Nu blir det fest

Nu ska jag och tjejerna dra iväg! Här kommer en bild från när jag, Jonas, Jonna, Madelen och Tobbe åkte lite med Jonas vattenscooter.



På bilden: Jag. Foto: Madelen.

Sepia





Foto: Jag.

A pink flower



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Lightin



Foto: Jag.

Dancin





Foto: Jag.

Performance







Foto: Jag.

Felix on his bike



Foto: Jag.

Fire it up





Foto: Jag.

Beautiful Fedha





Which one do you like most?
Foto: Jag.

Free friday

Ledig Fredag, härligt! Klockan är strax efter tre så jag ska hoppa in i duschen, ut ur duschen, fixa mig, klä på mig och packa ihop grejer och sen blir det Fellingsbro. Jag drar dit med brudarna: Ellen och Madelen. Johan åkte ju tidigare och Tobbe och Per åkte nyss. Jag tror att det blir en jävla massa folk i kväll. Kameran följer offcoursiness med!



En låt som gör mig så sjukt taggad: Rade Lackovich - Glumica
(Foto: Jag)

Plåtning, Ida



Foto: Jag.

Plåtning, Ida



Modell: Ida. Stylist: Johanna L. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 ´24-105 mm.

Motherhood





På bilderna: Ida och hennes mamma Kicki. Stylist: Johanna L. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

A bit lonely



Foto: Jag.

East west, up down, black white





Foto: Jag.

When it knocks you down just get back up







Dessa bilder älskar jag, så härliga och fria!

På bilden: Madelen och Erika. Vart? Halmstad. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

A little girl

Man var så liten, fördomsfri och ovetande om all negativitet och skit i världen. Man var lycklig och uppskattade de små sakerna. Man såg inte problem, man mådde bra och man var älskad oavsett vad. Nu är allt annorlunda.








Foto: Pappa.

I went for a walk











Foto: Jag. Redigering. Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

My day off

Fy fan vilken röta! Jag låste nyss upp min cykel och var på väg till jobbet och så ringde Frans och sa att jag var ledig idag! Inga fel! Nu ska jag packa ihop alla mina grejer, ladda batterier och fixa lite och sen blir det Fellingsbro! Får se om jag åker med Johan nu eller med tjejerna senare i kväll! :)

Maya





Foto: Jag.

Brännbollsfest



Brännbollsfet hos Makke idag! Whey!
Foto: Jag.

A house in the wood



Foto: Jag.

Sunset



Foto: Jag.

Little pieces



Foto: Jag.

Red berries



Foto: Jag.


Fotboll



På bilden: Andreas H. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning. Canon Eos 400D + 75-300 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Moon





Foto: Jag. Redigering: Jag.

Vilken dag

Trodde ju att jag skulle vara ledig idag men min kusin och chef Frans ringde vid tio på morgonen och behövde mig nere på Slottsfestivalen klockan elva så det var bara att gå upp, klä på sig och dra till jobbet. Käkade frukost med Johan på vägen för han skjutsade mig dit eftersom att min cykel stod på resecentrum.

Kom fram till jobbet och i stället för att jobba i tältet fick jag idag jobba i restaurangen i disken. Diskade från ca elva till ca halv fem och då gick jag till resecentrum (gick förbi Ellen på vägen och pratade lite) och sen cyklade jag hem och åt med Johan. Hann också sova i lite över en timma innan jag cyklade tillbaka till jobbet igen. Jobbade då från klockan sju tills klockan tolv. Nu är jag helt slut kan jag säga men det är skönt att jobba kan jag lova! I morgon jobbar jag från klockan två och troligtvis och hoppningsvis inte länge för i morgon är det den årliga brännbollsfesten och den får jag verkligen inte missa! Nu ska jag snart sova, är helt slut!

Ben & Jerrys



Jag och tjejerna satt ju i parken vid slottet igår och innan gick vi för att köpa glass. Jag kände ett sug efter Ben & Jerrys chokolate fudge bwownie men den fanns inte så jag testade denna. Inte alltför god men den gjorde sig bra på bild, haha!
Foto: Jag.

My naked truth



På bilden: Jag. Foto: Jag.

Today



Maja ville lira lite boll. Hon växer så fort och lär sig så mycket. Börjar säga meningar, hoppar på studmattan, sparkar blogg och så vidare. Det är så roligt att få vara med och se henne växa upp!



Felix på bild! Det är inte dåligt ska ni veta för han gillar det inte men kolla så söt han är den lilla gullungen! :)



Felix stylade lite på studsmattan!


Spenderade dagen med att jobba! Stack hemifrån vid halv nio, köpte frukost på stan, drog till jobbet och satte igång! Jobbade från halv tio till halv fyra! Efter jobbet stack jag hem med Jonna och sen drog jag iväg till Arboga! Tog tåget dit och umgicks med Johan och hans systers familj. Dessa bilder är från idag! Bilderna är tagna av mig som vanligt!

Work

Hej på er! Klockan är lite efter halv nio och jag har varit vaken en timma nu, duschat fixat mig och så där. Jag börjar jobba om en och en halv timma så jag behöver inte stressa alltför mycket men ska iallafall dra hem i från snart för jag måste köpa en macka innan jobbet annars kommer jag dö. Jag skulle börjat halv två idag men det blir i stället klockan tio och troligtvis heldag. Jag kommer slocka i kväll direkt när jag kommer hem men nu ska jag tagga till, köpa en macka, dricka en red bull och köra på! :)

Fergie - All That I Got

.

Road to nowhere



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Plåtning, studenter









På bilderna: Johanna, Daniella, Madelen och Charlotte. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Changes

Allt är annorlunda, ingenting som förr. Allt är borta och kommer aldrig komma tillbaka. Ett tag ville jag men nu är det slut, jag har gjort mitt och du ditt.



Foto: Jag.

Sweethearts



På bilden: Pamilja och Guy. Foto: Jag.

Flores



Foto: Jag.

Plåtning



På bilden: Mathias, Ronja och Ellen. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Livet



På bilden: Jag. Foto: Zana.

Journey



Foto: Zana.

Tjejerna

Nu har jag hängt med tjejerna i parken på Järntorget med glass och så där. Var så trött innan vi gick dit att jag somnade i Ellens soffa. Skulle följt med hem till Ellen men jag orkar verkligen inte. Ska bara vila och halvt om halvt sova hela kvällen för jag börjar vid halv två i morgon! Bilder dyker upp sen.

Något jag inte ser fram emot





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Gorgeous





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Powershot S2IS.

Vatten



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kibotjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

So sweet



Foto: Jag.

Den här lilla damen är bara för go!

Dom finaste jag vet



Foto: Jag.

Dom här två söta, gulliga, underbara pojkarna är min brors barn Noel till vänster och Adam till höger! Jag blev så lycklig av att se dom igår och önskar verkligen jag kunde träffa dom mycket oftare så vi skulle bli lite närmare varandra men men jag ska bli bättre på att hälsa på från och med nu! Ser ni hur söta lockar Noel har och hur bra Adam passar i sina snygga dreads? :)

Mat

Skulle blivit kyckling och så där idag men en viss person vill inte åka och handla själv så det får bli pasta.

Yesterday

Vilken dag igår alltså! Jag, Johan, Jonna och Jimmy åkte mot Skara Sommarland tidigt på morgonen och väl framme bytte vi om och började åka alla vattengrejer! Efter några timmar duschade vi, bytte om och så gick vi och åt. Mitt i maten såg jag ett sött litet ansikte som jag kände igen och det var ingen mindre än Adam min brors barn. Jag gick fram mot bordet och där satt brorsans ex Maria och deras gemensamma barn Adam och Noel samt Marias mamma. Jag blev så glad att jag började gråta i armarna på Maria och det var mest av glädje och saknad. Det var två år sedan jag träffade henne sist! Det var Adams födelsedag också så det var verkligen grym timing! Vi satt och pratade ett bra tag och sen skildes vi åt :/

Jag, Johan och Jimmy åkte Gokart men Jonna var tyvärr för kort! Därefter skulle vi åka den nya berg och dalbanan Tranan. Aldrig mer säger jag bara. Den gick hur bra som helst hela tiden när vi kollade på och när det var våran tur att åka så stannade karusellen mitt i. Jag visste det för den jävla tranan vi åkte vi var fan skadeskjuten. Iallafall så var det en guld dag! Precis när vi skulle röra oss hemåt ringde jobbet och fråga om jag kunde komma in till sju och jag tackade ja, vi åkte hem, jag duschade och så blev det jobba från sju till halv tolv och sen hem och sova.

I morse skickade Madelen sms halv sju. Snacka om att inte respektera folks sömn ;) Hahah! Fick iallafall sova ett tag till och sen gick jag upp när Madelen kom hit. Vi åkte ut till Marieberg, uträttade lite ärenden och sen åkte vi hem till Madde och så gick vi till Ellens jobb och mötte henne och Erika! Så roligt att se dom, har ju inte träffat Erika sen vi var i Halmstad! Vi gick upp på stan, käkade lunch och sen gick vi runt på stan. Träffade Jonna och kollade lite med. Vi splittrades och alla skulle åt varsitt håll och på vägen hem stötte jag på Tommie så vi satte oss och snackade lite och sen gick jag hem. Nu är jag hemma och ska väl fixa mat och så och i kväll om inte jobbet ringer idag med så blir det film med Ellen och Erika :)

Majsan



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Tatoo



På bilden: Niko som tatuerar Mp. Foto: Jag.

Måste bara lägga upp dessa bilder




Snart ett år sen. Foto: Jag och Johan.

Katt





Foto: Jag.

Hur söt är inte denna lilla misse?

Isak



Foto: Jag.

Måste förresten bara nämna att jag har blivit kär i en jävligt otippad låt. När jag är med brudarna på semester och så, så styr vi ju blandad musik på våra skivor för att alla ska vara nöjda och jag kan lyssna på svenska hits, rock och sån skit utan att spy men det är liksom inte sånt jag sitter hemma och lyssnar på. Älskar hiphop, reggea, dancehall, rnb och så vidare. Iallafall så är jag kär i The Sounds nya låt: No one sleeps when Im awake. Jag vet inte varför jag föll för den så jävla hårt men den är så sorglig och skön på något sett. Den får mig att känna massa saker och tänka som fan. Skönt iallafall!

Isak med en av t-shirtarna och shortsen som han fick av oss. Stortrivdes i dom vilket gjorde oss väldigt glada!
Nej, nu måste jag gå och lägga mig om en stund för i morgon vid klockan åtta på morgonen blir det Skara sommarland! Jag, Johan, Jonna och Jimmy och fy fan vad roligt vi ska ha!

Beautiful day





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Maya













Alla dessa bilder tog jag idag hos Johans systers familj när jag och Johan var hos dom i Arboga under dagen! Var en guld dag med en massa mys med Maja, firande av Isaks födelsedag, grillning, bastu och en massa annat. Vi åkte ju dit för att fira Isak och han fick två t-shirts och ett par shorts av oss som han slängde på sig på en gång så klart! Maya blir bara gulligare och mysigare för varje gång vi åker dit. Fick en massa kramar och pussar idag, haha! Prata mer och mer för hon ju också vilket är underbart. Så himla fint att få se henne växa upp! Fler bilder kommer strax men dom hör hemma i olika kategorier därför hamnar inte alla i detta inlägg!

Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och på vissa av bilderna min blixt, canon speedlite 550EX.

Birdie



På bilden: Ormvråk. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning. Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Can you see the little sharp part?



Foto: Jag.

Only rain



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Tree



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Yesterday before work

Igår sov jag som sagt i ett par timmar, helt deckad var jag och det kan ju bero på att jag inte gjort ett skit dom senaste veckorna. Hur som helst så stack jag upp på stan till sex och när jag stod och väntade på honom så kom Beston och honom hade jag inte sett på hur länge som helst så det var en glad överraskning. Han skulle iallafall in på Rosalis och käka och det skulle jag och Marcus också! Ska försöka göra historien kort! Marcus kom när Beston, jag och hans tjejkompis stod längst fram i kön så jag ställde mig längst bak med Marcus. Väl framme i kassan beställde jag maten och skulle betala killen och då säger han: Det är betalat. Jag tänkte bara att jag måste vara så jävla trött att jag inte ens har koll om jag betalat eller inte men så var inte fallet. Killen sa: det är fixat och jag står där och ser ut som ett jävla frågetecken. Till slut sa att han iallafall att Beston betalat min och Marcus mat. Hur gullig får man bli? Ska ge tillbaka något någon gång när han minst anar det! Hähää! Tack så mycket, B!

Söndag

Fy fan, vad skönt att vakna upp och ha en hel dag ledig! Känns guld! Igår jobbade jag faktiskt bara tills klockan tolv (i vanliga fall brukar det bli halv två) och det kändes skönt att få komma hem tidigare eftersom att Johan var hemma och väntade! Det regnade igår och det var väl det som gjorde att det inte var så mycket folk ute! Iallafall så gick jag hem för som vanligt när det regnar så går det inte att få upp låset på min cykel. Väl hemma fick jag en present och en massa pussar och kramar och sen kom Tobbe och Madelen och då blev det ett jävla liv. Tobbe flög på Johan och låg på honom i soffan. Ja jävlar! Orkar inte skriva så mycket mer just nu men ska upp på stan en sväng snart och kolla efter en present till Isak.

Flowers









Foto: Jag!

Exhausted

God morgon på er! Jag är så jävla slut! Lägger mig sent på nätterna efter jobbet och sen vaknar jag tidigt ändå men det är mest för att jag verkligen inte vill sova bort hela dagarna! Jag jobbar i kväll med och slutar väl runt halvtvå tiden för det har jag gjort dom senaste gångerna! När jag väl kommer hem har Johan kommit hem, äntligen! Hans plan åker från Mallis om mindre än en timma! Idag på dagen vet jag inte vad som händer, skulle vilja göra någonting! Måste dammsuga iallafall så det är fint när älsklingen kommer hem :)

God natt





Foto: Jag.

EWS

Hej på er! Kom hem från jobbet för typ en halvtimma sen. Har suttit vid datorn, lagt upp lite bilder på bloggen, kollat lite på Tv och ätit lite glass. Kort och gott så har jag kommit hem från jobbet och varvat ner. Att gå och lägga sig direkt vore skönt men jag måste alltid varva ner lite först. Gick riktigt bra på jobbet idag, fick min dricks och den var allt annat än dålig! Hade bra flyt på jobbet idag så det kändes bra!

- Fick förresten en kommentar. Tänker inte säga vart, hur eller av vem men kommentaren jag fick var angående en bild jag tog när jag plåtade en tjej. Jag var sjukt missnöjd med bilden och den som skrev kommentaren uttryckte sig rätt illa angående bilden. Personen sa vad jag skulle tänka på och helt enkelt sa personen att bilden och stylingen var ful. Ärligt talat så tar jag åt mig som fan men det kommer bara göra mig bättre. Det roligaste med det hela var att personens bilder inte var mycket att hurra för. Shit alltså att folk orkar slänga ur sig elaka och onödiga kommentaren. Det är så ovärt! Gillar man inte en viss bild, varför ens lägga ner energi på att kommentera? Gillar ni en bild, ta er tid! ;)

Jump



På bilden: Jag.

Halloween plåtning år tvåtusenåtta med Ida



Modell: Ida. Stylist: Anna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Maya





Foto: Jag.

Richie Riott live @ Satin a while back



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Peace



Foto: Jag.

Spidernet



På bilden: Spindelnät med vattendroppar. Foto: Jag.

Nu har jag sovit en timma, skönt! Drömde massa konstiga drömmar om bilar och crossar (?). Skumt eftersom jag varken har körkort eller kan köra cross. Iallafall så har jag nu laddat upp ett par bilder till er och nu ska jag ta en dusch, slänga på mig kläder och dra till jobbet! Vi hörs!

Kladd-Maya



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Mat

Städade lite här hemma imorse och sen kom Jonna hit! Vi gick iväg och käkade och nu är jag hemma. Ska glo på Tv ett tag och sen ska jag lägga mig och sova ett par timmar och sen blir det duschen innan jag ska iväg och jobba. Känner på mig att det blir en lång och stressig helg i kväll. Löning idag!

Birds.



Foto: Jag.

Komma bort lite vore skönt



Foto: Jag.

Cloudie



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canons peedlite 550EX.

Jonna, jag och Caroline



Foto: Dennis.

Highland cattle




'
Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D ´kitobjektiv.

Maya och jag



Foto: Johan.

Bada, bada, bada





Foto: Jag.

Nothin to do



Foto: Jag.

Cage


Purple neon





Foto: Jag.

I carry your heart. I carry it with me. I carry it in my heart.



Foto: Självutlösare.

Dripp, dropp



Foto: Jag.

Lyssna på denna eller så missar ni något, thung!

Cage - Among The Sleep

Walking



Foto: Jag.

Musica de la Suecia

Ken Ring - BB Berättelsen
Organism 12 - Tusen Alper
Medina - Wesh wesh
Looptroop - Fly
Ken Ring - Fingret
Ison & Fille - Ge Mig
Obnoxiuz Ft Calle P & Organism 12 - Lägg Benen På Ryggen Och Dra
Promoe - Long Distance Runner
Organism 12 - Sångfågel
Medina - Mahlea
Ison & Fille - Ikväll är vi kungar



Jag

Jag har en bruten handled som sak opereras
Jag är envis
Jag tänker för mycket
Jag älskar att fotografera
Jag har kort stubin
Jag vill mycket men kan lite
Jag vill jobba som badvakt också
Jag älskar Jedi mind tricks
Jag älskar inredning
Jag trivs med mig själv
Jag tycker det är skönt att vara ensam ibland
Jag älskar Adidas
Jag älskar musik
Jag delar allt med mina vänner (i stort sett allt)
Jag önskar jag kunde träffa min bror och hans familj oftare
Jag tycker om scrap-booking
Jag önskar att sommaren var längre och vintern kortare
Jag har många dåliga sidor men även många bra
Jag borde lugna ner mig lite
Jag vill bli bättre på att lyssna
Jag är avundsjuk på Madelens fina lägenhet
Jag tycker det är tråkigt när människor inte kan ta en diskussion för att lösa problem
Jag önskar jag kunde resa mera
Jag älskar att läsa böcker (verklighetsbaserade)
Jag älskar att dansa
Jag önskar attt jag kunde fotografera mer människor så jag kan utvecklas 
Jag är blåögd
Jag kan vara en bitch
Jag är sämst i skolan
Jag blir lätt sjuk
Jag hatar folk som tror att dom är bättre än andra
Jag mår dåligt av att se människor bråka
Jag tål inte människor som enbart är glada för det är en falsk fasad
Jag önskar jag kunde rädda din och min vänskap
Jag tror att allt går om man kämpar för det
Jag älskar Satin
Jag vill se Jedi mind tricks, Necro, Immortal technique, Cunninlynguists och massa fler live
Jag älskar att shoppa
Jag är rädd att jag aldrig kommer bli något
Jag älskar att träffa nya människor
Jag hatar Coca cola
Jag städar så noggrant att jag till och med duschar mina blommor
Jag vill att våra fiskar ska bli bortadopterade eller bara försvinna
Jag är kung på att diska
Jag älskar smycken
Jag älsskar min familj, min sambo och mina vänner
Jag önskar att jag kunde gjort vissa saker i livet men utan mina misstag vore jag inte den jag är idag

Planering

Vecka 30!

Fredag: Kanske ska klippa gräset hos mamma och pappa. Beror ju så klart på vädret men vi får se. På kvällen jobbar jag 19-Stängning och det kan variera men det borde bli runt två någon gång eftersom att det är en Fredagkväll plus löning så jag får nog massor att göra.

Lördag: Blir nog massor att göra idag igen. Jobbar 19-Stängning och på natten när jag kommer hem har älsklingen äntligen kommit hem! Wheyy!

Söndag: Ledig troligtvis men ringer dom in mig säger jag så klart ja, behöver jobba så mycket som möjligt!

Måndag: Skara sommarland med Johan, Jonna och kanske T och Madelen. Försöker få Tobbe att följa med men det går inge vidare! Men men, ska bli skönt som fan att komma dit. Bryr mig inte om vädret heller, blöt blir man ju ändå!

Vecka 31!

Onsdag: Jobbar troligtvis men vet inte tiden.

Torsdag: Samma sak denna dagen.

Fredag: Jobbar förhoppningsvis INTE längre än till fem för på kvällen är det den årliga brännbollsfesten och jag kommer börja grina om jag missar den!

Lördag: Jobbar nog idag med! :D


Säbylund

God morgon! Trött är jag! Åkte iallafall till Säbylund igår och badade och solade lite. Somnade en stund också, vilket jag behövde! Träffade lite folk man kände också.. Åkte hem efter Säbylund ett par timmar senare, lagade mat med Jonna, åt, tog en dusch och sen drog jag till jobbet. Jobbade i sex och en halv timma igår så kom där i från alltså vid halv två. Kan säg att mina fötter var helt förstörda men jag älskar att jobba! Härligt!

Sol & bad

Hey ya´ll. Var på mötet i morse och det gick bra. Kom där i från lite senare än planerat så det blev inge bara med Madelen och Tobbe eftersom att Madde skulle jobba :( Men men det kommer flera dagar! I stället åkte jag hem, diskade upp ett berg av disk och plockade lite! Nu har jag ätit lite glass, chillat framför tv:n och väntar på Jonna. Vigdis ska snart skjutsa oss till Säbylund så vi kan vara där några timmar innan jag ska hem, sova, laga mat och dra till jobbet! :)

Jag har väntat

God morgon! Klockan är tio i åtta och jag kände direkt när jag vaknade i morse att det var fint väder! Jag hade rätt och kunde inte vara gladare. Synd bara att jag inte jobbade igår i stället för idag men men Madelen jobbar också i kväll så jag missar ingenting :) Om en timma ska jag vara på jobbet och då är det möte en sväng och direkt när det slutar ska jag cykla till Madelen och då ska vi dra iväg och bada! Jonna följer också med om hon hinner vakna! Vi hörs senare, kamerorna följer med!



Foto: Jag.

Sleep



Spenderade dagen med att städa, följa med Mp när han tatuerade sig (det blev skitbra), träffa Madelen och Tobbe och sen cykla hem, träffa Ellen och Jonna och sen glo på film med Jonna så jag har haft en guld dag och kväll. I morgon klockan nio ska jag på möte på jobbet och sen blir det bada eller något annat skoj om det är fint väder! Nu måste jag röra mig mot sängen och sova, klockan börjar bli mycket! Natti!

Foto: Jag.

Doin it

Sitter hos Niko nu och han ska precis börja tatuera Mp och jag vet inte vem av oss som är mest nervös! Ska kanske lägga upp någon bild sen, får se vad Mp säger. För övrigt är jag förbannat hungrig faktiskt men får styra upp det sen när vi är klara här. Jag blir så jävla sugen på att tatuera mig nu alltså, helt sinnes men får vänta! Bara så du vet mamma så väntar jag för din skull :)

Tatoo

Nu ska jag ut och träffa Mp. Vi ska iväg och tatuera oss. Haha, jag skojar bara med er. Mp ska tatuera sig och jag får följa med och kolla, vilket är något nytt så det ska bli intressant. Senare i kväll drar jag nog hem till Madelen och Tobbe eller så blir det hem och städa! Vi får se, städa är inte hela världen. Jag tror jag lägger ner lite för mycket tid på det faktiskt! Nej, nu drar jag! Peace out!


Adidas



På bilden: Jag.
Foto: Jonna.

Flyin



Foto: Jag!

Happines



Smögen!

Foto: Jag.

Adam Tensta



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Livets liv



Bästa jag gjort i hela mitt liv!

Foto: Jag.

Purple, green



Foto: Jag.

Maya





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Bröllop



Foto: Jag. Redigering: Johan och jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Rose



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Nikon D80.

Blomma





Foto: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Hemma hos oss



Japp, så ser sovumet ut, vill byta ut möblerna till vita för det är ju så jävla fräscht och så vill jag tapetsera om. Vita väggar med en fet fondvägg vore inte fel och med en stor tavla ovanför sängen. Låter inte helt fel right? Har inte rosa sängkläder längre haha!



Detta är köket, vill tapetsera/måla om här med. Vitt ska det bli och det är i stort sett redan bara vita väggar men dom behöver fixas till. Finns inga bilder på matbordet och stolarna men dom ska ändå målas om till vitt. På handduken som hänger till vänster om dörröppningen står det "Din mamma jobbar inte här" haha, bra va? :P



Vardagsrummet, SKA tapetseras om och ska få en fet fin fondvägg! Nice! Tv-bänken ska också bort och inskaffa en vit ska vi! Ja, så ser det iallafall ut.


Foto: Jag.

Release



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv. ISO-talet är högt så tyvärr är bilden väldigt kornig men men jag tycker den är fin ändå och det hoppas jag att ni också tycker. Nu måste jag verkligen städa, kommer mer bilder sen!

I love you



[v]

Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Stockholm





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Jewelry



Jag älskar smycken och här har ni några av alla örhängen man samlat på sig. Dom flesta är köpta i Gran Canaria, Kroatien, Stockholm och Gina Tricot.


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Water



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Yellow





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Om några dagar kommer hjärtat äntligen hem



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Stan

Vaknade sent i morse, trött som fan. Jag och Jonna åt frukost och sen cyklade vi upp på stan och kollade på Inter sport som hade sjukt mycket Adidaskläder vilket aldrig är fel. Dom hade två olika modeller av lila riktigt snygga tröjor men lila har jag så jag köpte den blåa med röda streck som hör till byxorna som jag köpte häromdagen. 700 spänn fattigare och mycket gladare är jag nu haha! Ska sätta igång och städa nu som fan och sen blir det chilla resten av dagen! Kommer som vanligt bomba er med bilder :)


Natur





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Kram



Foto: Stefan. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och´min blixt, canon speedlite 550EX.

Ormvråk





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitbojektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Saknar dom här ögonen



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D.

Vatten, vatten





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Powershot S2IS.

Plåtning, Ida





Foto: Jag.  Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Färger



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Napoli

Tja på er! Jag kom hem förut, satte mig vid datorn, la in bilderna och bara tog det lugnt för jag var helt slut efter att städande och efter gårdagskvällen. Jonna kom över och vi bestämde oss för att dra ut på äventyr så vi cyklade runt överallt och ingenstans och knäppte en massa fula bilder när vi gjorde skumma konster på våra cyklar, haha! Skönt tidsfördriv. Vi drog iallafall till väster och hälsade på Madelen och Tobbe och sen cyklade vi runt lite till. Arvin hörde av sig och ville sitta på Napoli så vi mötte honom och Mp samt några andra. Vi drack bara fanta och cola med tanke på gårdagen och det var en soft kväll! Vi är hemma nu igen och ska väl sova snart I guess men det är just nu lite svårt för jag slog i min brutna lilltå hårt som fan precis! Livet är hårt! Här får ni se en bild från ikväll!



Foto: Jonna. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Adidas addicted


Mörkblå med ljusblåa streck. Köpt på Stadium i Örebro om jag inte minns helt fel.

Röda byxor med vita streck. Köpta på Inter sport i Örebro.

Lila med turkosa streck. Köpt på Stadium i Gävle.

Grå i grunden med ena armen svart med rosa streck och den andra rosa med svarta streck. Köpt på Tradera.com.

Blåa byxor med röda. Köpta på Inter sport i Örebro.

Gröna byxor med vita streck. Köpta på Inter sport i Örebro.

Tröja och byxa, lila med blåa streck. Köpta på Inter sport i Örebro.

Svart med orange streck. Köpt i england, London på Adidas store.

Brun tröja och byza  med limegula streck. Båda köpta på Adidas store i Sthlm.

Svart med gröna, gula och röda streck. Köpt på Adidas store i Sthlm.

Cerice med rosa streck. Köpt på Inter sport i Örebro.

Brun med guldiga streck. Minns inte riktigt vart den är köpt men jag tror att det var på Stadium i Örebro.

Vit i grunden med ena armen svart med röda streck och den andra röd med svarta streck. Köpt på Tradera.com.

Rosa byxor med vita streck. Köpt på Inter sport i Örebro.

Olika nyanser av grönt. Köpt på Inter sport i Örebro.

Alla bilderna är tagna på mig eller mina vänner och det är jag och mina vänner som har tröjorna på sig. Dom är allihopa mina och så fort jag hinner ska jag försöka fixa bilder på flera. Jag älskar Adidas!

Greens



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Nice colurs



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Purple



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105mm.

Red berries and flowers





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Work

Jag vaknade imorse, mådde äckligt dåligt, sjukt bakfull, torr som fan i munnen och mitt liv snurrade. La mig i soffan och vilade tills mamma och Vigdis hämtade mig. Vi åkte ut till min mammas kompis där vi hjälpte till att måla, städa och greja i hans hus! Jag och Vigdis plockade lite rabarber från hans trädgård och så skar vi dom och fixade till (rabarbern ska frysas in och kommer absolut användas senare) Vi spenderade iallafall sju timmar i mammas kompis hus och under ungefär en av de timmarna fotade jag massor och det kommer så klart snart upp lite bilder från dagen för det antar jag att ni vill se. När vi var klara med allt åkte vi ner till Pizzerian ute vid mina föräldrar och käkade och sen fick jag skjuts hem av papi.  Ja, så såg det ut idag. I morgon har jag ingen aning om vad som händer men på Onsdag ska jag jobba. På Torsdag ska jag klippa gräset hos mina föräldrar, på Fredagen är jag ledig och på Lördagen jobbar jag! Skön vecka, jag älskar att jobba!!!


Sliten

Hej på er! Igår blev det nästan så att vi bara chillade på Njuta tog en cider och drog hem men i stället blev vi taggade, drack mer och vid halv tolv drog jag, Jonna och Jimmy till Björnis, drack lite till, dansade och det var väl inge vidare där så vi drog till Strömpis, snackade med folk, drack lite till och sen stack vi i väg till en kompis, chillade och drack lite mer. Fan, vad jag är bakfull! Detta kommer inte hända på ett bra tag igen kan jag säga men jag hade jävligt roligt iallafall.

Ikväll

Ska ta en dusch nu, fixa mig lite lätt och sen dra till Njuta med Jonna och träffa Jimmy där. Kanske blir Björnis i kväll, kanske inte. Får se vad vi känner för och så där. Iallafall så har jag precis varit hos Tobbe och Madelen en sväng och chillat lite. Jonna är hos sig och fixar sig så nu är det väl bäst att jag hoppar in i duschen :)

Emilia



Foto: Jag.

Graffiti, England London





På bilderna: En tunnel i England, London full med graffiti. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Adidas

Åkte till Marieberg med Jonna, mamma och Vigdis för att kolla efter kameraväskor och det första vi såg när vi kom in var nya Adidasgrejer på Inter sport så jag la undan ett par blåa Adidasbyxor med orange/rosa aktiga streck. Tunga! Gick sen vidare, hittade inga feta kameraväskor som skulle passa någonstans så det blir nog att köpa en på A-foto. Kollade runt lite i affärer och köpe två riktigt feta örhängen och en riktigt thung t-shirt med graffiti tryck. Gick senare och köpte Adidasbyxorna för hade jag inte gjort det hade jag ångrat mig! Efter Marieberg åkte vi till Willys och handlade lite matvaror. Nu har vi (jag och Jonna) varit hemma ett tag, lagat mat, diskat och plockat lite. I kväll ska vi nog ut och i morgon ska jag nog åka till Ullared med mamma och Vigdis. Hade velat att Johan skulle följa med men vi har pratat om att åka dit senare vid ett annat tillfälle! Nu måste jag ringa mamma och kolla om det verkligen blir av eller inte :)

Tarzan





Foto: Jag.

Dripp, dropp





Foto: Jag.

Söndag



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Nikon D80.



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Regndroppar



Foto: Jag.

England





På bilden: Graffiti i London, England. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Grönt är skönt





Dom här bilderna passar ju rätt bra idag när vädret är så sämst som det är! Jag och Jonna har suttit och glott på Tv, käkat lite glass och snackat om allt och ingenting! Mamma och Vigdis kommer in till stan sen och vi ska iväg och kolla lite, antingen på Marieberg eller stan! Vi ska iallafall kolla och förhoppningsvis köpa en ny kameraväska eftersom att min nuvarande väska är för liten för båda kameror, blixten och så vidare. Jag vill ha en fet kameraväska där jag får plats med två kameror, två objektiv, blixt, laddare,  minneskort, batterier, ja you name it jag vill få plats med alla mina grejer på ett ställe. Smidigast så! Jag ska bomba med bilder under dagen för det gillar ni väl? :)

Älskar färgerna





Foto: Jag. Redigering. Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Rainy days





Foto: Jag. Redigering. Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 +24-105 mm.

Peace



Nu ska jag ta och fixa glass till mig och Jonna och så ska vi chilla framför tv:n ett tag. Peace out!

Plåtning, Ida







Modell: Ida, en söt liten tjej som älskar att stå framför kameran och alltid levererar. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

God morgon

God morgon! Jag är helt slut, gick och la mig sent för det är så jävla skönt att få varva ner efter obbet innan man går och lägger sig. Idag blir det lugnt, ska hänga med Jonna och vi får se vad som händer mer idag! Vädret svek ju ganska så hårt s det finns inte så mycket att göra men men det ger mig tillfälle att komma i gång med bloggen på riktigt iallafall.

Jag kan ju berätta för er att jag heter Lisa, vilket ni säkert förstått! Jag jobbar extra som servitris på en sushirestaurang och också som vimmelfotograf på olika krogar. Jag är tjugo år, bor i Örebro i en två tillsamans med min sambo Johan. Fotografering är min passion i livet och det är någonting jag verkligen skulle vilja leva på i framtiden. Nu i höst blir det söka jobb som en idiot för jag har insett att skolan inte är någonting för mig just nu hur mycket jag än vill bli klar. Det är aldrig för sent hur som helst så jag är inte bitter! Är det något mer ni vill veta så är det självklart bara att fråga!

Katt



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105.

Höna



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 och min blixt, canon speedlite 550EX.

Flowers



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 och min blixt, canon speedlite 550EX.

Min lilla ögonsten





På bilderna: Världens härligaste och sötaste unge, Maya. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Green





Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Dancin





På bilderna: Mario och några andra dansade på Hörtorget i Stockholm. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Bosnien/Kroatien

















Samtliga bilder är tagna av mig när jag var i Bosnien och Kroatien sommaren tvåtusenåtta. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Trött

Hey på er! Nu är jag hemma, jobbade på EWS i ca fem timmar och jag diskade nästan hela passet vilket var skönt fkatiskt! Fick höra en kommentar: - Fan, kan inte du alltid diska! Haha, kanske låter dumt men för mig betyder det att jag gör ett bra jobb vilket jag uppskattar! Jobbade på Björnis sen också så nu är jag helt slut. På vägen hem träffade jag Mp en snabbis och just nu håller jag på och för in bilderna och ska snart lägga mig läsa och sen sova.

Idag när jag, Jonna, Tobbe, Per och Ellen skulle åka hem från Säbylund så ville Ellen köra men per försökte skämta bort det och sa iallafall att han inte ville att någon tjej skulle köra hans bil. Ellen slänger ur sig skönaste kommentaren: - Det som är mest störade är att jag fan hade fått köra om jag hade haft snopp! Jag garva så hårt, haha! Men det hon sa kanske stämmer, killar killar alltså! Iallafall så körde Tobbe hem, snabbt som vanligt och jag och Jonna käkade jväligt god Cevapi, min favorit! :)



På bilden: Jag (Förklarade lite för Johan hur jag ville ha bilden ;) Foto: Johan. Redigering: Jag. Utrustning. Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Jobb

Idag blev det Säbylund med Tobbe, Per, Ellen och Jonna. Var chill och mycket jävelskap med varandra vilket aldrig är fel! Mamma och pappa kom också hit med en ny cykel åt mig! Tack för det! Nu är det brottom, jag börjar jobba om fyrtio minuter! Hörs i natt!


Bada.

Nu drar jag, Jonna, Tobbe, Ellen och Per iväg och badar någonstans! Efter det blir det hema, laga mat, duscha och dra till jobbet!

Arbete

Ikväll äntligen ska jag jobba, har väntat länge på det nu faktiskt! Nu på dagen blir det bada med gänget! Cya!

19.00-01.00 Jobbar jag på EWS.
01.00-02.00 Jobbar jag på Björnis.

Plåtning, Stina.



Modell: Stina. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Like this



På bilden: Jag. Foto: Fredrik. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Puss



På bilden: Jag och Caroline. Foto: Jimmy. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Plåtning, Marcus (DJ Marciz)







På bilderna: Marcus, DJ Marciz. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Halmstad









Jag var i Halmstad vecka 27 med brudarna och här är några strandbilder som jag fastnat för!

Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.


Vinön



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOs 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Lördag

Vilken jävla besvikelse. Vaknar tidigt på morgonen, taggad för att sola och bada och vädret är inget vidare. Ännu en dag åt helvete I guess! Iallafall så ringde precis chefen och bad mig jobba i kväll och det borde inte vara några problem faktiskt för det jobbet kör jag på en halvtimma, timma och man får ju ställa upp!

Älskade

Jag längtar efter en ny dag, en bättre sådan och det är inte långt kvar tills dess så man kanske ska lägga sig och sova? Hur som helst så har jag suttit här hemma hela kvällen och bara vilat, tagit det lugnt och varit för mig själv. Kände att jag behövde det för en gångs skull. Nu ska jag plocka rätt på lite handdukar, kläder och grejer innan jag lägger mig och läser innan jag ska sova. I morgon ska jag iväg och bada med Tobbe, Ellen och Per. Jag tror inte att Madelen skulle med för hon skulle på 100-årskalas men förhoppningsvis så hinner hon ändå! På kvällen ska vi tydligen festa, jag är inte taggad för dem öre men i morgon är det som sagt en ny dag och då kanske jag känner annorlunda. Nu har jag precis pratat på msn med min älskling och därefter pratade vi i telefon en stund! Tårarna bara rinner så fort jag tänker på honom, vilket jag gör hela tiden! En vecka kvar nu och jag ska se till att han verkligen känner att jag har saknat honom när han kommer hem. Har redan köpt en söt liten present :) Nej, nu ska jag plocka så vi hörs i morgon och som vanligt följer kameran alltid med! Good night!



På bilden: Älsklingen och jag. Foto: Självutlösare. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.


Sunset



På bilden. Per i solnedgången på mitt favoritbadställe i Sånnaboda. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Behind the scenes



Det är aldrig fel att få se lite behind the scenes bilder från plåtningar så här får ni en från en plåtning som jag gjorde när isen och snön precis börjae försvinna och våren var på väg.


På bilden: Idag, hennes mamma Kicki och jag. Foto: Madelen. Redigering. Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Älskling

Min älskade pojkvän/sambo är som sagt på Mallis och just nu pratar jag med honom. Saknade blir ju bara värre och värre och nu är det en hel vecka kvar!



På bilden: Älsklingen och jag. Foto: Jonna. Redigering: Jag Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 och min blixt, canon speedlite 550EX.

Dangerous



På bilden: Geparder. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 75-300 mm.

On the beach by night



På bilden: Okända på stranden i Halmstad. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Uggla (Sparvuggla)



På bilden: Sparvuggla. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv och min blixt, canon speedlite 550EX.

Strawberries



Luktar gott, smakar okey, konstistensen är blä!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Djurpark





På bilden: Ödla (?) på Eskilstuna djurpark. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 +24-105 mm och min blixt canon speedlite 550EX.

Plåtning, Daniella



Modell: Daniella. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering:Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Plåtning, Ida





Modell: Ida. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Hemma



Jag hoppade in i duschen, fixade mig och så gick jag upp på stan (eftersom mitt cykel blivit stulen) och träffade Mp, Arvin och Pixel. Vi gick till väster och Madelen. Tobbe och Per kom förbi en sväng men åkte efter en stund och sen kom Ellen också. Jag chillade i soffan framför tv:n en stund eftersom att jag var så trött och efter en stund gick jag ut till tjejerna och vi satt på Madelens baksida och chillade. Jag gick sen förbi Caroline en sväng och sen hem. Nu har jag precis ätit och ska spendera dagen ensam hemma för jag har en jävligt dålig dag! Så är det ibland!

På bilden: Jag. Foto: Madelen. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Maya







På bilderna: Älskade lilla Maya på alla tre. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Blommor



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Kanske borde börja ta promenader med kameran i Venaspåret både för att det är fin natur och för att röra sig?

Right now



Jag sitter just nu och redigerar bilderna på Daniella från. Jag är överlag väldigt nöjd måste jag säga och det hoppas jag att Daniella och Johanna också blir. Nu ska jag faktiskt plocka rätt lite här hemma en snabbis och sen ska jag ta en dusch innan jag drar till väster och träffar Mp en sväng innan jag ska träffa brudarna. För er som är intresserade, ladda ner denna låten: Cage - Among the sleep. Sjukt thung låt!

Örebro



På bilden: Örebro, taget uppe i "Svampen". Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv.

Plåtning, Daniella.



Modell. Daniella. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Graffiti



På bilden: Graffitivägg i Londin, England. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + kitobjektiv samt min blixt, canon speedlite 550EX.

Vattenskidor



På bilden: Tommie. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.

Här om dagen åkte jag, Tobbe, Madelen, Jonna, Tommia, Jonas och ett par andra ut på sjön i Frövi för att åka vattenskidor, bada, sola, åka vattenscooter och bara ha det bra. Tog den här bilden på Tommie när han åkte vattenskidor.

Kattunge



Jag spenderade gårdagen hos Johans syster och hennes familj. Kattungarna hade blivit lite större nu så dom var riktigt fina faktiskt! När dom är riktigt små är dom inte lika söta men nu så :)

Foto: Jag. Redigering. Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105mm och min blixt, canon speedlite 550EX.

Plåtning, Daniella



Modell. Daniella. Styligt: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105mm.


Älskling

Min älskade pojkvän Johan är Mallorca! Nu är det en vecka och en dag kvar tills han kommer hem och fy fan vad jag saknar honom. Det enda positiva men att han är iväg ett tag är att jag har fått mycket gjort här hemma och det är ju aldrig fel. Men mest av allt saknar jag honom och vill att han ska komma hem nu! Här är en bild på mig och älsklingen iallafall :)



På bilden: Jag och min älskade Johan. Foto: Tobias. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm samt min blixt, canon speedlite 550EX.

Plåtning, Daniella





Modell: Daniella. Stylist: Johanna. Foto: Jag. Redigering: Jag.
Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm samt min blixt, canon speedlite 550EX.

Plåtning, Daniella



Modell: Daniella. Foto: Jag. Stylist: Johanna.  Redigering: Jag.
Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm.


Johanna stylade Daniella som fick en rosett till frisyr och riktigt fint smink! Tjejerna kom över hit och sen gick vi ut och började plåta! Daniella har gryma ögon och sminket kunde hon absolut lyfta upp! Jag är riktigt nöjd med dagens bilder trots att solen förstörde lite (måste skaffa reflexskärm). Här får ni se en bild iallafall, jag lägger upp fler sen antar jag.

Halmstad



På bilden: Ronjas sandiga fot. Foto: Jag. Redigering: Jag.
Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm samt min blixt, canon speedlite 550EX.

Today

Om en halvtimma ska Daniella plåtas och däreftr hinner jag förhoppningsvis lägga in bilderna och upp med någon här! När vi är klara med plåtningen ska jag upp på stan, träffa Madelen och Ellen och då blir det PK design, Systemet och kanske något mer! Jag har en krona kvar att leva på så det blir nog se men inte röra för min del. Närmare kvällen ska jag, Madelen och Ellen mysa hos Madelen som precis har flyttat hemifrån. Det blir nog dricka lite gott, grilla, snacka skit och bara umgås! Nu ska jag plocka ihop kamera grejerna och försöka få fram lite inspiration och ideér till dagens plåtning. Kolla och kommentera gärna bilderna sen!


Emilia



På bilden: Emilia: Foto: Jag. Redigering: Jag.
Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm samt min blixt, canon speedlite 550EX.

La musica

Cage - Among The Sleep. Jedi Mind Tricks - Trinity. Busta Rhymes Ft Ron Browz, Diddy, Swizz Beats, T-Pain, Akon & Lil Wayne - Arab Money Remix. Beyonce - Sweet Dreams. Ken Ring - BB Berättelsen. Necro - Gory Days. Jedi Mind Tricks - Black Winter Day. Cunninlynguists - Seasons. Collie Buddz - Private Show. Jeremih - Birthday Sex. Rade Lackovich - Glumica. Beenie Man - Back It Up. Dona Ares Ft Kemal Malocic - Kceri Moja. Jedi Mind Tricks - I Against I. Reef The Lost Cauze Ft Sean Price - Fair One. J Cole - Grown Simba. Cidinho & Doca - Rap Das Armas. Black Eyes Peas - Boom Boom Pow. Snowgoons - A.O.T.P. Cage - Teen Age Death. Necro - Creepy Crawl. Tupac - Changes. Cunninlynguists - Nasty Filthy. Dead Prez - Fuck The Police. Jedi Mind Tricks - Heavy Artillery. King Syze - And Now. Cage - The Left Hand Path.

Idag styr vi plåtning

Idag ska jag plåta en tjej som heter Daniella, en urgullig tjej med gryma ögon så det kan knappast gå fel. Eftersom att jag blev så missnöjd med den senaste plåtningen som vi körde i studio så blir det utomhus idag för där känner jag mig mest säker. Måste träna lite i studio innan jag plåtar någon på riktigt igen! Hur som helst så är jag taggad som fan  och ska träffa Daniella och Johanna (tjejen som stylar henne) om en och en halv timma. Bilder får ni se sen!



Foto: Jag. Redigering: Jag.
Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 och 24-105 mm samt min blixt, canon speedlite 550EX.


Ny blogg

Nu har jag skaffat mig en ny blogg. Igen! Den här gången ska jag verkligen försöka bygga upp den här bloggen och stanna kvar här på blogg.se. Lisa är mitt namn och mer får ni veta senare i bloggen!



Foto: Jag. Redigering: Jag.
Utrustning: Canon Eos 5D Mark 2 + 24-105 mm samt min blixt, canon speedlite 550EX.

RSS 2.0