Micha


Foto: Jag.


Earring


Foto: Jag.


My job


.


Lady


Foto: Jag.


Fisheye

Idag har jag betalat alla mina räkningar och det var rätt många den här månaden tyvärr.
Vart räkningar på ca 7000 så det var tur att jag fick en riktigt bra lön.
Eftersom att jag fick så bra lön har jag införskaffat mig ett fisheye-objektiv.
Har längtat så länge och ångrar det inte för en sekund!
Bilderna nedan är båda tagna med mitt nya fisheye och skorna på bilden köpte jag igår!
Nu ska jag slå på en film och ta det lugnt för i morgon är det jobb igen.


Mixed photos!


Smoke


På bilden: Lord Lhus. Foto: Jag.


Hip hop kemp

Flygbiljetten, festivalbiljetten, fickpengar och hotellet är fixat! Inte lång tid kvar nu!

Foto: Jag.


Helgen, helt underbar!

I Lördags morse gick jag upp klockan sex och vid åttatiden satt jag på tåget mot Uppsala. Det sjukaste är när jag sitter och läser min bok, kollar ut genom fönstret och ser att det står "Enköping" på en skylt, tänker inte på det och fortsätter läsa, kollar snabbt upp igen och inser att jag ska av, haha. Jag hann precis av bussen, sådan jävla tur! Bytte iallafall sen från tåg tåg till buss och väl framme på Uppsala resecentrum satte jag mig på en stadsbuss och åkte hem till brorsan. Adam och Noel, mina söta brorssöner mötte mig i trappuppgången med en massa gosiga kramar och sen gick vi up i lägenheten och jag kramade om brorsan. Dagen spenderade vi med att gå till Ica, handla lite, käkade en liten lunch och sen spenderade vi några timmar på Fyrishovsbadet som är ett äventyrsbad och vi hade så jävla roligt. Brorsan och jag var som små barn igen och grabbarna hade skitkul! Vi hoppade, lekte, bubblade och bara njöt! Guld dag! På kvällen beställde vi hem pizza, käkade och sen var det dags för mig att åka tillbaka till Resecentrum. Kramade om mina älskade grabbar och åkte iväg. Tiden gick sjukt fort, tråkigt som faan men är glad att jag åkte dit och hoppas nu bara att det inte dröjer alltför länge innan vi ses igen! Jag tog sen bussen från Uppsala till Västerås, sov lite på bussen och pratade med en snubbe haha! Väl framme plockade Pablo upp mig och vi åkte mot Örebro. Vi skruvade upp volymen som faan i bilen och lyssnade på en jävla massa fet musik från min iPod hela vägen till Örebro. Väl framme åkte vi ut till min familj i Gällersta och det var mamma, pappa, Vigdis, min farbror Björn, hans fruga Pia och mina föräldrars vänner Thomas och Micke som var där ute så Pablo fick lite käk och vi andra tog en fika. Vi stannade där en stund och sen åkte vi hem till norr, Jonna kom förbi och vi satt på bakgården någon timma och pratade! På morgonen i Söndags plockade jag och Pabbe upp Jonna och så åkte vi till Kumla. Jag jobbade mina fem timmar och Jonna badade lite och sen käkade hon och Pabbe och så tog dom en runda med bilen, fanns inte så mycket för dom att göra när jag jobbade eftersom att vädret var så dåligt. Direkt när jag slutade åkte vi till Bäck, plockade upp lite grejer och sen åkte vi hem till Issa i Granhammar där Madde och Tobbe var. Vi alla softade på altanen, käkade mat och så badade Pablo, jag och Madde. Det var en riktigt trevlig kväll. Jag, Jonna och Pabbe åkte sen hem till Örebro. Vi släppte av Jonna och sen hemma tog jag en lång skön dusch. Tror jag stod i duschen en timma, frös så mycket efter badet haha! Jag fick sen lite musik av Pabbe som jag la in i datorn och sen softade vi resten av kvällen innan vi däckade. Idag är det Måndag och Pabbe drog hem direkt efter att han släppte av mig på jobbet och jag hade jobbat 13.00-21.00. Har precis kommit ut till Bäck nu och om ca en timma ska jag och Madde åkte mot Arlanda där vi ska plocka upp våra pinglor Ronja och Ellen. Ska bli så jääävla roligt att se dom! Cant wait! Ännu en grym helg!


Good night


Foto: Jag.


Kärlek


Played it to the beat


Snart ses vi, mi amigo loco! Te amo!


Graffiti wall


Foto: Jag.


Örebro, Uppsala, Västerås, Örebro

Igår tog jag ledigt från jobbet och åkte till Arboga med Tobbe och Madde. Vi spenderade hela dagen i Hällarna i Tobbes familjs sommarstuga. Sov en stund, blev bjudna på riktigt god mat och bara hade en lugn och skön dag. På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa och sov över där. Imorse gick jag upp 05.45 och var på jobbet 06.30. Jobbat 06.30-15.00 idag. Jag, John och Tessan käkade pizza på jobbet på våran lunch och idag har jag hunnit få en hel del gjort så det känns bra! När jag slutade jobbet åkte jag och Vigdis in till stan, jag lämnade och hämtade lite saker och sen åkte vi till Resecentrum där jag köpte mina tågbiljetter tills i morgon. Vi åkte sen upp på stan och jag köpte en tröja på Radiodays och så köpte jag varsin present till brorsans söner Adam och Noel. Vi åkte sen till Ica Maxi, handlade och sen åkte vi ut till Gällersta. Min farbror Björn och hans fruga Pia var där och sen kom Thomas också som fyller år idag. Alla jag nämnde, Vigdis och mina päron åt sen mat. För mig blev det några brödbitar bara för pizzan har jag varit mätt på hela dagen haha, helt jävla uppsvälld. Usch, usch, usch! Iallafall så vart det mycket mys och kramar och sen åkte jag in till stan och träffade Jonna en stund på stan. På vägen hem mötte jag upp Jasse och snackade lite skit och nu är jag hemma och packar. I morgon bitti åker jag till Uppsala och ska spendera dagen med brorsan och hans kids, vi ska troligtvis till Fyrishov och bada och sen hänga hela dagen. På kvällen blir det Västerås och sent på kvällen/natten blir det hem till Örebro igen. Känner att jag har en dag att se fram emot så ska packa det sista, föna håret nu och sen däcka. Vi hörs när vi hörs! Natti!

På bilden: Min bror David, hans söta kids Adam, Noel och min kära pappa. Foto: Jag.


Jag & Ida på Liquid!


Camera


Foto: Jag.


T.B.


Foto: Jag.


Finaste Jonna!


Foto: Jag.


Haha, psykbild från förra veckan!


Emilia tog sig en flygtur på mina ben, som vanligt!


Tommie


Foto: Jag.


Onsdags (Jasses baksida & sen Strömpis)


Jonnas feta tattoo!


Foto: Jag.


Tilda


Foto: Jag.


Tommie


Foto: Jag.


Tilda


Foto: Jag.


Mirror


Tilda


Foto: Jag.


Mysdagen i Tiveden, Unden!



Foto: Jag & Tobbe.


Jonas & jag


Madde & jag


Tommie


Foto: Jag.


Tilda



Foto: Jag.


Mirror


Disaster


Foto: Jag.


Sky high


Foto: Jag.


Tommie


Foto: Jag.


Tisdag, Onsdag

Igår morse vaknade jag i relativt god tid, gick upp, åt frukost, duschade och sen plockade Tommie upp mig. Vi åkte ut till mina päron i Gällersta där vi hämtade en spegel, fick lite käk och pratade lite. Vi åkte sen till stället där jag skulle fota Tommie. Ca fem olika outfits och ca 1000 bilder senare var vi klara och jag kände mig nöjd som fan! Vi åkte då till Marieberg en snabbis och jag köpte ett par Lee hängseljeans från "Kennedis". Värt som fan! Tommie släppte sen av mig hemma och jag packade ihop mina prylar och drog ut til Bäck. Jag softade med Madde, Malin, Tonbbe, Kenneth och Emilia. Vi kollade på film och efter ett par timmar åkte jag in till stan, plockade upp Jonna och väl hemma fixade jag mig fort som faan och så drog vi till Satin. Soft kväll som vanligt och väl hemma städade jag upp mig kaos rum och däckade.

Imorse åkte jag ut till Ekeby/Almby till min kusin Pierre, hans fruga Linn och deras kids Tintin och Tilda. Vi har softat i solen, lekt med ungarna, min kusin Anna-Maria kom ut och så vart vi bjudna på god lunch bestående av plättar. Mm, mm, mm! Nu är jag hemma hos Jasse, vi har legat ute i solen och pressat i ett par timmar och Madde kommer snart hit. Senare ska vi hem och fixade iordning oss, möta upp några vänner, sätta oss i en park, hänga och ikväll dra ut. Igen! Haha, måste ju passa på när man är ledig!


Prop Dylan


Necro - Die


Has-lo - Black rose


It aint hard to tell


Everybody knows but me


Armageddon


New song with Apathy, produced by Evidence!


Riktigt jävla fet låt!


Första lediga dagen på 14 dagar

I Fredags efter jobbet kom Pablo och plockade upp mig i Kumla, vi åkte ut till Bäck och väntade på Madde. När hon dök upp åkte vi hem till Issa i Granhammar och vi alla badade i hennes underbara pool. Vi satt sen i några timmar på altanen och pratade om en massa sjuka saker och bara hade en lugn kväll. På Lördagmorgonen släppte Pabbe av mig på jobbet och sen drog han hem. När jag slutade jobbet i Lördags åkte jag till Bäck igen och softade i Malin och Kenneths hus med Madde, Tobbe, Jonas, Marcus, Anna och småttingarna Emilia och Olivia som vi var barnvakt till eftersom att deras päron var på fest. Pabbe dök upp på kvällen igen och vi alla satt på altanen och softade i Bäck. På Söndagmorgonen släppte Pabbe av mig på jobbet och åkte hem igen och jag jobbade hela långa dagen. När jag väl slutade åkte jag hem och då kom Robin över. Vi satt i soffan, åt glass och glodde på skräckfilm haha, sen tvärdäckade vi.

Skönaste dagen. Jag och Madde tog bilen ut till Gällersta imorse för att greja lite med vi pallade inte så softade där en stund men sen drog vi till Marieberg och gled runt lite där. Jag fyndade två riktigt feta Adidaströjor på rean som jag velat ha i över ett år så det var jävligt värt! Vi åkte sen ut till Bäck, packade ihop massa prylar och sen åkte jag, Madde och Tobbe till Tiveden och Vitsand för att bada, sola och softa. Malin och Kenneth dök upp med kidsen Emilia och Olivia efter en stund och vi har haft det mysigt hela eftermiddagen! :) Väl hemma i Örebro blev det duscha och sen cyklade jag till Jonna. Vi ska sätta oss på balkongen och softa resten av kvällen. Skön dag!

Graffiti & ny eivy-tröja



I love you dad!


Borlänge


Midsommar



Softar


Necklace

Foto: Jag.


Emilia


Foto: Jag.


Madelen har semester!


Foto: Jag.


Haunted


Foto: Jag.


Simba inj the window


Foto: Jag.


Feet


Foto: Jag.


Issa & Fiffi


Foto: Jag.


Pabbe


Foto: Jag.


Jewellry


Foto: Jag.


Simba



Foto: Jag.


Peace & love 2011


Foto: Jag.


Gullunge



På bilderna: Emilia. Foto: Jag.


Torsdag

Tiden går sjukt fort. En vecka sen jag var iväg på Peace & love och det känns som att det var igår men men när tiden går fort antar jag att man har roligt så man ska inte klaga. Jobbar varje dag den här veckan. Gött! Idag jobbade jag 07.30-12.30 och sen åkte jag direkt ut till Bäck :) Hela dagen har jag och Madde och softat hos hennes syster, badat som in åt helvete och bara umgåtts :) Nu är Tobbe, Issa, Madde och jag i Maddes och Tobbes sommarstuga och softar. Det grillas och chillas kan jag säga! I morgon blir det färgning av utväxten hos frissan och sen kvällsjobbpass men det är inte så långt så förhoppningsvis hinns något mer med på kvällen. Har redan lite planerat men vill inte säga för mycket om det inte blir av :)

Last week

Den senaste veckan har varit helt jävla underbar! I Torsdags åkte jag till Borlänge och Peace & love festivalen tidigt på morgonen! Väl framme la jag mig i bikini i en park och somnade en stund i solen, hur skönt som helst! :) Åkte som sagt dit själv och när jag satt i solen och njöt vid entrén, lyssnade på musik och bara chillade så kom en kille fram. Han tyckte jag såg ensam ut och frågade om jag ville sätta mig med honom och hans polare hahaha! Sagt och gjort, vi satt i gräset och en av tjejerna sa: Heter inte du Lisa? Alltså min blick, jag måste sett livrädd ut haha! Kollade noga på tjejen och såg att det var Amara, en tjej med grym stil som har en jävligt soft blogg! Kul med ett bekant ansikte! Vi satt iallafall i gräset och chillade och Amara frågade om jag hade med mig kameran. Efter många om och men kom vi fram till att man inte fick ta med sig "proffskameror" in på Festivalområdet. Jag vart gråtfärdig men det var inte mycket att göra. Jag gick och plockade upp mitt festivalband och sen lämnade jag in min väska med kameran och allt och gled in på området. Köpte lite Skank-kläder, glodde på folk, stötte på Sigge och pratade lite skit och sen ställde jag mig vid scenen där CunninLynguists skulle uppträda och väntade tills det var dags. Jag kan inte beskriva känslan när dom kom ut på scen. Kno, Deacon the villain och Natti! Galet tunga på scen och mitt hjärta bankade fan i hundranittio! Så jävla lycklig att jag åkte! Atmospehere var också riktigt grym på scen. Ångrar inte för en sekund att jag åkte kan jag säga! I höst kommer CunninLynguists tillbaka hit till Sverige och jag skiter i vart dom kommer, jag ska dit! Och nästa gång ska jag fan ha med mig kameran också! Kändes jävligt hårt att ha kameran så nära men ändå så långt bort men men det är bara att bita i det sura äpplet. Adam, en polare som var där skulle skicka lite bilder till mig sen så det kanske dyker upp någon här om ett tag :)

Nu i helgen har jag jobbat och igår när jag slutade jobbet plockade Pabbe upp mig på jobbet :) Kul att se honom igen kan jag säga, han var här förra veckan också för övrigt! Skitkul! Vi åkte iallafall ut till Bäck och hälsade på en stund och umgicks med vänner. Vi åkte sen in till stan, käkade med Jonna och droppade av henne på hennes jobb. Vi svängde sedn förbi lägenheten och hämtade lite saker och sen åkte vi ut till Bäck igen! Madde, Tobbe, Emilia, Marcus, Anna, Per, Lisa, Fanny, Malin, Kenneth, Nettan och Thomas var där ute och vi grillade, pratade skit, lekte med Emilia, tog lite softa bilder och bara hade det skitbra verkligen! Underbar kväll! Älskar sådana dagar med grill, mys och nära vänner :) Hann även med en simtur på jobbet igår och idag också för den delen. Just det, idag när jag kom till jobbet så stod lilla rutschkanan uppe i hopptornet på sjuan och så låg ett stenblock nere på botten i hopptornsbassängen som nästan är fem meter djup. Mindre roligt när folk går in på badet nattetid och gör en massa skit för att jävlas men men det var bara att hoppa i bikinin, simma ner till botten och snöra ett rep runt stenblocket och sen fick John hjälpa mig att dra upp det. Ingen aning om var det väger men jag fick inte upp det själv iallafall. Vi hissade sen ner rutschkanan från sjuan, plockade upp en massa skräp och sen simmade jag en kilometer. Skön start på dagen! :) Har fan simmat tre dagar i rad nu, för skönt! :)

Nu är jag ute i Bäck i Maddes och Tobbes sommarstuga, vi grillar just nu och ska mysa hela kvällen och jag ska sova här i natt. Kommande vecka jobbar jag alla sju dagar så ska fan sova ut i morgon så jag orkar med veckan! Tack alla för den här veckan och helgen, jag mår verkligen bra som fan!

Peace & love, CunninLynguists & Atmosphere

Var på Peace & love festivalen igår för att se CunninLynguists och Atmosphere!

(Måste glida till jobbet nu men skriver ett inlägg om det sen!)


RSS 2.0