Turturduva




Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Plåtning

Modell: Sara. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Plåtning


Modell: Sara. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Plåtning


Modell: Sara. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


I don't even recognize myself anymore


Foto: Jag.


My eyes want to close


Foto: Jag.


Var inte rädd, följ bara fotspåren i sanden

Var förnuftig, men var inte rädd.
Ha respekt, men var inte rädd.
Tänk efter, men oroa dig inte.


Hur många tårar har man

You ripped my heart out


Fredag

- Begravning idag :'(


Dagen

Dagens resa: Västerås med Johan och hans mamma för att hämta hans syster som kom över från England och stannar över helgen.
Dagens betydelsefulla ord: Faith.
Dagens längtan: Ullared (Slutet av November)
Dagens vitktiga: Spara pengar till Ullared!
Dagens personer: Johan, Sussi, Johans föräldrar, Madde, Issa, Tobbe.
Dagens mat: Pizza.
Dagens klädsel: Svart (blir så när jag är nere)
Dagens tv-program: "Mammas pojkar". Det knäcker, kan inte sluta titta! Sen har vi så klart "Två och en halv män" som alltid och just nu "Inlåst".
Dagens saknar: Jonna.


Vem är jag?

Namn: Lisa Adelia Linnea Ullström
Född: 20:de Januari 1989
Hemstad: Örebro, hela livet. Hitills
Syskon: Halvbrorsan heter David och bor med sin familj i Sthlm. Miss you all
Bor: Med min sambo Johan och våra två fiskar
"Utbildning": Gick Sam-räddning på gymnasiet (fyra år) och har inte pluggat vidare efter det eftersom att det inte är för mig. Jag har däremot gått badvaktsutbildningen (live 1:an) och det är en av de roligaste sakerna jag varit med om i hela mitt liv. Just nu känns plugg långt borta men man ska aldrig säga aldrig
Gillar: Fotografering, resor, dans, sommar, en kall en varm sommar, hänga med vänner/pojkvännen och bara göra någonting roligt utav varje dag man får
Ogillar: Att jag är så kräsen när det gäller mat, problem, negativitet, tjat, gnäll
Vad jag har för mig när jag inte fotar: 1. Söker jobb. Jobbar just nu extra (två dagar i veckan ibland mer) på East west sushi men söker efter fler jobb eftersom att jag verkligen vill jobba. Tröttsamt, deprimerande, tråkigt att sitta hemma 3. Jag älskar att dansa. Hemma, på krogen, i lokalen o.s.v.

We are all exceptionnel



Foto: Jag.


Vila i frid

Jag är tusen vindar över sjön
Jag är silverglittret i snön
Jag är solsken över mogen säd
Jag är stilla regn i höstens träd
När du vaknar i morgonens vila
Är jag tysta fåglar som ila
I cirklande flykt över vatten
Jag är milda stjärnor om natten


Det finns inga bra dagar

När ord inte längre kan uttrycka känslor, hur fan ska man göra det då?
Det verkar aldrig som att detta kommer sluta, jag vill flytta.


Kallt

Det börjar bli riktigt jävla kallt ute nu! Iallafall så har jag hängt med Jessica och Caroline hela dagen. Jonna kom också förbi en sväng och brände lite musik! Nu i kväll har jag träffat David en sväng, en kompis från Gbg som skulle till Västerås. Det blev bara en snabbis och sen gick jag hem till Fanny och träffade Jessica och några. Det har varit en riktigt lugn kväll och Johan kom äntligen hem idag! Vi skulle kollat på film men jag tror att han är för trött så det blir nog till att sova.

I morgon ska jag äntligen träffa Madelen igen och resten av dagen vet ej fan men men det visar sig väl. Go natt.

(Fick förresten svar från ett av ställena där jag sökte jobb och dom skrev och tackade för min ansökan men att dom just nu inte behövde personal och så skrev dom lycka till med jobbsökandet. Det kändes skitbra att få svar och så var dom så trevliga också. Nu är det bara att hålla tummarna för att någon annan hör av sig)


Styra upp

Saker som måste ordnas:

*Löshår!
*
Pengasparande
*Operationen

*Sälja kläder, möbler och lite annat
*Skaffa ett till jobb
*Fotografera
mera
*Inte gå ut på väldigt länge
*Läsa ut boken: Så dumt!
*
Gå på dansen varje Måndag
*Fokuera mer på det positiva, mindre på det negativa
*Skaffa vinterjacka
*Klippa håret
*Sova tidigare och gå upp tidigare


Sova

Fan, vad dåligt jag mår. Ska sova bort hela den här dagen så ring inte, sms:a inte och kom fan inte hit!


Onsdag

- Jag är riktigt, jävla sliten idag. Vi gick ut igår.


I kväll

- Utgång eller inte?! - Hjälp!


Jobb

Hej igen! Sen jag vaknade imorse har jag skrivit mitt cv och sökt mellan fem och tio jobb. Det känns guld men kommer kännas bättre om jag får svar från någon av de jag sökt hos. Hoppas hoppas och nu ska jag söka ännu, ännu mer. Tänker verkligen inte ge mig, nu jävlar!


CV

God morgon! Klockan är inte ens nio och jag är uppe, det måste vara första gången på länge! Madelen gick precis till jobbet och jag hade tänkt lägga mig och sova ett par timmar till men jag bestämde mig för att gå upp, skriva CV och skicka ansökningar till lite olika jobb. Det enda problemet nu är att min word program är helt fucked up men men jag ska testa och se om det funkar på Johans dator! Hörs sen!


Rain





Foton tagna av: Mig.


Dagens

Dagens humör: Upp och ner, som vanligt.
Dagens borde: Jag borde skrivit cv.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens klädsel: Adidasbyxor, svart linne, vitt linne, svart trocj tröja plus vita sneakers.
Dagens planer: Var inga men som jag skrev tidigare hann jag göra en hel del.
Dagens materiella vill ha: Pengar!
Dagens längtan: Ullared!
Dagens fundering: Finns det något rätt eller fel?
Dagens beroende: Något att tugga på.
Dagens tråkigaste: Att kycklingen på Rosalis var så jävla kass!
Dagens personer: Madelen, Carro & Jessica.
Dagens roliga: Carros historier!
Dagens sämsta: Mens!

Flower



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.

Hope, destiny, faith, peace, love, joy, dignity, happiness.


Måndag

Det blev lite tryck i den här dagen ändå! Trodde jag skulle bli liggande hemma hela dagen med inte det. Dammsög i morse och strax efter det kom Madelen hit! Vi var bara här en stund innan vi åkte iväg och fixade lite. Först åkte vi upp på stan, träffade Jonna och tog hand om en sak och sen åkte vi ut till Aspholmen, käkade på Rosalis Deli och sen åkte vi runt och kollade tapter på några olika affärer. Lånade med fyra taperböcker eller vad man ska kalla dom också! Vi grejade en del och sen åkte vi hem till mig och Johan. Satt bara hemma en stund och sen kom Jessica och Fanny över. När dom drog iväg gick vi till Ica, handlade lite tills i kväll och sen gick vi till Jessica och chillade lite med henne och Carro. Det har varit ett jävla springande fram och tillbaka idag, haha. Jessica och Caroline kom över hit när vi bara hade varit hemma en stund och dom kommer hit sen igen förmodligen.

I morgon har jag ingen aning om vad som händer eftersom att dom flesta jobbar och går i skolan men jag ska försöka ta en promenad och fota lite och sen på kvällen blir det lugnt eftersom att jag fortfarande försöker spara pengar tills vi ska till Ullared i slutet av November! Har lyckats spara en tusenlapp hittills och det är på ca en, två veckor så jag ska nog lyckas få ihop de tre tusen som jag vill ha med mig! Hoppas, hoppas (det är alltså upp till mig att hålla mig borta från stan, enkelt right!?)

Nej, nu ska jag och Madelen glo på Tv, Svenska hollywood-fruar om en timma!


Söndag

Fy fan alltså! Vilken morgon!

Igår jobbade jag mellan 19 och 23.00. Allt gick guld och när jag slutade träffade jag Jonna och Emma en snabbis och sen gick jag hemåt. På vägen mötte jag Zana en sväng och sen gick jag hem, kollade på Fast and the furious och sen la jag mig och deckade. Imorse kom jag på att jag skulle rensa här hemma, alltså göra mig av med skit jag aldrig använder så jag letade fram två väskor och packade den ena fullproppad med kläder och den andra med skor och annat skit. Nu är det tomt i de små garderoberna som är ovanför de stora. Skitdumt förklarat jag vet men jag kom inte på något bättre. Det blev en jävla massa skräp att slänga också så nu ska jag gå ner med sopor, packa ihop lite mer skit och sen duscha, fixa mig och åka ut till mamma och pappa runt fyra! :)


Work

Slutade jobbet redan efter två timmar idag och under mina två timmar stod jag i kassan, var riktigt roligt med lite omväxling eftersom att jag alltid annars står i disken. Trivs som fan med det men ibland är det roligt att göra något annat också. Pappa fick som sagt brev om att hans cykel hade hittats och stod på polisstationen och jag har fått den men har valt att inte fixa punkteringen på den för då får jag röra mig lite mer vilket aldrig är fel. Hur som helst så gick jag till jobbet och sen när jag slutade gick jag hem till Jessica en sväng och sen hem. Jag ska snart sova eftersom att jag ska upp rätt tidigt i morgon. Vill göra något av dagen! :)


Fruit





Foto: Jag.


B-day

Grattis på födelsedagen bror min! Hoppas du får en bra dag! :)

På bilden: Brorsan och Micha. Foto: Jag.


Emilia




Foto: Jag.


Emilia

Foto: Jag.


Regndroppar




Foto: Jag.


Emilia



Foto: Jag.


Imse vimse spindel



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.


Stadsparken

Hey ya´ll. Nu är jag hemma igen. Caroline kom över en sväng imorse vid tio och vi satt och snackade till Madde kom och då drog vi iväg till stadsparken med Emilia. Var riktigt skönt att gå en promenad. Väl framme lekte vi med Emilia, gungade, åkte rutchskanor och allt som finns där borta. Efter någon timma gick vi upp på stan och käkade och sen gick vi tillbaka hem till mig och Johan. Tyvärr tappade Madelen bort sin mobil :/ Knas! Ny header som ni ser, vet inte om jag ska ha den eller en annan men det visar sig snart! :) Bilder på söta lilla Emilia kommer sen!


Inget regn idag inte, än så länge

Foto: Jag.


Fredag

God morgon! Jag har inte sovit speciellt bra i natt, fråga inte varför. Ibland blir det så bara. Har iallafall precis tagit en dusch och nu ska jag väcka Johan, äta frukost och om en halvtimma kommer Madde och Emilia hit och då ska vi ta en promenad till stadsparken. Den här gången följer kameran med, ångrade mig så mycket sist när jag lämnade den hemma.  I kväll ska jag jobba också, äntligen!


Städar som fan

Det är fullt med saker överallt men jag försöker organisera lite. Ska be om hjälp men det vet man aldrig om man får... Foto: Jag.


Skit upp på vinden

Hej på er! Dagen har inte varit speciellt rolig med tanke på brevet från sjukhuset om operation och att jag inte gjort så mycket. Johan tog tag i dagen lite iallafall och bjöd på mig på glass och så satt vi på baksidan och bara hade det mysigt ett tag.

Resten av dagen har vi mest burit upp en massa skit på vinden och jag har plockat rätt som fan i mina garderober. Ska ta några stora sopsäckar, fylla dom med kläder och ta här i från. Så jäkla mycket man aldrig använder som bara tar en massa plats! I kväll blir det lugnt, kanske ska till Frövi en sväng och i morgon vid tio ska jag följa med Madelen och Emilia till stadsparken :) Det ser jag verkligen fram emot :)


Halmstad





På bilderna: Ellen, Ronja och jag. Foto: Madelen.


Operation

Jävla skitliv alltså! Eller så ska man ju egentligen inte säga för jag ska äntligen få operationen som jag väntat på ett bra tag nu. Bröt ju min handled för över ett år sedan och i November ska jag opereras. Det känns så jävla tårkigt faktiskt för hur ska jag kunna jobba o.s.v? Fan!


Ja, vad ska man säga



Det är inte alltid det blir bra! (Väldigt sällan faktiskt)
Foto: Madelen.


Home

Så här ser det ut nu och bordet är det nya som jag och Johan köpte av Tobbe. Jag älskar det! Nu är det bara tapeterna och tv-bänken som ska bytas ut till en vit. Gärna en ny svart/grå aktig soffa i tyg med två divaner från Em-mäbler (A) Haha! En vacker dag så :)


Svan



Foto: Jag.


Music

Var med Madelen, Ellen och Stina ett tag hos Ellen. Drack två cider, snackade skit och umgicks innan jag träffade Jonna och Emma en sväng. Väl hemma glodde jag så klart på Greys Anatomy och nu har jag fört över alla bilder från denna veckan till den externa hårddisken (vilket får mig att komma på att jag måste köpa en till eftersom min nuvarande väldigt snart är full) Senare ska ni få se lite bilder från idag (som jag tagit här hemma) bland annat på mitt och Johans nya bort :)

Här har ni två låtar jag tycker är riktigt bra. Dom gjorde mig riktigt sugen på att festa men det ska jag hålla upp med ett tag till, haha:

Ptbull - Hotel room service
David Guetta Ft Akon - Sexy bitch


Väster

Sitter hos Madelen nu, hon och Ellen övertalade mig att följa med hem till Ellen och ta några cider och till slut gav jag med mig. Madde plockade upp mig för en stund sen så vi kom precis hit och hon grejar just nu med kläder, smink och så vidare. Själv sitter jag i mina mysbrallor, en baggy t-shirt och en tröja. Skönt som vanligt för ut ska jag inte. Dom ska till Strömpis men jag ska inte ut på länge, håller på och sparar pengar och det går faktiskt bra. Iallafall så ska vi snart röra oss mot Ellen, jag ska ta någon cider med dom och sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Kanske går över till Jessica en sväng men jag ska verkligen inte göra någonting speciellt. Torsdag i morgon,funderar på att ta en promenad! :)


Ews

Christoffer från jobbet ringde nyss och jag ska ta över hans lunchpass på jobbet Måndagen den 19:de, Tisdagen den 20:de och Onsdagen den 21:a. Det känns helt underbart för jag behöver verkligen få jobba mer. Jobbar mellan 08.30 och 16.00 de tre dagarna och så har jag ju tre Fredagar och Lördagar i Månaden samt en Lördag. Hoppas att jag får ännu mer för jag behöver det verkligen! Nu har jag spenderat några timmar med att städa. Har dammat hela vardagsrummet och ändrat med lite småsaker så nu börjar det bli riktigt fint. Ska fortsätta så jag blir klar någon gång! :)


Katt



Foto: Jag.


Adidas

Den nya som jag fick av mamma när vi var i Västerås! Foto: Johan.


Adidas



Foto: Jag. (Canon EOS 400D på bilden)


Baby

Foto: Jag.


Fall

Foto: Jag.


Emilia

Foto: Jag.


Cykeln

Mamma ringde precis och berättade att pappa fått blev från Polisen idag och min första tanke var: Shit, vad har jag gjort nu. (Jag har inte gjort något men när hon säger så där börjar man ju undra). Det stod iallafall att cykeln stod på polisstationen och det var alltså den första cykeln som blev stulen för ca två månader sen. Bästa cykeln, jag älskar men mina vänner hatar den. Kunde inte bry mig mindre nu har jag en cykel igen iallfall.


Onsdag

På bilden: Söta lilla Maya. Foto: Jag.

Vet inte riktigt vad som händer idag förutom att jag ska träffa några vänner men först blir det frukost och sen ska jag fixa mig, gör det alldeles för sällan fan. Vi hörs senare!


Två sommriga grillbilder


Med dessa två bilder säger jag god natt. Ögonen snurrar på mig känner jag, måste få sova! Natti!
Foto: Jag.


Studenter

På bilden: Charlotte och Johanna. Foto: Jag.


Höst

Foto: Jag.


Rådjur




Foto: Jag.


Not many left





Foto: Jag.


Prästkrage

Jag längtar redan till nästa vår och sommar. Fan, vad kallt det börjar bli! Iallafall så åkte jag och Johan till Arboga imorse och spenderade början av dagen där innan vi åkte till Arbogas ishall där Isak och Felix hade träning. Därefter åkte Johan, Felix, Isak och jag hem till Johans syster och efter ett tag kom Totte med maten. Lite senare kom Sari och Maya hem också och det blev en massa bus, lek och mys innan jag och Johan var tvunga att åka mot Fellingsbro och Johans föräldrar. Var där en stund och fixade lite saker och sen åkte vi hemåt.

Premiären av Desperade Housewives var idag och jag är beroende av den serien! Älskar den som fan! Nu har jag precis kommit hem från Jessica och ska lägga in lite bilder från dagen! :)


Frukost

Johan och jag har precis ätit frukost och vi ska snart åka till Arboga. Madelen mår inge vidare och jag känner inte för att sitta hemma i Örebro hela dagen heller så det passar bra! Nej, nu måste jag klä på mig och åka iväg.


Tisdag

God morgon! Jag har varit vaken i en timma nu och jag är trött som fan men men jag har sovit över åtta timmar så mer blir det inte idag.

Jag är så jävla taggad på Satin i kväll, vill verkligen ut och dansa men jag har inte råd. Måste spara pengar tills slutet av November :(

Jajja, ska göra lite nytta iallafall. Blir en promenad senare och i kväll ska det tvättas, äntligen! Finns inte mycket annat att säga just nu.


Pamilja



Nu tänker jag lägga mig och sova för morgonpigga Madelen ska väcka mig i morgon igen men jag har för mig att hon lovade att vänta tills elva för jag behöver verkligen sova ut. Om ett par dagar ska jag förresten fotografera en person som är gravid, tänker inte säga vem för det får bli en överraskning när jag publicerar bilderna men jag ser verkligen fram emot det. Ni får sova så gott!


Speciell



Foto: Jag.


Klassisk



Foto: Jag.


Galet skön dag

Foto: Jag.


Droppar




Foto: Jag.


Birds

Foto: Jag.


Nyckelpiga




Det var riktigt jobbigt att släpa på kameran idag, dels för att man inte var lika aktiv. Stannade ju och plåtade en hel del men så här i efterhand så känner jag ingen ånger. Går miste om så många fina motiv när kameran får stanna hemma så kameran är en given vän med på min och Madelens promenad i morgon igen! :)


Isak





Foto: Jag.


Guld dag

Madelen väckte mig som sagt vid tio i morse och hon var här vid halv elva och då slängde vi på oss kläder, tog med kameran och sen gick vi iväg på våran promenad. Blev samma repa som sist: Rynningeviken, naturens hus, Alnängsbadet, sjukhuset hem. Väl hemma lagade vi mat till oss och Johan och därefter låg vi i sängen och vilade en halvtimma. Madelen och Johan drog iväg och jag hoppade in i duschen. Kritan kom förbi en sväng och när jag var klar drog jag till Järntorget och åkte till Vivalla.

Väl framme möttes vi av Hayat och Eden och sen kom Eve, några killar och två andra tjejen. Kvällen har jag spenderat i en lokal i Vivalla där vi dansat dancehall, var riktigt roligt! Så jävla skönt att dans lite måste jag säga! Nu är jag hemma igen, ska plocka rätt här hemma och sen blir det Svenska hollywood-fruar och chilla framför tv:n resten av kvällen. Bilder från promenaden kanske dyker upp om någon eller ett par timmar! :)


Måndag

Fan, vad jag är trött. Madelen väckte mig i morse, som vanligt. Hon skulle komma hit vid elva sa vi igår och så väcker hon mig klockan tio. En vacker dag när jag blir lika morgonpigg som henne så ska jag hämnas! Iallafall så kommer hon hit om ca fem minuter och då ska jag plocka ihop kameran och så ska vi gå på en promenad! Blir en lite längre idag och det ska bli riktigt skönt. Nej, nu ska jag klä på mg varma kläder! Är ju svinkallt ute!


Trött

Klockan är efter tolv så jag måste decka nu. Skulle lagt mig vid tio när jag kom hem från Jessica men som vanligt fastnade jag här och det var ju bra för jag har varit allt annat än aktiv på bloggen den senaste tiden. I morgon kommer iallafall Madelen hit och väcker mig och då ska vi gå en riktigt lång och skön promenad och sen ska vi laga lunch tillsamans innan hon drar till jobbet och jag fixar mig för i morgon kan det hända att jag ska dansa med Jonna och några andra. Vi får se vad som händer! God natt!


Aldrig fel med en behind the scene

På bilden: Jag fotograferar Ida. Foto: Madelen.


Owl

På bilden: Pärluggla. Foto: Jag.


Kopparödla

Foto: Jag.


En relativt ny bild



Foto: Jag.


Före och efter





Före och efter redigering.
På bilden: Ida. Foto: Jag.


Paris

Vill dit igen!
Foto: Jag.


Vilken version?





Svartvit eller färg? Vad tycker ni?

Foto: Jag.


Före & Efter redigering





Den översta bilden är orginalet och den undre är den redigerade versionen. Personligen tycker jag inte att skillnaden är så stor men vad tycker ni?

Foto: Jag.


Adidas







Dom är som en dröm allihopa, hoppas man kan få tag på dom!


Västerås

Har spenderat dagen i Västerås med mamma, Vigdis och Micke. Tack så mycket till er för det! Fick en grym Adidaströja av mamma och ett par svarta mysbyxor också samt lite småsaker! Det var en riktigt trevlig dag! När vi kom hem till Örebro åkte vi till Lidl och handlade Cevapi och lite annat och sen blev det Maxi. Därefter släppte dom av mig och jag gick över till Jessica en sväng och sen gick jag hem, mötte Madelen och så gick vi upp till lägenheten och Johan. Nu har vi precis ätit, Madelen åkt hem och kvällen kommer bestå av mys och tv. Madelen kanske kommer i kväll. Hoppas det iallafall :)


Söndag

Redan Söndag, helgen har gått fort. Kanske för att jag jobbat både Fredag och Lördag denna vecka. Känns skönt faktiskt! Gårdagen spenderade jag en sväng på stan men mest hemma och på jobbet. Det var en jobbig dag igår. Jag har märkt att det går upp och ner hela tiden så när det väl är bra är det lika bra att njuta av det. Nu ska jag iväg till Västerås en sväng.

Rest in peace, K :( Vi tänker på dig!


Bilder





På bilderna: Zack och jag. Foto: Madelen.


Fredag

Vilken dag! Vaknade i morse och himlen var helt blå! Det är alltså Oktober, galet vad fort tiden har gått. Det var ju nyss sommar. Iallafall så kom saknade Madeleine M hit vid halv elva i morse och vi pratade och umgicks lite innan Lillebill, hennes man och deras söta lilla son Zack kom hit. Vilken liten sötnos han var! Dom var från Skåne och ni kan ju tänka er hur gulligt det är med en liten kille på två bast som snackar skånska! När han såg fisken och malen i vårt aquarium började han skutta och säga fisk och groda. Ni kan ju tänka er hur roligt det lät när han sa groda på sin riktigt hårda skånska :D Madeleine och Zacks föräldrar smög iväg efter en stund och jag och Zack lekte lite här hemma innan vi gick ner, hämtade barnvagnen och tog en promenad till stadsparken.
På vägen matade vi lite änder med bullar i slottsparken och sen gick vi vidare till stadsparken. Jag hade fullt upp i ca två och en halv timma och Zack ville verkligen inte gå därifrån, haha. Till slut kom Marcus och gav mig tips hur jag skulle muta honom så jag frågade honom om han ville ha glass och det gick så klart hem så vi fick mot slussen, köpte varsin glass och sen gick vi till lekparken här vid mig och Johan på norr! Madelen kom lite senare och då gick vi hem och slog på en av filmerna som Zack hade med sig. Bilar hette filmen och jag satt med Zack i knät med täcke och kudde och vi båda var helt slut. Madelen satt så klart också med oss. Efter ett tag kom föräldrarna och hämtade honom och jag fick direkt sätta igång med maten, byra om sen skjutsade Madelen mig till jobbet efter att vi varit på Ica. Tack så mycket för idag allihopa! Jag har haft en riktigt skön och uppfriskande dag!

I morgon hinner jag och Madelen förhoppningsvis träffa Madeleine innan hon åker hem till Gävle igen och på eftermiddagen innan jag ska jobba ska vi gå ut och gå en promenad. Blir lite mer kläder i morgon kan jag säga för det är ju minusgrader nu. Inte nice men men så är det.

Förresten så håller jag, Johan, Madelen och Tobbe på att planera lite inför November för då jävlar ska vi åka till Ullared och shoppa så jag har börjat spara nu, vilket behövs eftersom att jag inte tjänar nå vidare just nu men men har fått ihop 700 än så länge och det är en bra början. Nu ska jag antingen lägga upp någon bild från dagen eller så ska jag sova. Vi får se, det visar sig väldigt snart om det dyker upp något. God natt säger jag nu iallafall :)


Förresten

I förrgår gick jag in på Njuta och tog en fika med Marcus, en timma senare var min cykel som var låst borta. Det händer bara mig. Tredje cykeln nu! Men men fixar en ny på några dagar.


Torsdag

Den senaste tiden har jag försökt vända livets negativa till något positivt och idag gjorde jag och Madelen någonting vettigt av den här dagen. Det blev en lng promenad på ca sju km i Rynningeviken, Alnängsbadet o.s.v. Skulle vidare till Stadsparken men tiden räckte inte till så det får bli i morgon i stället. Väl hemma lagade vi mat och vi styrde upp all pasta jag och Johan hade här hemma och det blev fem olika sorters fullkorns makaroner. Riktigt gott var det!
Vid tre skjutsade Madelen upp mig till jobbet och sen drog hon iväg till sitt jobb. Jag gick in och hämtade mitt arbetsintyg och sen gick jag till Arbetsförmedlingen och lämnade in mina arbetsintyg och mina gymnasiebetyg så nu är den delen klar iallafall.
I morgon vid elvatiden kommer Madeleine Montgomerys släkting hit för jag ska vara barnvakt till hennes son Zack. Jag har aldrig träffat dom tidigare men jag tror det ska gå bra och jag älskar ungar så det borde inte vara något problem. Jag hoppas också att Madeleine följer med för jag vill träffa henne så snart som möjligt! Tänkte ta med Zack i varnvagnen och gå till stadsparken och leka lite. Jonna och Marcus skulle nog också komma förbi och Madelen kommer och hjälper till direkt när hon slutar jobbet.
Kvällen har jag spenderat med Madelens pojkvän Tobbe och jag betalade honom för ett bord som jag och Johan skulle köpa av honom! Vi gick över till honom och hämtade det och nu står det här hemma. Äntligen! Har velat ha det galet länge!
Nej, nu ska jag kolla på Idol och hjärtat kommer hem snart! :)



På bilden: Johanna L. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


RSS 2.0