Last night @ Frimis (Crossfire)





På bilderna: Jag, Carro, Jonna, Kritan, Jones, Elly. Foton tagna av: Mig, Jonna och Carro.


Frihet (En av mina favoriter)


Foto: Jag!


Gårdagskvällen

Jag hade en riktigt bra kväll igår förutom att den började katastrof. Jag hade lovat tjejerna 12 cm klackar, klänning och hela skiten men jag fick adhd här hemma och drog på mig leggins, baggy linne och en soft tröja. Jag pallade verkligen inte för jag vet att jag hade varit största bitterfittan ute om jag inte hade trivt i kläderna. Skit samma! Vi tjejer träffades iallafall hemma hos Madelen där vi förfestade, lekte lekar, drack, lyssnade på musik och pratade om allt! Vi ses ju så sällan! Jävligt roligt att alla var samlade! :) Carro kom lite senare och vid elva, halv tolv tog vi taxi till Frimis och det gick ganska fort att ta sig in. Musiken var rätt kass men annars var det trevligt, träffade en del folk jag inte sett på länge så det var guld!

Carro sov här i natt och så gick vi upp imorse och åt god frukost och så. Vad mer kan man säga, jo jag är själv hemma idag med så jag ska bara chilla, städa och plocka. Jonna och Carro kommer över senare! :) Kärlek till alla er tjejer, tack så mycket för igår. Älskar er!


@ Debaser i Stockholm. 18 Februari! Jedi mind tricks!


Jedi mind tricks snart! Can not wait!!!


Sparvuggla


Pappa var nyss här och plåstra om mig och nojjiga mamma verkade tro att jag var döende, haha! 21 år och blir behandlad som en liten bebis, fint! Haha, nu ska jag duscha och fixa mig! :)

Foto: Jag.


Vinterpälsen

Jag satte mig precis i badkaret och rakade benen för jag har verkligen haft vinterpäls nu i kanske två månader. Inte orkat raka benen, iallafall så tog jag på "Veet", ni vet hårborttagningsmedel som ska sitta i tre minuter. Funkar skitbra och benen blir mjuka som fan men mitt i allt skar jag mig hårt som fan på benet. Brett och djupt sår, blöder som fan! Svider ännu mer! Pappa kommer iallafall hit med plåster för nåt sånt har jag inte! När fan blev jag klumpig??


Förfest hos Madelen och sen får vi se, Frimis?


Adidas


Back stage


Adidas


Sommar, sommar, sommar. Saknar den verkligen!


Skön början på dagen

Vaknade imorse, klädde på mig och så skjutsade mig Johan mig till gymet eftersom att han ändå skulle iväg. Jag var inte alls lika taggad idag men man orkar ju inte träna varje dag. Gick iallafall tre km och sen fick det räcka. Ska ju palla gå runt i klackskor i kväll också och det är ju träning i sig haha! Nu har jag precis ätit en jättegod frukost, ska städa lite, vila och så kanske min kusin Anna-Maria kommer förbi en sväng senare :)


Kvällen

Jag slängde mig in i duschen, drog på mig kläder, skor och sprang ner till bussen. Åkte hem till Ellen och Erika och vi kollade lite på Sex and the city boxen :) Galet bra! Johan och Tobbe plockade upp mig efter ett par timmar och vi åkte till norr, skrapade och borstade Johans bil och så lämnade vi Tobbes bil och åkte till Max. Vi käkade där idag eftersom att klockan blev så mycket. Synda, synda inte bra! Men men, så kan det vara! Iallafall så är vi nu hemma och jag kollade nyss på klockan. Snart tolv! Inte bra! Jag måste sova, ska upp tidigt imorgon och träna! Natti!


Solbränd! Sommar? - Ja tack!


Adidas, skrapa/borsta bilen


Kåren campus 2008


Foto: Jag.


Fire!


Foto: Jag.


En sommarkväll


(På bilden: Ellen och jag. Foto: Johan. Redigering. Jag.)


Detta är helt sjukt!


I morgon, Fredag kommer Ronja hem från Oslo till Örebro och det betyder att alla vi tjejer som hållt ihop sen gymnasiet är samlade! Det händer inte ofta att alla är hemma kan jag säga! Madeleine, Ronja, Erika, Madelen, Ellen, och så jag! Vi ska fira i morgon och jag, idioten har lovat klänning och klackar. Morgondags kvällen kan sluta hur som helst! Iallafall så är jag hur glad som helst just nu! Haft en underbar dag och morgondagen kan bara bli ännu bättre! Älskar er tjejer, ni är guld värda! Kärlek!

(På bilden: Ronja och jag i Halmstad. Foto: Madelen, tror jag! :) Redigering: Jag.)


Bästa livet just nu

Fullt upp i dag! :) Jag och hjärtat gick upp vid tio imorse, åt en riktigt god frukost och så tog vi det lugnt ett tag. Kollade på Tv, grejade med bilder och så. Vid halv ett åkte pappa och jag till gymet och fixade årskort till mig som gällde allt! Alltså alla pass, gymet, spinning och hela köret! Underbart! :) Tack så mycket pappa! När vi var klara med kortet åkte pappa iväg och jag gick upp och drog en repa på rullbandet. Gick en timma och det blev sex km, hur skönt som helst både under tiden och efteråt! Underbart! :) Efter att jag var klar gick jag upp på stan, träffade Erika och Ellen en sväng och sen gick jag och köpte fyra par trosor till på hindersmässan för dom var så sinnessjukt sköna! Gick också förbi Systemet och handlade tills i morgon då alla vi tjejer ska fira att alla är samlade :) Efter Systemet gick jag förbi jobbet, pratade med Linda en stund och så stötte jag på Madde P, Sabina och Denise utanför så vi följdes till norr och Madde hängde med hem till mig en sväng :) Carro och Kritan dök upp efter en stund och vi satt här hemma och pratade lite för vi ses ju så sällan! Hur trevligt som helst och jag och älsklingen hann äta kyckling och ris mitt i allt också! Riktigt skön dag! :) Får se vad som händer i kväll men troligtvis ska jag hem till Ellen och Erika, kolla på film och umgås! Träningen är det bästa som hänt mig! Låt mig snälla ta av gipset i början på Mars och så är det bara att börja med sjukgymnastiken och sen jobba! Snälla ge mig turen!


Macro


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Isak & LUdde


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Adidas



Mamma, Vigdis och farmor plockade upp mig när jag duschat och fixat mig klart. Vi gick runt på hindersmässan och jag köpte strumpor till mig och Johan (13 par för 100 kr), sockermunkar till Johan (har sparat mina två tills en annan gång, haha) och så blev det trosor (dom skönaste jag någonsin köpt, 4 stycken för 100 kr!) Av mamma fick jag också tre tunga t-shirtar i riktigt starka färger på Entertaintment, köp tre betala för två! Exakt vad jag gillar! :) Efter ett tag på stan gick jag hemåt och jag och Johan fixade mat. Idag fick det bli ris, cevapcici och aiolli. Galet god mat! Efter maten bytte jag om, tog det lugnt en stund med Johan och så tog jag bussen till konserthuset och gick hem till Ellen. Erika och Madelene var redan där och Madelen kom efter ett tag. Vi har suttit och pratat i ett antal timmar, lyssnat på musik, umgåtts och planerat inför helgen då Ronja kanske och förhoppningsvis kommer hem. Om hon kommer hem är vi alla samlade och det vore ju helt underbart! Hoppas, hoppas, hoppas! Nu har jag precis kommit hem, ska nog lägga mig rätt snart för jag vill upp i morgon och ta en promenad om jag orkar i detta skitväder! Snön är en fet pain in my but! Måste upp på stan och handla lite på Systemet och köpa fyra par trosor till också för dom var helt sinnessjukt sköna! Nu blev det ett långt inlägg men men det skadar aldrig! (Adidasdressen är från Inter sport!) Sov gott!


Stan nu


Foto: Jag.


Miss u babygirl


Foto: Jag.


Adidas


Adidas


Mitt sanna jag


School


Foto: Jag.


Madelen

Kom precis hem från Madelen, gick dit en sväng och umgicks en stund! Vi kollade lite på H&M´s hemsida, hur mycket fina saker som helst! Ellen och Erika kom efter en stund och jag skulle egentligen följt med dom på en promenad till Naturens hus, ta en fika och snacka skit men jag måste duscha, fixa mig lite och träffa mamma och farmor på stan! Nu måste jag in i duschen!


Norr


Ska träffa tjejerna nu så får vi se vad som händer! (Foto: Jag)


Sommras


En kväll på satin (Jimmy och jag)


Onsdag

God morgon! Gick upp vid halv åtta imorse och tog en promenad med Johan. Vi gick nästan samma väg som jag och Madelen tog igår, skönt som fan var det! En och en halv timma blev det :) Väl hemma gjorde vi iordning en riktigt god och ordentlig frukost! Hur gott som helst! Nu sitter jag bara vid datan och lyssnar på musik, ska greja lite med bilder och varva ner innan jag tar en dusch! :)


Nu ska jag sova på riktigt, god natt!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D.


God natt


Fjäril


Canon EOS 5D Mark II + Canon 75-300 mm f/4-5,6.


Somriga minnen



Adidas


Dagens

Dagens skönaste: Promenaden med Madelen i Rynningeviken. Fint som fan där nere.
Dagens bästa: Lyckats övertala Johan att följa med ut och gå i morgon!
Dagen låt: Utan tvekan Rihanna - G4L!
Dagens sämsta: Jag ahr haft mitt nya gips i lite mer än en vecka och jag får inte byta till nytt förens om fyra veckor, vilket betyder att jag får ha samma gips i över fem veckor och i vanliga fall har jag i fyra veckor. Mitt nuvarande gips luktar redan skit och ser ut som skit också. Måste ringa sjukan och försöka få byta någon vecka tidigare iallfall.
Dagens planering: Morgondagen vara det vara fart och släkt på kan jag säga men jag berättar vad jag ska göra/vad jag gjort i morgon i stället för annars kommer jag inte ha någon att skriva om då.
Dagens saknade: Mina älskade tjejer som jag träffar för sällan!
Dagens längtar till: Tillbaka till Gävle!
Dagens just nu: Suttit i soffan och haft det mys med Johan och ätit glass. Nu ska jag sova eftersom att vi ska upp tidigt i morgon och ta en promenad igen. Johan kommer nog inte lägga sig på ett bra tag men men han som kommer vara trött i morgon inte jag ;)

Lite så här känns det att gå upp tidigt på mornarna, natti


Klockan

Klockan är snart halv tio, har suttit vid datorn alldeles för mycket men ibland blir det så. Iallafall så tänkte jag snart gå och lägga mig för jag ska upp tidigt i morgon igen och ta en promenad. Hade tänkt gå med Madelen och Tobbe i morgon eftermiddag men då hinner jag inte så det får bli på morgonen i stället! Natti!


Jump, jump, jump


Peace


Adidas offcoursiness


Ödla


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + min blixt, Canon speedlite 550EX.


Isak


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + min blixt, Canon speedlite 550EX.


Sommarkläder, ja tack! Livet!


Glider



Sinnesförvirring!








Changes

Nu har jag bytt header till denna, lite roligare än den förra och lite mer jag. Har inte så mycket annat att säga förutom att jag sitter och lyssnar på tung musik och bara softar! Ska nog ta fram lite glass snart :)


Lisa aka Scarface/twoface


Mobb deep - Survival of the fittest, only the strong survives


Rihanna - G4L (Galet tung låt!)

I lick the gun
When Im done
Cause I know
That revenge is sweet
So sweet

This is a gang
Ladies bang
Baby bang
Tell me what you need
Oh

Any mother f***er wanna disrespect
Playing with fire finna get you wet
How that feel down there on your knees

I got this
Girls like a soldier
Trip and its going down
Down
Down

Im ready to roll
Girl Im with you
If they get you
They get me
So come on lets go

B**** Im with you
Whip yo' whip
If You with me

You know Im down
Down for life
Loaded reloaded and
Lets go
Gangster for life
Till the day that I die
Promise I'll stand and fight
Cause you know that Im down
You know Im down
Gangster for life

We driving by
With them headlights off
We know where you stay

Know what you did
We dont play that sh**
Nigga, we dont play
No

Everybody quiet when you did your dirt
Acting like a b**** finna get you hurt
Breaking lives down to their knees, oh

I got this
Girls like a soldier
Trip and its going down
Down
Down

Im ready to roll
Girl Im with you
If they get you
They get me
So come on lets go

B**** Im with you
Whip yo' whip
If you with me

You know Im down
Down for life
Loaded reloaded and
Lets go
Gangster for life
Till the day that I die
Promise I'll stand and fight
Cause you know that Im down
You know Im down
Gangster for life

Guns
Girls
Come on
We aint done yet
Got a lot to handle
We aint take over the world yet
BOOM
Were an army
Better yet, a navy
Better yet, crazy
Guns in the air
Guns in the air
Guns in the air
Can't hurt us again
When you come around here
We got our guns
Got our guns
We got our guns
Got our guns
We got our guns
In the mother f***ing air
Oh

Im down for life
Gangster for life

Im down for life
Gangster for life

You know Im down
Down for life
Loaded Reloaded and
Lets go
Gangster for life
Till the day that I die
I promise Im standing high
Cause you know that Im down
You know Im down
Gangster for life

I lick the gun
When Im done
Cause I know
That revenge is sweet




Succé

Johan och jag satte igång med maten tidigare. Jag fixade riset och hjärtat kycklingen. Maten blev hur god som helst och jag blev så där äckligt mätt ni vet så man blir helt slut och bara måste decka, haha! Somnade iallafall en liten stund, en halv timma kanske. Hur skönt som helst! :) Idag blir det riktigt lugnt för jag är helt slut men kanske hittar på något iallafall, vi får se. I morgon blir det nog filmkväll med tjejerna! Alla är hemma i Örebro förutom Ronja :( Vi saknar dig gullan!


Music

Rihanna - Te amo
Timbaland - Bounce


Snowgoons - black snow


Drop the world on your fucking head

I got ice in my veins
blood in my eye
hate in my heart
love in my mind
I seen nights full of pain
days of the same
you keep the sunshine
save me the rain
I search but never find
hurt but never cry
i work and forever try
but im cursed so never mine
and its worse but better times
seems further and beyond
the top gets higher the more that I climb
the spot gets smaller and I get bigger
tryna get me where I fit in


Maya


Flängt överallt idag

Galet skön dag! Gick upp klockan 08.00 idag med, mötte upp Madde utanför henne ca kvart i nio och då gick vi ner till Rynningeviken och runt på en massa stigar. Gick en promenad på ca en timma och sen hemåt. Väl hemma tog jag en dusch, sminkade mig lite och så åkte jag och Johan till East west sushi (mitt jobb, sjukskriven för tillfället) och kollade kassan lite för att färska upp mitt minne lite. Min sjukskrivning går snart ut och eftersom att jag får så dåligt med pengar så behöver jag börja jobba så snart som möjligt så lika bra att vara förberedd. Jag kan ju inte diska på ett bra tag men kassa går bra iallafall så lika bra att vara förberedd.

Vi var iallafall där en stund, snackade lite med chefen och personalen och sen åkte vi till Lidl och handlade Cevapcici. Därefter åkte vi till Willys och handlade lite annat och sen till Maxi och handlade resten. Flängt runt överallt fan! Nu har vi kommit hem, packa upp alla matvaror (blev hur mycket som helst) och så har jag ätit en riktigt god frukost med fullkornsbröd, smör och ost! Gott, gott! Nu ska jag greja lite här hemma och ta det lugnt en stund så får vi se vad som händer sen! :)

Lil Wayne Ft Eminen - Drop the world


Lugn kväll

Jag och Johan åkte hem till mamma och pappa, satt i soffan och tog det lugnt en stund, hjälpte pappa lite med hans kamera, datorn och grejer. Vi blev bjuda på mat, tack så mycket för det smakade mycket bra! :) Efter maten var vi tvugna att kila men mamma skickade med oss glass, shampoo och pengar :) Johan släppte av mig på stan och jag mötte upp Carro, Jessica och Kritan en stund innan jag gick hem. Den här kvällen har varit väldigt jobbig, jag har varit trött och så jävla nere helt utan anledning men det måste finnas sådana dagar också! Nu ska jag plocka rätt lite här hemma och sen sova för i morgon klockan nio ska jag träffa Madelen igen och då ska vi ta en promenad/joggingtur igen. Måste styra upp det här livet! Bort med gipset vore det bästa av allt, vill tillbaka till jobbet och rutiner! Nu ska jag förresten över till Jessica en sväng och snacka lite med Carro, får se vilka som är där. Varje dag är en surprise! Natti!


Madre

Nu ska jag och hjärtat åka ut till mamosh, äta kvällsmat med henne och umgås lite. Farmor hade varit förbi och lämnat en present och jag har mina aningar om vad det kan vara. Om det är det jag tror så får ni se bild senare. Hoppas, hoppas! Nu måste jag byta om! Hörs senare!


Sköna låtar

50 Cent Ft Ne-yo - Baby by me
Timbaland Ft Soshy - Morning after dark
Pussycat dolls - Top of the world
Chris Brown Ft Ester Dean - I love you
Sidney Samson - Riverside
Chris Brown Ft Lupe Fiasco - Girlfriend
Ester Dean Ft Chris Brown - Drop it low


Jimmy & jag


Väskan/Plånboken


Änglarna (Köpta i Gävle, mitt emot Harrys)


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + min blixt, Canon speedlite 550EX.

A beautiful piece och jewellry


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Klockren dag!

Min mobillarm ringde klockan 08.00 imorse och jag snoozade tills 08.30, slängde på mig kläderna, skorna och gick till Madelen. Hon var utanför när jag kom dit så vi gick raka vägen till Venaspåret där Madde gick åt ena hållet och jag åt andra. Gick mest men joggade lite, måste ju börja lugnt när man inte tränat på länge :) Iallafall var det skönt som fan och direkt när jag kom hem tog jag en dusch, slängde på lite smink, kläder och så plcokade Madde upp mig och vi åkte upp på stan där vi glodde lite i affärer, mötte upp Ellen, gick till Rosalis Deli och sen kom Madeleine dit och då beställde vi mat, käkade lunch och pratade non stop ett bra tag tills vi var dom ända som var kvar. Efter lunchen gled vi runt lite på stan och kollade i affärer och sen gick vi hem till Ellen och satt där en stund. Madelen skulle dra till jobbet så hon släppte av mig på vägen :)

På stan köpte jag en liten väska/plånbok. Den funkar som både och men jag kommer använda den som clutch till krogen och så där. Blev också en ljusstake i vitt och silver, hur fin som helst. Nu har jag iallafall kommit hem, varvat ner lite och ska plocka rätt på resten av allt jag har kvar att få in i garderoberna efter min tripp i Gävle. Vi får se vad som händer resten av dagen måste träffa min baby Caroline och förhoppningsvis kan Jonna också! Hoppas, hoppas! :)


Gävle, furuvik, havet, piren, favoritplatsen


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Vår vore fint


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Lever mitt liv på mitt sätt


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Positiva tankar, positiva tankar, positiva tankar, positiva tankar,


Spiders nest


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Vore skönt som fan att flytta, trött på den här stan!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


25 dagar kvar


Saknad


Idag ska jag skriva ett brev till killen på bilden, en av de snällaste jag känner! Saknar dig!


Helvete!

Jag och Madeleine åkte från Gävle vid lunch idag. Åkte halva vägen i skogen och så som vanligt vägen från Västerås mot Örebro. Pratade om allt och ingenting och var trötta som fan! Väl framme i Örebro kom hjärtat ner, pussades och kramades med mig och så kom Madelen och Tobbe hit också. Madeleine var tvungen att åka hem till sin pappa och jag och dom andra bar upp all min packning. Vi satt här uppe och umgicks, jag packa upp mina prylar och så hängde jag in kläderna i garderoberna. Efter en stund kom Mats, Kristina och Marcus hit med deras galet söta hundvalp Maja! Hur go som helst så hon var här en stund medans Makke och hans föräldrar kollade på en lägenhet på väster. Vi har precis ätit, Makke och hans föräldrar har plockat upp Maja och så skulle jag precis beställa en tung Adidaströja. Den kostade tre hundra kronor men med frakt skulle det bli sju hundra. Jag valde att avstå och håller mina tummar för att den dyker upp i Örebro/Stockholm! Need that one extret jävla bad! Nu ska jag umgås med hjärtat! :)

Tack Madeleine, Fredrik och alla andra för en underbar helg! :)


Tattoo

Sitter och kollar tattoos på nätet, bara för att kolla och inte för inspiration. Vet vad jag ska göra och var men inte när. Troligtvis dreikt efter sommaren runt September någon gång! Vill verkligen säga vad det är men då kanske någon annan tar min idé och det vore jävligt tråkigt. En vacker dag dyker väl en bild upp! Jag har iallafall packat ihop alla mina prylar nu och är redo att dra hem. Ni får sova så gott allihopa! :)


Packa

Sitter och kollar på en tvärkass film med Madeleine på fyran. Så dålig skräck att man skrattar! Kollar också på lite kläder och smycken på nätet men nu ska jag sluta med det, umgås, packa och sova! Natti, Örebro tomorrow!


Kvällen

Madeline och Fredrik åkte iväg en sväng så jag tog ut Dilba på en promenad och innan jag gick hem så mötte jag upp Jacke och Danne och sa hej då och tack för ännu en trevlig helg! Dilba är så jävla mysig! Vi hade en riktigt trevlig promenad och lekte som fan, haha! Nu i kväll har vi mest sappat på olika tv-kanaler och bara chillat. Alla är helt slut men jag tänkte börja packa ihop alla mina saker snart. Ska packa fint som fan så det bara är att vika in allt när jag kommer hem! Hoppas, hoppas, hoppas det är någolunda fint hemma nu som jag tror haha!

Nu har jag den bästa nyheten på länge till er mina söta läsare! - Johan, min älskade sambo blev ju varslad från Atlas copco i början av sommaren. På Samma dag som våran tvåårsdage den 6 Juni om jag inte minns fel och i Torsdags precis när jag hade åkt iväg mot Gävle ringde Atlas upp honom och nu är han återanställd! Jag är så jävla glad för din skull hjärtat, om du bara visste! Älsar dig av hela mitt hjärta! :) Nu är det bara att hålla tummarna för att min handled ska läka bra så jag kan börja jobba fort som fan och förhoppningsvid få deltid, heltid eller iallfall mer timmar så jag kan hjälpa till med hyror räkningar, spara pengar och resa, hitta på saker m.m. Det kan bara bli bättre helt enkelt. Älskar dig Johan, så glad för din skull! :)

Livet har börjat ordnat upp sig till det bättre känner jag. Det finns dagar när jag mår skit när jag känner att hela världen är emot mig och andra dagar när jag känner mig älskad av allt och alla men så är livet och jag har blivit bättre på att tänka positivt och att se mer positivt i livet. Tack vare framförallt en person som jag älskar väldigt mycket har jag slutat fokusera så mycket på det negativa och mer på det positiva. Tack så mycket min älskade vän, du vet vem du är! Kärlek till er mina nära och kära!


Dagens

Dagens mysigaste: Fika med Björn, Pia, Madeleine, Maria och Sevgi ute i Furuvik hos släkten!
Dagens finaste: När jag, Madde och Mattias tog en promenad ner till piren vid havet i Furuvik. En av mina favoritplatser!
Dagens outfit: Bruna Adidasbyxor med orangea streck, vitt tight linne med vitt baggy linne över och en grå lång hoodtröja.
Dagens skor: Först vita Nike-sneakers och senare uggs.
Dagens bästa: Maddes och Fredriks hund Dilba.
Dagens hej då: Danne och Jacke för en stund sen!
Dagens låt: 50 Cent - Do you thunk about me
Dagens värsta: Värmeslag efter duschen haha!
Dagens shopping: En riktigt jävla god pizza borta på Brynäs.
Dagens saknade: Johan och mina älskade tjejer, ni vet vilka ni är.
Dagens planering (inför morgondagen): Packa, plocka, åka från Gävle till Örebro och träffa Johan och tjejerna!
Dagens inte hänt på länge: Träffade som sagt Sevgi för första gången på länge! :) Roligt återseénde!

Dilba

Hey på er! Har precis slängt i oss pizza och är mätta som fan! Man blir så trött av mat. Skumt som fan idag, jag skulle spotta och ur min käfft kommer det blod. Sjukt, något är fel på min kropp. Det är ju inte det enda som hänt den senaste tiden. Var på vårdcentralen p.g.a. annat för inte alls längesen men men jag mår bra iallafall så jag hoppas inte det är någonting farligt! Madeleine och Fredrik ska iväg och lämna Fredriks pappas bil och under tiden tänkte jag gå ut och gå en promenix med Dilba, hon är så jävla go den hunden förutom att hon luktar just hund och fäller så äckligt mycket haha men det är sådant som hör till. I morgon ska jag och Madde åkte hem till Örebro så jag lär ju packa lite smått ikväll, har saker överallt.

Shoppade lite på stan häromdagen förresten! Gävle har två riktigt feta inredningsbutiker med massa saker som verkligen är min stil. Köpte iallafall en sten i silver med svart text som det var ett riktigt fint budskap om kärlek på och så köpte jag ett träd som man ska hänga smycken på och man ska hänga det på väggen! SKulle köpa det sist men då var det stängt. Köpte också en fin prydnadsgrej med två änglar. Svårt att förklara men den var verkligen jättefin. Ville köpa massor där för dom hade så jävla mycket fint men men har man inte råd så ska man inte heller köpa. Nu ska jag ta en promenad med Dilba och kanske träffa Danne och Jacke, får se, får se..


Skön dag

Vaknade vid halv tolv imorse, Dilba kom inspringande (Madeleines och Fredriks hund) och la sig brevid mig i sängen på rygg och jag fick klia henne på magen haha. Hon gosade ner sig rejält och hårade ner överallt! Det var iallfall mysigt, älskar hundar minus allt hår dom fäller! Jag, Madde och Fredrik käkade frukost, jag tog en dusch och så åkte vi till Sätra där vi släppte av Fredrik och sen åkte vi till Furuvik där vi mötte upp Mattias och gick ner till piren en sväng :) Det är hur fint som helst där nere kan jag lova och på sommaren är det helt oslagbart! Måste dit i sommar! :D Iallafall så gick vi tillbaka upp, Mattias gick hemåt och jag och Madde gick in till Björn, Pia, Maria och Sevgi, umgicks, tog en fika och snackade en massa skit :) Var riktigt kul att träffa Sevgi igen, var några år sen nu tror jag! :) Madeleine och jag var tvungna att åka hem efter ett tag för att rasta Dilba :) Vi skulle gått på bio i kväll (Snabba cash) men salkongen var fullsatt så vi väntar just nu på Fredrik och när han kommer ska vi fyra film, köpa mat och bara ha en skönt hemma kväll. Jag kanske ska ner till Interpool en sväng och säga hej då till Danne och Jacke eftersom att vi troligtvis åker hem i morgon :)

Måste ju berätta lite snabbt om igår också förresten, har ju bloggat sämst! Jag och Madeleine började dricka vid fem (tidigt) fixade oss, chillade, fixade oss mer, drack och lite senare på kvällen hade Freddan gjort riktigt god mat till oss! Det blev kycklingfilé, potatisklyftor och bearnaisesås! Galet gott, tack för det! :) Vid elva åkte vi ner till Interpool där vi umgicks med Jacke, Danne, Maja och lite annat folk innan vi gled ner på stan. Jag gick in på Slick och hängde med David, Mattias och några andra. Danne och Maja gick till Goya men kom senare till Slick ändå :) Stötte sedan på Henke i baren och så dansade jag lite med Micke, Milo och dom andra! Det var en riktigt trevlig kväll förutom att Madeleine inte var med ut. Men jag förstod henne för hon var riktigt trött :) Hon och Fredrik plockade iallafall upp mig vid tvåtiden och då var det raka vägen hem, nattmacka, sova! :)

Det är ungefär vad vi haft för oss! Nu måste jag umgås innan Madde deckar och snart blir det mat! :)


Gävle nu och här får ni en galet skön låt


Packning

Nu har jag packar som in åt helvete. Kläder, kameror, sminkgrejer, alkohol och allt ni kan tänka er. En resväska och två vanliga väskor. Oj, oj, oj man kan tro att jag ska flytta in hos Fredrik men icke haha :) Jag har dessutom precis tagit en dusch och druckit ett stort jävla glas vatten. Needed it! Nu ska jag slänga på mig lite mascara (pallar inte sminka mig i hela ansiktet) och så ska jag kolla igenom så att jag har med mig allt! Hörs later!


Karma är det jag tror på


Måste först börja med att säga tack alla mina nära och kära för underbara födelsedagsfiranden! Sen vill jag säga att jag precis skänkt pengar till Haiti-katastrofen som ni alla borde hört talas om. Ni behöver inte skänka mycket men vad faan alla kan skänka något. Varje krona gör sitt så skänk nu!

Idag åker jag till Madeleine och Fredrik i Gävle! Längtar! Dagen kommer bestå av att packa. Behöver inte städa alls idag eftersom att jag gjorde det igår på fyllan när jag kom hem. Bra där! More love, less hate! Peace!


Yesterdays pictures


2010-01-20 Villa Strömpis


På bilden: Palle.


2010-01-19 Satin



Carro, Jessica och jag på bilderna! Tack för igår Jonna, Carro och Jessi!


B-day

I morse när vi vaknade gick Johan iväg och skulle fixa något. Under tiden fixade jag frukost åt mig, honom och Carro. När Johan kom hem hade han med sig en påse och i den låg två wienerbröd och två chokladbollar :) Så jävla go är han min Johan! Vi åt en frukost och så tog vi fikat till efterrätt! Mätta och belåtna kollade vi igenom gårdagens bilder och sen slog vi på "Band of brothers". Har kollat igenom hela serien nu och jag rekomenderar den som fan!! :) Hela dagen har folk sms:at, ringt och min mobil är knas så hade knappt några batterier kvar. Hur som helst så blev jag överlycklig när jag min älskade bror ringde! Jag saknar honom så mycket att jag skulle kunna gråta här och nu! Vi ska iallfall försöka träffas i Februari när jag, Carro, Kee och hans kompisar ska iväg på Jedi mind tricks på Debaser!


Efter vi sett klart "Band of brothers" åkte Johan iväg, jag och Carro tog en dusch och så började vi fixa oss för kvällen. När vi var klara plockade mammas och pappas kompis Micke upp oss och vi åkte ut till Gällersta där vi fick sinnessjukt god mat, tårta och jag drack vin och drinkar. Man fyller ju ändå år! :) Vid nio var vi hemma och vid porten möttes vi av min kära kusin Daniel. Vi gick upp, Erika och Madde kom över och vi satt och förfesta här några timmar innan vi fick skjutsa av hjärtat till Störmpis. Skulle gått till Ritz men vi stod på listan på Strömpis så det blev dit istället. Jag stannade inte så länge för det var så äckligt mycket folk men jag är glad för det! När Johan parkerat bilen i garaget hade jag så äckligt ont i fötterna att han sa till mig att hoppa upp på hans rygg så han bar mig ända upp till porten. Du älskling, du är fan underbar! Tack hjärtat, massa kärlek till dig! :) Väl uppe i la casa så satte jag igång med städningen och nu är jag klar. Nu är det bara madrassen som ska ner på vinden för Danne ska sova i soffan och Carro på madrass! Nej, nu ska jag lägga upp lite bilder. Hoppas ni gillar dom, om inte så skiter jag i! Tack så mycket för alla gratulationer, sms, samtal, kramar och så vidare idag! Uppskattar det som fan ska ni alla veta! Pussar och kramar!! (Gävle i morgon! :D)

Men shit, nu höll jag på att glömma! Måste ju berätta om gårdagen! Jag, Madde, Jonna, Carro och Jessica satt här och förfestade innan vi gick ner till Liquid igår. Eller ja, Danne var ju här en sväng så när han skulle åka mot Västerås skjutsade han alla förutom Madde och jag som tog en promenix ner dit! Vi satt där ett tag, förfestade och så och sen gled vi till Satin där vi dansade som fan hela kvällen. Vid tolvslaget kom Caroline med ett feting tomtebloss och min favoritdrink på Satin "Rabarber" och så sjöng dom "Jag må hon leva". Hur gulligt som helst! Kvällen var guld, tung musik och jag lovar er Marcus sviker aldrig! När jag och Carro kom hem deckade vi och Johan också! Tack för igår också tjejer, jag hade så jävla roligt. Det har jag alltid med er! Som vanligt: More love, less hate! Bless!


Min 21-årsdag

Firade igår och firar vidare idag! Talk to you later men hoppas ni får en bra dag :) Kramar och massa kärlek!


Tack Marcus, du är guld värd! :)


På bilden: Stans bästa Dj! Marcus "Dj Marciz"! Foto: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + min blixt, Canon speedlite 550EX.


Surprise

George ringde för en stund sen och han sa att han behövde komma förbi en snabbis :) Sagt och gjort. Han kom hit med ett jättefint paket och i paketet låg en jättegod parfym! Tack så jättemycket för det vännen! Nu har jag precis duschat och ska snart börja sminka mig men först ska jag slänga upp en bild på George! :)

På bilden: Jonna hjärtat och George. Foto: Jag.


Favoritjackor!




Min mina Jonna


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + min blixt, Canon speedlite 550EX.


Världens finaste Adam


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D.


Vilken sinnessjuk fart alltså!

Jag ahr städat galet snabbt idag! Hela lägeneheten och jag är redan klar! Aldrig varit så snabb. Vid den här tiden brukar jag bara vara klar med vardagsrummet men nu har jag städat varenda liten vrå i hela lägenheten! Känns helt underbart kan jag säga! Nu ska jag och hjärtat snart äta och sen ska jag varva ner lite, fixa mig och börja föra med tjejerna! Idag ska vi fira! :)


We just dance


Städning

Etersom att jag gick upp så tidigt imorse bestämde jag mig för att tag tag i städningen. Det kommer ju folk hit ikväll så det kan vara skönt att ha det fint. Dessutom åker jag ju till Gävle i övermorgon och det vore underbart att komma hem till ett fint hem :) Carro har precis varit här och grejat med sin blogg, bilder och umgåtts med mig :) Johan har precis vaknat också! Klockan är halv ett, haha! Stackarn var helt slut men men nu är han uppe och SKA diska ;) Jag är helt klar med köket och håller just nu på med vardagsrummet. När det är klart blir det sovrumet, badrumet och sen ska jag vila en stund innan jag börjar fixa mig :) Hörs senare!


Styra upp detta!


Nu jävlar ska jag väcka Johan, få honom att diska och själv ska jag slänga i mig en redbull och börja damma så det är lite finare här i kväll när det kommer folk! Peace!


En sak jag känner att jag måste göra innan jag dör

Hej på er. Nu har jag lugnat ner mig lite men just nu är det som stör mig: Tvins. Ni vet tv-shop på tv. Jag kan byta kanal men det bara stör mig helt enkelt. Iallafall till saken så satt jag och tänkte lite. - Vad fan gör jag här egentligen? Jag sitter hemma i en lägenhet på tredje våningen och det är snö överallt när jag lika gärna skulle kunna bo i en fet jävla bungalow med värme, pooler, goda drinkar, sol, bad och livets liv varje dag. Vad fan väntar jag på? Livet lär ju inte bli roligare i Sverige direkt. Jag är ledsen det kanske låter som jag skiter i allt och alla men det är inte alls så jag känner bara att jag lever ett enda liv och jag vill göra någonting vettigt med det. Det kommer väl tyvärr aldrig hända :/ Drömmer mig bort ett tag iallafall.


Saknar dig, vännen :(


Sinnesförrvirring, alltså detta måste vara olagligt!

"God jävla morgon"! Jag är riktigt jävla förbannad just nu. Vaknar till liv vid halv åtta, åtta i morse och det är inte alls min grej att gå upp tidigt än mindre att bli väckt för det är det värsta jag vet. Jag sa ju igår att jag hoppade att morgondagen skulle bli bra, yeah right vilket fucking skämt. Fastighetsskötarna i vårat jävla lägenehetshus renoverar grannens badrum klockan åtta på morgonen, alltså är det ett jävla skämt eller? Förstår ni min frustration. För det första så skulle denna fucking renovering bara hålla på en dag och dom har borrat, slagit och grejat minst tre, fyra gånger och jag överdriver inte nu! Det känns som att dom är inne i våran lägenhet, så jävla högljudt är det! Jag blir galen fan, det kan inte ens vara lagligt! Människor sover för helvete!!!!

- Och du din jävel man kan fan säga tack!!!!


Natti!


00:30

Klockan är halv ett. Alldeles för mycket. Vissa dagar lyckas jag lägga mig i riktigt bra tid, andra inte och idag lyckades jag inte men men så blir det ibland. Jag ska inte sova nu heller för jag måste plocka rätt på skräp, vika in lite tvätt och packa lite mer! I morgon blir det förfest här, Liquid och Satin för att fira lite och på Onsdag ska det firas lite med la familia innan jag drar till Gävle på Torsdag. Märks det att jag längtar? :D Nej, nu ska jag sätta igång och plocka lite. Måste vara pigg i morgon när vi ska ut. Hoppas, hoppas det blir en bra dag! God natt allihopa! :)


Emil och jag


Ni måste lyssna på dessa! Galet sköna!

Snowgoons - Wait a minute
Snowgoons - Black woods
Snowgoons - Ride on
Snowgoons - Snowgoons sonata
Snowgoons - Never
Snowgoons - Thinking about me
Snowgoons - Real world
Snowgoons - Teachers trademark


Maya


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


En random gullig bild på Ida och Johanna


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Plåtning, Ida


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Maya gullan


Världen sötaste unge! :) Saknar henne riktigt mycket!


Glow and smoke


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Födelsedagspresenten jag fick av mamma och pappa. Thanks a lot!


Adidas originals firebird


Dagens

Dagens bästa: Ben & Jerrys: Chokolate fudge brownie och "Ta bort" (Det medlet man tar bort fläckar med på kläder!
Dagens mat: Pasta carbonara.
Dagens ser fram emot: Gävle, gävle, gävle! :D
Dagens outfit: Gråa mysbyxor, grå tjocktröja och en t-shirt i alla möjliga färger!
Dagens duktigaste: Jag, tog ju tvätten!
Dagens film: Det är inte en film men serie: Band of brothers, riktigt bra!
Dagens sötaste: Rikards fina lilla hundvalp Baloo! Ska fota honom någon dag!
Dagens människor: Johan, Madde, Carro, Jessi, Matte och Rikard.
Dagens fördelsedagsbarn: T!
Dagens värsta: Grannarnas jävla renovering av badrum, katastrof ljud i hela huset! Sen vek sig mina knän idag när jag gick i trappan men tack gode gud ramlade jag på Johan! Bra där! Mer vatten för min del kanske!
Dagens planering: Fira min b-day i morgon och på Onsdag när jag fyller lite smått. Inte så mycket att fira fan 21 år men men det ska bli roligt!
Dagens saknar: Jonna och Mp! :(

Jag älskar dig, hjärtat!


Foto: Tobbe. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Fly


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + min blixt, Canon Speedlite 550EX.


Firren


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + min blixt, Canon Speedlite 550EX.


Söta lilla Tilda


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Ladybug


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


I believe in you


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Spread your wings and fly, I know you can!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Greyness


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Yellow (I love that word)



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Snö, snö, snö just nu


Foto: Jag. Redigering: Jag. Urustning: Canon EOS 400D.


Laundry day

Precis kom hem från Jessica där jag chillade och spelade lite tv-spel med henne, Carro och Angeria! Tvättat idag och det har gått skitbra! Har det sista i maskinen nu sen är vi klara för idag! Madelen kommer hit om en stund! Saknar henne som fan, hon har ju varit i Voss i Norge i fyra dagar så nu är hon äntligen tillbaka :) Resten av dagen ska man styra upp käk, umgås och packa! (It is snowing again) Blä!


Jonas och jag i sommras


Foto: Tobbe. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.

Lägg märke till min äckliga skev handled, usch usch!


NU

Ner i tvättstugan ska jag nu och Johan ska följa med för jag håller ju på att lära mig tvätta. Tror jag klarar mig själv denna gången men lika bra han följer med ifall att.


Black and wthite

F


Foto: Jag och vänner. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + min blixt, Canon speedlite 550EX.


Moving against summer


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Älskade, saknade Maya


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Emil och jag


B, the queen of fucking everything!


Band of brothers

Jag har inte ätit något idag så jag ska värma lite rester från igår (goda som fan) och så ska jag och Johan kolla på Band of brothers! Sova sen kan jag säga för i morgon ska jag tvätta! Förresten kolla på Johan Falk på fyran! Frank Wagner säger jag bara! Mm, mm, mmmm!!!


Villa Strömpis Sommaren 2009


I love u


Tvätta i morgon, lite så här känns det


Madeleine och jag


Shoppat



Music

Plies - Letter
Snowgoons - Black woods
Snowgoons - Charlie says
Melanie Fiona - Island boy
Beyonce - Scared of lonely
Plies Ft Keri Hilson - Medicin
Adam Tensta Ft Pato Pooh - Follow me
Fabolous Ft The dream - Throw it in the bag
The bangz Ft The new boyz - Found my swag


Give me summer


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Överdrivet redigerad bild men jag gillar den


Ta inte åt er!


Stan

Hey på er! Jag kom hem från stan för en stund sen! Var där med mamma, Vigdis och Micke. Hittade en så galet fin behå med trosor till och jag köper aldrig underkläder så det är guld! Blev också mascara, rougeborste, hårspray, läååbalsam, armband och så på H&M. På Lindex barnavdelning hittade jag ett par grymma tights haha så dom fick följa med hem! Hade presentkort på Gina också så jag köpte en galet snygg väska där! Efter stan åkte vi till Ekershallen och handlade mjölk och "Ta bort" alltså medel som tar bort fläckar på kläder. Ska ju tvätta i morgon så var tvungen att fixa det. Förresten så har vi hur myckjet redbull som helst hemma nu. En hel jävla platta :) Göttans!

Dagen blir iallfall lugn, kanske ska förbi Jessica en sväng och så blir det väl laga mat och slå på någon film. Inget speciellt iallfall för jag är riktigt trött idag igen! Nu ska jag börja packa lite inför Gävle! Weyy!


Allt

Tack för allt du gett, lärt och sagt! Jag är dig evigt tacksam och jag känner mig fridfull. Känns som att mitt liv börjat på ett bättre nytt. No more hate, lots of love.


Dagen

Var riktigt skönt att vakna upp relatvit utvilad i morse och inte bakis. Ska gå ut nykter oftare! :) Dagen har jag spenderat på Marieberg med mamma och Vigdis :) Köpte två par linnen, ett ljus, en ljusstake, en present till Madeleine och Fredrik, ett tvättställ, batterier och lite annat smått och gott. Hemma hos mamma och pappa efter Marieberg var pappa i full gång med maten och Micke och Thomas var hemma hos dom. Trevligt, trevligt! Maten pappa lagade idag var mm mm mm! Köttfärslimpa med potatis och brunsås! Du är så jävla duktig pappa! :) Mamma bestämde sig för att ge mig min födelsedagspresent idag eftersom att jag kanske åker till Gävle på Onsdag när jag fyller och 21 är inget att direkt fira. Iallafall så fick jag ett par hörlurar när vi var på Marieberg (mina var trasiga) och sen en brun Adidaströja med orangea streck (hör till byxorna jag fick i julklapp). Tack så mycket mamma och pappa för det! :) Av Vgidsi fick jag presentkort på Gina Tricot värde en hel del. Tack, tack, tack! Ni är guld! :) Senare på kvällen åkte jag och Vigdis till stan, droppade allting hemma hos mig och Johan. Jag pussade lite snabbt på Johan och så skjustade Vigdis mig till Idrottshuset där jag träffade Carro, Jocke och Carros mamma :) AIF-cupen där i kväll så vi var där några timmar och kollade! Efter ett par timmar gick jag hemåt (grymt skönt med en promenad men fastnade på vägen hem när jag mötte grannarna och vi snackade i kanske en halvtimma) Trevliga som fan! Nu är jag hur som helst äntligen hemma och jag hann knappt hem så var Johan tvungen att skjutsa Per för han hade glömt sitt leg hemma. Bra jobbat, haha ;) I kväll blir det lugnt med film och mys så får vi se vad morgondagen bjuder på! Måste börja packa i morgon för på Onsdag eller Torsdag är det: Gävle!!! :D


Igår kväll

Jonna kom hem till mig och Johan igårkväll, gjorde en fläta i mitt hår och höll mig sällskap tills jag var klar. När vi var klara gick vi upp på stan och mötte Carro och Mickael. Jonna mötte Judith och gick till Strömpis och jag, Carro och Micke satte oss på Njuta ett tag innan. BVäl inne på Strömpis var jag trött som fan och inte speciellt taggad alls så jag gick hem vid ett men men var skönt att komma ut lite iallafall. Har sovit galet gott i natt också! Mm mm! Nu måste jag fixa mig och dra iväg!


Så här känner jag mig nu! En dusch? ja tack!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


La familia [v]



Miss u Madelen!


Old fashion roller blades


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Bubblor


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 400D + kitobjektic och min blixt, Canon Speedlite 550EX.


Fotboll


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Make it right


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Isak


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Pieces of my life: Music, photographs, love, peace and vacations


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + min blixt, Canon speedlite 550EX.


Kärlek


Zana min man och jag


Adidas originals firebird (Brun med gul/gröna streck)


Mitt gamla rum


The only thing i want is peace


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Music


Deckar nu men lyssna på denna låten hörni!


Jag är helt slut, gonatt :)


Lång dag

Galet lång dag! Gick upp åtta imorse, pappa plockade upp mig och Carro och vi åkte till sjukan. Vi gick först till röntgen och dom sa att jag fick gå upp till handkirurgen och ta bort gipset och sen komma ner igen eftersom att bilderna blir bättre utan gips. Sagt och gjort och det såg inte så jättebra ut. Det hade läkt lite men långt ifrån tillräckligt så jag ska ha gips i minst en månad till men troligtvis 7, 8 veckor till men men hellre länge och att det läker ordentligt än att ha det kort och att det blir kasst. Efter sjukan skjutsade papi hem oss och medans Carro tog ett bad städade jag och sen duschade jag och så fixade vi oss. Min kusin Danne från Gävle kom förbi en sväng och jag fick åtta Red bull, tack för det min kära kusin! Han skjutsade också upp oss på stan! Tack, tack, tack! Vi gick till Bara vara och tog en fika med Micke. När han var tvungen att åka så gled vi runt på stan en sväng och vi hittade ett par tunga leggins och dom fick följa med oss hem! Fint! Väl hemma grejade Carro med datorn och jag sorterade i mina garderober så nu är det sinnessjukt prydligt kan jag lova!

Fy fan, vad mätt jag är! Vi har precis ätit tacos jag, Johan och Carro. Guld dag idag också! Nu blir det film, mys, glass och en lugn kväll. Johan är förkyld, jag är helt slut (sov bara fyra timmar i natt) och Carro ska över till Jessica! :) Hörs kanske senare!


Liquid, Njuta, Strömpis


Highlife for me lowlife for you


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Livets kväll

Igår kväll fixade Carro och jag käk, pasta och hamburgare. Passar väl inte jättebra ihop men det smakade bra och vi blev mätta iallafall :) Efter maten tog jag en dusch, Carro fixade sig och sen började jag också sätta igång. Tog sin lilla tid som vanligt haha. När vi var klara gick vi till Liquid och mötte Jonna och där satt vi ett bra tag och bara drack fanta/sprite. Körde på att vara nyktra en kväll för en gångs skull. Efter Liquid lite före tio gick vi till Strömpis men dom hade inte öppnat än, hahaha så vi gick till Njuta så länge. Marcus spelade, tung musik som vanligt! Inne på Njuta satt Shabo, Maciek, Pierre och några så vi satte oss alla vid ett bord, snackade skit, gamla minnen och så där :) Var hur underbart som helst! Efter ett bra tag där gick vi till Strömpis och det hade kommit en jävla massa folk! Alltså gårdagen var bästa kvällen på länge, inte mått så bra på länge. Var så jävla lycklig, nykter och vi dansade hela kvällen och alla var trevliga, inge tjaffs eller någonting sånt. Bästa kvällen helt enkelt! Kom hem te, halv fyra på natten! :)


Being our selves, aint got nothing too loose


Sa du nåt elle?


Foto: Jag.


What you say?


Live your life the way you see fit

Jag ångrar hellre saker jag gjort än inte gjort men det betyder inte att allt jag alltid gjort är rätt. Misstagen lär mig.


Give the dog a bone


Peace


Never look back


Jag såg dig, det gör jag alltid


Scared of lonely


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Dusch, frukost, Af sen får vi se


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Lejon


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Jag ser rakt igenom varenda tanke och handling ni gör


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


När saker och ting förändras, står du kvar på samma plats som alltid


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


2010-01-13

- Jag känner på mig att detta kommer bli en mindre bra dag.


Full fart

Vilken dag. Tvättade, handlade och så vidare ända fram tills klockan fem och sen var det bara att sortera tvätt, vika och lägga in i byråer och garderober! När vi var klara åkte vi ut till mina föräldrar och åt mat, kollade på tv och jag tog en grogg. Vigdis kom hem och jag har inte träffat henne på länge eftersom hon varit på Island så det var riktigt roligt att träffa henne :) Som vanligt hade hon med sig en present och denna gången blev det en parfym, Tack så mycket för det Vigdis! Efter ett tag ute hos mina föräldrar åkte vi hem till min kusin Frans, hans tjej Maricell, hennes son Micheal och deras gemensamma en månad gamla Pontus. Micheal låg och sov när vi kom men bebisen var vaken så jag hade honom i mina armar under hela tiden vi var där vilken var 1, 2 timmar någonting. hur mysigt som helst! :) Vid halv tio på kvällen åkte vi mot Madelen och Tobbe, satt där en sväng och pratade och nu är vi hemma. Jag måste sova snart, ska upp tidigt i morgon. Natti!


Forgive and forget

Forgive your enemies, forget their names


Tvätten

Jag och Johan har precis varit nere i tvättstugan. Igen! Nu är alla sex maskiner tvättade och nu väntar vi bara på att tvätten i torktumlaren och tvätten som hänger i torkrummet ska bli klar och det är om ca en timma. När vi är klara med tvätten ska vi ut till mamma och pappa och äta sen i kväll ska vi bara ta det lugnt här hemma för jag ska upp tidigt i morgon och gå till arbetsförmedlingen. Den här dagen har varit tiktigt lyckad faktiskt, fått mycket vettigt gjort! Tvättat, handlat på Ica Maxi, ätit grillad kyckling och bara haft det bra tillsammans :)

Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 75-300 mm f/4-5,6.


You had me at hello


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


revenge is bullshit


Tears on a leaf


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + Canon Speedlite 550EX.


Welcome to the real world

"Some people spend their lives hoping for something to happen
that will change everything. They look for power, or love, or the
answers to their biggest questions. I think really what they're
looking for is another chance - some way to lead another life
where all the mistakes they've made would be erased, and they could
just start over. Nothing bad has happened yet, and all their
possibilities are still in front of them."


Peace


No respect what so ever


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM + Canon Speedlite 550EX.


Låter bilden tala för sig själv


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + Canon Speedlite 550EX.


You are in my path!


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


What you gon do when it comes for you?


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Man har egna val

Lev ditt liv hur du vill, gör vad fan du vill, när du vill göra det. Det är du som ska leva med allt på ditt samvete så behandla andra så som du själv vill bli behandlad.


Skål


Johanna på min rygg


Den här bilden togs av Clara en tolfte December år 2007 och snälla lägg märke till att jag på bilden har på mig ballerinaskor med hål i så att mina tår sticker ut. Inte konstigt att jag var sjuk jämt. Somliga går med trasiga skor!


Tvätt

Tre maskiner blå tvätt är istoppade nu och senar blir det väl två eller tre vittvätt. Skönt att få skiten tvättad iallafall! :) Nu blir det bara lugnt och skönt en timma sen ner till tvättstugan igen. Värst av allt är ju att grannarnas badrum renoveras och dom borrar hela skiten så det låter galet mycket. Vi bor i lägenheten precis brevid också. Trevligt, trevligt!


Planer

14/1 - Röntga handleden + byta gips.
20/1 - Jag fyller 21 och det är inget att direkt fira så vi drar väl ut på krogen!
21/1 - Jag åker till Gävle tillsamans med Daniel och bor hos Madeleine och Fredrik!
7/2
- Vigdis fyller år!
18/2 - Jedi mind tricks på Debaser i Stockholm, ska träffa Aksu och förhoppningsvis brorsan, Micha och barnen!
26/2
- Zana fyller år!

Mario with roses


Foto: Jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Tisdag, tvättdag

Tio över nio på morgonen och jag är vaken. Madelen jag hoppas att du läser detta ;) Jag börjar stya upp mitt liv, haha! Iallfall så har jag precis varit nere i tvättstugan och ordnat tvättider. Ska ner så fort Johan vaknar till liv eller tills jag väcker honom. Ju snabbare vi sätter igång desto snabbare blir vi klara och jag tror att det blir fem, sex maskiner idag. Trist som fan men men bara att köra!


Dagens + en massa frågor

Dagens låt: J. Cole - Grown Simba
Dagens dusch: Imorse.
Dagens frisyr: Stram hästsvans, platt hår.
Dagens smink: Samma som vanligt.
Dagens händelse: Najz prajz (skivaffären) hade inte något album med Jedi mind! Sämst!
Dagens planer: Dagens har gått men planerar att vätta i morgon!
Dagens vill ha: Hel hand, gips bort!
Dagens saknad: Mp!
Dagens drog: Kexchoklad!
Dagens tråkigaste: Att försöka få upp låset på förrådet. Tack pappa för hjälpen! :)
Dagens finaste: Ett grymt fint smycke inne på Åhlenshuset, jag är kär men det lostade mycekt (födelsedagspresent kanske?)
Dagens måste: Fixa ett Cv och ringa en personalansvarig på ett företag!
Dagens dricka: Fanta.
Dagens köp: Ingenting.
Dagens mat: Pasta carbonara.
Dagens sjuka: Nada.
Dagens kärlek: Johan såklart!
Dagens mående: Bra, dåligt, bra, sådär, dåligt, bra, dåligt, bra sådär... Så på ett ungefär..

Är du kittlig?
Ja, som in åt helvete. 
Vilket är ditt favoritcafé? Njuta.
Hur många barn vill du ha när det blir dags att tänka på det? Ett, max två. Pojkar, tack! 
Tänker du nånsin pierca/tatuera dig? Har piercing i naveln och en massa hål i öronen, tagit ur den jag hade i näsan men vill inte ha någon mer piercing just nu. Tatuering är på g, blir av detta året iallfall.
Vem är din bästa vän? Ni vet vilka ni är tjejer! 
Använder du knark? Hela dan, varje dag!
Vilken är den bästa bok du har läst? James Frey - Tusen små bitar. Sagt det i flera år men ingen lyckas knäcka den. För tung! 
Hur ser du på fysisk träning? Bästa livet. Måste bara fixa gymkort och gå på sjukgymnastik med handleden sen så..
Gillar du att sjunga? Ja, när ingen hör för det låter illa! 
Tänder du på nåt ovanligt? Nej.
Vad gjorde du förra sommaren: Ja a du, jag jobbade faktiskt mycket i somras, var på Cypern med.
Svär du för mycket: Absolut, alldeles för mycket!
När duschade du senast: Imorse!
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Gråa.
Vilken färg är dina underkläder: Grå/svart.
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen.
Vad var det sista du sa: Titta här!
Vad är brevid dig just nu: Johan.
Vad var det sista du åt: Pommes.
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Johan
Har du en lavalampa: Nej, för fan!
Hur är vädret just nu: Kallt.
Vad gjorde du igår natt: Sov.
Vem pratade du sist med på telefon: Carro.
Vad gör dig glad: Kärlek, vänner, resor, nya människor, festa, nya påhitt o.s.v.
Vart skulle vilja du åka: The whole damn world.
Vill du ha barn: Tidigast när jag är trettio!
Vad ska dom heta: Naima, Merceder eller något annat annorlunda (fan, jag vill ju ha pojkar.. Kommer inte på något udda killnamn just nu men jag har ju tio år på mig att komma på nåt)
Tre namn jag lyssnar till: Lisa, gumman, Liselott
Någonting jag tycker om med mig själv: Mitt ass!
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Min korta stubin och dåliga tålamod, skapar lätt problem.
Detta är jag rädd för: Döden!
Tre saker jag vill ha varje dag: Glädje, kärlek, äventyr!
Tre saker jag absolut inte kan göra: Räkna matte, äta grönsaker, släppa saker!
Kan man vara vän med sitt ex?: Utan tvekan men troligtvis inte drekt efter ett uppbrott.
Bästa semestern: Mina två bästa resor var Bosnien/Kroatien med Zana sommaren 08 och England/London med Johan 08!
Samlar du på något: Adidas.


Sleep

Suttit och grejat med bilder men inte hittat någon vettig att ladda upp så.. det vart inge. Tänkte sluta greja med bilder for now och gå och lägga mig i stället eftersom att jag vill vara pigg i morgon när vi ska tvätta och greja! :) Ni får sova så gott!


Känns liite bättre nu

Jag gick ner till tvättstugan efter min förr förra bittra inlägg och bokade tvättid tills i morgon! Var inte alls längesen vi tvättade men vi hann inte tvätta allt men i morgon ska allt bli rent. Skönt! Jag har lyckats väcka Johan också, tror att han deckade i ca tre timmar(?). Nu ska vi äta någonting och sen blir det lugnt, ska nog lägga mig rätt så snart är helt slut. Får se om jag lyckas ladda upp några bilder snart också för någonting krånglar!


2010

Mina förhoppningar/önskningar över 2010:

* Jag hoppas verkligen att jag får ett till jobb utöver mitt jobb som diskare på East west sushi eftersom att det som det ser ut just nu endast är helger. Badvakt satsar jag på men jag är absolut inte kräsen så vi får se vad det blir i slutändan!
* Jag hoppas att tapetseringen blir av innan året är slut för det är dags nu!
* Jag hoppas att en resa till Thailand, Grekland eller något annat roligt land blir av i vinter. Helst över jul och nyår!
*
Jag önskar verkligen att min handled läker ordentligt och att jag blir helt återställd!
* Jag hoppas på ett bättre år än det som gått, jag hoppas på mer kärlek och mindre hat, mer påhitt, mer jobb, bättre hälsa o.s.v.


Men va fan!

Vad fi**a är felet, undrar jag?! Det går INTE att ladda upp bilder på bloggen och det är skapligt irriterande. Johan har somnat vilket betyder att han inte kommer kunna sova i natt. Jag VILL TVÄTTA men har inte lärt mig helt och hållet än hur man gör (kass som fan jag vet)!  Det är bara helt enkelt en pissig jävla kväll på en dag som varit bra. Skönare med bra slut på dagarna tycker jag men men man är ju inte direkt överlycklig när det är vinter, snö och kyla.


Lång dag

Det gick riktigt bra på arbetsförmedlingen imorse, ska dit igen på Onsdag och fixa lite annat. Efter arbetsförmedlingen åkte jag och Johan upp på stan en sväng och var han inte grinig innan så blev han det då. Fy fan vad killar blir cranky av en liten jävla stund på stan men men, han ska inte behöva följa med igen ;) När Johan åkte hem släppte han av mig hos Zana och Dennis och vi tre chillade hos dom, umgicks och pratade om allt möjligt.. Zana fixade mat och hela köret, blev pasta och carbonara (aldrig ätit förut) men det smakade gott som fan! :) Tack för det hjärtat! :) Vid tre plockade Madelen upp mig och vi åkte ut till mina föräldrar och hämtade skidor och pjäxor som Madelen ska låna när hon åker till Voss i veckan! Själv hämtade jag lite annat så umgicks vi och glodde på tv :) Nu är jag tillbaka här hemma och chillar, blir nog Liquid en stund i kväll med lite folk.  Behöver det!


Måndag

God morgon! Fan, vad gött jag har sovit i natt och känner mig faktiskt ganska utvilad fast klockan är 08:44 på morgonen! Jag har precis duschat och sminkat mig lite, ska snart platta håret sen är jag väl så gott som klar! Jag har lyckats få Johan att följa med till Af och sen upp på stan en snabis idag :) Nu måste jag sätta igång för om ca en halvtimma ska vi ju röra oss mot Af. Hej så länge!


Trött

Madelen är här en sväng och snart blir det sova :) Hörs imorn!


(Bjuder på en bild på mig och Kee)


Soft cykeltur i sommras


Jävla padda!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Gävle

- 21 Januari (dagen efter min födelsedag) drar jag till Gävle med Danne. Ska bo hos Madeleine och Fredrik! :D


Dagens

Dagens skönaste: Duschen!
Dagens planer: Arbetsförmedlingen i morgon bitti och sen stan en sväng när jag ändå är ute!
Dagens outfit: Mysbrallor och linne.
Dagens tråkigaste: Vika rätt på tvätt och städa.
Dagens godaste: Ben & Jerrys chokolate fudge brownie.
Dagens roligaste: Vigdis is back!
Dagens låt: Jedi mind tricks - Blood runs cold och The deer hunter!
Dagens mysigaste: Johan och en massa tända ljus.
Dagens just nu: Per och Johan chillar i soffan, jag sitter här och om tre minuter är det "I en annan del av Köping"!
Dagens hoppas: Att det blir Gävle efter min födelsedag! :D


Emilia


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


La familia


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Bilden är knas!


Haha, helt fel! På bilden: Mina kusiner, Micke, Danne och jag. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


skönaste idag!

Fy fan, jag har legat i soffan och glott på The Hills. Galet bra! Tände en massa ljus här hemma och Johan kom hem för en stund sen! Jag kom precis ut ur duschen och fy fan vad skönt det var med en dusch, plockade också ögonbrynen, needed to be done! Älsklingen bytte lampa i badrummet idag och fy fan vilken jävla skillad på ljus! Det lyser mer vitt än guld och mycket mer ljusare nu! Skönt! Bra gjort, hjärtat ;) I kväll blir det lugnt som fan, troligtvis någon film och så ska jag sova tidigt för jag måste upp tidigt i morgon och vara på arbetsförmedlingen direkt när dom öppnar! Resten av dagen vet ej fan vad som styrt men en sak vet jag och det är att jag måste ut minst en dag denna veckan. Måste, måste ut! :)


Need to get out


Happy day


Foto: Jag.


.


Per


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Ida


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Fan!

Stressad, irriterad, förbannad, stressad, hungrig, äkligt jävla svettig och städar som en idiot! Mer behöver jag inte säga, riktigt jävla irriterad helt enkelt!


Larv


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Kylan är tråkig, finns nada att göra!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + Canon Speedlite 550EX.


Ida


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Snart ny vecka

Fy fan, vad jag ser fram emot en ny vecka. Det behövs! Jag måste till arbetsförmedlingen och fixa några saker innan allt blir kao och så får jag äntligen byta gips igen nu i veckan. Det jag har nu luktar förjvligt. såklart. Den här gången ska dom röntga handleden också och se om det läkt bra eller ej. Hoppas bra, hoppas bra! Jedi mind biljetterna sitter på kylen och jag har plockat rätt här hemma så nu är det väl damma och dammsuga som skulle behöva göras i veckan. Tvätta också! Mycket viktigt. Låter det som att jag har roliga saker att se fram emot den här veckan?


24 underbara sommriga timmar i Hällarna


På bilden: Lite halvt anonym kille. Foto: Jag.


Härlig men äckligt kall dag

Åkte till Marieberg (idag igen) med mamma och Micke. Köpte ytterligare lite pärlor eftersom att vissa färger var slut och så blev det lite smågrejer på IKEA. Lite ljus, grejer till badrummet och så där. Köpte också en vinare och några cider på Systemet, kan vara bra att ha hemma. Jonna kom ut till Marieberg och vi åkte allihopa ut till mina föräldrar och pappa satte igång med maten! Jag, Jonna, mamma och Micke drack varsitt glas vin och varsin Tom Collins som är en galet god drinkmix! :) Till mat blev det Lövbigg, potatisgratäng och vitlöksdipp, pappa är så grym i köket. Önskar jag kunde laga ordentlig mat men men haha! Vid halv sex skjutsade pappa in Jonna och mig till stan och vi stack upp i lägenheten och plockade rätt på sakerna och sen sprang vi ner för Madelen väntade på baksidan.

Vi tre åkte ut till Bäck hem till Madelens syster Malin och hennes sambo Kenneth och såklart lilla Emilia. Det blev först en komedifilm som var helt okey och efter den kollade vi på en ny Anacondafilm, sämsta jag sett haha! Men skratta åt det går ju ändå! Skrämde först Madelen riktigt hårt, hon skrämde mig så jag nästan kissa ner mig och så skrämde jag henne, hähää! Efter filmerna rullade vi hemåt, släppte av Jonna och stannade här hemma en sväng.

Madelen hämtade Tobbe vid polishuset och Johan och Makke kom hit, fulla som fan. Makke har däckat i soffan och snarkar som största grisen och Johan är trött som fan. Så det är väl dags att sova antar jag, haha! Tack allihopa för idag! Natti!


Drömmar

(God morgon) Drömde så jävla jobbiga drömmar i natt om lite olika folk men inget mer om det. Slöseri med tid, var ändå bara drömmar. Nu har jag iallfall precis gått upp, ska käka frukost och sen göra mig iordning. Marcus och Johan har också precis vaknat för dom ska iväg och bada med Tobbe och Per. I eftermiddag blir det Gällersta och ta en drink kan jag säga. Need a Tom Colins very much!


Kan inte släppa det

Återigen säger jag bara: Jedi mind tricks - blood runs cold! Helt sinnessjukt bra låt så lyssna!

Hela dagen har jag pärlat örhängen, fått en del nya ideér så har kört på som fan! Har också slängt ut den satans julgranen, nästa år blir det antingen plastgran eller ingen alls. Det var ett projekt att bli av med skiten! I kväll ska jag käka mat med Johan, Makke och Per och sen ska dom hem till Per. Själv ska jag ta det lugnt med Jonna och bara chilla i kväll! Samma sak som igår alltså, glodde på The break up och sen blev det sängen. Trött! Hej så länge!


Sleep

Jag tror att jag ska sova nu och gå upp tidigt i morgon, skönt med rutiner. Natti!

Kärlek


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Ida, bild jag inte publicerat någonsin


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Min favorit just nu!

- Jedi mind tricks - Blood runs cold! (Biljetterna kom idag, :D)


I will see you very soon


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Äckligt smutsiga byxor och relativt ny Adidaströja


Majsan


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Allt jag önskar att jag kunde få just nu är ett jobb!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Dagens

Dagens outfit: Fula jävla långkalsonger, blåa Adidasbyxor med röda stereck, tught vitt linne, baggy vitt linne, svarta uggs, svart tjocktröja och mössa.
Dagens personer: Madelen, Tobbe, Johan, Emilia och Malin.
Dagens shopping: Doftljus och påsar med mönster (går väl åt?)
Dagens sämsta: Johan startade om tv-spelet när jag precis skulle vinna, fick damp!
Dagens bästa: Jag vann över Johan när vi spelade tv-spel flera gånger! Haha, i dig!


Maya


När vi var i Arboga i förrgår, åt kinamat, lekte med ungarna o.s.v. så somnade både lilla Maya och Totte i soffan. Min lilla solstråle! :)

Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Emilia


Emilias mössa åkte hela tiden ner så hon såg knappt någonting och den tryckte ihop hela hennes söta ansikte, haha! Gullunge! :)

Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Torsdag

Hey på er! Igår åkte jag, mamma och Micke ut till Marieberg och kollade en sväng. Köpte lite värmeljus på IKEA och på Marieberg blev det en massa nya pärlor och ett par grymt fina leggins! Väl hemma slänge jag i mig en pizza, Jonna kom över och åt käk från La baguette och så spelade vi tv-spel några timmar. Vid sextiden gick jag hem till Madelen och umgicks med henne, Tobbe och lilla Emilia som dom var barnvakt åt! Hur söt och go som helst den där ungen alltså!

Imorse gick jag upp kl åtta, duschade, fönade håret och sen gick jag hem till Madelen. Vi drog på Emilia varma kläder, slängde upp henne på boben och drog till lekparken vis Svampen. Gick inte skitbra för Emilia var mest sugen på att gå hem och kolla på "Prinsessos" (Barbie). Blä, jag kräks alltså! Hatar dockor, barbies och skit haha! Iallafall så var vi i lekparken en stund, gungade, åkte bob och själv knäppte jag mest kort. Väl hemma hos Madelen blev det som sagt jävla skit-Barbie men vad gör man inte för lilla tösen? Efter skit-Barbie blev det Mamma Mu. Också sämst! Ännu lite senare satte Madelen igång med maten, maten blev klar och vi började äta. Efter en stund kom Malin och när vi ätit upp hoppade vi in i bilarna och åkte ut till IKEA. Jag köpte lite ljus och lite andra nödvändiga saker och så svängde vi förbi Babyproffsen, Stadium och Lågpris..Nu är jag hemma igen, efter en lång dag och jag och Johan har städat och plockat. Skulle tvättat i kväll men alla tider var upptagna så det får bli efter helgen. Nu ska jag försöka lägga upp någon bild här i bloggen, äta någonting och senare blir det film och lugnt! Jag är helt slut! :)


Örhängen


Pärla örhängen, glo på tv och chilla en stund nu sen blir det Natti! =)
Foto: Jag.


Summernight out


Foto: Carro.


En Estocolmo


Foto: Pietro.


Pietro


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


En sommardag på sjön, livet!



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + blixt, Canon speedlite 550Ex.


Peace


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


La familia


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM + blixt, Canon speedlite 550Ex.


Hometown, Örebro



Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon Eos 400D + 75-300 mm.


Arboga

Sitter hemma hos Johans systers familj i Arboga och snart ska vi åka hemåt! Vi tar med oss Felix hem i kväll så han får sova över! Skulle gått ut på Satin i kväll men det blir lugnt för jag är alldeles för trött! Nej, nu ska jag umgås och vara lite trevlig :)


Maya


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Tisdag

- Bad start of the day, you cannot please everybody.

Foto: Jag.


Tung tjej!


Natti


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


And


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Fotboll, motljus


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Maya


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Ni får ursäkta mig


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.

Jag har inte fotat på jättelänge för jag har inte orkat med mitt gips och oftast när jag ska iväg så orkar jag inte släpa med mig kameran. Det kommer såklart ändras så fort jag blir av med gipset för jag saknar att fota som fan. Nuförtiden dyker endast gamla bilder upp men det får ni ta for now. Något ni saknar eller vill se mer av så är det bara att säga till. För övrigt så har jag och Johan glott på film nu. Cleaner hette den som sagt, riktigt bra. pratade förresten med Aksu tidigare idag (en killkompis som bor i Sthlm) och vi ska ses dagen som vi ska på konserten i Sthlm, ska bli riktigt roligt att se honom igen! :) Har gått alldeles för lång tid som vanligt. Ska leta på lite bilder så får vi se om något dyker upp här! Hej så länge!


Ronja och jag en la playa


Foto: Madelen. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.


Jedi mind tricks - Binary star


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Ska sluta tjata om Jedi mind tricks men jag är bara så lycklig!


Film nu (Cleaner heter den)


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Ugly


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Jedi mind tricks!

Nu har jag beställt mina och Carros biljetter till Jedi mind tricks på Debaser i Stockholm den 18 Februari!


Burned


Foto: Jag.


Tommies silhuett


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 24-105 mm f/4 L IS USM.

Pappa var precis här med dom svarta klackskorna (bild finns längre ner) som jag beställt på nätet. Dom satt perfekt! :) Om en liten stund ska Johan sätta igång med käk så jag skja städa och plocka rätt lite under tiden och lite senare kommer Jonna förbi! Har inte träffat henne på galet länge, missed you sweetie! Idag beställer vi biljetter till Jedi mind tricks!


Måndag

Daniel och jag åkte till Västerås igår och han släppte av mig på Burger king där jag väntade ett tag på att Johan skulle hämta mig. Var riktigt mysigt att träffa, krama och pussa på honom igen! Vi åkte mot Örebro och hem till Madde och Tobbe där också Issa var. Åkte sen hem och grejade med bilder och musik. Johan slog sen på en film inne i sovrummet så jag sprang in och kollade och den var riktigt scary! Ingen aning om vad den hette men äcklig iallfall. Idag vet jag inte vad som händer, grejar med min iPod och all musik just nu men efter det borde jag nog städa och plocka rätt för det händer inte direkt av sig själv. Ska träffa tjejerna sen! Been missing ya´ll!


Swizz Beatz Ft Lil Wayne - Up in this club


Jedi mind tricks - I who have nothing

.


Jay & Swizz


Silhuett of me


Jedi mind tricks - The deer hunter


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon powershot S2IS.


Mer kärlek, mindre hat. God natt!


Skål!


Kommer hem imorgon!


Natti


Foto: Jag.


Sweet babyboy, Pontus


Foto: Jag.


Summer


Foto: Jag.


2010-01-01 00:00


På bilden: Bettan och Linnéa på tolvslaget! Foto: Jag.


Hem

- Mot Örebro om några timmar!


Heartbreak, Slick city

God morgon (?) Är bakfull idag också men men man mår ju som man förtjänar! Iallafall så åkte Danne iväg på domarsträff runt fyra, fem och jag var då ensam kvar i hans lägenhet så jag tog en dusch, åt mat, fixade mig o.s.v. När jag var klar gick jag hem till Micke och drack vin och cider med honom och David Fanny och hennes killkompis dök upp lite senare och det var roligt som fan att träffa henne igen! Efter en stund hemma hos Micke satte vi oss allihop i en taxi och åkte mot söder där någon snubbe hade hemmafest och det var en jävla massa folk, vissa man kände också faktiskt så det var roligt. Vid elva gick jag, Fanny, Jonas och deras kompis till Slick city, en krog i Gävle och så var vi där hela kvällen. Jag hade roligt som fan faktiskt, skitbra musik, trevligt folk och så var det en hel del folk man kände också!

För övrigt så åker vi antingen hem i kväll runt sex eller i morgon bitti kl sex på morgonen och jag åker bra mycket hellre hem i kväll än i morgon fan orkar inte gå upp vid fem, halv sex! Men vi får se, hoppas hoppas iallafall. Nu ska jag försöka gå och köpa något att äta, så jävla hungrig!


City

Hej på er! Vaknade imorse vid elva, halv tolv och plockade lite här hos Daniel och sen gick jag upp på stan och glodde lite innan jag mötte upp Danne en sväng. Tog sen bussen till Valbo och glodde lite. Nu är jag tillbaka hos Danne som har åkt iväg på domarträff och jag har precis ätit. Ska ta en dusch nu och sen börja fixa mig. Ska hem till Micke vid sex, sju tiden och börja förfesta för ikväll blir det utgång!


Nej, men vad fan en dagens på det här!

Dagens hälsa: Allmänt bakfull, trött och sliten.
Dagens outfit (hatar ordet): Gråa mysbyxor, vitt tight linne, vitt baggy linne över och en blå lång adidaströja med silvriga streck.
Dagens mat: Fläskfilé, potatisklyftor, bearnaisesås och sen någon annan sås som var riktigt god.
Dagens sällskap: Björn, Pia, Micke, Danne och Maria.
Dagens dryck: Red bull.
Dagens sämsta: Kylan i Dannes lägenhet (den har gjort mig förkyld!)
Dagens låt: toni Braxton - Yesterday.
Dagens viktigaste: Jedi mind tricks i Sthlm den 18 Februari!
Dagens planering: Troligtvis stan en sväng i morgon på dagen och sen utgång på kvällen!
Dagens saknade: Johan och Madelen!

Final destination 2

Precis nu börjar Final destination 2 och det är en riktigt jävla äcklig film alltså! Kolla den på fyran! Mitt hjärta bankar rätt rejält kan jag säga! Har inget annat vettigt att säga men kanske är tillbaka snart, måste se filmen iallafall så..


Trött och sliten

Vi hade en riktigt trevlig kväll ute i Furuvik hos Björn och Pia som bjöd på grymt god mat: Fläskfilé och Potatisklyftor med två olika såser. Galet gott och jag blev så klart proppmätt. Till efterrätt hade sötnosan Maria gjort kladdkaka och glass till det, ännu mättare! :) Efter maten satte vi oss och spelade TP.

Samtal mellan Micke och Daniel: (När vi spelade TP)
- Vem vinner i kulstötning? (Micke, ställde frågan)
- Den som kastar längst. (Daniel svarar)
- Den som däckar en annan spelare. (Micke driver eftersom frågan var så löjligt enkel)

Fan, vad jag garva. Där var han riktigt snabb i käfften alltså, haha! Iallafall så åkte vi sen in mot stan igen, släppte av Micke och åkte till Danne. Vi skulle åkt till Jacke, kollat lägenheten och film men det vart inge så nu är vi hos Daniel bara, kollar på Oceans twelve och tar det lugnt. I morgon blir det nog utgång, verkar som det just nu iallafall. Får se, får se! Har inte tagit några bilder alls men men, det är inte hela världen. Sätter igång igen så fort gipset är av och om knappt två veckor ska ju handleden röntgas och då vet vi hur lång tid jag har kvar med gips! Hey så länge!


I can´t wait


Furuvik

Just nu sitter jag i min kusin Marias rum hos min farbror och hnans fru i Furuvik i gävle! Vi har precis ätit och är proppmätta, Björn är riktigt grym i köket kan jag lova! :) Vi "ungdomar" är lagom slitna så vi får se vad som händer ikväll. Jag är iallafall väldigt trött efter igår oh saknar Johan och vännerna som fan redan!

M, tänker på dig <3


Dinner

- Nu ska jag, Micke och Danne åka ut till deras föräldrar och Maria och äta middag :) Kvällen blir nog lugn men man vet aldrig.


1 Januari 2010

Jag börjar första dagen på det nya året med att vara bakfull och trött! Daniel hade som sagt efterfest här igår kväll/natt och det ser ju ut som, ja det brukar efter en efterfest. Kladd på golv, glassplitter, en jävla massa disk, skräp överallt o.s.v. Men men, vi hade en riktigt rolig kväll som vi börjafe här hemma med att fixa oss och förfesta lite, jag och Daniel alltså. När Jacke plockade upp oss åkte vi hem till Tilda, blåste upp ballonger, drack lite mer och sen blev det mat. Potatisgratäng oh fläskfile och till efterrätt blev det glass. Det var en lång och trevlig kväll som slutade med en efterfest hos Daniel, haha. Helt sjukt! Kom i säng vid tre, fyra tiden vilken kändes lagom och jag vaknade vid ett imorse. Den här dagen kommer jag äta som ett djur kan jag säga, vill ha en fet pizza! Ska till Jacke sen och kolla hans lägenhet som alla säger är galet fin! (Inspiration). Det nya året blir nog bättre än det förra! Hörs sen!


Året är 2010

- Daniel har efterfest, hahaha!


RSS 2.0