Vilken jävla dag!

Klockan tre imorse gick jag upp. Skulle gått upp klockan halv fyra men vaknade tre (alltså på natten) så det var lika bra att gå upp. Jag fixade till mig, klädde på mig och åt frukost. Vid fyratiden plockade Mathias och Marcus upp mig och Tobbe. Vi åkte mot garaget och det gick väl i lite väl hög hastighet dit och vi blev stoppade av en civilare. Absolut ingen bra start på dagen men som tur var kom Mathias undan med en varning. Fy fan vilken jävla tur! Dagen började alltså skapligt ändå! Vi åkte sen ut till garaget i Bäck, parkerade bilen och hoppade in i Marcus bil och sen hade han sin andra bil på släpet. Vi åkte sen från Örebro mot Avesta och på vägen stötte vi på problem. Bilproblem som varken orkar skriva om eller förklara men det ordnade sig iallafall. Väl framme i Avesta fick killarna meka lite med bilen innan mappningen satte igång. Bilen krashade efter två timmar och vi fick då rullade upp bilen på släpet igen och rulla hem mot Örebro. Vi åkte raka vägen till Bäck och killarna började meka bil direkt. Jag satte mig ute med Nettan en stund, pratade lite och sen hälsade jag på Malin som satt hemma med ungarna och två av sina vänner :) Jag gick sen ner till garaget igen, umgicks med killarna och sen kom Madde ut :) Vi var där en stund och sen åkte vi till Ica, plockade ut ett paket som innehöll ett basketlinne (för tungt) och sen åkte vi hemåt. Jag städade som faan, Madde låg i sängen och läste och när Tobbe kom hem så tvärdäckade jag i soffan och vaknade av att Marcus satt bredvid mig haha, god morgon! :P Madde och Tobbe hade maten klar och vi fyra käkade :) Nu softar vi bara i soffan och ska ta det lugnt hela kvällen :)

Onsdag

Gick upp tidigt imorse, fixade mig och sen tog jag och Madde bilen till Anna. Vi plockade upp henne, åkte iväg och tankade, handlade färdkost och sen plockade vi upp Johanna på väster innan vi åkte mot Karlstad. Väl framme gick vi in på IKEA där Madde shoppade loss rejält och vi andra lite smått :) Jag fick med mig en grym fotoram, får visa bild någon annan gång. Har ju som sagt inget hem för tillfället :) Efter IKEA där vi även käkade så gick vi runt inne på ett shoppingcenter en sväng. Jag hittade ett par sjukt feta basketshorts i färgen lila. Kunde inte låta bli! Riktigt tunga! När vi gått klart där åkte vi mot Bäck där vi stannade och pratade med Marcus och Tobbe i garaget och så pratade vi en stund med Maddes mamma och Maddes syster Malins kids Olivia och Emilia. Shit vad komplicerat det där lät. Anyways så fick Madde en grymt snygg Onepiece av Tobbe idag i lila och vitt och jag tänker inte ljuga. Jag är sjukt avis!!! Vi åkte sen till Marieberg där vi släppte av Johanna, vidare mot norr där vi släppte av Anna och sen mötte vi upp Jocke och hämtade Baloo :) Jag, Madde och Baloo mötte sen upp Anna och tog en långpromenad runt Rynningeviken i solskenet! Hur skönt som helst! :) Väl hemma har jag duschat, ätit lite och tagit det lugnt medans Madde har grejat i sovrummet med sina nya prylar som hon köpte i Karlstad idag! Jag har förresten varit förbi Johan H och hämtat ett lila basketlinne också! Hur tung som helst var det så jag är sjukt nöjd! :) Nu blir det bara lugnt, glo på Big brother och sen däcka.
Jag ska upp vid tre, halv fyra i natt. Jag, Tobbe, Marcus och Mattias ska till Skavsta för Marcus ska mappa sin bil. Blir en liten road trip i morgon igen alltså och det är inga fel att ha något att göra. Kameran följer så klart med! För övrigt så pratade jag och tjejerna lite idag för vi håller på och planerar inför sommaren. Jag ska ju jobba hela sommaren men borde ha två veckors semester som förra sommaren iallafall och en av dom veckorna har jag tänkt åka på Hip hop kemp i Tjeckien och kanske till Island en vecka också! Sen är man ju ledig lite spridda dagar och så har jag lite andra planer. Vill verkligen åka på Peace & love! Atmospehere och Cunninlynguists kommer dit och det vill jag inte missa. Cunninlynguists vill jag se framförallt! Endagspass duger gott och väl för mig så det ska jag försöka styra upp :) Missar tyvärr Raekwon som kommer till Malmö i morgon och jag tror han ska till Sthlm på Fredag! Hade varit kul att se men tydligen ska hela Wu-tang clan till Sthlmden 4e Juni så det är inte kört! :) Mycket att se fram emot. Jag och Madde håller på och ska boka en resa till Barcelona eller London i Maj också innan jag får komma igång och börja jobba igen. Det skulle vara riktigt jävla roligt! :)
Annars mår jag riktigt bra. Hade en lägenhet på g men har insett att det är bättre att jag bor kvar hos Madde och Tobbe ett tag till eller flyttar hem till mamma och pappa så jag kan fortsätta spara pengar och hitta på lite roliga saker, resor och så vidare och det känns faktiskt som ett bra val. Allting löser sig alltid! Jajja det vart ett långt blogginlägg idag men så kan det vara ibland! Nej, nu Big brother sen natti! :)

Hundvakt & barnvakt

Igår var jag och Madde barnvakt till Emilia och Olivia och så hade jag Baloo hela dagen.
Det vart en del promenader och vi hann även ut till Marieberg och kolla efter resa på ticet innan vi åkte till Bäck och plockade upp ungarna.
Vi åkte in mot stan, mötte upp Anna oh så åkte vi tre och kidsen upp i Svampen och tog en fika där.
På kvällen gick jag iväg till Ica med Marcus och väl hemma var Tobbe klar med maten och fy fan vad gott det var!
Tack, tack, tack Tobbe!
Hela kvällen chillade vi i soffan framför tvn.
skön Tisdag!
Idag är det Onsdag, sitter just nu och käkar frukost!
Om en timma ska jag, Madde och Anna åka till Karlstad! :)

Robin och Baloo


Snowgoons - Filthy drunx


Fredag & Lördag

Igår var jag ute.
Hade riktigt jävla roligt!
Imorse när jag vaknade hade jag fått sms från Madeleine.
Hon skrev att hon och Fredrik var och hälsade på i Örebro från Gävle så jag gick hem till Anna och vi gick ner och mötte upp Madde. Var så roligt att träffa henne igen! Blir för sällan! Jag, Madde och Anna lallade runt på stan, glodde i affärer och pratade. Anna gled hemåt och jag och Madde gick ner till Pacos för att käka. Sjukt god mat där alltså! Efter maten åkte vi till Ica Maxi där vi mötte upp Madde :) Vi pratade en stund och sen drog jag och Madelen ut till Bäck där Tobbe, Marcus, Nettan, Kenneth, Olivia och Emilia var. Vi satt och pratade, mös med ungarna och tog en fika :) Anders dök upp lite senare och jag och Madde sattpå varsin solstol i garaget medans killarna städade och plockade där. Jag och Madde tog bilen in till stan och väl hemma städade vi tills Issa dök upp. Vi tre har lagat mat, flätat håret, tänt ljus och nu myser vi bara :) Evelina kanske svänger förbi en sväng senare, hoppas det iallafall :)

Saknaden är så jävla stor


Fredag

Idag kom Jocke hit och lämnade Baloo.
Han och jag har gått promenader, Vigdis kom förbi en sväng och så har jag softat och varit en sväng på stan.
Var hemma hos Jessica och Jocke förut och lämnade Baloo och snackade skit ett tag.
Nu kan jag säga er att lägenhet är så nära!
Och dessutom att jag får fortsätta jobba på mitt gamla jobb sen igen och I cant wait!
Det känns som att allt faktiskt ordnar sig! 
Livets liv!
Ikväll blir det nog förfest på norr och sen iväg till Molly bar och Balkan Vybez!
Ska dit med Fedha, Emina och några vänner till dom så det blir nice!
Ser fram emot det som fan!

Blandade dagar!


Torsdag

Vaknade imorse, gick upp, åt frukost med Madde, duschade, fixade mig. När Madde kom hem från jobbet (hon fick massage där idag) så åkte vi till Camilla. Vi gav henne och hennes pojkvän Victor deras bilder som jag tagit på dom :) Efter ett par timmar där åkte vi hem och sen plockade mamma och Thomas upp oss. Vi åkte till Ica Maxi och handlade. Madde stannade när vi åkte hem eftersom att hon började jobba :) Mammaoch Thomas släppte av mig och jag drog till gymet och tränade i ca 45 minuter. Vart bara en kortis men men lite är bättre än inget :) Väl hemma igen så åkte jag och Tobbe till Jessica och Jocke där vi hämtade Baloo :) Vi hoppade in i bilen och åkte hem till Anders i Frövi. Vi satt och pratade ett bra tag och sen fixade Tobbe med elen hemma hos honom och så spenderade vi lite tid i garaget, kollade på bilarna och så :) Vi åkte sen från Frövi, till Bäck, hämtade en sak, lämnade Baloo och åkte hem. Jag duschade, käkade och i kväll har vi bara chillat i soffan :) Natti!

Tisdag, Onsdag!

Underbara dagar! Igår var det livets väder så jag gick upp, duschade, hämtade Baloo och tog bussen med honom till Brickebacken där vi mötte upp Robin i Centrum. Vi gick till Saxonparken och Jonna kom dit efter en stund :) Vi lekte med Baloo, tog lite kort och njöt av det härliga vårvädret! Bilder kommer senare! Iallafall så åkte jag därifrån efter ett tag och så gick jag till gymet en sväng innan jag gick hem, käkade och tog det lugnt.
Idag gick jag upp, åt frukost och sen gick jag och Madde till Jessica och Jocke för att kolla på lägenheten och hämta Baloo! Madde gick hemåt och jag gick till sjukhuset med Baloo och så tog vi bussen till Brickebacken! :) Vi mötte upp Robin idag igen och gick till Saxon och lekte med Baloo. Vi tog en promenad och stötte på Allan, för kul att se honom. Det var kanske fem år sen sist så vi stod och snackade ett tag och sen hämtade han sin hund Boss och han och Baloo hälsade på varann :) Boss var hur fin som helst kan jag säga! :) Jag åkte sen från Brickebacken, lämnade Baloo och gick till Ica där jag mötte Jonna. Vi köpte käk och sen gick vi hem och lagade mat. Det blev kyckligfilé med fajitaskrydda, bearnaisesås och en pommesaktig sak som är sjukt god! Efter maten slappade vi och sen gick vi till Jessica och Jocke och hämtade Baloo. Jag följde Jonna hem och sen mötte jag upp Evelina. Vi pratade ett bra tag och på vägen hem stötte jag på Tooy! För kul! var ju inte igår :) Stötte även på Maud och pratade lite med henne :) På vägen hem stannade jag på Ica och köpte godis till Jessica och Jocke, gick till norr, lämnade Baloo och nu är jag hemma. Big brother och sen har jag massor att fixa innan jag ska sova! :) Skön dag, har hunnit med galet mycket!

[v]


Never come down


Kno (Cunninlynguists)


Snowgoons


Time is now


Blame one Ft Sean Price - Disturbed


Non phixion - Black helicopters


Reks


Vinnie Paz & R.A the rugged man


The left - The melody


This is one of the illest!


Hasan Salaam - Children of God (Galet tung låt!)


Soul assasins Ft Sick Jacken & Evidence


Shoes


Bäck

Gick upp halv nio imorse och kollade ut. Sämsta vädret så ville inte gå upp men gjorde det ändå :) Madde gick upp ca en timma senare och då käkade vi frukost och medans Madde handlade på Ica gick jag hem till Jessica och Jocke och hämtade Baloo. Gick en kort runda med honom och så hoppade vi in i bilen och åkte ut till Bäck. Nu har vi varit här ute ett bra tag, tagit en massa kort, umgåtts, lekt Olivia, varit ute med Baloo och hållt Malin sällskap medans hon städat! Vi ska snart åka iväg och hämta Emilia på dagis! Senare blir det träna! :)


Lördag & söndag

Igår morse blev jag väckt av Olivia och Emilia. Älskar dom där små töserna men fy faan vad trött jag var efter att ha sovit ändast fem timmar men men jag gick jag upp, käkade frukost och gick till gymet. När jag var klar gick jag hem, tog en dusch och fixade till mig lite snabbt. Mamma och Thomas plockade upp mig och vi åkte till Marieberg. Jag köpte ett halsband som jag velat ha sjukt länge och priset var nedsatt också så det var perfekt! Köpte också ett par orangea Adidasskor på Stadium. Galet stark färg, riktigt feta! :) Efter Marieberg fick jag skjuts ut till Ekeby/Almby där min kusin Pierre bor med sin fruga Linn och deras två kids Tintin och Tilda. Dom har även en tredje bebis på väg, ska bli så kul :) Minmoster Maria och hennes man Lennart kom dit också. Vi umgicks, grejade lite, lekte med ungarna och så käkade vi hemmagjord pizza. Kan vara den godaste jag ätit faktiskt :) Vid nio fick jag skjuts hem av moster och hennes man.
Väl hemma satt Madde, Tobbe, Marcus och Mattias i soffan så vi låg alla och mös, kollade på film och snackade skit :) Anna kom förbi sen också och när Marcus och Anna skulle hem åkte jag med Mattias upp på stan en sväng och kollade läget men det var hur lugnt som helst så han skjutsade hem mig och jag tvärdäckade!
Söndag idag och Madde väckte mig imorse så hon jag och Tobbe käkade frukost innan Madde drog till jobbet och Tobbe till garaget. Själv klädde jag på mig och gick upp på stan. Gick sen till Citypizza och plockade upp pizzor till Jessica, Jocke och deras killkompis. Gick sen hem till dom med pizzan och vi softade där ett tag innan jag tog Baloo och gick ut på en promenad. Väl tillbaka låg alla tre och halvt sov så jag var bara där en snabbis och pratade lite skit. Nu är jag hemma och ska städa, plocka och greja. Vill vara ute i solen men behöver verkligen städa så fårhoppas att det är lika fint väder i morgon :) Bilder kommer senare!

Good mornin

Igår eftermiddag gick jag och Baloo hem tillJessica och Jocke. Vi låg båda i soffan och slumrade till en stund. Jag bäddade sängen och plockade lite när jag vaknade i brist på annat att göra. Baloo och jag tog sen en promenad sen lämnade jag honom där innan jag gick hem och fixade mig. Madde och Tobbe kom hem med Emilia och Olivia och sen kom Jennie också så det var fullt hus här igår! :) När jag var klar gick jag till Liquid där jag mötte upp Jonna, Elin och Ida :) Vi satt där en stund innan vi gick till Frimis! Vi hade en riktigt trevlig kväll, musiken gör allt när man är ute och igår var det helt okey :) Fick skjuts hem av Abbe efteråt, hur skönt som helst! :)

Jag däckade väl typ klockan tre igår natt och blir väckt av en fyraårig unge och en ett och ett halvtårig. Jättemysigt men fyy faan vad trött jag var när jag precis vaknat, haha! Jag är iallafall uppe och sitter just nu och äter frukost! Ska till gymet om ett par timmar, måste bara vakna till liv och fräsha upp lite här!

Baloo, min lillafavorit!


Snö

För ca en timma sen gick jag hem till Jessica och Jocke och pratade en stund. Tog med mig Baloo ut och mötte upp Sara och hennes vovve Ricco. Tror han var en blandning mellan Pitbull, Amstaff och Bulldog vilket passar bra eftersom att Baloo är en blandning mellan Pitbull och Amstaff. Promenaden var trevlig och allt gick bra. Utanför Ica gjorde jag en vurpa och hamnade på arslet tack vare Baloo men det gick bra och jag tog som tur var inte emot med handleden, haha! Jag och Baloo följde Sara och Ricco hem efter promenaden och nu är vi hemma hos Madde och Tobbe. Jag ska städa en stund och sen ska vi till Jessica och Jocke :)

Vad fan hände?

Vad är det för jävla väder?
Snö!
:(
Kände verkligen att det var vår men nej, det vart inge.
Hur som helst så har jag precis gått upp, ätit frukost och sitter och softar.
Ska strax börja städa här hemma.
Om ett par timmar ska jag hämta Baloo och vi ska ta en promenad.
Vid tvåtiden eller ngot ska jag till gymet och sen får vi se vad som händer.
Ska vara ute så lite som möjligt iallafall, haha!
Osammanhängande och onödigt blogginlägg haha men men!
Ikväll blir det utgång!

Goon music


Torsdag

Underbar dag idag igen! Gick upp imorse, åt frukost, fixade mig, åkte upp på stan och gled runt en stund innan jag gick till frisörsalongen "Louise H". Frisören Jimmy färgade mitt hår och jag är sjukt nöjd! Håret är mörkt, mörkt brunt, i mina ögon nästan svart haha men så länge det är mörkt är jag nöjd kan jag säga! :) När jag var klar på Louise H mötte jag upp Jonna och vi gick till Pacos och käkade deras goda pastabuffé. Mm mm mm! Efter maten satte vi oss vid slotten, pratade, skrattade och njöt av solen :) Jag tog sen bussen hem, städade och plockade lite och sen gick jag till gymet. Blev bara en kortis idag för det var föööör mycket folk men men lite är bättre än inget. Väl hemma bytte jag bara om och sen gick jag hem till Jessica och Jocke för att hämta Baloo :) Vi tog en skön promenad och sen gick vi tillbaka till Jessica och Jocke och jag fick lite käk. Åt bara lite eftersom att Tobbe och Madde skulle bjussa på käk ikväll. Nu är jag hemma och Tobbe står och steker pannkakor. Strax ska vi äta och sen blir det lugnt resten av kvällen :) Underbar dag, som vanligt! Älskar er mina fina vänner!

Onsdag

Igår var dte Onsdag och jag gick upp relativt tidigt. Madde och jag åkte tillIca maxi efter att vi ätit frukost och när vi kom hem tog jag en dusch, fixade mig och sen hämtade jag Baloo. Jag, Madde ohch Baloo gick till Väster, köpte glasspå Ekershallen och så gick vi till Tegnérparken och satte oss där i solen. Livets väder verkligen. jag och Baloo följde Madelen till Ica maxi och sen gick vi där i från upp på stan och mötte Jonna. Vi satt och pratade en stund och sen gick jag och Baloo hem till norr, käkade ett par mackor och sen gick vi upp på stan igen. Jag mötte upp Jonna, Elin och Ida och sen lämande jag Baloo till Jessica och Jocke innan jag och tjejerna gick till Bara vara och fikade. Elins två killkompisar kom förbi också och vi hade hur trevligt som helst där. Jag gick sen till Friskis och tränade :) Väl hemma blev det tacos och mys resten av kvällen tills jag gick och la mig. Galet skön dag! :)

2011-03-16


Sommar


In the air


Sabac red & I @ Royal arena!


Mixed


Kärlek


Promenad

Vilken sjukt underbar dag! :) Efter ganska många timmar ute i Bäck med Madde åkte vi till stan. Madde droppade av mig hemma och så åkte hon till Anna. Jag packade ihop träningsväskan och cyklade hem till Anna jag med. Vi satt i köket och fikade, pratade skit och tog det lugnt. Jag tog sen cykeln och rullade till Friskis. Stod på min favoritmaskin "trappan" i en timma idag :) Svettades som en gris! För skönt! Stretchade sen och cyklade hemåt. Väl hemma ryckte jag upp Tobbe från soffan och vi gick till Jessica och Jocke. Vi tog med oss Baloo och gick på en promenad till järntorget och sen ner runt Brunnsparken! Så himla skönt var det! Vi lämnade sen Baloo och gick till Ica och handlade. Väl hemma lagade vi mat och nu har vi precis käkat. Om en stund ska vi gå över till Johan. Jag ska bara med och säga hej och sen ska jag hem, duscha och chilla i soffan. Desperate housewives säsongsstart ikväll. Ser fram emot i morgon kan jag säga! :)

Tisdag

Igår kväll när jag kom hem efter träningen var det fortfarande ljust ute så jag gick över till Jessica och Jocke. Dom skulle iväg för Jockes syster fyllde år så jag tog med mig Baloo (Jessicas brors hund) och gick en lång och skön promenad. Underbart! Jag lämnade sen Baloo och gick hem. Tobbe kom hem efter en stund så jag käkade lite och sen kollade vi på tv en stund innan vi gick och la oss när Madde kom hem från jobbet :)

Idag är det Tisdag och jag gick upp klockan sju imorse, solen sken och himlen var blå så dagen skulle inte kunna bli annat än bra. Jag tog en dusch, åt frukost och fixade mig. Madde vaknade och vi åkte ut till Bäck. Väl ute gick och och Olivia (Maddes syster Malins ettåriga dotter) över till Maddes och Malins mamma, Nettan. Vi och Nettans hund Fiffi gick ut på en långromenad i det fina vädret och nu är vi tillbaka hemma hos Malin. Olivia har precis vaknat så vi ska leka lite med henne, ta lite kort och umgås :) Den här dagen har börjat sjukt bra! I eftermiddag blir det gymet och sen efter det kanske det blir en promenix :) Får se vad dagen bjuder på. För skönt att vara tillbaka till bloggandet! Hörs senare!


Music

Reks - 25th hour
Blame one - Days chasing days
Snowgoons Ft Mesidge, Gifted Glitch & Phaiz- Filthy drunx
R.A the rugged man - A star is born
Tonedeff - Porcelain
Hasan Salaam - Children of good
Cunninlynguists - Never come down
Kno Ft Shiesty Khrist - Graveyard
Ghettosocks - Dont turn around
Non Phixion - Black helicopters
Arsonists - Blaze
Kno - La petite mort
Pace one & Mr. Green - Can you hear me
Non phixion - Its us
Big L - Put it on
Eternia & Moss - Goodbye
Hasan Salaam - Children of god
Soul assasins Ft Evidence & Sick Jacken - Classics
Pace one Ft Mr. Green - Hip hop
Tyler the creator - Yonkers
Self scientific - Live n breath
Little Vic - Sister motphine
Cecar comanche - Hands high
Donnie Darko - Vintage
R.A the rugged man - Windows of the world
Ide & Dj Connect - Ideology
The left - The melody
Snak the ripper - Graffiti
Shylow - The greatest
Reks - This or that
Killah Priest Ft Chief kamachi - Closet
Nick Javas - Opportunity knocks
Blame one Ft Sean Price - Disturbed

Mars

Jag har inte bloggat på flera veckor nu. Eller det är fan en månad nu alltså. Känns förjävligt en ska försöka komma igång nu igen tänkte jag. Sitter just nu ute i Bäck hos Maddes syster med henne och Tobbe. Vi har varit hos Maddes mamma också och där låg jag och sov i typ en timma. Var verkligen helt däckad! Innan vi åkte ut hit var jag och Madde på Marieberg. Köpte nada förutom shampoo och balsam. Ville köpa ett halsband men ska till Sthlm i helgen så vill verkligen spara pengarna jag har tills dess. Den senaste månaden har jag hunnit vara i Västerås en sväng, spenderat en vecka i Kristianstad i Skåne, tränat, umgåtts med vänner och så vidare. Veckan i Skåne var hur skön som helst. Kollade på filmer och lyssnade på musik hela dagarna och det var riktigt skönt att komma bort en stund. Nu ska vi iallafall umgås här och om en stund ska vi åka in till Örebro igen. Madde börjar jobba 16.00 så jag ska bara hem, packa en väska och dra till Friskis & svettis och träna. I kväll blir det bara lugnt. Har tyvärr inga bilder att lägga upp just nu eftersom att min dator inte är hos Madde och Tobbe men direkt när det är fixat kommer bilder. För övrigt bor jag fortfarande hos Madde och Tobbe, har inte fått tag i lägenhet än men hoppas det kommer snart. Det funkar hur bra som helst att bo hos dom men vill ha eget och det kan inte vara alltför kul att ha mig där hela tiden. Hur som helst, bilder och musik kommer men ni får ha lite tålamod, har iallafall inte slutat blogga helt och hållet och kommer aldrig göra heller! :)


RSS 2.0