. Foto: Carro.


Jag och Carro


Damn, I love my jeans!


Jennie, du är så himla söt!


[v]


Kickar skallar tills jag får skoskav

På förmiddagen plockade Thomas upp mig och vi åkte till Ica parken i Adolfsberg för att hämta utt mitt paket med skorna från Shelta.se. När jag öppnade kartongen blev jag kär. Igen! Fy fan, vad fina som är! Så sjukt tunga! Lyser verkligen gröna kan jag säga! Iallafall så skjutsade han hem mig och jag tog med mig cykeln och gick hem till Anna. Vi tog det lugnt och bara umgicks innan vi gick till Apoteket en sväng och sen hem till Anna igen. Johan kom direkt efter jobbet och vi tog sällskap hem :) Väl hemma bytte jag snabbt om och cyklade upp på stan och träffade Jennie vid Java. Vi tog en mysig fika och stötte på Karin, Emma, Jenny och Pontus bland andra. Efter fikat gick vi runt och kollade lite på stan. Var kul att träffa dig gullan och hoppas att du följer med ut till Bäck i morgon! Nu är jag hemma och ska börja laga mat med Johan :) Senare ikväll ska jag träffa Jonna en sväng och ska verkligen försöka lägga mig i tid så jag orkar träna i morgon med Madde och Jennie innan vi ska ut till Bäck.


YES!

Fick precis ett sms!
Min skor som jag beställde från Shelta.se har kommit till Ica!
Jag ska dit nu direkt!
Thomas, snäll som han är ska skjutsa mig dit!
Tack, tack, tack!
Direkt efter att jag hämtat mig ska jag hem till Anna och därefter till gymet så nu måste jag packa väskan!
Vi hörs senare!


Stuff

10 FAVORITER

Färg: Grön.
Mat: Kinamat.
Band: Lyssnar inte direkt på något band men kan inte säga någon favoritartist. Äskar så många!
Film: the notebook. och whip it är en ny favorit.
Bok: Tusen små bitar. Skriven av Jemes Frey.
Sport: Simhopp.
Årstid: Sommaren.
Veckodag: Lördag.
Glassmak: Har ingen favorit! Jag älskar glass!
Tid på dygnet: Det beror ju helt på vad man gör, så det kan jag inte svara på.

9 FÖR TILLFÄLLET

Tanke: Måste träna idag!
Humör: Trött.
Smak: Nogger.
Musik: Underground hip hop.
Kläder: Shorts och La coka nostra t-shirt.
Nagellack: Nada!
Tid: 13:30.
Omgivning: Tvn.
irritationsobjekt: Vädret.

6 HAR DU NÅGONSIN

Dejtat någon av dina nära vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Ja men inget allvarligt.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Haha, ja.
varit med på TV: Nej.
kysst någon du inte känner: Ja.

2 VAL

kaffe eller te: Inget av det. Gillar det verkligen inte!
Vår eller höst: Våren, rakt av!

Necro & me @ hip hop kemp!


Necro och jag i hans rum backstage.
Manuu fixade så att vi fick gå in till Necro och Mr Hyde, hälsa och ta kort med dom!
Kommer aldrig att glömma hur nervösa vi var.
Jag kommer heller aldrig glömma showen, alla människor vi träffa och hela helgen.
Royal arena & Hip hop kemp 2010!

Foto: Carro.


Planer


Carro kom hit imorse och vi har lyssnat på musik, pratat och umgåtts.
Jag har också vikit in all ren tvätt och plockat rätt här hemma.
Skulle behöva diska men jag orkar faktiskt inte!
Carro drog precis i väg och vi ska nog ses senare.
Idag ska jag nog iväg till gymet med Anna och så ska jag försöka träffa Jennie och ta en fika också.
I morgon blir det Bäck med Madde för att hälsa på hennes familj.
Malin vill visa lite tyger för mig för hon ska sy en jättefin mössa åt mig!
Du är så gullig Malin.

Klockan tre ska jag till sjukhuset, först till rönten (handleden) och sen träffa en läkare.
Ska bli skönt att få veta hur det ser ut men troligtvis är det inte bra.
Känner ju att handleden inte är som den ska.
Iallafall så ska det bli skönt att umgås med vännerna!

Förresten!
Den 30 September åker jag och pappa till Uppsala för att träffa min saknade, älskade bror.
Förhoppningsvis är Micha, Adam, Noel och Aiva där också!
Saknar allihopa så mycket!
På kvällen ska jag antingen sova kvar hos brorsan när pappa åker hem eller så drar jag till Österbybruk.
Erika bor där och jag, Madde och Ellen och hon ska ju hänga hos henne den helgen.
Vi ska ut på turridning med Islanshästar, bada tunna och så vidare.
Kommer nog bli en riktigt bra helg!
Längtar!


Lhus & Carro


Den här bilden tog jag på Carro och Lhus första gången vi var i Tyskland i början på sommaren.
På den här bilden hade vi precis kommit fram till Frankfurt och släppt av R.A the rugged man på hans hotell.
Vi åkte sen vidare till klubben där showen skulle vara och åt mat, fixade oss och softade.
Showen med både Lhus och R.A var galet tung!
Fick förresten vara med när Lhus spelade in en video med två tyska killar.
Livet!

Foto: Jag.


Tisdag

Precis vaknat, trött så ska bli skönt att vara ledig idag.
Carro kommer snart, vi ska äta frukost och softa.
Vid tvåtiden ska jag ut och gå en promenad med Anna och annars vet jag inte fortfarande haha!


Feta lår men vad fan det är väl soft? Haha


På bilden: Jag och Madde. Foto: Issa.

Förresten!
Tränade idag på gymet på jobbet innan jag simmade också.
Känner mig riktigt jävla duktig faktiskt!
Ska försöka göra det här med träningen till en livsstil, ett intresse, alltså något jag vill göra i stället för något man känner att man måste haha!
Det är det jag jobbar på just nu alltså.
Låren behöver lite jobb och magen med, haha!
Nej, nu är jag trött som fan och ska sova så jag orkar hitta på något i morgon på min lediga dag!


Graff


Strong Arm Steady - Cheeba Cheeba


För tung jävla låt


Sabac red & me @ Royal Arena


Music


Foreign beggars - One take

La coka nostra Ft Vinnie Paz - Habitat of the gasmask

Fashawn Ft Evidence - Our way

Bloodline Ft Little Vic - Deadly remedy

Necro - Whos ya daddy

Jaylib Ft Talib Kweli - Raw shit

Snak the ripper Ft Young sin - The rap biz

Tek of Smif n wessun Ft General Steele & Havoc - Death is forever


Olivia


Foto: Jag.


Madelen

Precis kommit hem.
Cyklade hem till Madde och vi cyklade till Rynningeviken där vi satt och pratade!
Mys!
På vägen hem cyklade jag förbi Carro en snabbis och sa hej.
Nu är jag hemma och ska äta med Johan, ta det lugnt och så vidare.
I morgon är jag ledig, ska träffa Carro, träna med Anna och sen vet jag inte riktigt.
Det visar sig!


Work

Imorse gick jag upp klockan halv sju och pappa plockade upp mig vid sju. Han skjutsade mig till jobbet och väl framme hoppade jag i bassängen och simmade en km, tog en dusch och åt frukost med Bea. Vi pratade lite med personalen i kassan, chefen och så kom Alex förbi också. Senare kom även Tommie och Robin förbi så det var roligt att träffa lite bekant folk! :) Jag hoppade senare i bassängen igen och simmade en km till och så gick jag på vattengympa som Bea höll i. Härligt värre! :) John kom sen till jobbet och fram tills klockan sex jobbade vi ihop. Tiden gick galet fort och nu är jag hemma. Vigdis skjutsade hem mig. Tack pappa och Vigdis för skjutsen idag och alla andra dagar så klart! :) Hämtade ut ett paket också förresten med ett par shorts och en t-shirt från junkyard.se! Det blev guld faktiskt! Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen träffa Madde en sväng! :)


Måndag

Nu: Till jobbet!


Myskväll

Johan och jag har ätit pizza, tagit det lugnt och kollat på "Ensam mamma söker".
Riktig myskväll!
Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova!
Natti!


Freshness


Gulliga Anna och jag!


På bilden: Anna och jag när vi var på en fest i Frövi hos Anders. Foto: Tobbe.


Behind the scenes


Damn, I miss you sunshine


Water


Foto: Jag.


Ill Bill Ft Uncle Howie, Necro & Goretex - Glenwood projects


Söndag

Det gick hur bra som helst på jobbet idag! Hann simma en halvtimme alltså en km före jobbigt! Lätt värt! Träffade en massa trevligt folk på jobbet och även min gamla tränare i simhopp, Willy! Var hur kul som helst att se honom :) Nu är jag iallafall hemma, trött som fan och ska bara ta det lugnt i kväll. Johan kommer hem snart också hoppas jag :) I morgon jobbar jag 09.00-18.00 men ska dit vid halv åtta så jag kan träna på gymet en sväng och sen simma innan jag börjar :)


Hoppas, hoppas att jag får träffa denna sötisen den sista September!


På bilden: Aiva!


Älskar den här bilden på Reef!


Foto: Jag.


Peace


Foto: Carro.


Lata dagar


På bilderna: Madde och jag. Foto: Tobbe.


För soft kväll


På bilderna: Jag, Carro och Mp.

Den här kvällen softade jag, Jonna, Mp, Carro och kritan på Liquid. Köpte lite godis på affären brevid och bara softade en sommarkväll. Saknar sådana dagar och saknar Mp som fan!


Kommentaren återigen

Gick upp klockan sex imorse och tjugo minuter senare plockade pappa upp mig och skjutsade mig till jobbet. Väl framme storstädade jag hela gymet och det var galet jobbigt men det var också skönt att se det fina resultatet! Idag var jag som sagt själv på jobbet och det är man varje helg men det gick bra. Det var väldans mycket folk men det gick bra ändå :) Ingen olycka hände och alla verkade nöjda och glada. Innan jag slutade städade jag allt och blåste upp bläckfisken igen för efter stängning var det dags för barnkalas så jag hjälpte dom en sväng och sen skjutsade Micke hem mig. Eller nej han skjutsade mig till Jessica så jag mötte upp henne, Madde P, Josefine och Sicknature! Vi stod och pratade en stund och sen gick jag hem och tog en dusch. Jessica kom över en snabbis och sen gick jag upp till Dk en stund och softade med han, Jonna och hans kompis. Dk har flyttat in i samma hus som mig så nu jävlar ska det umgås! Skönt som fan att Jonna är i näreheten oftare också! :) Efter en stund där cyklade jag iväg och mötte Anna och Marcus och vi tog sällskap hem till Madde och Tobbe där vi låg i soffan med dom och Per och glodde på tv en stund innan vi käkade tacos. Hade ingen aning om att vi skulle äta så hade ingenting med mig men Madde och Tobbe bjöd så tack så jättemycket för det mina fina vänner! :) Efter maten spelade vi ett spel. Har ingen aning om vad det heter men det liknar charader! Galet kul och sjukt stressigt spel. Jag är sämsta förloraren så jag är glad att vi kom tvåa och inte trea, haha! Per och jag spelade i lag och det gick fan rätt bra! :) Jag cyklade sen där i från och mötte upp Jonna och Dk. Vi gick hem till min och Johans lägenhet så Dk fick se hur det ser ut hos oss. Våra lägenheter är ju likadana så kan vara kul att se hur vi har det med möbleringar och så vidare! Ja, hörni det är min dag det! :) Nu ska jag varva ner, äta mig en god glass och sen decka. Jobbar 0700-16.00 i morgon med men det blir nog lite senare i morgon också för städningen tar lite längre tid när man är själv men det gör nadas kan jag säga! :)

Sen tillbaka till rubriken till det här inlägget. Du som skrev kommentaren. Säg bara vem du är i stället. Vilken person på denna jord skulle inte bli glad av att vara saknad? Jag vet ju inte vem du är men men vill du inte säga vem du är så vill du inte. Anyways, natti natti på er! :)


Work

Jobbade 14.00-22.00 idag! Det var en lugn dag på jobbet för det var tydligen Kumlamarken så alla var väl där men men fick lära mig allt det sista som jag inte visste så nu är jag redo för att jobba en hel helg i min ensamhet! Känns lite tungt men det ska nog gå bra! Anyways så skjutsade Vigdis mig till norr efter jobbet och jag hoppade av lite före mig och gick hem till Josefine där Carro, Jessica, Madde P, Alexis och Soffan var! :) Manuu och Jeppe kom sen efter en stund och vi pratade chillade och umgicks en stund! Jag är nu hemma och ska gå och lägga mig, börjar ju klockan sju imorgon bitti så jag vill verkligen vara utvilad för en lång dag! Har en del att göra på jobbet i morgon, bland annat storstädning av gymet och det gör man inte på tio minuter så nu ska jag sova! :) Förresten har jag en grotesk skön träningsvärk i benen, älskar när det känns att man tränat! Natti på er! :)


Fredag

* Snart plockar pappa upp mig och skjutsar mig till jobbet.
* Väl framme ska jag simma från klockan ett tills klockan halv två och sen duscha och byta om.
* Jobbar 14.00-22.00 idag och därefter kommer Vigdis och skjutsar in mig till Örebro.
* Väl hemma ska jag softa en sväng med Carro, Jessi, Jossan och Sick.
* I morgon blir det upp tidigt för jag jobbar 07.00-16.00 både Lördag och Söndag!

Im in love





Dom gröna skorna i mitten är jag kär i.
Älskar dom andra också men dom gröna såg jag faktiskt en tjej som hade när jag var i Tyskland med Carro och jag har inte kunnat sluta tänka på dom sen dess.
Har letat överallt
och till slut hittat dom i Sverige så jag kan beställa så nu har jag beställt.
Ångrar mig inte en sekund faktiskt! :)


Im feelin good


Träning

God morgon! Verkligen god morgon! Jag har fått sova många timmar i natt vilket jag faktiskt behövde så det känns hur bra som helst! Gick iallafall upp nio imorse, slängde på mig kläder och cyklade på Johan katastrofcykel till gymet. Det går fortare än att gå iallafall och snart får jag nog ha min cykel för mig själv för Johan ska köpa en ny! Iallafall. Jag gick först fem minuter på rullbandet som uppvärmning och därefter ökade jag på och började jogga. Joggade i tolv minuter och sedan gick jag tre minuter som avslutning för att varva ner. Jag är fan stolt över mig själv kan jag säga! Joggade ca två km och min kondis är fan sämst! Ska jogga oftare så kanske man kan jogga ännu längre till slut! Det skulle kännas galet bra! :)

Förresten så nyss när jag loggade in här på bloggen hade jag fått en kommentar där det stod: Saknar dig så mycket. Det var en fin start på en bra morgon men vem är det? :)

Nu ska jag äta en fet frukost, plocka ihop mina grejer och halv ett plockar pappa upp mig och kör vi till Kumla. Jag ska då simma en halvtimma, ta en dusch och sen jobba 14.00-22.00! I kväll efter jobbet ska jag förbi och softa med Carro, Jessi, Jossan och Sick :)


Work

Hemma från jobbet nu! Hann simma innan jag började så det var riktigt skönt! Idag gick vi igenom allt grundligt så att jag kan allt till helgen när jag jobbar ensam! :) Det var iallafall en riktigt bra dag på jobbet så nu är jag totalt deckad! Ska sova om en liten stund tänkte jag så ni får sova så gott! :)


Snart jobbet och då får jag äntligen simma! :D


Torsdag

Gick upp klockan nio imorse och cyklade till gymet på Johans cykel som är KAO! Han sa att den gick att cykla på, i helvete heller! Var rädd hela vägen dit men men fram kom jag och körde först 15 min, 2 km och 180 cal på motstånd: 10. Därefter körde jag 10 min, 1,5 km och 100 cal på motstånd 5 på crosstrainern. Därefter körde jag ett par maskiner på gymmet innan jag stretchade. Träffade pappa på gymet och fick lite pengar av honom så jag kunde köpa frulle. Cyklade till Ica och köpte Youghurt och i kassan stötte jag på Manuu och det var inte igår så vi pratade lite och sen cyklade jag hemåt :) Nu är jag hemma och har ätit en galet god frukost! Ska ta det lugnt en stund nu och sen diska innan jag åker till jobbet! Jobbar 14.00-22.00 idag men tänkte vara där vid 13.00 så jag hinner simma 1 km och sen duscha innan jag börjar! :) Sköna dagar!


Grymt härlig dag

Madde kom hem till mig förut och vi skrev ut hennes CV och personliga brev och sen åkte vi hem till Anna en sväng och sen upp på stan. Madde handlade för tusen kronor på mindre än en halvtimma, haha! Bra jobbat gummsan! Nej men hon köpte två par skor och lite pysselprylar på Panduro. Jag köpte lite grejer på Panduro bara och sen åkte vi tillbaka till norr, plockade upp Anna och sen åkte vi förbi Madde och hämtade lite kläder som var mina och så mina canvastavlor. Vi åkte sen ut till Bäck och pysslade med Maddes mamma Nettan på deras fina uteplats! :) Vi gick också förbi uppe hos Malin och Kenneth, umgicks med dom och mös med kidsen Olivia och Emilia. Väl hemma i Örebro bytte jag snabbt om och cyklade till Frikis. Körde först på min favoritmaskin som jag inte vet vad den heter men det blev iallafall 15 minuter, 2,5 km och 220 cal på 10 motstånd! Därefter tränade jag mage på tre olika maskiner och några andra maskiner för ben, armar och ljumskar! Därefter stretchade jag! För skönt! Väl hemma tog jag en skön dusch och tände lite ljus och mös till det lite här hemma! :) Nu har Johan precis kommit hem och vi ska fixa mat och slå på någon film! Blir en riktig myskväll :)


Onsdag

Imorse gick jag upp och softade en stund innan Madde kom hit och då käkade vi frukost, bytte om och åkte ut till Gällersta. Vi hämtade hem hästarna, borstade dom, tog på dom sadlar, träns och allting och sen tog vi en liten tur rund skogen. Var hur skönt och soft som helst! Saknar att rida faktiskt och det kan jag säga att Madde också gör! Mys på hög nivå! Ska försöka göra sådant här lite oftare :) Hälsade på pappa hann vi också göra en sväng och även farmor och farfar :) Nu är vi tillbaka i stan, jag har precis duschat och Madde kommer snart hit. Vi ska bara upp på stan en snabbis och sen ska vi ut till Bäck och pyssla lite och umgås med Maddes familj! :) Måste öka farten nu men vi hörs senare! Idag följer kameran med! :)


[v]


På bilden: Min fina vän Jonna! Foto: Jag.


Tomorrow

* Upp, hoppa och äta frukost!
* Möta upp Madelen och åka ut till Gällersta för att rida en sväng runt skogen.
* Ska troligtvis och förhoppningsvis träffa Carro, Manuu och Jonna.
* Ser fram emot att fotografera Manuus nya tatuering, ni fattar inte hur jävla fet den är.
* Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det visar sig, är iallafall ledig hela dagen så något hittar vi på!


Livets liv!


Sommar


Some animal photos (Kolmården)

-k
Foto: Jag.


Olivia


Foto: Jag.


Kira


Droppar


Kumlahallen

Imorse sov jag verkligen ut och fy fan vad skönt det var! :) Gick iallafall upp vid nio, halv tio och åt en god frukost, la upp lite bilder här i bloggen och så tog jag faktiskt tag i mig själv och dammsög här hemma. Kändes bra! :) Madde kom sen över och vi pratade lite och planerade lite och så diskade jag medans hon satt och pratade med mig i köket! :) Vid tolv plockade pappa upp mig och vi åkte till mammas jobb och plockade upp henne innan vi åkte mot Kumla och dom släppte av mig där. Jag var framme vid ett och jag började två så jag simmade en halvtimma och det vart fyrtio längder, alltså 1 km. Alltid något! Idag var en riktigt bra dag på jobbet! Alla dagar är bra men den här dagen var speciellt skön faktiskt! :) Nu är jag hemma och är galet trött! Ska mysa med Johan en stund och sen sova för jag ska upp rätt tidigt i morgon. Madde och jag ska ut tidigt på morgonen och rida en sväng! :) Blir nog en bra start på morgondagen tror jag! :) Ser fram emot det som fan iallafall :)


Softar


Maya


Emilia


Foto: Jag.


Work 14.00-22.00!


Exhausted

Vilken dag! Gick upp rätt tidigt i morse men sprang mellan vardagsrumet och sängen för att jag var så trött. Vid tio mötte jag Anna och vi cyklade till Friskis och tränade hårt som fan kan jag säga! Körde 25 minuter, 3,5 km och 300 cal på 10 motstånd på min favoritmaskin och därefter tränade jag mage på gymet. Tränade magen så hårt att jag hade riktigt ont efteråt men men det är så det ska vara! :) Efter gymet cyklade vi mot norr, skilldes åt och väl hemma fixade jag och Johan lunch. Det blev pasta och falukorv och till maten kollade vi på The fast and the furious. Vid tvåtiden plockade pappa upp mig och vi åkte och handlade en sväng innan vi plockade upp mamma och Thomas på sjukhuset. Vi åkte hem till Thomas och jag sov hela vägen dit. Väl hemma hos honom hjälpte vi honom med lite saker och sen åkte jag, mamma och pappa till Västerås. Vi gick in på Nisses där vi shoppade lite. För min del blev det lite underkläder och en gigantisk ram, får visa på bild någon dag för den är svår att förklara! Jag är hur nöjd som helst iallafall. Tack så jättemycket mammsen för det! :) På väg från Västerås mot Örebro hade en lastbil fått punka på den enfiliga vägen på motorvägen så det tog ca en halvtimma att komma förbi men sen gick det bra och vi kom till Örebro till slut. Vi åkte till China-restaurangen och väl framme mötte vi upp min kusin Danne och satte oss och käkade kinamat. Hur gott som helst och ett riktigt bra slut på en bra dag! Nu har jag precis varit nere med soporna, träffat Madde en sväng och ska decka om en stund för jag är så jävla slut! I morgon blir det sova ut och sen jobb mellan 14.00-22.00. Ska försöka simma en timma eller något innan jag börjar också! :)


Love, hope, life


Time to sleep


Grejat med bilder, pratat med lite folk och softat sen jag och Johan kom hem. Hjärtat deckade i soffan ett tag men nu har han lagt sig i sängen och somnat så jag tänkte gå och lägga mig jag med. Har inte sovit alltför mycket dom senaste dagarna så det skulle inte vara några fel, ska ju ändå upp vid nio, halv tio i morgon bitti för att träna med Anna, Förhoppningsvis åker jag, pappa och mamma till Västerås en sväng i morgon och jag kan ärligt talat inte minnas senaste gången vi tre hittade på någonting tillsammans så det ser jag fram emot

För övrigt så hade jag ju som sagt ett långt samtal med min bror här om dagen och det är i stort sett helt bestämt att jag och pappa åker till Uppsala för att träffa honom och hans familj om ca en månad. Fy fan alltså jag kan verkligen inte vänta. Har saknat min bror så mycket så det är sinnessjukt! Iallafall så ska jag, Madde och Ellen till Erika samma helg så det blir perfekt att vi åker till bror min på Torsdagen och får en hel dag! Vill ta massa kort tillsammans med brorsan, kidsen och Micha! Nej, fy fan alltså vad jag längtar! Nu måste jag gå och lägga mig, jag är så glad att Johan är hemma igen. Har ju sovit själv två nätter! Natti everybody!


Mi amor


Guy


Jag minns back in the days när jag och min häst Guy (vi på bilden) brukade ta turer runt skogen jämt. Jag drog på honom schabrak, träns och mig själv hjälm och så softade vi runt bara han och jag. Skippade skorna och allt! Det var så jävla avslappnande och mysigt! Saknar den tiden kan jag säga! Den här bilden tog Johan min älskling på mig en dag för kanske tre år sen i början av vårat förhållande när jag tog en tur på Guy runt skogen. Minnen!


Soft dag i Tegnér!


Foto: Carro.


Kommer aldrig någonsin att glömma den där dagen!


Foto: Jag.


Isak

´
Foto: Jag.


Peace


Sweet little monkeys


Foto: Jag.


Love


Trött

Idag vid tolvtiden plockade Johans syster Sari, hennes sambo Totte och deras ungar Felix, Isak och Maya upp mig här hemma. Vi åkte till Marieberg, först in på IKEA. Totte och ungarna gick till restaurangen och käkade medans Sari och jag snurrade runt bland en jävla massa folk. Hon köpte lite grejer hem och jag köpte lite småsaker som shampoo, tvål, hudlotion och batterier. Inga stora saker med andra ord. Vi åkte sen vidare och kollade på Inter sport, Stadium och så vidare. Jag köpte en Adidas-necessär på Stadium så var riktigt snygg! Inte sett den innan så det var nice. På IKEA stötte jag på min kusin Pierre som var där med sin fru Linn och deras kids Tintin och Tilda. Var galet kul att se dom, hoppas på att ses snart igen! :) Jag och Johans systers familj åkte sen till Fellingsbro där vi hälsade på Johans föräldrar, mös med hundarna och pratade en stund innan vi åkte vidare till Arboga och så klart hade vi med oss Johan dit. Väl framme beställde vi Kinamat som Johan och Totte plockade upp. Blev räkchips till förätt, hur goda som helst och jag åt sen Kyckling curry med ris. Arbogas kinamat är muy jävla bien kan jag säga! Mm, hmm! Resten av kvällen softade vi i soffan, kollade på tv och mös med kidsen. Johan låg i soffan med mig och Maya på varsin sida av sitt bröst och fy fan vad mysigt det var! Jag och Maya läste i en Nalle puh bok och hade det hur bra som helst! La familia! Nu är vi hemma i Örebro igen, åkte tåg hit och det gick bra förutom att Johan tyvärr har skadat foten rätt rejält idag så han hoppar runt på kryckor stackarn! :( Men men det är förhoppningsvis bra inom en vecka. Håller mina tummar! Nu blir det lugnt och sen decka rätt snart för jag ska upp och träna i morgon bitti med Anna på Friskis! :)


Söndag

Är i Arboga efter en dag på Marieberg med Johans systers familj m.m.
Ska umgås nu och bara mysa, bloggar mer ikväll!


En månad kvar sen ses vi Erika!


Droppe


Foto: Jag.


Oil


Foto: Jag.


Allready miss the summer!


If you can dream it you can achieve it!


Olivia


Foto: Jag.


Soft


Black & white


Arboga

Jag är deckad men ska in i duschen nu och vakna till liv!
Åker till Marieberg en sväng med Sari och ungarna och sen blir det Arboga! :)


Scared of lonely


I'm in this fight, and I'm swinging and my arms are getting tired
It's hard, I'm trying to beat this emptiness but I'm running out of time
I'm sinking in the sand, and I can barely stand
I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely
I try to be patient, but I'm hurting deep inside
And I can't keep waiting, I need comfort late at night
And I can't find my way, won't you lead me home
Cause I'm lost in this dream, I need you to hold me

I'm scared of lonely
And I'm scared of being the only shadow I see along the wall
And I'm scared the only heartbeat I hear beating is my own
And I'm scared of being alone
I can't seem to breathe when I am lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely


Sleepy

Tack så jättemycket för ikväll tjejer!
Det var hur trevligt som helst!
Ronja, saknar dig
redan!
Nu ska jag ta och decka, har huvudvärk fortfarande och är galet trött!
Återigen tack som fan tjejer!
Natti!
Love!


Jewellry show


Peace


Photo: Lord Lhus.


Questions

Musik just nu:
Kosha Dillz - Doo doo
Vad sa du senast:
Puss
Tror på liv på andra planeter:
Vad ska man tro?
Kommer du ihåg din första kärlek:
Självklart!
Älskar du henne/honom fortfarande:
I guess.
Hur många barn vill du ha när du blir stor?
Ett eller två.
Största svaghet:
Känslig.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Flyga.
Anser du att du är stark?
Yes!
Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Kyrkogården.
Den sista du pratade med i telefon?
Madde.
Det första du lägger märke till hos det motsatta könet?
Ögonen och leéndet.
Vad sa din kille/tjej till dig sist?
Älskar dig med!

.

Live
Love
Laugh


Apathy & me


Mixed


Jag, Madde, Tobbe, Jonna, Tommie och några andra var iväg till Frövi en dag där vi åkte båt ut till en klippa där vi låg och solade, badade lite och softade. Vissa av oss åkte lite vattenskidor och det var faktiskt samma dag som den här bilden togs som jag åkte vattenskidor för första gången. Kommer aldrig glömma det, haha! Så jävla roligt! Iallafall är det Tommie som är på bilden och Tobbe körde inte alltför snällt så stackarn ramlade! :)
Jag och Carro! Bilden har Jonna tagit. Den här bilden togs en kväll när vi tre och Madde som inte ville vara med på bild gick till Strömpis och dansade som vanligt. Om jag inte minns fel var det en relativt så onykter kväll. Jag är så glad att jag inte dricker, haha! Minnena blir så mycket tydligare utan liksom!
Den här bilden tog Ronja på mig, Ellen och Madde när vi var på väg till Uppsala för att hänga med Erika. Bilresan var hur soft som helst så klart och helgen i Uppsala var guld med en jävla massa skönt folk, festande, badande i tunna, bastande och så vidare!
Den här bilden tog Jonna på mig och mina kusiner Micke och Danne innan vi åkte hem till mina päron eftersom att pappa fyllde 60 år. Det var en riktigt fin dag och mina absolut närmaste släktingar var där. Älskar min släkt! Bilden är sjuk jag vet, haha! Dont ask!
Tobbe! Jag tog denna bilden på ett Street race i Kjula i Eskilstuna när jag, Madde, Johan, Tobbe, Marcus och Evelina var där en härlig sommardag! :)
Soffi på bilden. Denna tog jag på ett annat street race som jag inte minns vart det var men det var iallafall Johan, Tobbe, Madde, Issa, Soffi och jag som var där! Detta var det roligaste street racet jag någonsin varit på kan jag säga!
Tobbe kastade i Ellen i sjön i mitt favorit badställe Sånnaboda! Tur att hon inte fick damp! Hahaha, roligt var det iallafall! :D
Min älskade, fina, underbara pojkvän! Tre år har gått och jag älskar dig bara mer och mer!
Denna bilden tog jag när jag, Madde, Erika, Ronja, Ellen, Cocco, Stina och Sofie var i Halmstad! Vilken jävla resa alltså! Oj, oj, oj! Det var en riktigt jävla rolig resa som jag sent kommer att glömma! Jag är så glad att jag har er tjejer!
Min lilla prinsessa Maya. Världens goaste unge!
Fina, busiga Isak! En annan av mina små favoriter och yes han älskar att vara med på kort till skillnad från sin bror men jag ska försöka börja smygfota honom lite så han också får vara med någon gång! :)
Den här bilden tog min älskling på mig en dag när vi själva åkte till hans föräldrars husvagn i Lindesberg. Vi hade det hur bra som helst. Badade på eftermiddagen, tog kort nere vid sjön och bara hade det mys hela kvällen. Måste göra sånt oftare älskling! Kärlek!


La Coka Nostra - The Audacity Of Coke


Lördag

Lång dag idag! :) Vaknade imorse runt nio, ringde mamma och sen åt jag frukost, tog en dusch och klädde på mig. Mamma, Vigdis och Sara plockade upp mig och vi åkte ut till Marieberg. Åkte först till Chilli och dom hade fått in så galet fina saker. Grymt fina tavlor (ramar), speglar m.m. Fick med mig en jättefin spegel hem, får visa någon dag men jag är iallafall kär i den! Tack så jättemycket Vigdis! Verkligen tack, tack, tack! :) Vi åkte sen till Jysk där jag hittade en till spegel. Den var galet billig så beställde den och får den om två veckor ungefär! :) Galet värt! Vi åkte sen till Marieberg, glodde lite i affärer och så. Efter Marieberg släppte mamma, Vigdis och Sara av mig hos Jessica. Jag softade hos henne en stund och lämnade hennes öl. Väl hemma tog jag det lugnt en stund och sen hoppade jag in i duschen och började fixa mig. Anna döl upp efter en stund och sen dök Madde upp också. Jag hade en dålig kväll idag kan jag säga! Bytte om minst tjugo gånger. Provade kanske tio olika t-shirts, fem olika tröjor, tre olika byxor, fyra olika skor o.s.v. tills jag till slut fick vara "nöjd". Var inte nöjd men det kändes okey iallafall så vi gick ner till cyklarna. Väl nere stod Sabina, Simone och Denise på Sabinas balkong så vi pratade lite med dom och sen gick Anna hem till sig. Jag och Madde cyklade hem till Ellen och vi var först på plats för en gångs skull! :) Ronja, Cim och Johanna dök upp efter en stund och vi beställde mat på pizzaonline.se så efter en timma kom maten. Var hur gott som helst! :) Jennie dök sen upp och ännu lite senare kom Nord dit! Jag vill verkligen tacka er alla för en grymt rolig kväll innan jag glömmer säga det! Var så jävla kul att se er alla igen, speciellt dig så klart Ronja! Vi ses ju inte alltför ofta och kan inte vänta tills dagen du kommer tillbaka till Sweden igen! :) Tack som fan tjejer! Iallafall så lyssnade vi på musik, pratade minnen, pratade om allt som händer i livet och så spelade vi Twister! Det spelet måste jag inskaffa kan jag säga! Fy fan vad roligt det är! :) Efter ett par timmar hos Ellen drog vi till Stina. Jag, Madde och Nord cyklade när dom andra åkte taxi och väl framme var det redan en jävla massa brudar där. Vi kollade på lägenheten och umgicks! Var kul som fan att se dig också Cocco! Var faan inte igår alltså! Halmstad 08 ;) Haha! Jag drog efter ett tag för jag var så trött och hade huvudvärk. Har huvudvärk och är trött fortfarande så ska bara plocka rätt här hemma och sen softa en stund innan jag deckar! Återigen tjejer och Nord så klart tack som fan för idag! Älskar när vi alla ses och umgås! :) Kärlek till er! Te amo!


En sjukt soft dag/kväll


Lazy friday!

Inte gjort så mycket ikväll.
Dammsugit, vikit kläder, softat med Jonna en stund!
Var över till Josefine och softade med henne Jessica och Fanny en stund och sen gick jag hem.
Har bara suttit här, glott på Tv och tagit det lugnt! Skönt faktiskt!

Natti


New shoes, ska fixa bättre bild!


Kosha Dillz


Foto: Jag.


Fredag

Jag är själv hemma. Hur tråkigt? Johan är i Fellingsbro! Madde är någonstans med sin familj. Jonna är hon sin syster. Carro är med sin familj. Jennie och Ronja får jag inte tag på. Hmm, är jag ensam? Haha nej då nu ska jag rycka upp stämningen i detta inlägg lite! Idag har jag jobbat 06.00-22.00. Sov hos mamma och pappa i natt eftersom att jag började så tidigt. Jobbade själv hela dagen. Bevakade poolen när pensionärerna hade morgonsim, var simlärare en timma mitt på dagen, putsade alla fönster och så vidare. Var ensam fram tills klockan två då John och Calle kom och var där med mig den sista timman så då blev det lunch! När jag slutade plockade Vigdis upp mig och skjutsade mig direkt hem! Väl hemma pussade jag på Johan som var hemma trots allt! Trodde att han skulle ha hunnit åka men tur hade jag som fick pussas lite! :) När Johan åkte plockade jag lite här hemma och det gör jag fortfarande. Har just nu bara tagit en pause för att förbereda mig mentalt för allt äckligt skräp som finns överallt i denna bombnedslag av skit! Hur som helst så blir det lugnt i kväll. Ska bara plocka här hemma och greja, lika bra att passa på när jag är ledig. Kanske träffar någon kär vän, vi får se vad som styrs!

Igår och idag har jag tränat på gymet före och efter arbetstid:
1 km. 10 min. Motstånd: 1.
1 km. 10 min. Motstånd: 5. Cal: 70.
1 km. 10 min. Motstånd: 5. Cal 70.

Känns riktigt bra att man har hunnit klämma in några tio-minutare här och var. Känns riktigt skönt! Igår hann jag och Calle till och med simma lite! Det är kanske det bästa jag vet så jag är hur nöjd som helst! För övrigt så händer det inte mycket. Går runt och tänker på att jag så gärna vill stanna på badet! Väldigt, väldigt, väldigt länge! Det är bara att hålla tummarna! Nej, nu ska jag inte göra det här inlägget till en bok men hoppas ni får en trevlig helg så hörs vi! :)


When everything isnt enough


Im doin all I can, Im trying so hard.
What do I do when everything is not enough?
Talk to me.


:(


Walking away


Word

Dont dream your life
Live your dream


Work

Träning:
Igår: 25 min. 3 km. Motstånd: 1.
Idag: 30 min. 4 km. Motstånd: 3.

Ska försöka hinna köra en stund på Crosstrainern på jobbet en sväng precis när jag slutar! Tränade förresten idag på Friskis med Madde och Anna :) Går så mycket lättare när man har vännernas sällskap och så blir man mer peppad också! Efter kondition körde vi mage och lite annat på gymet en stund! Hur skönt som helst! Träffade pappa där uppe en sväng också som hade instruktion! Väl hemma tog jag en äckligt skön dusch, åt en fet jävla frukost och just nu håller jag på att slänga på mig mina jobbkläder, packa min väska och så. I dag jobbar jag 14.00-22.00 och direkt efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa och sova där eftersom att jag jobbar 06.00-15.00 i morgon! Sen är jag ledig hela helgen och även Måndag, Tisdag, Onsdag. Hoppas jag får ett eller flera extrapass någon av vardagarna iallafall men vi får se :) Nu ska jag packa klart, klä på mig och plocka lite som vanligt! :)


Torsdag

Nu: Gymmet!


Work day

Jobbat idag 14.00-22.00!
Dagen rullade på hur bra som helst med trevligt folk, härliga jobbarkompisar och en rundtur runt hela lokalen alltså Kumlahallen som var mycket större än man kan tro!
Efter jobbet körde jag och Per tjugo minuter, tre km på Crosstrainern innan vi gick hem!
Galet skönt avslut på dagen!
Nu är jag hemma, ska pussa på min älskling, ta en dusch och däcka!
Vill vara pigg imorgon!


Now

- Dusch, packa mina grejer och dra till jobbet!


Kosha Dillz live on stage at Hip hop kemp!


Q, Sabac & Lhus!


Foto: Jag.


Silhuett


Reef the lost cauze


Foto: Jag.


Germany


Necro - Mutilate the beat


Mm mm hmm!


Bekay - Bloodsport


Bekay såg vi också live på Hip hop kemp! Livet!


Masta Ace & Edo. G Ft Marsha Ambrosious - A's & E's


Graffiti


Freddy Madball Ft Slaine & Jaysaun - Gunshots


Cypress hill ft young de - I aint nothing


La musica


Eternia & Moss Ft Termanology & Reef the lost cauze - At last


Tek of Smif N Wessun Ft General Steele & Havoc - Death Is Forever


Necro


Kosha Dillz - Doodoo


Såg Kosha Dillz live på Hip hop kemp!
Tung som faan
och sjukt trevlig!


Sean Price - Let me tell you


Nu ska jag göra lite nytta och sen dra till jobbet!


#1


Non Phixion - Rock stars


Snowgoons Ft Apathy & Ill Bill - Black snow


Apathy
& me


Groteskt tung låt!


Sicknature Ft Q-Unique & Ill Bill - Bring Back The Raw Hip Hop


Big Pun - Dream shatterer


Pac Div


Snak the ripper Ft Fatty down - Dust might land


Ill Bill Ft Necro - GLENWOOD PROJECTS


Bosna


Onsdag 1 September

* Precis vaknat och kollat lite på datorn.
* Ska glo på tv, äta frukost och ta det lugnt.
* Pappa hämtar mig vid tolv, halv ett och då ska vi hämta mamma på hennes jobb.
* Mellan ett och två ska jag simma på jobbet tänkte jag och sen två till tio ikväll jobbar jag.


Kira


Foto: Jag.


Shadows of love


RSS 2.0