Internet

Nu har internet krånglat ett bra tag och jag har tagit bort en massa skit från datorn för att det skulle bli bättre men nej, inte då. Skit samma, nu är jag äntligen inloggad på bloggen efter många om och men och jag ska om en liten stund försöka gå och lägga mig. I morgon blir det upp, äta frukost och sen hälsa på "personen" på sjukhuset innan jag ska träffa Jonna och Emma på stan. det blir lugnt som vanligt, ska försöka ägna hela morgondagen åt att damma, dammsuga, torka golv och hela den skiten i morgon så att det är fint tills på Torsdag. Vill inte att tjejen som ska gifta sig ska se lägenheten se ut som en svinstia när hon kommer hit för första gången.

Nej, nu ska jag decka framför tv:n innan jag ska sova! Natti!


No more reducing on myself



Foto: Jag. Redigering: Jag (endast färgerna)


Så äckligt jävla bra, Jedi mind tricks!


Only me





Ni får ursäkta att det bara blivit bilder på mig men jag har för tillfället ingenting annat att bjuda på för jag har inte fotograferat någonting i stort sett, tyvärr! Men jag ska bli bättre, snart snart. Som sagt bröllop på Lördag och det dyker förhoppningsvis upp bilder från det och sen får vi se när det dyker upp mera. Dessa bilder är iallafall tagna av Madelen idag.


Måndag

Hej på er! Spenderad början av dagen med Madelen. Vi kollade tapeter, chillade hos henne med Sex and the city, åkte till Rusta, Stadium och så åt vi på Rosalis Deli också. Vi åkte sen hem till henne igen och kollade på några till Satc avsnitt innan hon åkte till jobbet och jag till sjukhuset. Jag spenderade ett par timmar hos min sjuka släkting och jag köpte med mig en skvallertidning, en glass och en dricka som uppskattades mycket. Ska försöka hinna åka dit en sväng i morgon också! Jag hatar att det inte finns någonting jag kan göra för att få det att bli bättre men som sagt så ordnar sig det mesta.

I kväll blir det mest att ta det lugnt, plocka lite här hemma och så där. På Lördag ska jag på bröllop och jag är riktigt nervös faktiskt, fråga inte varför men jag har inte varit på så många bröllop. Det ska bli roligt iallafall och på Torsdag kommer hon som ska gifta sig (vill inte säga vem det är förens efter) hitn och ska hjälpa mig med vad jag ska ha på mig för sånt där är ju så jävla svårt! Nej, nu ska jag försöka göra lite nytta på det här stället!


Madelen

Just nu skulle jag vilja slå in pannbenet på Madelen för klockan är halv tio och hon har väckt mig fast jag får skylla mig själv egentligen för igår kväll när vi pratade i telefon så sa jag: Hör av dig när du vaknar. Skulle sagt: Hör av dig två timmar efter att du är vaken! Förstår inte hur hon orkar gå upp så tidigt! Iallafall så ska hon komma hit och sen ska vi gå och kolla på några tapeter innan vi går hem till henne. Det blir troligtvis lite Sex and the cityavsnitt som vanligt och det klagar jag inte på. När Madelen börjar jobba vid fyra ska jag till personen som ligger på sjukhuset och hälsa på.


Sagan om ringen

Jag lagade tacos till mig och Johan och efter maten åkte vi och hämtade Jonna. Nu ska jag bjuda henne på käk, diska upp efter oss och sen är det dags att kolla på Sagan om ringen 3. Hoppas verkligen att Johan mår bättre i morgon så kanske vi kan åka till Arboga. Dying to meet lilla Maya igen! :)


Ny, lila tröja. Förbannat skön!





På bilderna: Jag. Foto: Madelen.


Idag

Jag gick upp i morse och tog det lugnt ett tag tills Johan vaknade och då gjorde jag iordning frukost som vi slängde i oss. Efter det drog jag mot Väster och träffade Tobbe, Madelen och Ellen på Viktoria. Jag, Madelen och Tobbe gick sen hem till Madde och kollade på några Sex and the city avsnitt innan Tobbe och jag skjutsade Madelen till jobbet. Jag gick in på Maxi och började handla och Tobbe åkte till Biltema. När han var klar kom han till Maxi och hjälpte mig bära korgarna med all mat i. Priset slutade på sjuhundrafemtio kronor, vilket Tobbe tyckte var billigt eftersom att han inte kan handla ekonomiskt men men vi hade ju slut på allt hemma så det var det värt. Väl hemma lagade jag och Johan mat. Det blev enkelt: Pasta och korv. Jag gjorde iordning vitlöksdippen också som vi ska ha ikväll när vi lagar tacos.

Hur som helst så var jag bara hemma en snabbis för en person plockade upp mig och vi åkte till sjukhuset och hälsade på min släkting. Jag vill inte säga vem det är, vad felet är eller någonting för det hör inte hemma i en opersonlig blogg och det rör bara dom jag tycker ska få reda på det. Det är hur som helst jävligt jobbigt att jag själv inte kan göra ett skit för att få personen att bli bättre men men med rätt hjälp och kärlek så ordnar sig det mesta!

Efter att jag varit på sjukhuset fick jag skjuts till väster där jag hämtade min cykel och sen drog jag hem. När jag precis kommit innanför dörren så sms:ade Caroline så jag drog ner, mötte upp henne, Jessica och deras tjejkompis och så gick vi upp till Jessica en sväng. Nu har jag lagt in ett par bilder på datorn och två stycken kommer upp här i detta inlägg! Om en stund ska jag börja laga tacos och i kväll blir det bara lugnt med mat, mys och film. Johan mår inge vidare så i kväll ska jag göra allt för honom, haha! (Lägger upp bilderna i ett nytt inlägg förresten!)


Söndag

God morgon! Jag mår bra, känner mig rätt pigg idag. Johan däremot mår inge vidare men väljer ändå att sitta vid datorn så jag tror att jag ska köra bort honom från datorn och bädda ner honom i soffan. Han har huvudverk och att sitta vid datan gör det nog inte bättre men men. Som sagt Söndag och Madelen hörde av sig lite tidigare och jag ska dit senare och umgås sen får vi se vad som händer resten av dagen. Vi hörs senare, jag kommer inte på något vettigt att skriva.


Sånnaboda

På bilden: Per. Foto: Jag.


Rönnbär



Foto: Jag.


JAY SEAN FT LIL WAYNE - DOWN



På bilden: Jag. Foto: Jag.



På bilden: Jag. Foto: Johan.


Lördag

Hey! Det har varit en lång dag. En riktig jävla berg och dalbana. Har varit på sjukhuset och hälsat på en av mina närmsta släktingar men vill inte prata om vem för det hör inte hit. Hur som helst så är det ingen större fara just nu men det är ändå jobbigt och påfrestande att se en person man älskar må dåligt! För övrigt så har jag och Johan bråkat en del idag men till slut löste vi det och nu känns det mycket bättre. Kändes som att vi redde ut massa skit som pågått länge så det var riktigt skönt! Jag styrde upp mat till oss av massa skit vi hade i frysen och det blev riktigt bra i slutändan men i morgon måste vi handla mat för vi har knappt någonting hemma. I kväll har jag jobbat, ville till Kåren, umgås med folk och fotografera men jag hade riktigt roligt på jobbet också. Elin lindade in stackars Dojjan i plastfolie så att hon såg ut som en mask och hela jobbet fick sig ett gott skratt kan jag säga! Det gick riktigt bra idag, mer att göra än vanligt och idag blev det fem timmar. Skönt, skönt!

I morgon blir det föhopnningsvis äntligen Arboga för mig och Johan för att hälsa på Johans systers familj. Det var för längesen nu och jag har inhandlat tre mycket söta presenter till min solstråle Maya. I morgon måste vi som sagt handla också och kanske ska jag också träffa Madelen och Ellen och äta lunch men vi får se vad som hinns med.

Nu ska vi snart sova och Johan är nog nöjd för jag fick med mig en hel låda med sushi hem, aldrig fel! Ni får sova så gott och ursäkta mig för den dåliga uppdateringen men så är det ibland! Natti!


Om mig

1. Fullständigt namn? Lisa Adelia Linnéa Ullström
2. Exakt ålder? - 20
3. Bor exakt? På norr i Örebro
4. Bor tillsammans med? Min sambo Johan
5. Husdjur? En guldfisk och en mal
6. Färg på ditt hus: Gult
7. När är du född? 20 Janury
8. Klass? Gått ut skolan
9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten år 2008
10. Något jobb? Ja som diskade på en sushi restaurant och som vimmelfotograf
11. När ska du sova ikväll? Ingen aning
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag?
Ja
16. Vad har du ätit?
Mackor och en massa skräp
17. Dagens klädsel? Myskläder rakt av
18. Dagens smink? Ingenting alls
19. Dagens sötnos? Jonna!
20. Dagens roligaste? Att se Carolines nya sjukt snygga tatuering!
21. Har du många vänner? Jag är nöjd
22. Hur många har du kysst? Ångår inte er
23. Vem kramade du senast? Ellen
25. Vem kysste du senast? Johan
27. Har du pojk-/flickvän? Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
29 vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?  Jonna

FAVORIT ;
31. Film?
Little man
32. Låt? Immortal technique - Dance with the devil
33. Mat? Tacos
34. Dryck? Fanta
37. Stad? Ingen stad men jag älskar Skåne
38. Land? Spanien, Thailand
39. Ämne i skolan? Det var väl religion
40. År? 08

SENASTE ;
41. Personen du tänkte på?
Madelen
43. Gången du spydde? Det minns jag inte
44. Gången du grät? Idag
45. Pizzan du åt? I veckan
46. Gången du var i göteborg? I sommras
47. Gången du var i stockholm? I Tisdags
49. Gången du var hög? Aldrig varit
50. Personen som såg dig gråta? Johan

ANTINGEN ELLER ;
51. Svart eller vitt?
Vitt
52. Hund eller katt? Hund
53. festa eller hemma och mysa? Festa
54. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Kakor eller Bullar?
Kakor
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Inget av det
58. Ragga eller bli uppraggad? None
59. Big brother eller paradise hotel? Big brother
60. Svart hår eller blont? Mellan
61. Blåa ögon eller bruna? Bruna
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Fanta
66. Pizza eller kebab? Kebab!
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska någon eller bli älskad? Man vill inte älska utan att bli älskad
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL ;
70. Personer du älskar?
Mina vänner, min pojkvän och la familia
71. Personer du hatar? Hata är ett starkt ord men det finns några
72. Personer som sagt jag älskar dig? Många
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Inte en aning
74. Glassar du ätit på en dag? Många!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Tyvärr inga
76. Gånger du haft minnesluckor? Det har hänt
77. Piercingar har du? En i naveln, haft e näsan och har väl nio hål i öronen
78. Personer du saknar just nu? Det är många det
79. Gånger ditt hjärta brustit? Tre gånger har det brustit rejält


VEM ;
80. Vill du kyssa nu?
Johan och det gjorde jag
81. Ska du träffa sen? Ingen mer idag
82. Sjöng du senast för? Mig själv
83. Hade du senast en msn konversation med? Johan
84. Spelade du tv-spel med senast? Ingen aning
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Johan, Tobbe och Madelen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? K
87. Förtjänar att dö? Det känns fel att svara på
89. Vill du sova brevid inatt? Sover alltid brevid Johan


VAD ;
90. Gör dig glad?
Kärlek, vänskap, resor, fotografering, barn, dans, musik, utgång m.m
91. Gör dig ledsen? Bråk, slitage och saker som inte blir som planerat
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En resa
96. Längtar du till? Jag får träffa min bror och hand familj samt Johans systers familj igen
97. Tycker du om dina betyg? Sämst!
98. Ångrar du mest i ditt liv? Mina misstag men utan misstag lär man sig inget
99. Är det Värsta som har hänt dig? Personer som gått bort
100. Är det bästa som har hänt dig? Det är mina nära, kära och min älskade kamera samt jobbet!


Plåtning, Ida



Foto: Jag.

Vildmarksturen 07



Bilden togs i Tiveden när min klass var på vildmarstur. Kommer aldrig glömma!

På bilden: Anna B, Matilda P och Madeleine M. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Powershot S2IS.

Liquid

Jag har precis kommit hem från Liquid, hängt upp mina blöta kläder och plockat rätt på lite kläder. Det regnar som in åt helvete just nu och det är ingen överdrift. Mina ljust blåa baggy jeans var mörkblå och min stora, sköna gråa mjukiströja var mörkgrå. Fick sitta på Liquid dyngblöt och på vägen hem regnade det ännu mer. Hur som helst så var det trevligt! Det var jag, Jonna, Caroline, Jessica och hennes kompis och jag tog bara två cider och sen gled jag hem igen för att jag är så trött. Nu ska jag försöka publicera en massa bilder till er! Jag hoppas ni gillar dom allihopa! :)

Work it

Is it worth it, let me work it
I put my thing down, flip it and reverse it

In my iPod



Jedi mind tricks - Sacrifice Snowgoons Ft Reef the lost cauze - Never Kelly Rowland Ft David Guetta - When love takes over Beyonce - Sweet dreams Justin Timberlake Ft Ciara - Love, sexy, magic Cunninlynguists - Love aint Keri Hilson - Knock you down Young Joc - Its going down GZA - Investigative reports Jedi mind tricks - Deathbed doctrine Young Dee - The Clubbanger Ken Ring - BB berättelsen Beenie man - Back it up Busta Rhymes - Arab money Cage - Among the sleep Collie buddz - Wild out Jedi mind tricks - Trail of lies Necro - Whos ya daddy Jedi mind tricks - Trinity Mobb deep - Survival of the fittest Necro Ft Mr Hyde - Street veteran Mobb deep - Shook ones Obie Trice - The set up Jedi mind tricks - I against I Necro - Poetry in the streets The firm - Phone tap Beatnuts - Watch out now Immortal Technique - Peruvian cocaine Aseop rock - None shall pass Ill Bill - My uncle Scientific - Money remix Jay Z - Devils La coka nostra - Im an american Royce da 59 - Hip hop J Cole - Grown Simba Mobb deep - Got it twisted Necro - Gory days Dead Prez  - Fuck the police Immortal Technique - Freedom of speech Eminem  Ft Dr dre - Forgot abour dre The firm - Firm fiasco Reef the lost cauze - Fair one Cage - Down the left hand path The Firm - Desperados Immortal technique - Dance with the devil Necro - Creepy crawl Mobb deep - Burn King Syze - And now Snowgoons - A.o.t.p Dj Unk Ft Andre 3000 - Walk it out Dr dre - Whats the difference Jedi mind tricks - Heavenly divine Jay Seaz Ft Lil Wayne - Down Nas Ft Lauryn Hill - If I ruled the world Beatnuts Ft Methodman - Se acabo
Obnoxious Ft Oganism 12 & Calle P - Lägg benen på ryggen o dra GZA - 4th Chamber Collie Buddz - Private show Jeremih - Birthday sex R Kelly - Slow wind Soulja boy - Kiss me through the phone Akon - Beautiful Jedi mind tricks - Heavy artillery

Smycken, gamla som nya




Love, hope, life. Fick detta av älskade Madelen och Ellen i present när jag fyllde 20. Tack fså mycket ör det tjejer! (Kommer alltid tänka på er när jag ser detta eller har det på mig)





Letade som fan efter detta i Sthlm men så hittade mamma det här hemma och jag fick det. Tack så mycket för det!





Lite småsaker. Peacemärke, en kamera, ett eiffeltorn och ett band. I like them a lot. Små och söta!


Foto: Jag.

Söta lilla Naomi



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Nikon D80.

Cage - Down the left hand path



Nu har jag plockat lite och ska fortsätta ett tag till för det ser fortfarande förjävligt ut här hemma! Natti!

Foto: Daniel.

Ormvråk



På bilden: Ormvråk. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + kitobjektivet och min blixt, canon speedlite 550EX.

Plåtning, Ida





Två bilder från den senaste plåtningen med Ida.


På bilderna: Ida. Stylist: Johanna.  Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.

Premiär

På Lördag öppnas portarna till Coren efter att ha varit stängt över sommaren och jag tror att det kan bli ett jävla tryck så be there everybody!



Den här bilden togs på Coren Campus i år i våras! Bilden är tagen av mig och the dj is Emir.

Torsdag

Idag har jag varit extremt trött men efter att ha suttit hemma ett bra tag tog jag en dusch slängde på mig lite kläder och sen fick jag skjuts till Marieberg av mamma och hennes jobbarkompis ut till Marieberg! Tack än en gång för att ni ställde upp. Jag gick runt en sväng med Johan och Calle och medans dom åkte och käkade och så där så kollade jag i affärer! Det belv två tröjor och ett linne idag och nu räcker det nog med nya saker för resten av denna månad. Vill inte bränna hela lönen det första jag gör när jag fått pengar. Det vore jävla dumt. Hur som helst så har dagen varit seg, lugn och slapp. Har mestadels legat i soffan framför tv:n och halsovit men nu ska jag ta tag i det här livet och plocka rätt i svinstian som jag och Johan kallar hem. I morgon kan det ordna sig till det bättre på olika sätt i mitt liv. Jag hoppas på det bästa får både mig och folk i min omgivning!

Onsdag

Good mornin! Jag har sovit så jävla skönt i natt men jag är fortfarande trött som vanligt! Ska försöka hitta på något! Ses!

Thung låt

Snowgoons Ft Reef The Lost Cauze - Never

Madeleine



Det var roligt att träffa dig idag, Madeleine! :)

Pietro.







Jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilken "färg" jag ville lägga upp den i så det fick bli alla tre. Bilden är tagen av mig på drottninggatan i Sthlm. Som ni kanske förstår är det Pietro som är på bilden!

Marieberg

Vaknade upp imorse av att Madelen sms:ade och jag var så jävla slitage idag. Lätt värt however. Madelen smsade vid tio och klockan elva satt jag i hennes bil och på väg mot Marieberg. Vi gick runt och glodde i affärer. Fan, detta har jag redan sagt ju (i ett tidigare inlägg) haha. Skit samma. Fick med mig ett par vantar och ett par sockor till Maya som hon ska få sammtidigt som bodyn när vi ses nästa gång. Till mig själv blev det ett par leggins, en tröja, ett halsband och ett armband. Jag är så jävla glad att jag fick bra lön den här månaden. Förra gången blev det fyra hundra och det var en riktigt jobbig månad. Iallafall så åkte jag, Madelen och Tobbe hem till Madelen efter Mariebeg och jag deckade i Madelens säng en timma, jävligt skönt att sova lite! Tobbe skjutsade hem mig, jag chillade lite med Johan och vi åt mat och sen drog han och Tobbe iväg till Anders. Jag drog på mig kläder och drog till jobbet tidigt och det var riktigt lugnt idag!

Efter jobbet mötte jag upp Madelen, Madeleine, Tobbe, Linda, Fredrik och Ronja. Vi stod och pratade ett bra tag och det var roligt att äntligen få träffa Madeleine. Var inte direkt igår! Vi får bli bättre på att höra av oss nu! Efter att vi snackat ett bra tag cyklade jag hemåt och nu är jag jävligt trött så ska gå och lägga mig. Får se vad som händer i morgon!

(Fan, vad mycket text det blev inte men men ibland behövs det med.

Stockholm

Igår morse klockan halv sex gick jag upp, duschade, fixade mig och så där. Caroline och Jessica kom hit med Fanta vid halv åtta och Johan kom ner och hämtade henne. Vi tjejer cyklade till Fredsgatan, väntade på Max och Pietro och sen klev vi bussen. Max och Pietro hann precis med bussen som tur var! Jag sov ca en timma av dom två och en halv timma det tog att åka och det behövdes kan jag säga! Iallafall så kom vi fram, glodde på Footlocker, Adidas store, American apparel och Top shop. Dom viktigaste affärerna helt enkelt och sen chillade vi lite, åt mat och sen gick jag runt ett tag själv vilket var rätt soft!  Vi möttes upp sen igen en hängde på hötorget innan dom andra drog mot Centralen och satte sig på en uteservering. Själv gick jag till Systemet, köpte några cider och så väntade jag på brorsan. Vi träffade en stund, pratade och så där men det blev ingen längre stund eftersom att jag var tvungen att hinna med bussen. Hur som helst så är jag jävligt glad att vi hann ses, han betyder så mycket för mig!


På vägen hem drack jag mina cider och väl framme i Örebro mötte jag, Caroline och Jessica upp Jonna. Caroline cyklade hem och vi andra hem till mig och Johan för Jessica skulle hämta Fanta. Jag slände i mig mat, en cider till och sen drog jag och Jonna till Liquid. Drog en cider med Madde P och Helena innan vi drog till Satin och mötte upp Tommie, Berina och Malin. Vilken jävla kväll alltså. Jag drog på mig mina gråa mjukisshort, ett stort baggy linne och en munktröja. Så jävla skönt att vara avslappnat klädd och dansa hela kvällen. Vi dansade alltså som fan och den här kvällen knäckte nog varenda utekväll jag någonsin haft! Tooy och Caroline var taggade som fan också vilket gjorde att det blev ännu roligare! Livets kväll!

Förresten så blev det ju lite shopping i sthlm:

* En ljust lila tröja.
* Ett vitt linne, ett rött och ett med en massa olika färger. Två baggy, ett tight.
* Ett halsband.
* Ett par sjukt stora örhängen, största jag sett!
* En body till Maya med hennes namn på, så jävla söt!

Jag tror det var allt och jag är riktigt nöjd förutom att jag inte hittade något klädesplagg Adidas som jag vill ha men men better luck next time I guess. Förresten så lägger jag upp bilder från Sthlm i morgon, orkar inte nu!

Du gjorde min dag

Ska skriva en hel del om igår och idag tänkte jag men först måste jag bara skriva att min älskade lilla iPod gjorde min dag. Jag har inte lyssnat på musik på dagarna till och från jobbet, när jag cyklat hit och dit till vänner och så eftersom att jag har en gammal samsungmobil nu som inte är speciellt high tech och fy fan vad jag har saknat musiken. Har bara kunnat lyssnat hemma men så idag letade jag på min iPod, jag hittade den och den fungerade! Jag känner mig hel igen. Det har varit jag och Jedi mind tricks idag kan jag säga!

Onsdag

Igår var det en lång dag. Var vaken från halv sex på morgonen tills tre på natten. Spenderade dagen i Stockholm och kvällen på Satin och igår var det fan den roligaste gången hitills tror jag förutom lite små störande saker men så är det alltid när folk trängs och skakar rumporna mot varandra på dansgolvet. Iallafall så väckte Madelen mig tidigt idag och vi strosade runt på Marieberg ett tag och sen kom hennes mamma och då blev det lunch. Min mamma kom också senare och då kollade vi runt lite. Fick en hel del och köpte en del själv också. Tack mamma! Jag och Madelen åkte sen mot Stadium, träffade Tobias och sen åkte vi till Madelen där jag decka i hennes säng. Nu har jag ätit med Johan och styrt upp min iPod och nu har jag brottom cause I gotta be somewhere ;)

Stockholm

Jag, Caroline, Jessica, Max och Pietro åkte till Sthlm idag. Mer får ni veta i morgon, bilder o.s.v!

Sleep



Jag skulle gått och lagt mig för en halvtimma sen. Ska ju upp så satans tidigt så nu ska jag skärpa mig. Detta blir sista bilden för idag och ni lär inte vara besvikna på mig så mångga bilder och inlägg som jag publicerat idag. Bilden är på mitt öga och det är jag som tagit den! God natt!

Different kinds of water





Foton tagna av: Mig.

Jennie





Träffade Jennie i Fredags efter jobbet en snabbis på vägen hem. Jag var sliten, ofräsch och trött och Jennie skulle ut på krogen med tjejerna men jag är glad att jag hann träffa henne ändå för nu var det riktigt längesen! Sågs senast i början av sommaren om jag inte minns fel. Hur som helst så är dessa bilderna tagna av mig när vi var på klassrema i Smögen.

Silhuett of Tommie



Foto: Jag.

Fossingar



På bilden: Tommies och Jonnas fötter. Foto: Jag.

Plåtning, Jonna & Tommie





På bilderna: Jonna och Tommie.  Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.

Boy a

När Johan kom hem från Fellingsbro så åkte vi iväg och hyrde film och så handlade vi på Willys också (förlåt Madelen för att vi handalde hos din konkurent ;) Väl hemma slog vi på en film som vi hyrt: "Boy a" hette den. Riktigt bra! När den slutade snackade jag med Caroline en sväng i tele och vi gick hem till Jessica där det var lite folk och så klart lilla gosiga Fanta också. Var bara där en sväng och chillade och nu är vi hemma igen. Ska lägga mig om en halvtimma ungefär för att orka upp i morgon då vi ska till Estocolmo! Längtar som fan! Löning i morn också! GULD! Hur som helst så glömde jag ju nämna att jag igår efter jobbet satte mig på Njuta en sväng med snyggingen Berina och hennes kompis. Blev bara en stund men det var riktigt trevligt att sitta och snacka lite! Nej, nu ska jag leta upp någon bild att lägga upp och sen glo på tv en sväng innan jag ska sova!

Silhuetts of Jonna & Tommie



Foto: Jag.

Sorry mamma men jag var tvungen, haha!



På bilden: Jag och mamma för många år sen! Foto: Pappa.

Gran Canaria















Foto: Jag.

A ride with a car

Johan drog iväg till Fellingsbro och jag var kvar hemma. Städade, plockade, redigerade bilder o.s.v. Caroline, Jessica och Fanta kom förbi. Trodde bara vi skulle ses här nere och bara chilla lite men dom sa till mig och hoppa in i bilen och sen drog vi en repa här och där på stan. Blev en hel del u-turns, höga skratt och jag hade det lite mysigt med Fanta i baksätet! Dom släppte av mig efter ett tag och nu chillar jag med Jonna. Vi kollar igenom bilderna från igår och hon är minst lika nöjd som jag! Jessia och Caroline kommer hit i kväll och sover här eftersom att vi drar till Sthlm tidigt imorgon bitti!



På bilden: Jag och Caroline. Foto: Jimmy.

Plåtning, Tommie & Jonna



Foto: Jag.

Plåtning, Jonna & Tommie


Plåtning, Jonna och Tommie



På bilderna: Jonna och Tommie.  Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.

Music

Mobb Deep:
Hell on earth
Quiet storm
Got it twisted

Dead Prez:
They schools
Fuck the police
Be healthy

Immortal Technique:
Obnoxius
Dance with the devil
Harlem streets
Peruvian cocain
Freedom of speech

Necro:
Creepy crawl
Gory days
Poetry in the streets
Whos ya daddy

Cage:
Among the sleep

La coka nostra:
Im an american
Bang bang
Death and destiny
Dirty money

Den här måste bli min


Today

Gick upp vid elva imorse och Johanna kom över ca en kvart senare för att lämna pengar och för att hämta bilderna från plåtningar med Ida, Daniella och Anna. Madelen kom också över efter en stund så vi tre satt och pratade, kollade på bilder och så där. Johan låg och sov, som vanligt och när tjejerna åkte iväg till sina jobb började jag städa. Jag har precis ätit frukost och kollat lite på tv med Johan men nu ska jag städa så fort jag kan så jag kan dra iväg och träffa Caroline och Jonna lite senare i eftermiddag!  Det är rätt fint väder så det ska nog kunna få mig att städa undan fort! Hörs senare!

I miss you



Foto: Jag.

When it knocks you down you get back up

When it knocks you down you get back up.

Foto: Jag.

Måste ha skön musik att städa till


Katastrof

Det är ett bombnedslag här hemma så jag ska ta tag i det nu tänkte jag! Pallar inte ha det så här! Jag återkommer senare!



Foto: Jag.
Bilden är från när jag, mamma m.fl. renoverade mitt rum ute i Gällersta.

Plåtning, Jonna & Tommie



Som vanligt när det gäller mig så vill jag visa alla de bilder jag är nöjd med på en gång men men det är väl inget negativt eller? Det var iallafall roligt att fotografera Tommie och Jonna igår och jag är riktigt nöjd med bilderna!

Foto: Jag.

Plåtning, Tommie & Jonna







På bilderna: Jonna och Tommie.  Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.

Fingret, ger vi till alla!

Nej, det gör vi inte men jag gillar bilden och nu kommer Jonna hit! Ses!



På bilden: Jonna och jag. Foto: Självutlösare.

Jedi mind tricks

Att se er står på min att göra lista innan jag dör!
Några av deras tyngsta låtar:
Black winter day
Heavenly divine
Trinity
I against I
Deathbed Doctrine
Sacrifice
Monlith
Trail of lies





Ändrade planer



Nu blir det plåtning med två personer, hoppas att det är bra väder och lite lagom mycket vind på stället dit vi ska. Efter plåtningen blir det direkt hem, äta någonting och sen dra till jobbet som precis ringde! Jag blir så glad varje gång dom ringer! :D
Foto: Jag.

Armina



På bilden: Armina i Bosnien. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + kitobjektivet,

Gött



Så jävla hungrig.
Foto: Jag. Utrustning: Nikon D80.

Kåren Campus





På bilderna: Al Azif och Rigo. Foto: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM och min blixt, canon speedlite 550EX.

Volleyboll

Jag cyklade till Alnängsbadet där stans krögare träffades för att spela Volleyboll. Det var bl.a. Örebroguiden (som jag spelade med), Satin, Lilla Örebro m.fl. Vi vann en match men vad faan vi hade roligt iallafall och det är så klart huvudsaken! Det är riktigt fint väder och i i eftermiddag/ikväll kanske jag ska fotografera två personer. Är jävligt sugen på att styra fotograferingen i solnedgången borta i Sånnaboda. Fick nyss sms och det verkar som att det blir av! I morgon ska jag vila upp mig, chilla och troligtvis bara ta det lugnt. På Tisdag blir det Stockholm med Caroline och Pietro! Perfekt när det är samma dag som löning, aldrig fel. Säger bara one word: Adidas! Nu ska jag kolla om det blev några bilder från igår och i förrgår som jag kan publicera här på bloggen. Ska förresten få alla bilder som vi på Örebroguiden som idag också men det dröjer nog en vecka eller fler :) Hörs snart!

Sånnaboda

Igår åkte jag, Johan, Tobbe, Madelen, Per och Ellen till Sånnaboda där vi träffade upp Jonas och vattenscootern. Det blåste rätt mycket igår men vi låg alla och bara mös på bryggan, åkte vattenscooter  och umgicks. Blev ingen längre stund eftersom att jag skulle till jobbet och dom andra skulle på race inne i Örebro. Sa ju här om dagen att det var sista dagen ute på sjön men det blev väl igår i stället! Hur som helst så var det skönt att kunna hitta på någonting iallafall. Jobbade på kvällen och det gick riktigt bra, hoppas verkligen jag får mer schemalagda tider snart.

Nu blir det duschen och sen volleyboll match.



Foto: Jag.

Söndag



Två dagar kvar till löning!

Foto: Jag.

Livets liv i Halmstad



Dåliga stunder i livet gör att man tänker på de som är mer positiva och Halmstad är ett underbart minne. Så avslappnande, underbart, mysigt och härligt! Det är ju alltid skönt att komma bort lite. Nu måste jag iallafall sova för i morgon klockan tolv blir det volleyboll med jobbet och några andra. Jajja, det visar sig när jag kommer dit! God natt.


På bilden: Madelen, Sofie, Cocoo, Ellen och Stina. (Jag, Erika och Ronja är ur bild men närvarande så klart. Foto: Jag. Redigering: Jag.

Två och ett halvt år

Idag träffade jag en person som jag inte sett på två och ett halvt år och jag blev riktigt chockad och självklart positivt överraskad! Detta kommer jag leva på länge! Vi alla har saknat dig och tänkt på dig otroligt mycket! :)




Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.

Fredag

Igår när jag och Johan var klara så cyklade vi upp på stan och hem till Ellen där vi började förfesta. Ellen fyller på Onsdag nu i veckan men är inte hemma då så vi firade hennes födelsedag igår. Vi åkte räkbåten, drog till Liquid, stack iväg till Satin men jag rörde mig hemåt vid halv ett för jag var så trött och musiken var sämst men det var oviktigt för kvällen allt som allt var guld! Riktigt jävla roligt! Tack för igår Ellen och hoppas att du är nöjd med din 20-årsdag! :)

Nu är det Lördag och jag och Johan vaknade klockan ett. Inte bra alls så stort tack till dig Madelen för att du väckte oss! Idag blir det lugnt som fan, städa och plocka lite och föra över alla bilder från stationära datorn till externa hårddisken för någon står inte rätt till med min dator. Fick lönebesked idag också och så mycket pengar som jag får nu på Tisdag har jag aldrig tjänat så det går framåt! Härligt! Har precis sökt ett till jobb också för på restaurangen jobbar jag kvällar så jag har lätt tid med ett jobb på dagtid också, nu är det bara att hoppas att man får det. Nej, nu blir det en riktigt sen frukost.



Foto: Jag.


Nu ska jag göra lite nytta

Gick upp tidigt i morse, klockan tio. Tidigt och tidigt, det beror ju helt på vad man jämför med men det var tidigt för att vara jag. Dom senaste veckorna och månaderna har jag varit vaken till sent på nätterna och vaknat sent på dagarna. Har sovit så mycket så jag blivit tröttare och tröttare men nu ska jag ändra på det tänkte jag. Iallafall så gick jag upp tidigt i morse, träffade Zana och Jackie en stund och sen gick jag hem igen. Jag har mest grejat med bilder och så där men ska nu ta och äta frukost med Johan och sen städa.

För övrigt så känns det som att jag just nu skulle kunna skriva en hel bok om mina tankar och känslor eftersom att det var så jävla längesen som jag bloggade i text men sen finns det ju en orsak till allt också. Hur som helst så ska jag i fortsättningen försöka skriva lite men jag ska skriva vad jag gjort efter att jag har gjort det. Som sagt, det finns en orsak till allt.

Fly high



Foto: Jag.

Maya



Saknar den här lilla sötnosen!
Foto: Jag.

Regn



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + kitobjektiv.

Aldrig



Jag kommer aldrig kunna göra dig nöjd, därför slutar jag idag med att försöka. Jag kommer inte behöva känna någon mer press på att bli bättre, göra bättre i från mig eller kämpa i onödan när jag ändå aldrig kan uppfylla dina önskningar. Från och med nu så jag den som ska vara nöjd.

Foto: Jag.

Jedi mind tricks



Caroline wrote Jedi mind tricks on my ass and I dont mind.
På bilden: Jag. Foto: Caroline.

Den här bjuder jag på, natti



På bilden: Jag. Foto: Jonna.

An other day has gone by



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM och min blixt, canon speedlite 550EX.

Sånndaboda, sista dagen ute på sjön

Jag hade ju en plåtning med Daniellas mamma Anna idag och Johanna stylade henne. Vi plåtade ute i Venaspåret men det blev ingen längre stund på grund av alla myggor. Efter att vi var klara stack jag hem och chillade med Johan. Vid halv fem åkte vi till Sånnaboda där vi mötte upp Jonas som åkte med vattenscootern från Frövi till Sånnabodavi satt på bryggan, snackade lite skit, åkte lite scooter och umgicks. Senare på kvällen kom Ellen, Madelen och Tobbe dit.



Jag, Madelen och Jonas badade aldrig. Jag har så jävla lätt för att bli sjuk och dessutom var vattnet nådigt kallt så jag skippade det. Hur som helst så var det roligt att titta på när Ellen och Tobbe badade/lekte.



Ellen fyller ju år nu i veckan så vi tyckte det kunde vara roligt att jävlas lite! Islängd med kläderna på, en tidig födelsedagspresent, hope you liked it baby! ;) Haha!



Tobbe bar henne och jag puttade! Alltid lika skönt att bada med jeans!



Jonas på vattenscootern som la av efter Johan voltat med den men det var roligt så länge det varade och det är inga allvarligare fel på den vad jag förstod. Den ska väl tömmas på vatten och fixas något med batteriet men det är ju inte hela världen. Roligt var det iallafall att åka igen! Känns faktiskt som att idag var en av de sista dagarna av den här sommaren.

Samtliga bilder är tagna av mig.

Flowers





Foton tagna av: Mig.

Spiders nest



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM och min blixt, canon speedlite 550EX.

Silhuetts of love



Foto: Jag.

Good night



På bilden: Ellen, jag och Madelen på väg mot Uppsala och Erika! Foto: Ronja, Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Brings memories to life



"- Jag o hink springer runt helt galen, börjar bli dragen, tar en klunk av den!"
( http://www.youtube.com/watch?v=hXbFomKqqog )

Videon + låttexten

 


Jedi mind tricks



In the end you actually believe it is true, even though its not



Tired after work



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Nikon D80.

A purple Adidas



Foto: Jag.

Focus on the love





Foton tagna av: Mig.

Make your haters your motivaters





Foton tagna av: Mig.

Red rose



(Foto: Jag)
I gotta find peace of mind

Plåtning, Daniella (Studio)



Modell: Daniella. Stylist: Johanna. Destination: Studio. Foto: Jag. Redigering. Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Good night






J Cole - Grown Simba


Six years, going on seven



Modell: Ida. Foto: Jag.

Blue details



På bilden: Ida. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag.



På bilden: Marcus "Dj Marciz". Foto: Jag. Redigering: Jag.



På bilden: Ronja och jag. Foto: Madelen. Redigering: Jag.



På bilden: Emma. Foto: Jag. Redigering: Jag.

Fjäril



Foto: Jag.

Fall



Foto: Jag.

Tired to day



Foto: Jag.

Söta lilla Tilda



Foto: Jag.

A sweet little birdie



Foto: Jag.

Green grass



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Chokolate



Johans systers älskade chokladbollar. Mmm, mm, mm!
Foto: Jag.

Immortal technique - Freedom of speech



Foto: Jag.

Stomp the yard



På bilden: Alexandra. Foto: Jag.

Vimmelbilder i brist på annat



















Foto: Jag.

Min älskade bror David och hans fina flickvän Micha



Foto: Jag.

Plåtning, Ida



Modell: Ida. Stylist: Johanna. Foto: Jag.

Letat som fan efter dessa bilder!





På bilden: Jag och min älskade! Foto: Jonna.

Livets strand



Foto: Jag.

Erik och vattenscootern



Foto: Jag.

Frövi



Foto: Jag.

Fedha and Shorty



Foto: Jag.

Plåtning, Ida


Tired after work



På bilden: Caroline och jag. Foto: Självutlösare. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + kitobektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Micheal



På bilden: Micheal. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Powershot S2 IS.

Plåtning, Ida



Modell: Ida. Foto: Jag. Stylist: Johanna.

Wedding



På bilden: Josefine och Kristoffer. Foto: Jag. Redigering. Jag. Utrustning: Nikon D80.

Gold

Some people search this world for gorl, when all they really need is just a hand to hold.
Sometimes we make the greatest treasure just slip away, with the words we forget to say.
To many times, allways after all.
Love is all that matters.
 And after everything, one thing remains the same, one thing we can not change.
We all have one heart, one heart needs an other.
So after everything one thing remains the same, one thing we can not change.

Plåtning, Ida







Modell: Ida. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Nässelfjäril





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 75-300 mm f/4-5,6 och min blixt, Canon Speedlite 550EX.

A kind of windy and rainy end of the day



Foto: Jag.

Plåtning, Ida





Modell: Ida. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

A stone of love



Foto: Jag.

Rainy days



Foto: Jag.

Changes

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?

Lovade mig själv att inte skriva någonting, jag vet knappt själv varför. Jag vill ha en opersonlig blogg där ingen kan döma mig. Där ingen kan döma Lisa Adelia Linnea Ullström. För vem fan är jag? Jag skaffade den här bloggen för att börja på nytt, för att starta en blogg där bara mina bilder skulle dömas och inte jag. Jag vill inte att ni ska se hur jag ser ut eller vem jag är överhuvudtaget för det finns ingen anledning. Jag lovade mig själv att inte skriva och jag tänker inte göra det någon mer gång heller efter detta. Jag är svag som skriver men jag ska sluta älta det och sen ska jag publicera det här inlägget och gå vidare som vanligt. Jag är trött och utmattad, jag är trött på att tänka, överanalysera och jag är trött på att vara den jag blivit. Jag är inte samma person som jag var för några veckor sen men jag tänker kämpa för att bli mig själv. Jag tänker dela med mig av mina bilder i denna bloggen, ingenting mer.

Home



Detta är en delen av köket. Skittråkigt jag vet men så fort vi tapetserat och målat om i köket ska jag också måla om köksmöblerna och sätta upp en tavla eller någonting ovanför bordet på väggen.



Ja, det måste verkligen målas om. Två stora kala fläckar på väggen, inte snyggt!



Sovrummet. Fult som fan med olika träslag men men det är mysigt där inne iallafall.



En sak i taget men ska iallafall tapetsera i sovrummet också och förhoppningsvid förstora en riktigt fet tavla och sätta ovanför sängen!
(Foto: Jag.)

Kattunge



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro (Objektivet som jag vill ha och lånade av min morbror idag för att testa det.

Bilden är förresten inte redigerad så attbakgrunden ska vara vit. Den är knappt redigerad alls och jag vill verkligen ha objektivet!

Beautiful nothing

This years love had better last
heaven knows it's high time
I've been waiting on my own too long
And when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget how my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like I can't go on


Why...   Do you always do this to me  Why...   Couldn't you just see it through me  How come  You act like this  Like you just don't care at all

Foto: Jag.

Student på häst



Foto: Jag. Redigering: Jag.

I woke up



I woke up in a dream today
To the cold of the static
And put my cold feet on the floor
Forgot all about yesterday
Remembering I'm pretending to be
Where I'm not anymore
A little taste of hypocrisy
And I'm left in the wake of the mistake
Slow to react
And even though your so close to me
Your still so distant
And I cant bring you back


På bilden: Jag och min Canon EOS 400D. Foto: Rikard. Redigering: Jag. Utristning: Canon EOS 400D och jag har ingen aning om vilket objektiv Rikard använde när han tog bilden.

Regndroppar





Foto: Jag.

La policia



Foto: Jag. Redigering: Jag.

About to break

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
I'm about to break

Kameraväska (ryggsäck)

Idag äntligen inskaffades en ordentlig kameraväska (ryggsäck). Här har ni bild på utsidan och insidan! Den är exakt vad jag letat efter eftersom att jag får plats med all min utrustning (förutom stativet men det har en egen väska. Ryggsäcken är köpt på Expert. I morgon ska jag testa macroobjektivet som jag kollat på! Jag är exalterad! :D




Halmstad 09



Erika på sin luftmadrass på stranden! (Östra stranden) Det var verkligen som att vara utomlands. Strålande solsken varje dag hela veckan! Livets liv!
(Foto: Jag.)



Älskade, fina Madelen!
(Foto: Jag.)



Aldrig ätit bakad potatis så jag tänkte att jag kräsen som jag är skulle testa. För det första så smakade det skit och för det andra så kostade skiten 90 kronor. Aldrig mer fast det såg fint ut på tallriken iallafall, haha!
(Foto: Jag.)



Ellen, Ronja, Madelen och Erika på kvällen nere på stranden. Vi chillade där nere på kvällarna efter att vi fått klagomål på att vi var högljudda uppe vid stugan men det gjorde inte oss någonting, stranden är livet!
(Foto: Jag.)



Erika och jag tog en runda en eftermiddag och knäppte lite bilder på miljön runt stranden och fy fan vad fint det är där nere alltså. Där nere var det verkligen inga bekymmer, man känner sig så jävla fri!
(Foto: Jag.)



Erika och Madeleni havet i månskenet.
(Foto: Jag.)



Fina tjejerna: Sofie, Cocco, Ellen, Ronja, Stina, Erika och Madelen! Tack för en oförglömlig semester brudar! Den här kvällen var lätt den bästa!
(Foto: Jag.)



Solnedgången vid stranden! Riktigt fint!
(Foto: Jag.)



Fina Ellen på stranden i solnedgången!
(Foto: Jag.)



Maneter är roliga saker fast jävligt hala och äckliga.
(Foto: Jag.)



Jag älskar Halmstad, på dagarna, på kvällarna på nätterna. Vi var ju där vecka 27 och hade det varmaste och finaste vädret på hela sommaren! Vi måste tillbaka tjejer!
(Foto: Jag.)



Ronjas sandiga fötter på stranden där vi låg och pressade varje dag!
(Foto: Jag.)



Ellen och Ronja lekte lite i vattnet som var så långgrundt att man fick gå ut en, två km för att det skulle bli djupt och om jag ska vara ärlig så kom jag aldrig så långt ut, haha! Låg mest på min luftmadrass med en cider i handen och bara njöt av livet!
(Foto: Jag.)



Snäckor fanns det så klart överallt!
(Foto: Jag.)



Erika och Madelen, förfest på stranden! Det var en del folk på stränderna på kvällarna och ingen blev sur när vi härjade utan tyckte mer det var roligt. Det kom till och med förbi äldre som stannade och sjöng och pratade med oss! Det är så det ska vara och det är sådan jag ska bli när jag blir gammal :D
(Foto: Jag.)



Ni är så fina! Madelen och Ellen! :)
(Foto: Jag.)



Reseglasögonen på så klart! Ellen, Erika, Ronja och Madelen!
(Foto: Jag.)



Älskade Madelen som fyllde 20 år när vi var där nere!
(Foto: Jag.)



Madelens och Erikas silhuetter hoppar i havet.
(Foto: Jag.)



Måndagsklubben iu Tylösand! En nattklubb som låg precis nere vid stranden! Just go there!
(Foto: Jag.)



Ellen och Ronja på stranden den sista kvällen! :D
(Foto: Jag.)



Ellen och Erika :)
(Foto: Jag.)

Tomorrow I will show you a lot of pictures from my vacation that I had this summer



På bilden: Cocco, Ellen, Madelen och Erika i Halmstad. Foto: Jag.

Freedom



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Livet!



På bilden: Erika och Madelen. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

I´ve been cleaning all day, Movie with my honey now



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Sparvuggla



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + kitobjektiv (18-55 mm) och min blixt, canon speedlite 550EX.

Grattis på 20-årsdagen, Ronja!



På bilden: Födelsedagsbarnet Ronja. Foto: Jag.

Flowers





Foto: Jag.

Isak kommer snart ta över min blogg



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.


Isak spent the night at our place tonight



Foto: Jag.

Kamerautrustning

Kameror:
Canon Powershot S2IS
Canon EOS 400D.
Canon EOS 5D Mark II.

Objektiv:
Canon 24-105 mm f/4 L IS USM
Canon 75-300 mm f/4-5,6
Canon 28 - 105 mm f/3.5-4.5
Canon 18-55 mm (kitobjektiv)
Canon 100 mm f/2.8 Macro USM

Motljusskydd:
EW-83H
EW-63 II
ET-67

Blixt:
Canon Speedlite 550EX + omnibounce.

Stativ:
Manfrotto 055XDB 055 Basic Tripod Black

Filter:
Har filter till alla objektiven.

Squirrel



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + Canon EF 75-300 mm f/4-5,6.

Katastrofrummet # 1 (mitt gamla)





Foto: Jag.

It was a good day out on the lake



Foto: Jag.

It is not always easy to take a picture



Foto: Jag.

Sunset



Foto: Jag. Redigering: Jag.

Zanas föräldrar köpte med Bosniska chips till mig! Thanks a lot!



På bilden: Plommon i Bosna. Foto: Jag.

Pink teddybear



Foto: Jag.

Peace


Padda



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM och min blixt, canon speedlite 550EX.

Plåtning, Daniella



Modell: Daniella. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Plåtning, Daniella.

´

Modell: Daniella. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Plåtning, Daniella



Modell: Daniella. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

Isak by the lake



På bilden: Isak. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 24-105 mm /4,0 L IS USM.

England



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOs 400D + kitobjektiv.

Street race





Foto: Jag.

Arboga, Lunger





På bilderna: Isak. Foto: Jag.

Clouds







Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Goin away today again, bye



På bilden: Jag. Foto: Fredrik.

Mario





Foto: Jag.

One of my loved ones



Jag och min älskade Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm samt min blixt, canon speedlite 550EX på bilden!

In the garden







Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Splash



Foto: Jag.

Feet



Foto: Jag.

Shoes



Foto: Jag.

Adidas, pretty new



Tröja köpt på: Tradera.com. Foto: Jag.

Maya loves her mummy



Foto: Jag.

Ice cream on a sunny day, yes please



Foto: Jag.

Vattenscooter



På bilden: Erik och Erik. Foto: Jag.

Kvistar





Foto: Jag.
Redigering: Jag.
Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

There was a big race in Eskilstuna/Strängnäs on the highway



Foto: Jag.

Örebro, Gusselby, Strängnäs, Eskilstuna, Linde, Arboga, Fellingsbro and back







Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustngin: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Old gasstation in the middle of nowhere



Foto: Jag.

Cutiepie





På bilden: Isak. Foto: Jag.

Babygirl



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Blue water









Foto: Jag.

Flowers in the sunshine right before sunset



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Sweetheart





På bilderna: Isak. Foto: Jag. Redigering: Jag.

Sunset me, sunset you, sunset us













Foto: Jag och Johan.

Watergames







Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

La fiesta



Foto: Jag.

Isak



Foto: Jag.

Studenter







Johanna, Charlotte, Madde och  Daniella.
Foto: Jag.

Noel



I miss you.
Foto: Jag.

Sky







Foto: Jag.

Unsharp



Foto: Jag.

Pamilja



Sämst kvalité på bilden men så blir det ibland. Foto: Jag.

Plåtning, Marcus



På bilden: Marcus "Dj Marciz). Foto: Jag.

Sthlm, Carlings



Foto: Jag. Jacka köpt på: Carlings.

Geting



Foto: Jag.

Plåtning, Ida



Foto: Jag.

Release



Foto: Jag.
(Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse!)

Snow





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

The last drop



Foto: Jag.

Hair



På bilden: Jag Foto: Johan.

Dark water







Foto: Jag.

.

I will show no more feelings, I will cry no more tears, I will say no more words. Im going out of town now.

En mysig dag i stadsparken









Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Oredigerad



It just don´t feel right no more.
(Foto: Jag.)

Bad day

Idag är en dålig dag, hoppas det blir fint väder i morgon så man kan dra iväg någonstans!

Satin

Min kusin och hans kompis kom hit när jag och Jonna höll på att göra oss iordning! Dom var gulliga och diskade åt mig och så förfestade vi, pratade och ja det vanliga ni vet. Tommie kom hit vid nio och då gick vi och köpte pizza och sen drog vi till Satin. Jag tycker verkligen det var nice där inne, thung musik och så där men dom måste göra någontin åt värmen för jag kunde knappt andas! Det var iallafall en guld kväll.


Dagen (idag alltså) har jag spenderat med Micke, Henke, Madde, Jonna, Johan, Isak, Felix och Maya. Vi var i Stadsparken och lekte med ungarna, åt glass och bara hade det bra i det fina vädret. Madelen skjutsade Micke och Henke till stationen vid två för dom skulle vidare på sin road trip till Västerås och Madelen skulle till jobbet. Vi andra stannade och lekte lite till och sen fixade vi lite grejer innan vi åkte och åt med Totte på Max. Nu är jag hemma och jag måste decka ett par timmar för jag ska jobba i kväll på EWS. Hoppas det blir fint väder imorn!


Micheal



Foto: Jag.

Sleep

Jag har precis varit hos Zana och umgåtts, pratat och så där. Just nu är jag hemma, har städat och ska sova. Micke skrev precis sms och sa att han är på tåget så om två timmar är han och hans vän framme i Örebro. I kväll ska det bara pratas om glada minnen och positiva saker för i kväll ska bli en på länge bra kväll!

Sthlm, Shock


Jacka köpt i Gbg. Foto: Jag.

Tisdag

God morgon! Jag borde egentligen sova nu för jag är så jävla trött men jag har varit vaken en timma redan. Kunde inte somna om när Madelen stack iväg så jag gick upp helt enkelt. Jag har ingen aning vad jag ska göra nu på dagen. Det blir städa helt klart men sen har jag ingen aning. Klockan fem kommer iallafall Micke och Henke och då blir det förpärla. Men vi får se! Önskar löningen kunde vara nu, jag är så jävla pank!

Dagens sista inlägg





(Vad gör jag med fingrarna?) Haha!
På bilderna: Jag. Foto: Caroline och Jonna.

Sleepy

Johan sover i Arboga hos sin systers familj idag så jag skulle sovit ensam men snäll som min vän Madelen är kom hon över och ska sova med mig! Nu blir det sova och i morgon får vi se vad som händer. Beror på vädret! Natti!

Dj Marciz i morgon @ Satin



I morgon blir det Satin för första gången för min del sen dom öppnade igen och jag längtar som fan. Marcus "Dj Marciz" spelar så det kan inte gå fel!

På bilden: Marcus. Foto: Jag.

She is a beautiful girl, inside and out



På bilden: Zana. Foto: Jag.

New Adidas pants



Köpte Adidasbyxorna på rean på Adidas store i Sthlm. Halva priset, alltså 250 spänn.
På bilden: Jag. Foto: Jonna.

Halmstad



På bilden: Stina, Erika och Madelen. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitovjektiv.

Livet



På bilden: Dino. Foto: Jag.

Emilia, future fireman (?)



På bilden: Emilia. Foto: Jag.

Smögen



Foto: Jag.

Birdie



Foto: Jag.

William



Foto: Jag.

Duva



Foto: Jag.

Plåtning



Kicki och hennes dotter Ida!



Kickis syster Susanne.
Foto: Jag.

Deprimerande bilder







Foto: Jag.

Animales


En Falabella, världens minsta hästras. Sjukt söta och små!

En Pallaskatt som dom heter. Väldigt speciellt kattdjur.


Foto: Jag.
Två små söta Falabella-ponnys.

Lejon





Foto: Jag.

Vovve



På bilden: Madelens vovve Fiffi och den väldigt gamla katten. Foto: Jag.

Babycat







Foto: Jag.

Kattungen har lite läskiga ögon, jag vet men så ser den ut!

Flowercolurpower





Foto: Jag.

Festis, glass och mys



Foto: Jag.

Adidas



På bilden: Skorna jag köpte idag! Foto: Jag.

Isak



På bilden: Isak. Foto: Jag.

Maya, gullan









På bilderna: Maya. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Gokart

Jag åkte iväg med Totte och Maya medans Johan, Felix och Isak åkte i Johans bil. Vi drog förbi Lamplagret och sen åkte vi till Täby och grabbarna åkte Gokart. Jag chillade med Maya och därefter åkte vi hemåt. Johan, Maya och grabbarna åkte till Arboga så jag är själv hemma. Träffade Madelen en sväng och kvällen ska jag tillägna bilder och städning! Bilderna dyker upp inom kort :)


Adidasskorna ska jag förresten sälja till Ellen i morgon så att jag kan gå och köpa ett par nya fast i rätt storlek! Härligt! :D

Kusinen

I morgon kommer min kusin Micke hit med sin kompis, har för mig att han hette Henke men jag tror inte att jag har träffat honom förut så det visar sig! Dom kommer iallafall till Örebro vid fem och det blir väl direkt hem hit för fix, förfest och på kvällen Satin så klart! Ska bli så roligt att träffa honom igen, han fyllde förresten år i Lördags så det är ju perfekt att vi får fira honom i morgon!



På bilden: Min kusin Micke. Foto: Jag.

Skorna



Dom här köpte jag idag! Älskar dom!



Dessa har jag men dom är för små så om någon vill ha dom så säg till! :)

Shoppin

Hej på er! Måste bara börja med att säga att jag ju bröt min lilltå när jag var i Halmstad och den är fortfarande svullen och gör ont så jag har inte kunnat ha strumpor i skorna den senaste tiden vilken gjort att mina skor luktat helvete och det är ingen underdrift. Jag har knappt fått komma hem för Johan om man säger så. Äckligt men sant så idag gick jag upp på stan och jag letade efter skor överallt men hittade ingenstans men sen gick jag och mamma tillbaka till Stadium igen för säkerhets skull och då fanns mina vita älskar nikeskor där så dom följde med mig hem. Fick ett par andra skor också. Vita med rosa adidasmärken! Velat ha dom väldigt länge! Tack för det! Köpte också lite dricka på Systemet, en söt jeansklänning till Maya och hårspray! Guld dag hittills! Snart kommer Felix pappa och då får vi se vad vi hittar på! :)

Today

Så här hoppas jag att dagen blir:

* Dusch, fix, kläder
* Cykel till stan, träffa mamma och Vigdis
* Köpa skor och lite annat, åka till Marieberg och kolla vidare
* Åka till stadsparken med Johan, Isak, Felix och Maya.
* Lugn kväll, städa, plocka


I morgon kommer min kusin Micke hit, ska bli så jävla roligt!

Sunset



Foto: Jag.

New year



Foto: Jag.

Sparvuggla



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Droppe

Jag kom precis på en sak. Du har lurat mig, haft mig runt ditt lillfinger. Du har verkligen lurat mig i grund och botten under det senaste året och det kom jag på nu. Jag skämms fan över att jag själv är så jävla dum. Det är slut på personlig bloggning nu.



Foto: Jag.

Just another picture



På bilden: Johanna. Foto: Jag. REdigering: Jag. Utrustning: Canon Powershot S2IS.

Trött och sliten

Tidigare idag så tog jag en skön dusch, fixade mig för en gångs skull och sen gick jag över till Tobbe och Madelen. Var bara där en kort sväng och så gick jag hem. Johan och jag städade lite snabbt här hemma och sen gick vi ner och hämtade Felix som fick skjuts hit av sin pappa. Med honom i bilen satt goa Maya och Isak. Vi sprang upp med Felix grejer och sen åkte vi och handlade lite på Ica innan vi åkte till China och åt mat. Nu är vi hemma, har hyrt film och ska lägga oss i soffan och glo på den. Förhoppningsvis så somnar jag inte men det visar sig!

Massor av bilder

Nu har jag lagt upp massor av bilder! Skadar väl aldrig? Hur som helst så ser jag fram emot den här veckan riktigt mycket! Idag blir det ju troligtvis mys med Johans systers familj och god mat i kväll (tacos eller något sånt). I morgon är det ny vecka och jag ska iväg med mamma och kolla lite. Jag måste köpa ny skor, och det måste ske i morgon! På Tisdag blir det Satin, på Onsdag och Lördag ska jag jobba och där i mellan vet jag inte. Dom säger ju att det ska bli fint väder så vi får hoppas på det! :)

Plåtning, Ida.





Foto: Jag.

Solnedgång





Foto: Jag.

Plåtning, Ida



Ska troligtvis och förhoppningsvis fotografera denna tjejen snart igen. Hon är grym framför kameran!

Modell: Ida. Stylist: Johanna L. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Emilia



På bilden: Söta lilla Emilia. Foto: Jag.

Maya





Hur söt är inte denna lilla pärla? Hoppas verkligen jag får träffa min lilla solstråle idag! :)

Foto: Jag.

Vattenskidor



På bilden: Tommie. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Helgen

Vilken jävla helg! Fredagen var lite av en katastrof haha! Mycket småtjaffs, alkohol, bastu, umgänge, mat och så fick jag en ölburk kastad på huvudet också men allt löste sig till slut och allt som allt så var det en bra kväll. På Lördagmorgonen när vi vaknade hos Johans föräldrar blev det våfflor i massor och sen deckade jag och Madelen ett par timmar till för jag var så jävla slut! Vaknade efter ett par timmar, åkte till Mona Lisa, åt kebab och sen åkte jag och Johan hem till Örebro. Jag hoppade in i duschen fort som fan och sen cyklade jag till jobbet. Jobbade på slottsfestivalen från klockan halv tre tills ca elvatiden. Jag var helt slut efteråt men träffade Jonna en sväng och vi tog en promenad ner till Max och väntade på Johan. När han kom blev det käk. Idag fick jag gå upp tidigt återigen för att jobba med att plocka ner allt, rensa och sortera det vi hade haft i vårt tält på slottsfestivalen. Efter att jag var klar fick jag diska ett tag också så idag blev det en och en halv timma till. Har jobbat ca fyrtio timmar denna vecka och det känns helt underbart! Känner mig som en helt ny människa nu när jag jobbar på riktigt! Efter jobbet drog jag till Caroline, drack lite cola, fanta och chillade. Vi cyklade sen iväg till hennes föräldrar, käkade lite muffinsmet och chillade. Nu är jag hemma igen och snart ska jag och Johantill Maxi och handla. Det kanske blir stadsparken i eftermiddag och leka lite med Johans systers familj. I natt ska Felix sova över iallafall! Myyys!

RSS 2.0