- Never take anything for granted


Foto: Jag.


Dreams


Foto: Jag.


Rynningeviken


Foto: Jag.


Vill ha vår och sommar!


Immortal technique & R.A the rugged man


God natt


Reef


REvolution of the mind Ft Reef the lost cauze


Slaine & Sicknature


Så söt och fridfull


Jag har haft en lika bra kväll som dag.
Har hunnit vara ute med Mikko två gånger, träffat Madde, lyssnat på en jävla massa bra musik, grejat med bilder och så vidare.
Tidigare idag träffade jag också Anna och Tobbe :)
Nu tänkte jag ta det lugnt en stund och sen gå ut med Mikko
igen :)
I morgon är jag barnvakt 08.00-16.00 så det blir mys hela dagen i morgon med, med Oliva och Mikko :)


Reef the lost cauze!


Foto: Jag.


Snak the ripper


Sadat X Ft Pete Rock - Turn it up


Soul Assassins Ft Evidence & Sick Jacken - Classical


Evidence (Dilated peoples) @ Make the hood look good!


Foto: Jag.


Teaser


The Arsonists (D-stroy på bilden)


Foto: Jag.

 


Silhuett


Foto: Jag.


Wood


Foto: Jag.


Djur & naturbilder, Hällarna



Foto: Jag.


Sari & Maya


Foto: Jag.


I love you! Är så glad för din skull hjärtat!


Home


Jag köpte en möbel till hallen på Ikea och det är lite av den som syns på bilden. Har lite musiknoter och prylar med budskap på och så vidare i den. Under den är det en massa kartonger med prylar i. Uppe på är det ramar och ett smyckesträd :) I ramarna är det bilder på familj, vänner med mera :) Ska inskaffa fler ramar och framkalla mer bilder :) Det gör verkligen att man känner sig mer " hemma"


Underbar dag

Imorse vaknade jag, plockade rätt här hemma och sen kom Johans mamma hit och lämnade Mikko. Han vart så glad att han hoppade rakt på mig haha! Han är så jävla stor alltså. Såg det verkligen idag när Johans mamma stod bredvid honom :) Vi gick iallafall en promenad och sen gick vi hem. Malin och Olivia kom förbi efter ett tag och innan Malin åkte till jobbet gick jag ut med Mikko en sväng igen :) När Malin åkte gav jag Olivia välling och så kröp hon runt överallt och kollade läget här hemma. Jag tog en massa söta bilder, så ska försöka lägga upp några sen :) Olivia vart lite gnällig efter ett tag så jag fick runt med henne på magen och till slut ramla hennes huvud ner på mitt bröst och hon somnade :) Det var så mysigt! Pappa kom efter en stund så jag, pappa, Mikko och Olivia gick ner. Jag la Olivia i barnvagnen och sen tog vi alla en promenad ihop. Hur mysigt som helst. Jag sprang in på Ica och köpte blöjor och sen gick vi hem igen. Tack så mycket för hjälpen pappa, det uppskattas ska du veta :) Väl hemma igen vaknade Olivia så klart men jag la henne i bilbarnstolen och vaggade den så hon somnade om. Nu har både Olivia och Mikko sovit i en, två timmar :) Fy fan vilken bra dag jag har haft! :) Kenneth kommer snart och hämtar Olivia och då ska jag gå ut med Mikko, laga mat, plocka lite och ta det lugnt. I morgon ska jag vara barnvakt igen mellan klockan åtta på morgonen och fyra på eftermiddagen plus att jag har Mikko så det blir en riktigt lång dag! :)Förhoppningsvis kan mamma, pappa eller någon annan komma hit i morgon och hjälpa mig igen för det blir jobbigt med en bebis i barnvagn och en överlycklig hund. Det visar sig hur det blir! Zana kommer förhoppningsvis förbi med Danny i morgon också, han fortfarande inte hunnit träffa honom :/ Nu är det verkligen dags! :) Nu ska jag lägga in bilderna på datorn! Hörs snart :)


Tyskland


Foto: Carro. Utrustning: Mobilen.


Angående en kommentar

Jag fick en kommentar av "dig".
Du frågade om jag hade mer bilder från Jedi mind, Ill Bill, Snowgoons, D-stroy, Freestyle, Sicknature-spelningen och det har jag.
Du lämnade aldrig någon länk så skriv igen så ska jag kolla om det finns någon bild du är med på!


Videobiljarden

Imorse jobbade jag 06.00-10.00 och på vägen till jobbet pendlade minusgraderna mellan 9 och 17 minusgrader. Helt sinnessjukt kallt! Hur kallt ska det bli den här vintern egentligen? Iallafall så simmade, hoppade och badade jag och Pierre (praktikanten) och efter det bastade jag ett bra tag, duschade och sen satte jag mig i caféterian och åt min matlåda. Pappa hämtade mig vid tolv och då åkte vi och hämtade mamma och sen skjutsade dom hem mig. Väl hemma tog jag en dusch, tog det lugnt och sen gick jag hem till Jessica och Jocke och Simone kom också dit. VI satt och pratade, kollade stugor över nyår (jag ska inte dit) och så vidare. När Jocke kom hem åkte jag, Simone och Jessica till Ica Maxi och handlade lite. Jag fick sen skjuts hem och strax efter att jag vart hemma en stund gick jag till Järntorget och mötte upp Jonna. Vi gick till Videobiljarden och mötte upp Tommie. Vi spelade biljard i säkert två timmar, hur soft som helst :) Efteråt spelade vi air hockey, körde bilar, spelade flipperspel, hojjspel och så vidare :) Det var en riktigt trevlig kväll och nu är jag hemma och ska ta det lugnt och plocka lite här hemma för i morgon kommer Mikko hem igen och så ska jag vara barnvakt till Olivia. Malin kommer hit rätt tidigt för att umgås en sväng innan hon ska åka :) Blir nog en bra dag i morgon, enda minuset är kylan! Tack mina vänner för idag! :)


Emilia


Foto: Jag.


Hahaha Olivia då!


Foto: Jag.


Silhuett


Foto: Jag.


Det var 17 minus i morse när jag åkte till jobbet. Saknar sommaren!


Sov gott

s


Emilia och jag


Home sweet home


Nu är det mesta klart här hemma. Bara lite småsaker kvar. Tavlan som står på golvet på bilden högst upp ska så klart upp på väggen och sen ska en hylla för dvd-filmer upp ovanför tv:n och sen en annan hylla i en annan del av rummet och lite andra småsaker men det är stor skillnad nu efter renoveringen och jag är så nöjd. Som ni ser har jag myskväll med mig själv! Hur skönt som helst :) Ska snart kolla på "Ensam mamma söker" (Sista avsnittet idag väl?) och så ska jag äta lite glass och mysa i min nya underbara filt från Chilli. Första advent idag, klart man måste mysa då :)

Foto: Jag.


Mario


Foto: Jag.


Español

Fe esperanza amor


Halloween


Foto: Jag.


Gävle, Halloween!


Foto: Jag.


Jag skrattade så mycket när jag såg den här bilden


Foto: Jag.


This is the point of no return


Foto: Jag.


Skank

Skank - Köpte en sån här på Punkt 26 i Gävle! (Ni borde gå dit, dom som äger stället är sjukt trevliga!)
Skank - Köpte en sån här på Punkt 26 i Gävle! (Ni borde gå dit, dom som äger stället är sjukt trevliga!)


Dope!


Operationen

Japp, som de flesta av er vet så vart aldrig operationen av. Inte just nu iallafall. Jag åkte till sjukhuset i Onsdags, träffade sjukgymnast, min läkare, narkosläkare och så vidare och sen på kvällen när jag fått mitt rum gick jag och mamma upp på stan och jag fick några jättefina agora-änglar av mamma på en liten butik i stan. Vi gick sen till Pacos där vi mötte upp Johan och så käkade vi där. Johan stack hem och jag och mamma fortsatte gå runt på stan och kolla. Vi åkte sen till sjukhuset och mamma åkte iväg. Jag tog det lugnt där, finns ju inte så mycket annat att göra på sjukhus men tog en dusch med deras speciella sprit och tvålar och grejer vilket är en jävla process! Jag gick sen och la mig, blev väckt klockan sex, tog samma dusch igen (projektet) och sen satt jag och tvättade min arm i tio minuter för det måste man när man ska opereras. När jag precis vart klar kom läkarna och sjuksköterskorna in i rummet och sa att läkaren som skulle operera mig var sjuk så jag fick helt enkelt åka hem och dom skulle höra av sig när en ny tid var fixad. Kändes värdelöst och jag grät som fan så klart men men det är bara att gå vidare och vänta. På eftermiddagen den dagen åkte jag mamma och Thomas till Marieberg och tröstshoppade. Det vart en fin nyårsklänning, en ram, två filtar, lite ljus och så vidare! Igår var jag ute med Jonna, Tommie, Elin, Alex och Ida. Jag och tjejerna var först på Liquid och bara pratade om allt och inget och sen gick vi till Frimis där vi mötte Tommie och senare kom Alex. Vi dansade som faan igår, det var lätt den bästa kvällen på länge! Längesen jag hade så roligt faktiskt :) Idag har jag jobbat 10.00-16.00 och hoppas jag får jobba i morgon också men det beror på om jag får passet eller ej. Vi får se :) I kväll blir det iallafall restaurang med Johan och Marcus och sen ska vi och en massa annat folk till Madde och Tobbe som har en jävligt försennad inflyttningfest. Dom skulle styra en fest och insåg att dom aldrig haft en inflyttningsfest så det får den kallas fast dom bott där länge :) Kommer bli roligt som fan! :) Madeleine och Fredrik är i stan på besök från Gävle så dom och Dilba deras hund var här en sväng igår och hälsade på! Förhoppningsvis kommer dom också på festen ikväll! Hoppas, hoppas! :) Nu måste jag ta ett bad och vila en stund innan jag ska fixa mig! :) Ja, så ligger det alltså till just nu! Operationsfatum har jag inte fått något men jag hoppas verkligen det blir snart så det blir överstökat :)


Tisdag

Imorse gick jag upp, åt frukost och sen kom Malin och Olivia och plockade upp mig. Vi åkte mot Chilli, kollade runt där lite och sen åkte vi till IKEA där vi gick runt ett bra tag och kollade överallt och så käkade vi lunch där också. Malin köpte ett rum hem till sitt och Kenneths vardagsrum och så köpte hon en massa ljus och även jag köpte ljus och småsaker. När vi var klara åkte vi ut till Bäck. Malin åkte iväg direkt och hämtade Emilia på dagis och jag tog det lugnt hemma med Olivia. När dom kom tillbaka var Malin tvungen att dra till jobbet så jag försökte söva lillan Olivia och det tog ett bra tag men till slut däckade hon och efter en stund kom Emilia till mig och sa att hon var trött och ville ligga i min famn så vi la oss i soffan och på några få sekunder somnade hon i min famn och började snarka haha, så himla mysigt har vi haft det :) Precis när lilla vaknade kom Tobbe över och tog upp henne :) Vi satt och pratade och umgicks tills Marcus kom över och då tog jag lite kort på kidsen och killarna :) När Kenneth dök upp drog killarna till garaget och vi andra satte oss och åt mat :) Tobbe plockade upp mig vid sju och så åkte vi hem :) Nu ahr jag varit hemma ett tag, lagt in bilderna och kollar just nu på Desperate housewives :)

I morgon är det dags för mig att åka till sjukhuset. Ska sova där tills på Torsdag och då ska jag opereras och sova där tills på Fredag. Det känns inge bra. Alltså det känns bra att det blir gjort nu på vintern men det känns jobbigt också. Man får förlita sig så mycket på andra speciellt när det gäller disk och sånt tråkigt skit som man vill ha gjort varje dag. Och att ha gips är inte det bästa jag vet heller men men det är för det bästa. Jobbigast av allt är iallafall att jag inte kan jobba :( Nej, nu ska jag inte klaga mer det kan bara bli bättre.


D-stroy


Foto: Jag.


Stockholm


Olivia & Marcus


På bilderna: Fina Olivia och Marcus. Foto: Jag.


Kids



På bilderna: Olivia och  Emilia. Foto: Jag.


Bärfis


Foto: Jag.


Ut till Bäck och umgås med Malin, Nettan & kidsen


På bilden: Emilia. Foto: Jag.


Måndag

Min sista dag på jobbet idag. Kändes riktigt jobbigt men jag hade en bra dag och jag trivs så bra medmina jobbarkompisar och praktikanterna så det kändes ändå helt okey när jag gick därifrån. Fick kramar av alla och även en bok av John somvar en avskedspresent. Det var en bok om hundar,tack så mycket för det uppskattar det! :) När jag slutade badade jag med Pierre, en av våra praktikanter och sen tog jag en dusch och så skjutsade pappa hem mig. Väl hemma hann jag träffa Johan en snabbis innan Bea, en av tjejerna på jobbet kom förbi och hämtade mina nycklar till jobbet och så pratade vi lite. Alex plockade sen upp mig och vi åkte ut till Miomöbler där vi kollade på sängar och han hittade en som han köpte :) Blev hur bra som helst! Efter Mio åkte vi och plockade upp Tommie, åkte till Rosalis deli och sen åkte vi tre hem till min och Johans lägenhet, käkade, glodde på tv och umgicks. När Tommie och Alex gled hemåt tog jag en promenix hem till Madde och Tobbe och här sitter jag alltså just nu :) Jag vill tacka er alla för idag! Mina föräldrar som ställer upp, mina fina jobbarkompisar och mina underbara vänner :) Nu ska jag umgås en stund till innan jag ska gå hem och greja lite innan jag ska sova. I morgon blir det Bäck hela dagen för att umgås med Malin, Nettan och ungarna :)

Helgen

I Fredags jobbade jag till klockan tio, åkte direkt hem till Anna efter det och där var min älskade Madelen och massa tjejkompisar till Anna. Vi umgicks, pratade, lyssnade på musik och sen gick jag hem och tvärdäckade på en gång. På Lördagen tog jag det lugnt, byggde ihop hatthyllan och så kom Sabina förbi med sin söta lilla son Mio, Anna kom över och Jonna kom också så vi käkade glass, kollade bilder och umgicks :) Jag gav även Sabina några bilder som jag framkallat på Mio, hur fina som helst :) Vid sextiden efter att jag duschat och fönat håret, dök Tommie upp och kollade hur det såg ut här hemma efter renoveringen och så åkte jag, Jonna och han hem till honom. När Alex dök upp gick vi upp på stan och köpte pizza som vi tog med hem till Tommie. Vi käkade mat och efter det slog vi på filmen "The social network" en film om Facebooks grundare typ och den var rätt bra. Därefter slog vi på "Killers" och Jonna var tvungen att dra efter typ halva :( För hon skulle jobba. Jag, Tommie och Alex kollade klart iallafall och den var riktigt jävla bra. Efter filmen softade vi och pratade om allt och ingenting tills Alex behövde åkte hem så han släppte av mig hemma. Tack så mycket för det :) Och tack till er alla så mycket för igår, var hur trevligt som helst :) Väl hemma försökte jag sova men det gick så där. Somnade, vaknade, somnade, vaknade och så höll det på. Idag har jag umgåtts med Jonna, fotograferat Sofia och bara tagit det lugnt. Jag och Jonna var precis iväg till Ica och pantade burkar och så pratade vi med Madde, Tobbe och Marcus som vi träffade där en sväng :) Nu är jag hemma, ska diska, lämna bilder till folk och bara chilla resten av kvällen. Börjar jobba kl sex i morgon bitti så ska lägga mig tidigt. Sista dagen på jobbet i morgon :'(


Bekay


Backstabbers


La musica


Non Phixion - Rock stars

Mobb deep - Bloodsport

Cypress Hill - Hits from da bong

Ill Bill - Overkill

5th Criminal Ft Slaine, Sicknature & DJ Illegal (Snowgoons) - Dungeon Masters

Bloodline - Signs of the ex

Mark Deez - Lady in the waterfall


D-stroy


Foto: Jag.


Freestyle & D-stroy


Foto: Jag.


Crypt


Foto: Jag.


Ill Bill


Foto: Jag.


Önskar jag kunde göra sånt här minst en gång i månaden!


D-Stroy


Foto: Jag.


Strand!


Foto: Jag.

DJ Kwestion, Ill Bill, Vinnie Paz & Crypt!


Vinnie Paz (Jedi mind tricks) live 18:de November 2010 i Stockholm!


Foto: Jag.


Clothing

Shelta.se
Karmaloop.com
Zoovillage.com
Junkyard.se
Tradera.com
Ebay.com
Topstreetwear.com
Hollywood.se


Jedi mind tricks i morgon!


Jag och Vinnie Paz!


Malin, Olivia, Emilia, Nettan


Ser fram emot Tisdag!


Work

Lång dag idag! Har haft simskolor hela dagen och det gick hur bra som helst! Vi har lärt ut livräddning och lite allt möjligt och dagen gick hur fort som helst. Hann även med att prata med chefen och säga hej då till de jobbarkompisar som jag inte träffar igen innan jag ska opereras. Det var tungt som fan men men det är lika bra att vara positiv och se framåt. Nu har jag precis kommit in efter att ha varit ute med Mikko och hälsat på Josefine, Bea och så har Mikko lekt med Iris :) Snart kommer Madde och Anna hem till mig och Johan, ska bli soft att umgås lite :)


Onsdag

Precis kommit hem efter att ha varit ute och gått med Mikko en timma i kylan.
Fy fan vad fint det var ute med all frost, ville verkligen fota men men det får bli en annan morgon.
Nu kommer snart pappsen hit och hämtar mig och ha ställer upp med att ta ut Mikko en sväng sen också!
Uppskattar det verkligen!
Tack tack tack!
Nu måste jag packa ihop mina prylar och dra till jobbet!

Madde & Tobbe

Vi har Madde och Tobbe här hemma.
Sitter och kollar på Desperate housewives.
Jag måste sova direkt när det slutar
eftersom jag ska upp tidigt i morgon!
God natt, sov så gott!


Block Mccloud Ft R.A the rugged man




Nosebleed

Life is love, death, pain, hate


Mixed


Underbart skön dag i Hällarna


Foto: Jag.


Freedom


Stan

När Johan kom hem följde han och Mikko mig en bit och sen promenerade jag vidare upp på stan och mötte pappa. Fick låna pengar av honom eftersom att internetbanken inte funkar och då kunde jag inte överföra pengar men men det löste sig och jag gled runt på stan ett tag och kollade lite. Hittade ett par hängseljeansshorts som jag letat efter så jävla länge. Nu känner jag mig hel, kan inte vänta på sommaren! Haha, lång väntan men men ;) Gick in på Gallerix och pratade lite med Madde, stötte på Emma och pratade lite med henne. Köpte lite matvaror på Ica och så köpte jag vantar för nu är det fan för kallt för att gå utan. Jag har haft en riktigt bra dag idag! I morgon jobbar jag 09.00-18.00 men ska upp vid sju för att ta en promenad med Mikko innan jag börjar så får Johan åka hem på lunchen och rasta honom en stund. På kvällen kommer Madde hit och umgås och hon ska sova över också :) Anna kommer också förbi, eller om vi skulle vara hos henne och Marcus. Ja det visar sig helt enkelt. Nu är det bara två dagar kvar till Torsdag och då drar jag med en snubbe som heter Vini till Stockholm för att se Jedi mind tricks och Ill bill. På natten ska jag få sova på soffan hos Martin och tack som fan för det säger jag bara för annars vet ej fan hur jag hade gjort! Åker hem tidigt på morgonen efter för jag måste hem till Mikko och sen jobbar jag kvällspasset på jobbet också. Nu är det bara en vecka kvar tills mitt sista pass på jobbet och det känns verkligen förjävligt! Älskar mitt jobb och mina jobbarkompisar! Vill verkligen vara kvar men ska ju opereras så det går verkligen inte hur gärna jag än vill men men det är bara att se framåt och hoppas att jag får komma tillbaka när jag är hel igen! :) Nu måste jag laga mat, diska och Johan ska hjälpa mig med dammsugningen! :)


Mikko


Foto: Jag. Redigering. Jag. Utrustning: Canon Eos 20D.


Alex, Jonna & jag (Bild från helgen i Karlskoga)


Water


Personal qualities

Långsint, djup, känslig, kärleksfull, impulsiv, positiv.


Jonna du är så fin!


Mikko

Johan gick upp tidigt imorse och vid 06.20 när han gick upp med Mikko vaknade jag till men somnade sen igen. Vaknade av Mikkos sträva tunga rakt i mitt ansikte! God morgon! Somnade om igen för det var ju så jobbigt tidigt på morgonen! Vaknade vid nio och gav Mikko lite käk och sen tog vi en promenad på ca 45 minuter :) Han är så fin, mysig och snäll. Allt går hur bra som helst helt enkelt. Nu är vi hemma igen och jag ska käka frukost och sen ska vi ta det lugnt och gå ut och gå senare igen :)


Måndag

Idag har jag hunnit jobba, varit över till Jessica och Rikard, haft det mysigt med Johan och Mikko, vi har tagit lite promenader, träffat Madde och Tobbe, träffat Anna, borrat upp en hylla hemma, rensat skit här hemma o.s.v. I morgon är jag ledig och ska ta promenader och mysa med Mikko hela dagen. Ska förhoppningsvis träffa Zana och lilla Danny också, har inte hunnit göra det än! När Johan kommer hem från jobbet ska jag försöka orka ta mig upp på stan en sväng, måste skaffa vantar och halsduk och sen kolla runt lite! :) Nu är det bara tre dagar kvar tills Jedi mind i Stockholm! Cant wait!


Sean Strange - Walk The Line


Cant wait!


Älskar låten!


Trött

Gick upp fem imorse, åkte till jobbet med pappa kl halv sex. Började klockan sex och sen har dagen rullat på. Det var städning, simskola och jag körde livräddning med badets två praktikanter. När jag slutade satt jag i cafeterian, läste tidningen och höll dom andra sällskap medans jag väntade på mamma och pappa. Dom plockade upp mig och vi åkte till en inredningsbutik i Kävesta och köpte lite småsaker innan vi åkte till Gällersta och åt mat. Pappa skjutsade sen hem mig, jag gick över till Jessica och Rikard en stund och sen gick jag hem. Nu har jag vikt rätt alla kläder och ska greja här hemma med Johan tills hans pappa kommer hit och lämnar Johans hund Mikko som han köpte för några veckor sedan. Jag har bara hunnit träffa Mikko ett par minuter en gång så ska bli riktigt skönt att han kommer hem idag så vi får lära känna varandra och bara mysa :) Ledig i morgon och jag hoppas verkligen att det inte regnar!


Good night



Nu ska jag sova, ska upp klockan fem i morgon och börjar jobba klockan sex.
Ledig på Tisdag, jobbar på Onsdag och drar till Stockholm på Torsdag.
På Tisdag ska jag träffa mina tjejer!
Har saknat er!
Ska bli så roligt att träffa dig Zana, var verkligen inte igår!
God natt!


Söndag

Idag har jag jobbat 10.00-16.00 igen och när jag slutade åkte jag ut till mamma, pappa och Vigdis. Mamma, Vigdis och jag käkade galet goda våfflor, kollade på tv och pratade. När pappa kom hem satt vi i soffan och bara hade det mysigt tills jag åkte in mot stan, gick förbi Jessica och tog det lugnt med henne och Rikard innan jag gick hem. Nu är jag hemma med Johan och ska snart kolla på tv en stund innan jag ska sova. Jobbar 06.00-11.30 i morgon så jag ska gå upp strax efter fem i morgon bitti! Ledig Tisdag och då ska jag sova ut kan jag säga! :)


Lördag

I Lördags jobbade jag 10.00-16.00, hann även simma en sväng och ta en skön dusch! Alex plockade upp mig vid fyratiden och vi åkte hem till Robin och Pontus och sen kom Toffa dit också. Jag fixade mig och när jag var klar tog vi det lugnt, lyssnade på musik och killarna åt pizza. Efter maten fick vi skjuts av Robins och Pontus pappa till Karlskoga. Väl framme firade vi Tommie hemma hos Peter hela kvällen och det var en jävla massa folk. En del man träffat tidigare och en del okända. Var hur som helst riktigt trevligt. Vi rökte vattenpipa, kollade när Tommie öppnade paket, dansade och umgicks. Vid halv tolv gick vi alla ut på krogen och dansade och softade i baren tills gick ut. Jag fick skjuts hem av Beston, Rim, Elin och deras killkompis :) Tack som faan för det måste jag säga en gång till! Kvällen var verkligen guld! Tack till er alla och speciellt till Tommie för att vi fick komma! Hoppas du hade en riktigt jävla bra födelsedagsfest! :)


Lite trött är jag men piggnar snart till! Jobb 10.00-16.00!


Dags att däcka! Lång dag i morgon!


Sov så gott!


Summernight!



På bilderna: Jag, Madde & Tobbe. Foto: Issa.


Green


Foto: Jag.


Arboga

När Johan kom hem tog vi det lugnt tills Totte plockade upp oss och så åkte vi till Arboga :) Väl framme mötte vi upp Isak, handlade lite, plockade upp Felix och hämtade kinamat. Vi åkte sen hem till Sari och Maya och så åt vi alla jättegod kinamat och till efterrätt blev det glass. Jag hann inte vara där så många timmar eftersom jag skulle med tåget hem men vi hann mysa ett tag iallafall. Nu är jag hemma och ska packa en väska med grejer tills i morgon! I morgon blir det jobb 10.00-16.00 och sen ska Alex hämta mig och vi ska hem till hans vänner där jag ska fixa mig innan vi ska åka till Karlskoga för att fira Tommies födelsedag! Ska bli riktigt jävla roligt! :) Nu ska jag sluta skriva och lägga upp bilder i stället! Ciao!


Livet


Weekend


Fredag: Arboga med Johan och umgås med hans systers familj! Mys!
Lördag: Jobbar 10.00-16.00 och sen drar jag med några vänner till Karlskoga och firar Tommies födelsedag!
Söndag: Jobbar 10.00-16.00 och efter jobbet ska pappa firas. Farsdag!

Torsdag nästa vecka: Jedi mind tricks, Ill Bill & Arsonists live på Strand i Stockholm!

Nästa vecka blir det Karlstad någon dag också och handla lite prylar som inte finns i Örebro.
Operationen är om två veckor!
Nervös!


Bosnien 08. Armina och jag!


Foto: Självutlösare!


Isak


Foto: Jag.


Father & Daughter


Foto: Jag.


Death


Royal arena


Foto: Jag.


Snowgoons Ft Virtuso - Scar sculpture


Female rapper, Eternia


R.A the rugged man & Vinnie Paz

Titta på videon och lyssna på låten!
R.A the rugged man & Vinnie paz!


R.A the rugged man & jag i Frankfurt, Tyskland!

Vinnie Paz & jag i Stockholm!


Gang Starr - Tha Squeeze


Ska få träffa denna lilla pluttisen idag!


Ski beatz - Blue and green


Snak the ripper


Ghettosocks - Dont turn around


El Da Sensei & Returners - Aint not trippin


Bekay - Bloodsport


Lord Lhus & Powder- Smack that ass


Hitfarmers - Return of the gods


Time to go to sleep


Foto: Jag.


Manuu & Dirk


Foto: Jag.


Sean Strange - Diabolical Decibles Ft Exlib, Meth Mouth & Nems


Produced by Snowgoons


Work

Imorse åt jag frukost och packade ihop mina grejer! Jag gick hem till Jocke och softade med Jessica några timmar tills hon skjutsade mig hem och jag tog det lugnt en timma tills pappa plockade upp mig. Vi åkte mot Kumla, sprnag in på Lidl och handlade och sen släppte han av mig på jobbet :) Det gick hur bra som helst på jobbet idag så det känns guld :) Både pappa och mamma kom förbi en sväng under dagen med lite grejer och så :) Tommie plockade upp mig vid nio och vi åkte hem mot Örebro och mötte upp Jonna vid mig. Jag pratade lite med henne och Tommie och sen åkte dom iväg. Nu ska jag ta det lugnt och sen sova!
Ser fram emot helgen! :)


La musica


Changes


Faya


Hatar vinter!


Foto: Jag.


Jedi mind tricks för andra gången i år!


Talib Kweli


Foto: Jag.


Tyskland (Opublicerade bilder)


Foto: Jag.


Onsdag

Sov ut imorse, hur skönt som helst! Alltså min och Johan säng är helt underbar och våra relativt nya sängkläder är helt underbara! Vill fan inte stiga upp på mornarna, haha! Iallafall så gick jag upp och softade mig mest igenom hela förmiddagen, åt frukost, softade vid datorn, kollade lite på tv och så. Vid två började jag plocka, dammsuga, fixa iordning lite i lägenheten, diska o.s.v. Allt roligt ni vet ;) Det gick iallafall bra och lägenheten är i stort sett helt iordning nu. Jag och Johan ska bara se till att borra upp lite hyllor, tavlor och sånt. Jessica ska hjälpa oss eftersom hon älskar att borra haha! :) Jag har införskaffat kartonger och pappershållare till alla räkningar och viktiga papper så nu är det ordning och reda när som helst! :) När Johan kom hem från jobbet lagade jag mat och det blev tortellini med cevapcici, pesto och aiolli. Hur gott som helst :) Ikväll ska jag och hjärtat bara ta det lugnt, det enda jobbiga vi ska göra är att gå till Konsum och handla lite men det ska vi nog klara av :) I morgon blir det jobb 14.00-22.00 och sen är jag ledig Fredag och jobbar hela helgen.

13/11 - Tommie firas i Karlskoga (Jonna och jag har fixat present och allt så nu hoppas jag att jag kan ta mig dit)
15/11 - Förhoppningsvis blir det Karlstad och köpa en hatthylla och en tavelram som inte finns i Örebro.
18/11 - Jedi mind tricks, Ill Bill & Arsonists live på Strand i Stockholm!
24/11 - Ska opereras. Båtbenet. Igen.


Vissa av datumen ser man fram till mer än andra och ni kanske förstår varför men men det är bara att bita i det sura äpplet och se framåt. I December och Januari blir det två utbildningar för att få ännu mer erfarenhet till mitt jobb som badvakt så det känns guld! Jag har en egen simskolegrupp nu och sen har jag ett par andra med några jobbarkompisar på badet men det känns ändå skönt att få gå en riktig simlärarutbildning då jag bara gått simlärarassistent tidigare. Hur som helst ska det bli roligt och sommaren 2012 eller något hoppas jag kunna gå Livräddarutbildningen i Tylösand! Kan aldrig få nog av bra utbildningar! :) Nu ska jag umgås med hjärtat!


Saknar


La familia. Te amo!


Mix



Bosnisk


Emilia


Foto: Jag.


Basket


Josefine, Peter, Jocke, Jessica, Madde och Emil. Foto: Jag.


Tisdag

Dom senaste dagarna har jag jobbat varje dag och fixat iordning lägenheten med Johan så har inte haft tid att blogga. Efter jobbet i Lördags fotograferade jag ett bröllop också så hela lördagen bestod av jobb. För övrigt har jag hängt med vänner, Sabina, Madde, Jonna, Jessica, Jocke, Carro m.fl. David åkte förbi Örebro en snabbis igår också vi träffades en snabbis och sa hej. Blev knappt tio minuter men ändå, roligt att se dig! Den här veckan har jag också köpt en ny kamera! Känns riktigt bra! Osammanhängande blogginlägg men skit samma. Idag har jag träffat Carro och Kritan en stund och nu är jag hemma igen, ska bara ta det lugnt, greja och sånt. Hörs snart med bilder!


Lägenheten

Lägenheten är helt klar nu! Den är så fin! Alla rum är målade i vitt förutom vardagsrummet som är tapsererat. Ljust där också så klart. Imorse åkte Johan och jag hem och byggde ihop sängen, dammade, dammsög och fixade! :) Nu är jag hos Madde och Tobbe ska äta lite, duscha och sen dra till jobbet! :)


Västerås, Örebro

Igår var jag, maria, mamma, Pia och Lotta på stan i Västerås!
Mysdag kan jag säga med lite shopping!
Väl hemma i Örebro blev det handling av mat och sen åkte jag hem till Maddes och Tobbes lägenhet.
Det var bara jag och Johan hemma så vi åt kinamat och kollade på den senaste Bäck-filmen.
Riktigt mysig kväll hade vi tillsammans! :)
Idag har jag jobbar 14.00-22.00 och jobbar samma tid i morgon.
I morgon bitti blir det frukost med Madde innan hon drar till jobbet.
Därefter ska jag och Johan hem till våran i stort sett färdigrenoverade lägenheten och greja!
Det är så fint hemma.
Gubbarna har tapetserat, målat väggar, lister, köksluckor och garderobsdörrar samt taken.
Jag är så jävla glad över att det äntligen är fixat!
Fullt upp den här veckan!
Det gillar vi! :)

Västerås, Örebro.

Nu har jag precis klätt på mig.
Håller på och packar det sista och när Pia kommer hem ska vi plocka upp Maria.
Vi åker sen mot Västerås för att hälsa på Pias syster och sen blir det stan där vi ska möta upp mamma och Thomas.
Ikväll blir det hem till Örebro och träffa mina älsklingar!


Robyn - None of dem


Sista dagen och kvällen i Gävle

Igår sprang jag, Björn och Mara runt på stan och Valbo köpcentrum hela dagen. Björn shoppade prylar till hans och Pias sovrum och när vi kom hem tll Furuvik fiade jag och Maria iordning där inne. Det blev nya kuddar, nytt överkast, lite ljus, en ny lampa, blommor och så vidare :) Pia blev jätteglad på eftermiddagen när hon kom hem och såg det! :) Igår skulle jag egentligen varit hemma på kvällen men jag fixade mig iordning och drog upp på stan och åkte med Madde hem till henne och Fredrik där vi pratade, tog det lugnt och glodde på tv. Känns så skönt att få umgås lite när man ses så sällan och den här gången har jag ju faktiskt varit här i fem dagar :) Jag skulle fått skjuts hem till Furuvik men Mathas bil råkade gå sönder och Madde ville inte låta mig åka buss så jag fick sjuts av henne och Fredrik. Tack så jättemycket för det och det var så roligt att se er! :) Vi ses i November! :)

Nu har jag precis varit uppe och ätit frukost med Björn och nu ligger jag i sängen igen och tar det lugnt. Ska snart duscha, fixa mig, packa klart det sista och sen på förmiddagen någon gång åker vi mot Västerås :)


Death is forever


Gävle

Igår morse åkte jag och Maria in till stan, vi lämnade tillbaka min tågbiljett, hämtade en t-shirt från Skank som jag lyckades vinna på Street affären Punk 26. Vi tog sen bussen ut till Gävle där vi gick runt ett par timmar :) Jag köpte ett halsband, två linnen och en jättefin julklapp till min älskling :) Vi tog sen en fika innan vi åkte in till stan igen och när Maria åkte till en tjejkompis åkte jag hem till Furuvik, tog en dusch och sen åt jag och min farbror Björn mat :) Maten var galet god kan jag säga! Märks att han är kock! ;D Efter maten fixade jag mig och sen åkte jag och Björn till Citygross och handlade innan han släppte av mig på stan. Jag mötte upp Maria och hennes pojkvän Daniel och vi gick till Racknroll och spelade biljard :) Micke och Robin dök sen upp och spelade med oss. Vi var där ett par timmar och efteråt när vi åkte mot Furuvik kände jag igen mig och vi var precis där Madde M och Fredrik bor så vi svängde in och jag sprang upp fort som fan, kramades och pratade lite :) Väl tillbaka i Furuvik åt vi varsin toast och tog det lugnt. Alla gick och la sig tidigt så jag tog med laptopen in på rumet och låg och kollade på tv-program på internet tills klockan var runt två och då däckade jag :) Riktigt skön dag!


RSS 2.0