Skönheter


091231

Daniel var en riktig bitterfitta i morse!

Daniel: Lisa.
Daniel: Lisa!!
Jag: Jaaa!?
Daniel: Sluuta hosta!!

Alltså, så jävla dryg! Vilket arsle, det är hans fel att jag ens hostar överhuvudtaget! Jag kan inte släppa det här, han ska få fan för detta kan jag lova, haha! Iallafall så blir det säkert en skitbra dag. Första cidern öppnas om ca tjugo minuter! God morgon för fan, nu kör vi! Jag är så glad att jag hittat en riktigt fin nyårsklänning och ett par grymma klackar! Lite jobbigt att jag har gips och inte kan locka håret eller styra upp det riktigt ordentligt men men det blir säkert bra ändå! Har satt alla kamerabatterier på laddning nu för dom ska självklart följa med på fest! Nu ska Daniel åka iväg och fixa en massa inför kvällen och jag ska vila upp mig tänkte jag!


Music

Lil Wayne Ft Eminem - Drop the world
Jeremih - Imma star
Beyonce - Broken hearted girl
Maskinen - Pengar
Pato Pooh Ft Adam Tensta - Follow me


Kvällen

Spenderade en eller två timmar här i lägenheten själv, var rätt skönt faktiskt! Tände lite ljus, tog en cider och bara slappnade av. Danne, Jacke och Tilda hämtade mig iallafall och vi åkte hem till Tildas mamma och hennes sambo där vi drack lite vin/öl, spelade spel och umgicks. Nu kom vi precis hem och ska snart sova. Nyår i morgon och man vill ju vara riktigt utvilad! Natti!

(Ser fram emot Jedi mind tricks så det gör ont!)


Jedi mind tricks!

JAG SKA SE JEDI MIND TRICKS PÅ DEBASER I STOCKHOLM DEN 18 FEBRUARI! JAG HAR VÄNTAT PÅ DENNA DAGEN!


Hittade denna på Madeleines dator!


På söder

Sitter hemma hos Madeleine och Fredrik! Dom har det så jävla fint kan jag lova er och jag är glad att få vara här och spendera lite tid. Danne och Jacke skjutsade hit mig, snälla som dom är. Just nu är det pause på Victorias secret fashion show, galet bra modevisning. Efter det är slut ska Madeleine skjutsa mig hem och det blir väl lugnt med Danne, Jacke och någon cider. Nu ska jag försöka umgås om dom kan sluta pussas, haha!


Min låt, igen!


Grymt lyckad dag

Jag och Maria gick till Borgarskolan där vi mötte upp Micke och sen plockade Madeleine upp oss :) Vi åkte ut till Valbo köpcentrum och kollade lite! Hittade lite småsaker som t.ex. täckstift, läppglans och alkohol tills i morgon. Vi hittade inget speciellt så vi åkte upp på stan och kollade lite i stället. Madeleine var tvungen att åka iväg och Micke skulle fixa lite så jag och Maria strosade runt lite i galleriorna inne i Gävle. Stötte på Josef också förresten och det var trevligt för honom har jag inte sett på riktigt länge! Kollade runt och köpte lite småsaker så det var en riktigt bra dag! :) Daniel plockade upp mig på stan och vi åkte hem till honom, jag har plockat rätt på mina grejar och städar rätt lite här och Daniel kom precis hem igen efter att ha klippt sig! Nu ska vi styra upp lite käk och sen kommer Jacke hit. Jag ska till Madeleine och Fredrik i kväll och kolla hur dom bor, umgås och dricka någon cider. Vi får höras senare hörni, jag mår så jävla bra just nu!


Klantigt

Jag är så jävla klantig. Jag har packat min väska för att kunna vara borta i kanske en hel jävla månad (jag ska inte ens vara här en vecka) och så glömde jag en riktigt viktig sak! Mina två vanliga tjocktröjor, svart och grå. Sämst men men man får göra det bästa av situationen! Nu har jag duschat, klätt på mig, druckit en red bull och är klar iallafall. Vi ska möta upp Madeleine och Micke om en halvtimma och sen blir det Valbo "Köpis". Måste handla på systemet, kolla upp en tröja och strosa runt lite! Just nu sitter iallafall Danne, jag och Maria här i soffan och Dannes kompis Linnéa är här också! :) Hörs sen!


2009 Lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag fick min älskade kamera och att ta kort med den var underbart likaså när jag fick macroobjektivet. Det var som att kliva in i en helt ny värld! Fick också leva ett liv som sjukskriven och gör det ju fortfarande. Helt värdelöst och jag får bara betalt för en månad även fast jag är sjukskriven i minst tre. Hoppas att handleden läker bra så jag kan börja jobba snart! Behöver pengar, ligger galet mycket minus! 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Träna - Gick bra tills gymkortet slutade gälla och jag inte hade råd med ett nytt. Jag skulle gå ner lite i vikt tänkte jag och jag lyckades faktiskt tills jag gick upp igen för att gymkortet inte gällde längre. Tipp topp!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Min kusin och hans tjej fick en son, en av mina nära vänners vän blev mamma och så fick man reda på några graviditeter.
4. Dog någon som stod dig nära? Johans mormor gick bort.
5. Vilka länder besökte du? Sverige.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Min vänstra arm, gymkort, en fastare röv, baterigrepp till kameran, heltidsjobb.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 6 Juni.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag fick jobb.
9. Största misstaget? Litat på fel människor.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Opererade brutna båtbenet.
11. Bästa köpet? Adidas.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Johan beställde tv-bänken utan att jag visste om det. Trodde aldeig han skulle göra det, hur gulligt som helst och så stod han up för mig när en av hans kompisar kastade en full ölburk rakt ´på mitt huvud. Jag är vän med hans kompis nu men just då ville jag sllå på han hårt, haha!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Alicia Keys Ft Beyonce - Put it in a lovesong
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare. Varit mycket tjaffs eftersom man varit sjukskriven och inte kunnat göra så mycket. mest suttit och väntat på att tiden ska gå men nästa år tror och hoppas jag blir bättre.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Festat mer, jag var så jävla lugn i år fan och så borde jag tagit längre semester!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Fan, vad svår fråga!
18. Hur tillbringar du julen? Med mamma och pappa och senare med släkten på mammas sida. Senare på kvällen spenderar jag den med johan.
19. Blev du kär i år? Två och ett halvt år med Johan och he is the one!
20. Favoritprogram på TV? Desperate housewives.
21. Bästa boken du läste i år? "Våran lilla hemlighet"
22. Största musikaliska upptäckten? Beyonces album, kan hon misslyckas?
24. Något du önskade dig och fick nä du fyllde år? Kameran! Ojojoj alltså!
25. Något du önskade dig men inte fick? Ja, en adidaströja haha!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Styrde fest i Gällersta med släkt vänner, en massa mat, fika och grymma presenter!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Heltidsjobb.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Adidas, baggy linnen, sneakers, en jävla massa färger och ibland blev det klänningar och kjolar tillsammans med klackar!
29. Vad fick dig att må bra? Släkt, vänner, Johan, resor.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Vin Diesel.
31. Vem saknade du? Alla dom som jag träffar för sällan.
32. De bästa nya människorna du träffade? Jessica. 


Onsdag

God morgon! Jag har sovit på soffan och den var riktigt skön ända minuset är att det drar kallt som fan för jag ligger precis vid fönstret och nu hostar jag och snorar som fan men men det går förhoppningsvis över och blir inte värre. Maria har precis kommit hit och vi ska träffa Madeleine vid Borgarskolan klockan ett så jag tänkte ta en dusch, äta frukost och göra mig iordning lite nu! Det är ca 20 grader kallt här, sjukt!


Det vart inge

Vi skippade Interpool och blev kvar hos Danne. Jag önskar jag kunde lagt mig för ca två, tre timmar sen för jag är så slut men mina kära kusiner tvingar mig tyvärr att titta på JVM, Sverige-Ryssland och jag hatar hockey men men vad gör man inte. Sova kan man ju göra i nästa liv. Jag har iallafall läst i Carolina Gynnings nya bok "Ego woman" som jag fick av min älskling i julklapp. Och på tal om honom så saknar jag honom redan, är inte van att sova ensam utan att han håller om mig men men det är bra att sakna!

Nyss gjorde Sverige mål också och fy fan vad som skrek! Jag höll på att skita ner mig fan! 3-1 till Sverige nu och jag tror att matchen slutar om ca en timma. Förhoppningsvis inte en jävla minut längre! Det blir Madde, Maria, Micke och jag som åker ut til Valbo i morgon! Skönt att få umgås lite! Ingen aning om vad som händer i morgon kväll för Danne ska till någon tjejkompis och supa sig full men vi får se, han verkar iallafall tycka att jag behöver barnvakt i form av Micke(?) Natti!

Ras cricket - En sång för fred


Tomorrow

I morgon är det dagen före nyår, känner mig stressad fan för man vill ju se bra ut och det är inte alltid lätt. Förra veckan till exempel skulle jag sätta på mig lösögonfransar och det gick åt helvete, vill inte ens prata om det för jag blir så jävla förbannad! Iallafall så måste jag handla lite småsaker i morgon tills nyår! (Inga lösögonfransar) Vi ska också upp på stan en sväng och kolla en grej på Indiska och på en annan butik som inte finns i Örebro! I kväll ska Micke och Danne till Interpool men jag vet ej fan om jag orkar, ska nog försöka göra mig hemmastadd här, ta en lång skön dusch och sen sova för jag är riktigt trött. Inte sovit mycket den senaste tiden! Jag lovar att försöka vara flitig med min kamera denna veckan för jag har varit sämst på det den senaste tiden! Nej, vi hörs kanske senare! Hej så länge :)


Framme

Vi åkte från Örebro direkt när Danne slutade jobbet och vi stannade till i Hummelsta, käkade och tankade på vägen! Jag lyssnade på musik hela vägen och deckade en stund också, behövde det! Väl framme i Furuvik stannade vi hemma hos mina kusiners föräldrar och kramades, pratade och så kollade jag på huset för dom hade gjort om en del :) Vi stack därifrån ganska snabbt för Maria skulle med bussen ut till Valbo. Just nu sitter vi hemma hos Danne, hämtade Micke min andra kusin på vägen hit! I kväll ska vi tydligen till ett ställe som heter Interpool, det är någon biljardhall som jag aldrig varit på men men vi får se! I morgon blir det iallafall Valbo med Madeleine och Maria :) Shoppa, shoppa! Nu ska vi kolla på When a man loves a women. Jag är så glad att jag är tillbaka i Gävle, mitt andra hem! Kram på er!


Ida


Isak


Gävle

Nu är sidan breddad, alltså är bilderna större! :) Tack för det älskling! Om någon timma åker jag, Maria och Danne mot Gävle och jag längtar som fan! Har packat nästan allt klart nu så nu är det bara att vänta! Vi hörs när vi hörs!


Isak & Ludde


Min blogg

Det vart ingen film igår frör jag och Maria började pärla en massa örhängen och när vi var klara var klockan mycket och vi gick och la oss.

Jag har lite problem med min blogg, eller inte problem men jag har ett stort störningsmoment i den och det är att mina bilder är så små så den måste breddas. Jag har alltså precis satt Johan i arbete för själv kan jag inte. Hoppas, hoppas att han lyckas för bloggen kommer bli så mycket roligare då! See you in a while! Gävle idag!


Juldagen i bilder


Måndag

Gick upp klockan halv åtta imorse och en timma senare kom Daniel och Maria hit. Daniel var tvungen att åka raka vägen till jobbet så det blev en kram och hej då. Maria och jag har chillat här hemma hela dagen, spelat lite tv-spel, packat och kollat på en massa kläder. Carro och Jessi kom förbi en sväng och visade de tunga kläderna och skorna dom hade beställt från Nelly.com. Jag är galet avis! Daniel kom hit en sväng när han slutade jobbet och då lagade jag, han och Maria mat, cevapcici, ris och aioli blev det! :) Daniel stannade inte så länge för han skulle tillbaks till Västerås, träna och sova eftersom att han jobbar i morgon. Nu i kväll ska jag och Maria kolla på film och umgås. Johan dyker väl upp om någon timma hoppas jag :) I morgon någon gång mellan 2 och fem åker vi till Gävle och på Onsdag ska jag träffa Madde M i Gävle och shoppa lite. Längtar! :) Vilken bra dag alltså! :)


Dagens sista inlägg


Lånat bilden från Marias facebook. På bilden: Daniel, Maria oc Micke. De är alltså mina älskade kusiner och i morgon kommer Daniel och Maria hit. Maria ska sova över i morgon och på Tisdag åker vi tre upp till Gävle och då får jag träffa Micke också! Längtar!


Vuxenpoäng

- Nu, jävlar! Jag och Johan ska ner i tvättstugan för sista gången idag och jag har lärt mig tvätta. Tror jag. Vuxenpoäng där iallafall. Natti!


.








Trött

Upp imorse, tidigt som fan! Mamma och Micke kom och hämtade mig och vi åkte ut till Marieberg och kollade lite. Jag handlade lite grejer till nyår, smink, strumpbyxor och sånt! Väl hemma bokade jag tvättstugan och när Johan kom hem lagade vi mat, käkade och sen satte vi på tvätt, gick ner med alla sopor och så åkte vi till mitt jobb, hämtade min kamera, åkte till Madelen och hämtade våra köksstolar och så åkte vi förbi Ica och lämnade tillbaka filmen. För en stund sen vaknade jag, hade deckat i sängen eftersom att jag är så trött. Nu i kväll ska jag bara glo på bröllopsfixaren, ta hand om tvätten, ta en dusch och sen sova eftersom att Maria min kusin från Gävle dyker upp tidigt i morgon bitti! :)


Music, worldstarhiphop

Davinche Ft Cleo Sol - Hero
Young Jeezy Ft R Kelly - Go Getta
Ison och Fille - Ikväll är vi kungar
Stunnaman (Of the pack) - 22
Alicia Keys Ft Beyonce - Put it in a lovesong


Love


Foto: Jag.


Memorielane














































.






Mellandag

Igår kväll var jag hemma hos Madelen med tjejerna! Det var Madelen, Ronja, Erika, Ellen och jag. Alla samlade förutom Madleine M :/ Men vi träffas ju snart i Gävle ;) Igår kväll kollade vi iallafall på Film: Ett monster till svärmor, riktigt bra och så pratade vi om allt och ingenting och svullade en massa chips, godis och glass! Jag gick hem lite tidigare än dom andra för jag var verkligen tvungen att plocka rätt på alla kläder och ta en dusch innan jag skulle gå och lägga mig. Sagt och gjort och imorse gick jag upp vid halv nio, inte pigg men glad ändå!

I morgon kommer min kusin Maria hit från Gävle och Daniel också eftersom att han jobbar här. Hon ska bo hä'r några dagar och sen åker vi alla tre upp till Gävle igen tillsammans och så stannar jag där över nyår! Längtar, längtar inte varit där på väldigt länge nu och jag har verkligen saknat släktingarna! Nej, nu måste jag fixa klart innan jag ska åka iväg! Hörs sen! (Det blev förresten inga bilder tagna igår, jag var för trött)


Annandagen

Hey på er! Jag är riktigt trött och bakfull efter gårdagen men lyckades ändå ta mig upp klockan åtta imorse och ta bussen upp på stan. Handlade lite grejer, vissa saker på rean vissa inte. Bytte ut den rosa tröjan med text till en större storlek. Köpte två par behåar, tre par trosor, ett par leggins och ett baggy linne så jag är nöjd. Jag kom hem för en stund sen och Johan och jag har ätit frukost. Nu ska jag plocka rätt lite efter igår och sen ska jag ta en dusch och vid halv två blir det Fellingsbro där vi ska fira julafton igen tillsammans med Johans föräldrar och hans systers familj. Kommer bli mys! :) Tar med mig kameran!


Parthey

Jonna och Marucs har kommit hem till mig och Johan och jag har precis öppnat min första cider. Smakar bra och ännu bättre kommer det blir efter att man fått lite mat i magen. Marcus och Johan ska snart åka till Max och hämta käk. Cant wait! Vid sex, sju ska vi dra hem till Madde och Tobbe! Kommer nog bli en guld kväll. Vi ses i dimman!


Happy b-day Tobbe!


Juldagen

God morgon på er! :) Jag klantade mig rejält igår! Efter maten som smakade helt underbart var det Kalle anka på tv och jag totaldeckade och sov mig igenom hela programet. Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna men men det är sånt som händer! Får kolla nästa år! :P Efter Kalle öppnade vi julklappar och jag är galet nöjd med mina! Berättar längre ner vad jag fick :) Vid sextiden åkte vi ner till min moster där släkten var och jag hade det hela tiden mysigt med två, tre veckor gamla Pontus. DEt var en riktigt mysig kväll och Anna-Maria skjutsade in mig till stan :) Guld, tack för det! Hon släppte av mig utanför Jessi och Carro så jag bvar där en stund med tjejerna innan jag gick hem och firade lite med Johan som gav mig jättefna julklappar han också! Tack så mycket hjärtat! :)

Julklapparna:
Två adidaströjor: Den ena lila med vita streck och den andra svart med lila streck.
Ett par adidasbyxor: Bruna med orangea streck.
En rosa tröja med text (Over and out)
Ett riktigt stort peacehalsband (köpte till mig själv)
Presentkort på H&M, Gina tricot och Lindex.
Carolina Gynnings nya bok Ego woman.
Två deo och en ansiktslotion.
Pengar, strumpbyxor, glas och godis.

Jag är så himla glad för alla julklappar. Tack, tack, tack! NU ska jag dra på mig adidasbyxorna och gå över till Piff och Puff. Hörs sen, idag kommer nog bli en dag med jävligt mycket tryck! Ser fram emot kvällen som fan! Stort grattis till dig Tobbe på din födelsedag! :)


Julafton

Hey på er! Sitter ute hos morsan och farsan i deras soffa framför brasan så nu börjar det äntligen komma in lite värme i huset! Morsans barndomsvän Thomas är här också och snart blir det käk. Jag har precis öppnat min första cider och det blir blir en Xcider mandarin, chili. Inga fel! Pippi på de sju haven nu och efter det mat och sen Kalle Anka. En av årets feta höjdpunkter och det tänker jag inte missa! Vi hörs senare hoppas ni får en guld dag!

(Och du, din skadade jävel. Att du kan vara en fitta även en dag som denna är ju helt otroligt. Du kan ju inte må bra men ändå hoppas jag det bästa för dig. Du lär behöva det)

- God jävla jul!


Livets låt!


God jul!


Uppesittarkväll

Nu har jag suttit här och lagt in en jävla massa bilder och jag hoppas att ni gillar dom för det kommer komma ännu mera! :) Tommie har varit här och hämtat sina byxor och jag har fixat mig och så. Mamma och Micke kommer snart och hämtar mig och dås ka vi hem till mina föräldrar. Kommer nog bli en guld kväll. Lägger som sagt in en massa fler bilder sen i inlägget: "Memorielane" som ligger i kategorin: "Personliga favoriter" :) Dom nya bilderna jag lägger in ligger lite här och där så ni får leta efter mumsiga bilder, haha! Det är en jävla massa härliga iallafall. Nu måste jag röra mig!


Onsdag

Dagen före julafton! Inte illa, tiden går så fort. Det var nyss sommar och jag var i Halmstad men men det är rätt härligt med jul iallafall. Snön gör ju allt! Just nu håller jag på och plockar lite här hemma och Caroline är här. I kväll ska jag hem till mamma och pappa, klä julgranen och umgås, dricka lite vin, cider och bara ha det bra tänkte jag! Alla julklappar är klara också så det känns guld! Hoppas att älsklingen tycker om sina för han kommer få en hel del det här året! :) Nu måste jag fortsätta plocka så jag kan hoppa in i duschen och fixa mig!


The music that I love

- Jedi mind tricks - Uncommon valor


Tisdag

Åkte till Marieberg med hjärtat idag och handlade en massa julklappar mest till hans släkt och vänner och när vi kom hem slog jag in alltihopa så nu är verkligen allt klar! Slipper tänka på det nå mer! Nu i kväll har jag varit hemma hos Jessi och Carro en sväng och så har Johan och jag haft en riktig myskväll med en jävla massa tända ljus och en grym film: Baksmällan! Galet bra! :)


Tisdag

Duschat och fixat mig, ska ut till Marieberg och köpa julklappar till ungarna och sen ska jag och Johan iväg och fira Johans mammas födelsedag! Galet kallt ute idag! :)


Han är bäst

Johan är helt underbar! Vi har legat i soffan och haft det galet mysigt. Pussats hela kvällen! Kan vara det bästa jag vet! Han har gett mig världens masage också så jag känner mig som en helt ny mäniska. Jag är tyvärr sämst på massage så det vart inget men jag är nöjd, haha! Nu ska jag snart sova och vi får se vad morgondagen bjuder på helt enkelt! Natti! :)


Måndag

Vilken skön dag! Gick upp klockan nio imorse, pappa hämtade mig och vi åkte till sjukan. Jag fick bya mitt gips. Dett förra gick som ni kanske vet över armbågen men det jag har nu går bara upp för halva armen innan armbågen. Lite längre kanske men det känns så himla lätt att lyfta armen och så jävla skönt att kunna ha den rakt. Mina leder är jävligt stela så jag kan inte ha armen rakt helt men om några dagar är den säkert som vanligt. Kan säga att massor av död hud fallit av mig arm idag. Efter att ha gått med gips i fyra veckor blir det så och det är jävligt äckligt men men det får man ta! Efter sjukan fick jag skjuts hem, tog en dusch och fixade mig lite. Softade tills jag på eftermiddagen tog bussen upp på stan och mötte Ronja, Madeleine och Fredrik. Vi glodde lite på stan och så åkte vi hem till Madelen och Tobbe. R, M och F kunde inte stanna så länge för dom skulle iväg och bowla. Jag stannade kvar iallafall och så gick vi till Heavens pizzeria och sen kom Per dit också. Blev ingen mat för min del eftersom jag åt tidigare hemma med Johan. Var en trevlig kväll och nu är jag hemma med hjärttat, har tänt vartenda ljus i hela lägenheten och ska slå på film. Det är jävligt mysigt här hemma nu. Nu ska vi softa hela kvällen! :)


Julmys


Foto: Jag.


Fina Ronja!


Foto: Jag.

Dom flesta bilderna från igår är tagna från taskiga vinklar och de goda drinkarna vi drack gjorde att många är lite suddiga men denna bilden på Ronja tycker jag om! :)


Hällas

Caroline och Jessica kom hit lite för Madde och Carro hjälpte mig med håret! Tack så mycket för det! Madelen kom sen hit och vi tog varsin cider!

Jag har haft en underbar kväll med Ronja, Erika, Madelen, Madeleine och Linda! Vi möttes upp vid SF och sen gick vi till Hällas och beställde varsin drink. För min del blev det en Sex on the beach och den smakade riktigt bra! Vi beställde sen mat och jag tog fläskfilé med pommes och aioli. Galet god mat där! Vi satt där ett bra tag, pratade gamla sjuka minnen och pratade om allt som hänt den senaste tiden. Sen blev det en rabarberdrink för min del. Min absoluta favorit, kan jag säga! Vi gled till Liquid efter några timmar och drack lite cider innan vi skulle röra oss hemåt. Finns så klart massor att berätta men jag orkar inte skriva en hel bok :) Ska träffa tjejerna i morgon igen!

Moegondagens höjdpunkt kommer ändå bara när jag får byta gips! Ska till sjukan vid halv tio så det är nog bäst att jag lägger mig nu! Får kort gips imorgon! Ska bli äckligt jävla skönt! Hörs imorn! :)


Söndag

Gick upp vid tio i morse och fick städryck så jag började damma, dammsuga och greja. Galet jobbigt men Johan hjälpte till, tog disken, fixade med akvariet och lite så där. Jag har städat hela vardagsrummet och nästan hela köket så får väl ta sovrummet och badrummet i morgon eller något men idag blir det ingen mer städning! Ska snart in i duschen och fixa mig för ikväll blir det ut o äta med brudarna! Fy fan, vad jag längtar! :) Kom precis hem från Caroline och Jessica också, var där en sväng :) Hoppas dom hänger med ut i kväll om det nu blir utgång! Vi får se :)


Julkänsla

Spenderat dagen i Västerås med mamma, Micke och mammas kompis Stefans dotter Ronja. Komplicerat men iallfall så hade vi en guld dag och den där staden bjuder på julkänsla kan jag säga. Kom en häst med vagn mitt på gatan i Västerås och fy fan vad jag älskar den där mysiga staden. Jag fick en skitsnygg lila tröja med gula streck av mamma och så köpte vi julklappar. Jag köpte till mamma, Micke och mamma. Och mamma köpte till mig och pappa. Vi var där mellan ca elva och tre och sen åkte vi hem. Tog en tripp förbi systemet också innan vi åkte. Jag deckade i bilen på väge hem med fet musik. Väl hemma plockade jag rätt på grejerna och sen kom Caroline över och vi lagade mat, spelade tv-spel och umgicks. Marcus kom efter ett tag och spelade med oss och sen gled Carro hem. Jonna kom efter en stund och jag, Marcus och Jonna softade här, väntade på Johan, drack lite och hade det allmänt bra. När Johan kom hem gick vi alla fyra till Liquid och drack ett oar cider/öl. Guld dag och kväll. Tack så mycket mina vänner och mamma för idag! :)

Jag kan knappt vänta på morgondagen. Den kommer bli helt underbar! Madeleine kommer till Örebro från Gävle, Ronja från Oslo och Erika från Uppsala och så självklart är det Madelen och jag. Vi ska ut och äta, fira Madeleine och kanske blir det utgång! Längtar, längtar! Marcus sover över här inatt också (sov här igår natt) och han och Johan ska glo på film. Själv känner jag att jag måste sova. God natt alihopa! :)


It is so cold and no one is keeping me warm


Foto: Jag.


Västerås

- Nu är jag duschad, fixad och klar. Västerås snart! :)


Skön dag!

Det blev nada städning imorse, istället kom Caroline över och strax därefter kom Jessica! Vi kollade kläder och skor på nätet och så spelade vi tv-spel i stort sett hela dagen. Johan åkte vid fem och hämtade sin nya bil och Caroline och Jessica gick hem till sig. Själv tog jag en skön dusch och sen gick jag hem till Jessica och Caroline och vi fixade käk, glodde på tv och tog det lugnt. Jag är hemma nu igen, har börjat plocka rätt lute men för en stund sen började "Secret life of Tiger woods" på fyran och det måste jag sekänner jag. I morgon blir det upp tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Vad som händer vet man aldrig :)

Högberg och Tallberg, tack för idag ;)


Torsdag

God morgon! Blev sent igår kan jag säga men vad fan gör det! Hade trevligt iallfall. Gick upp för en stund, ska plocka, städa och vika rätt på kläder för det är världens bombnedslag här..


Pappa och Pontus


Här på bilden ser ni min älskade pappa och min kusin Frans lille son Pontus. Han är så söt så jag nästan fick tårar. Grattis Frans, Maricell och Micheal återigen! :)


Kvällen

Ja, hörni kvällen blev bra mycket bättre än dagen! Johan kom hem och vi gjorde oss iordning och åkte till min morbror Jocke och hans familj på väster där vi firade hans födelsedag! :) Jag följde min kusin till hennes skola, umgicks med släkten, fikade och lekte lite med min kusin Pierre och hans frus barn Tilda och Tin tin. Min andra kusin Frans och hans sambo Maricell kom sen också med sin lilla son Micheal och sin en vecka gamla lilla baby Pontus. Han var hur söt som helst ocg det minsta jag sett. Måste hälsa på ofta! :) Min moster och hennes man kom också lite senare så vi var en hel del folk. Mina föräldrar var också där så klart! Jag och Johan kunde inte stanna så länge så vid sju åkte vi till Risbergska skolan där vi kollade på julspelet och sen skjutsade vi hem min älskade Jonna :) Förresten så hade mamma och pappa med sig mina beställda skor från Nelly.com idag, dom bruna med spännen om ni minns? Dom satt helt jävla perfekt! Kanske ska ta på mig dom på Söndag när vi tjejer ska ut och äta? Ja, vi får se hur halt det är ute haha, vill inte göra någon vurpa mitt på stan och med mitt gips och allt. Iallafall så kom Caroline och Jessi hit en stund i kväll också och spelade tv-spel och käka litt godis :) Var en helt guld kväll kan jag säga!

Tack Madelen för att jag får låna dina fina gardiner, älskar dom! Och tack släkt och vänner för en  guld dag. Nu ska jag sätta mig i soffan, tända lite ljus och slå på tv:n. Måste varva ner lite! :)


Skit

Riktig jävla pissdag än så länge men kvällen blir nog bättre, ska fira min morbrors födelsedag, träffa min kusins en vecka gamla son och se Jonnas julspel så det blir nog bra! Förhoppningsvis får jag skorna idag också men det får vi se. Nu ska jag ta en dusch och börja fixa mig :)


Not a good start

Jag är så jävla förbannad!!!

@ Madelens place

Är hos Madelen nu och sitter jävligt skönt i hennes nya soffa! Hennes och Tobbes rättare sagt men den är hur som helst jävligt skön och jag är äckligt avundsjuk! Iallafallså har jag spenderat dagen hemma med att greja och så har jag varit med Danne och Jonna också! :)

På Lördag blir det Västerås med Mamma, Micke och Ronja (Mammas kompis dotter). Har ju beställt en tröja i en ny butik där och den måste hämtas!:) I mellandagarna blir det Sthlm. Måste köpa nytt löshår innan nyår. Har fan haft mitt i ett och ett halvt år nu! Hoppas stenhårt på att det blir Gävle på nyår nu också! Och bäst av allt just nu: Om en vecka kommer alla tjejerna hit! Längtar! :)

En fråga till er få läsare, haha: Tycker ni att jag ska tona håret mörkt igen? (Trivs bäst i det men vad tycker ni?)

Fixar och donar

Jag och Johan gick upp vid 11:30 imorse och sen dess har vi grejat med bänken, sorterat, tagit upp den andra tv-bänken till vinden och även lite andra saker. Grejat som fan och det ser förjävligt ut här just nu men om ett par timmar blir det nog bra! :)


Music

Alicia Keys - Doesnt mean anything
Big Sean - Rollin' / Say you will
Wiz Khalifa - Material
Mariah Carey - H.A.T.E.U
Mos Def - Supermagic
Omarion Ft Jay Rock - Hoodie
Jay Sean Ft Lil Jon & Sean Paul - Do you remember


Älskade Johan!

Paketet/kartongen! Som låg i bilen innehöll tv-bänken!
Jag är så jävla glad!
Nu ska vi bygga ihop den och greja!
Johan, du är underbar!
Lots
of love!


 


Knocked out


Foto: Jag.


M&C


På bilden: Matte och Carro. Foto: Jag.


Jag & Jonna


Vilken dag!

Vaknade imorse, pissigt jävla humör för att jag drabbas av lingonveckan en gång i månaden. Värsta jag vet och smärtan ska vi inte ens tala om. Jag har tuggat, alvedon, klagat ocg tyckt synd om mig själv hela dagen men inte fan blir det bättre för det.

Iallafall så ville Johan överrska mig. Med vad visste jag inte men vi satte oss i bilen och jag fick ha en halsduk föe ögonen. Vi åkte ett bra tag, stannade, Johan och någon stoppade in någonting i bilen, jag vet inte vad eftersom att jag såg nada och vi åkte vidare. Efter att ha åkt bil i kanske en timma med ett stopp och utan att se någon stannar vi någonstans och jag får gå ut ur bilen och öppna mina ögon. Gissa vad jag ser? - Max! Vilken jävla surprise! Rolig kille han är, haha! Iallafall så är överraskningen för mig det som ligger i kartongen som är i hans bil och jag vet fortfarande inte vad eftersom att han åkte iväg till Per! Nyfiken, nyfiken. Nog om det for now.

Caroline och Matte kom hit lite tidigare på kvällen och vi glodde på bilder, spelade tv-spel och bara umgicks! Madelen kom också lite senare och det har varit en soft dag minus min feta mensvärk och förutom mitt äckliga jävla gips som jag tröttnat på som fan! På Måndag ska detta av och nytt på. Fan, vad jag längtar! Nej, nu ska jag lägga in lite bilder, kanske dyker upp någon här snart!


Den jag vill köpa och den jag har köpt!


Tv-bänken jag vill beställa och köpa i morgon!

Ljusstaken jag köpte förra veckan!


Söndag, tredje advent och lucia

Hey! Spenderat dagen på Marieberg med mamma och Micke. Efter Marieberg åkte vi hem till mina päron, käkade mat, fikade och bara hade det mysigt! Pappa skjutsade hem mig och hjäöpte mig upp med alla grejer och jag städade och grejade här hemma ett bra tag. Stack sen iväg till Caroline och chillade hos henne. Vi blev lite sugna på att gå till Liquid så det gjorde vi men drack inget förutom fanta och sprite. Var en soft kväll med trevligt folk. Nu kommer Johan snart hem och då får vi se om jag får åka iväg och köpa tv-bänken i morgon eller inte! :P

På bilden: Caroline och jag! Foto: Johan.


beställt


Nu börjar jag tröttna

God morgon! Jag mår fortfarande inte jättebra men bra mycket bättre än jag gjorde för några dagar sen. Har iallafall precis vaknat och ligger och tittar på Americas got talent. Igår kväll kollade jag och hjärtat förresten på en riktigt bra film: Ett monster till svärmor!

Angående rubriken till detta inlägg så börjar jag bli äckligt trött på mitt gips. Det är smutsigt, luktar illa och värst av allt det kliar! Sen går det ju upp över armbågen så jag kan inte böja den vilket betyder att jag t.ex. inte kan sätta upp mitt hår och annat nödvändigt. Till viss del känns det som en del av mig nu eftersom jag haft det så länge och det är ju lång tid kvar men vore skönt att få nytt och det får jag den 22:a. Längtar!

Ser också fram emot den 20:de för då kommer alla tjejerna äntligen tillbaka till Örebro! Ser fram emot det som fan! Nu ska jag kolla klart på Americas got talent och sen ska jag fixa mig innan mamma och dom hämtar mig och vi ska dra till Marieberg!


00:09

- Natti!


Ja, tack!


V-ås

Jag, mamma, Vigdis och Micke skjutsade John till hans doter och hennes familj i Arboga och ja jag skrev rätt. John (mammas kompis). Vi åkte sen raka vägen mot Västerås och gled in på en klädaffär och där köpte jag ett par riktigt tunga leggins! Efter det åkte vi till Nisses och handlade lite småsaker, underkläder och sånt. Sen blev det stan och jag köpte en tröja, tre par smycken, strumpor och lite annat :) Beställde även en tröja från en ny affär i Västerås som bara fanns i XL och det var lite väl stort! Grym var den iallafall. Nu är jag tillbaka i Fellingsbro, Johan är ute med hundarna och när han kommer tillbaka ska vi äta, jag ska duscha och så blir det tända en brasa och glo på film ikväll. Bara mysa helt enkelt! I morgon ska jag ut till M-berg en sväng och sen ut till Gällersta och äta med la familia. Skön dag förutom att jag fick världens jävla feberattack och mådde sämst ett tag men men det är bra med lite frisk luft.

Förresten: Jag ser det snöar! :D


Lördag

Hey! Jag har precis kommit hem till Johans föräldrar, var ute en sväng med hundarna. Sitter just nu bara är framför datorn, dricker en red bull och väntar på mamma, Vigdis och Micke. Jag är trött som faan men men vi lär inte vara där i många timmar!


Västerås

Det blir Västerås idag, mår inte skitbra men vad fan kman dör inte av lite frisk luft.


- Jag blir så jävla beviken på dig.


Upp och ner

Johan är iväg och åker skridskor med Isak och Felix och själv har jag legat i sängen och glott på tv med Bizzet (Johans mammas hund). Hon är hus mysig som helst! :) När Johan kommer hem ska han gå ut med hundarna och när han kommer hem ska vi laga mat och resten av kvällen blir lugn. Johan har lovat att vi ska kolla på The holiday, bästa filmen! :)


Grattis

Stort grattis till Frans och Maricell till deras nyfödde lille son Pontus!
Och grattis till dig Micheal, nu är du storebror! :)


Nelly.com

Detta är skorna jag beställde på Nelly.com fast svarta. Dom svarta är slut så om någon vill ha ett par i storlek 38 kan ni ju säga till så fort som möjligt! Mina 39:or satt helt perfekt och är jävligt mycket snyggare än på bilden. Hur som helst, jag är nöjd som fan! :)


Sjuk

Hej på er! Varit sjuk i några dagar och det passar ju rätt bra nu när jag ändå är sjukskriven för min handled och så... Jag och Johan kom till Fellingsbro igår för vi ska vara hundvakt över helgen. Johans föräldrar är i England, Hurst green där hans syster bor så det är anledningen till att vi är här nu någar dagar. Var inne i Örebro en sväng idag, hälsade på Madelen, hämtade ut ett par skor som jag beställt från Nelly.com och så skulle Johan få några papper påskrivna.

Igår åkte jag och Johan med Totte till Västerås för att träffa tatueraren och det gick väl sådär, finns ingen tid förens Maj och jag skulle helst ha gjort den igår men men skit samma den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. I morgon blir det förresten kanske Västerås igen, beror på om jag mår bättre eller inte.

För övrigt händer det inte mycket annat, är enbart jävligt irriterad men men...


.

Senaste köpet: Dom fyra leggingsen i Karlstad och ett par skor.
Senast förbannad på: Den här dagen. Flöt förbi och var piss. Det positiva var att jag träffade Zana och städade. Okey maten var god också men resten var fan bajs! Alla var på jobbet, i skolan och jag är sjukskrien. Sämst!
Senaste sms:set var ifrån: Madelen! Hon hade glömt mig. Det är lugnt kompis! ;)
Vilken är den bästa/värsta stilen du haft? Stil? Alltså jag hade ingen stil bara dåli smak, hittade aldrig riktigt mig själv och pendlade mellan att  vara en ful jävla fjortis med streck till ögonbryn och att vara en hip hopare med D12 dress. Jag har äntligen hittat mig själv och jag trivs. Min stil vad kan man kalla den då? Jag vet faktiskt inte men det som beskriver den bäst är väl: Adidas!
I väskan har jag: Har sällan väska men om jag har så är det min lilla kamera, en redbull eller flera, min iPod, mobilen, hörlurar, pengar och skräp.
Det absolut fulaste som finns: Men fy fan, vad svårt! Det fulaste jag kan komma på just nu är löshår som syns att det är löshår, fel färg eller vad fan som helst. Det är fult iallfall!
Har du några känslor? Offcoursiness!
Mest överanvända ord: Johan! (Min sambo)
Vem är bäst på hela planeten? Oj, vilken galet svår fråga. Jag måste nog säga Immortal technique. Så svårt när man bara får säga en person/sak?
Hur smart är du på en valfri skala: När det gäller skolan 0. När det gäller annat som jag lärt mig genom erfarenheter är jag lagom smart.
Till frukost äter jag: Dricker alltid ett glas multivitamin och så blir det grovt bröd med smör och ost eller leverpastej och ett glas mjölk eller juice.
Här lunchar jag: Det gör jag sällan. Slöseri med värdefulla pengar!
Hit går jag efter jobbet: När jag jobbar så jobbar jag kvällar, sent så jag tar en promenad hem och deckar.
En onsdagskväll går jag: Om jag går ut går jag till Strömpis menmusiken är kass så det gör jag aldrig så jag hänger väl hos någon vän eller här hemma. 
På torsdagen vaknar jag: Om jag var ute så vaknar jag bakis, i annat fall gör jag väl inte mer än vanligt.
Har du någonsin? Googlat dig själv: Ja, pinsamt. Det dök upp massa vimmelbilder jag tagit och bilder på någon annan Lisa Ullström. Dök också upp några bilder jag tagit till en tidning. Inte så mycket annat roligt. Vem fan är jag?
Fejkat en stämpel för att komma in på krogen: Självklart, när man är yngre vill man ju vara äldre.
Ljugit om din ålder: Ja. Och nuförtiden glömmer jag bort hur gammal jag är så det blir alltid fel...
Druckit slattar: Nej, det har inte blivit så..

Gonatt


Psyket till höger: Jag!


Great day


På bilden: Issa, Soffi och Madde på Street race i sommras. Foto: Jag.


Leggins


Dessa två köpte jag i Karlstad! Åker väldigt gärna tillbaka snart igen, jävligt bra ställe det där!


Min kusin


På bilden: Jag och min kusin Daniel. Foto: Jonna. Redigering: Jag.

Daniel är i Örebro många veckor framöver! Underbart! :) Jag skulle åkt med honom till Gävle nu på Fredag men jag måste vara hundvakt i ca fyra dagar så får vänta tills nyår! Längtar, längtar!


Bildbrist


Foto: Jag. Utrustning: Sony Ericsson Aino.


Min man Zana

Hey! Varit hemma hos Zana och tagit det lugnt med henne dag och sen har jag bara varit hemma, städat, plockat och så. Ska försöka hjälpa Johan med tvätten i morgon och på Torsdag drar jag till Västerås med Totte och förhoppningsvis Johan!

Lång dag!

Ringde imorse till jobbet, ordnade några saker, gick till arbetsförmedlingen och när jag var klar där gick jag hem till Madelen och chillade med henne och Issa. Johan kom efter ett tag och vi drog till Mio-möbler och kollade efter en tv-bänk. Hittade nada. Åkte till mammas jobb en sväng och hälsade på. Åkte vidare ut till Marieberg och IKEA och letade efter tv-bänk där med, hittade ingen men ska köpa en annan grej där (kan inte förklara vad men men) Mamma och Stefan kom dit och vi åkte ut till Em-möbler där vi hittade vår älskade tv-bänk (tror jag). Johan vill kolla i Västerås nu i veckan först också men det är ganska spikat att den blir den på Em iallafall! Fick med mig en grym ljusstake hem och en blomma. Tack mamma! Johan skjutsade sen upp mig på stan där jag träffade Daniel, min kusin och vi gick och tog en fika och snackade en massa skit. Jag fick ett 4-pack redbull när vi hem hem till mig och Johan, tack Danne! Han var tvungen att dra uväg till Västerås ganska snart men vi hann umgås ett tag iallfall! Nu har jag städat som fan och ska fortsätta ett tag till. Helt slut!


Måndag

God morgon! Jag ska när som helst dra ner till Arbetförmedlingen och fixa lite. Därefter ska jag nog gå förbi min kusin som just nu är i Örebro och jobbar på red bull. Inte träffat honom sen i Maj så det är minst sagt dags. Ska träffa Madde och Issa senare också! Blir nog en bra dag idag!


Karlstad

Varit i Karlstad idag med Jonna, mamma, Vigdis och Micke. För min del blev det fyra grymma, mönstrade leggins och ett par skor. Mamma och jag köpte också en tung body till Jonna i present som hon ville ha. Galet snygg! I kväll blir det mys med Johan för vi firar trettio månader idag, inte illa :) I morgon ska jag ringa jobbet och fixa lite och sen ska jag förbi Arbetsörmedlingen också.

Älskar denna låten


Jag är så ledsen

M, jag beklagar sorgen. Livet är så orättvist och du har den senaste tiden fått varit med om för mycket. Önskar jag kunde vara hos dig nu och hålla om dig! Tänker på dig, jag finns här vad du än behöver! <3


Änder


Foto: Jag.


Stadsparken


Foto: Jag.


Tapet


Jag har varit kär i den här tapeten sen jag såg den första gången. Flera av mina vänner hade den och snart är det min tur! Ska ha den i hela vardagsrummet när tapetseringen blir av.

Foto: Jag.


Rihanna Ft Will I am - Photographs

.


I love you


Foto: Jag. Redigering: Jag.


Låtar som väcker känslor


Miss you


Foto: Jag.


.

- Jag mår inte bra fan, känner mig nere. Hoppas att det bara är idag.


Malen


Foto: Jag.


Onsdag

Foto: Jag.

Var hemma hos Tobbe och Madelen tidigare och Issa och Madelens mamma Nettan var där också. Dom slipade väggar, klistrade upp tapeter och grejade som fan!  Johan kom dit efter att han var klar med föreläsningen och efter en stund åkte vi hem. Jag rensade, slängde en massa skräp och sen packade jag ihop en massa vhs-filmer, skivor, fotoalbum o.s.v. i en flyttkartong som ska ut till mina föräldrar och upp på vinden. När jag var klar åt vi mat och tog det lugnt framför tv:n ett tag.

Nu har jag precis kommit hem från Jessica där jag satt och pratade om en massa med henne och Caroline. Kom precis hem och kollar just nu på So you think you can dance. I morgon ska jag upp tisigt och fota lite med A. Vi ska mötas utanför jobbet.

Vad ska man mer säga då? Ja, det vet ej fan men om ca åtta dagar ska jag till Västerås och träffa taueraren som troligtvis ska göra min tatuering någon gång efter jul och nyår. Jag ser fram emot det som fan, väntat på detta länge nu! Någon annat roligt har jag tyvärr inte att säga.


Fin dag!

sitter på golvet i Tobbes ocg Madelens nya lägenhet, världens kao kan jag säga! Tapeterna är galet fina och lägenheten också! nu känner jag verkligen att det är dagsför mig och Johan att sätta igång med tapetsering, iallafall i vardagsrummet eftersom att det är där man spenderar mest tid.

I morgon ska jag fotografera lite olika platser i örebro till min jobbarkompis Alexandras projektarbete! Såg förresten sista johan Falk filmen igår, riktigt jävla bra!


Mal


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


No pictures

Hade tänkt publicera lite bilder på fiskarna men det får bli en annan dag (förresten så blir det ingen bild på det jag hade tänkt på Marieberg för den var slut) Lite ledsen för det men men..

Jonna kommer snart och det blir ingen utgång i kväll. Vi ska bara fixa mat, ta någon cider och gå hem till Caroline en sväng. Iallafall så har jag precis duschat och sminkat mig, så jävla skönt är det att få fixa sig lite!


Tisdag

Hey! Johan och jag åkte till Marieberg imorse och handlade lite saker till vårat lilla akvarium. Åkte sen in till stan, köpte alkohol på systemet och så åkte vi och köpte en till fisk. Snart kommer Jonna hit och då ska vi lag mat, mysa och ta det lugnt. Fpr se om det blir utgång i kväll men just nu verkar det inte så.

Har förresten varit förbi hos Madelen och Tobbe idag och kollat in deras nya lägenhet! Galet fräsch trea här på norr och just nu håller dom på och tapetserar i alla rum! :)


Frånvårande

Jag har bloggat än gång idag för en gåns skull men men nu är jag tillbaks. Gick hem till Caroline på väster tidigare idag och chillade där någon timma och sen gick jag till Madelen och Tobbe som fixade käk, flyttpackade och så där. Dom flyttar ju hit till norr nu i veckan. Guld! Vid halv fyra skjutsade jag ocg Tobbe Madelen till jobbet och sen åkte vi förbi stan för jag skulle plocka upp mamma julklapp/födelsedagspresent (hon fyller på julafton). Därefter åkte vi hem till mig och Johan.

I ett antal timmar rensade jag en massa skit här hemma, kollade igenom lådor och bara slängde all onödig skit som bara ligger och är i vägen. Mitt i all stress blev det pizza och det smakade riktigt bra, haha! Vid nio gixk jag hem till Zana och Dennis där Pernilla också ar. Vi har suttit i ca fem timmar och pratat om allt möjligt! Riktigt skön dag!

I morgon ska jag och Johan till Marieberg en snabbis för jag måse köpa en ska. Vad det är får ni se i morgon, ska slänga upp någon bild på det! Nu blir det tv en stund och sen sova! :) Natti!


RSS 2.0