Sleep

Nu ska jag sova, Johan börjar ju jobba i morgon så han ska också decka snart! I morgon och i övermorgon blir det träning, städning, tvätt och så vidare! Manuu kommer ju till Sverige och Örebro på Onsdag och då får det fan inte se ut som det gör nu, haha! Nej, ni får sova så gott hörni! Natti! More love, less hate!


Babygirl


Crazy


Manuu & jag.


En annan tjej med galet skön röst: Pauline!


Krångel

Bloggen krånglar, kan inte lägga upp bilder så jag softar i soffan framför tv:n med lite glass så länge. Peace


Lauryn Hill, universums skönaste röst!


Paparazzi


50


Mm, hmm!


Collie Buddz - Private show

.


La musica


Method man & Redman


Nasty


Foto: Jag.


Vad vill ni se mer av? Bilder, musik, text? (Dåligt med inspiration)


Ica Maxi

Jag och Johan åkte till Maxi för att handla. Stötte på Zana och Dennis där inne och vi pratade lite om Bosnien i sommar. Hon ska kolla med sina föräldrar och om det går bra så åker jag ner! Vore så jävla skönt att komma både dit och till Kroatien! Livets liv där nere kan jag säga! :) Vi pratade iallafall om allt och ingenting och sen satte vi igång och handla! Blev 700 spänn, inte så farligt och vi fick mycket för pengarna så det var det värt! Köpte två filmer och två örngott också så bara det var ju 150 spänn. Nu har vi iallafall kommit hem, hjälpts åt med vitlöksdippen och om ca tjugo minuter ska vi styra upp mat och sen blir det lugnt med tv/film i kväll :)


Sjukaste jag sett!

Den här dagen har varit lugnt! Nada att göra men i morgon ska jag sätta igång och träna igen, lägga mig i tid och gå upp i tid. Blir så jävla jobbigt trött annars! Om en stund ska jag och Johan åka till Maxi och handla mat och grejer! På vägen hem ska jag träffa Carro ett tag och så får vi se vad som händer! :) I förrgår när jag och Carro var hos Martina filmade vi ca tio filmen, sjukaste jag sett! Iallafall så skickade Carro över alla dom igår när jag satt hemma själv och jag skrattade galet mycket i min ensamhet haha! Ska kolla på filmerna varje gång jag känner mig lite nere, det går inte att hålla sig för skratt kan jag säga! Vem vet en vacker dag kanske dom fyker upp på youtube eller facebook haha! ;) I kväll blir det iallafall lugnt med film, mat och glass! Johan börjar ju jobba i morgon så jag ska se till att han lägger sig i tid för en gångs skull haha! Nej, nu ska jag klä på mig lite kläder så vi kan åka och handla.


The round favourites!








.




Swizz beatz


Caroline!


Foto: Jag.


Kroatien 2008!


På bilden: Ilona, Bino och jag. Foto: Zana!


Dagens

Dagens låt: Rihanna - Rude boy! Tung låt, färgglad video!
Dagens vill: Bosnien i sommar (Juli) och Tyskland i Mars! Håller tummarna!
Dagens måste: Skriva CV!
Dagens speciella människa: R.A the rugged man är mer speciell än dom flesta, haha!
Dagens hälsa: Trött, helt jävla förstörd!
Dagens planer: Ska iväg och handla på Maxi, aint got anything home och så ska jag träffa Carro en sväng!
Dagens ser fram emot: Sommar, sommar, sommar!
Dagens desperata vill ha: Ett jobb!
Dagens tack: Tack till pappa, mamma, Micke och Thomas! Ni vet varför :)
Dagens saknade: Mp!
Dagens väder: Sämst! Skulle le lite mer än vanligt om jag fick se lite sol!
Dagens tv-program: The hills.
Dagens dusch: Duschade nyss, för skönt!
Dagens snällaste: Johan! Han gav mig en riktigt fet massage, hur skönt som helst!
Dagens it-thing: Jedi mind tricks Ft R.A the rugged man - Uncommon valor! Den är sinnessjukt bra!

Isak


Foto: Jag.


J&T


Foto: Jag.


Mariposa


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 75-300 mm f/4-5,6 samt min blixt, Canon speedlite 550EX.


Rihanna - Rude boy


Summer 09


Foto: Jag.


Söndag

God morgon! Hoppas ni mår bra! Själv är jag helt slut som människa och har varit det dom senaste tre, fyra dagarna vilket har gjort att jag inte orkat tränat. Skämmes på mig då men så kan det vara ibland! Ska sätta igång i morgon igen är mn plan! Johan börjar förresten jobba i morgon igen efter ett halvår som arbetslös, fan vad glad jag är för din skull hjärtat! :) Igår var jag mest trött men lyckades ändå duscha, sminka mig lite och gå över till Madde. Erika och Ellen var redan där när jag kom och dom förfestade lite. Vi åt god mat, tacos offcoursiness, spelade spel och sen gick vi över till Peter och Adde. Jag stannade inte så länge utan gick hem i stället. Väl hemma grejade jag med bilder hela kvällen. Borde ha sovit men så vart det inte!

Gårdagen var en riktigt jobbig dag. Jag skrev ett brev till en vän till mig men jag har inte vågar skicka det än. Måste ta tag i det den här gången! Och igår var jag bara allmänt nere och trött. Jag vet, det är vinter och vem fan är lycklig men det är ju så jävla påfrestande. Vilken får mig att tänka på att det fan inte är långt kvar till sommaren nu! Jag ska ta vara på varenda jävla sommardag år 2010 kan jag säga!

Idag blir det så lugnt som möjligt för jag är helt slut! Orkar jag träna så ska jag fan sen!


Madelen

Erika, Madelen, Ellen och jag sitter i Maddes och Tobbes lägenhet på norr! vi ska över till Adde och hans vänner nu och när tjejerna ska till Strömpis ska jag hem och softa. Carro kanske kommer över en sväng :) Vi har iallafall spelat ett riktigt jävla roligt spel, tjejerna har druckit men inte jag haha! :) Nu ska vi till Adde!


We all miss somebody


:'(

.


Helt slut

Jag är trött, känner mig nere, snön faller och det finns inget att se fram emot.
Människor kommer, människor går, mitt hjärta klarar inte mer.
Om jag fick vrida tillbaka klockan och ändra på saker och ting så finns det mycket jag skulle vilja ha ogjort.
Men det går inte.
Ovärt inlägg.


Jag saknar dig, kom snälla hem nu!


Bike


Snowgoons - Charly says


Sommar och sköna kläder tack!


Adidas


Foto: Johan.


Ready to roll


Foto: Jag.


Fix


Foto: Carro.


Yesterday

Martina och Carro plockade upp mig igårkväll och vi åkte till öster hem till Martina där vi chillade några timmar, snackade skit och filmade lite haha! ;) Vid två fick man åka hem, helt slut, deckade direkt haha!


Dagen

Sovit mest av denna dagen! Varit helt slut! Var förbi Zana med Jonna förut och firade henne lite men vi var så trötta så vi stannade inte så länge utan gick hem och glodde på tv. Nu ska jag snart hem till Martina och Carro, chilla en sväng sen sova! :)


Ill bill & Vinnie Paz


Foto: Lånad från jmthiphop.com!


Caroline


Foto: Andreas. Redigering: Jag.


Grattis på 20-årsdagen Zana!


Lång dag igår!

Johan var uppe hela natten alltså till igår så han var helt slut när jag gick upp men han skjutsade mig ändå till Madde så att jag var där till åtta, halv nio på morgonen. Vi åt frukost, kollade på hennes och Tobbes fina säng och så fixade hon sig lite och greja! När hon var klar åkte vi till Lindesberg där vi skulle besikta hennes bil. Det gick väl sådär.  Efter Linde åkte vi till Maxi och handlade, åkte hem till Madde och lämnade grejerna och sen åkte vi ut till Marieberg där vi mötte upp Erika. Vi gick runt och glodde lite och jag köpte ett grymt bra puder, ett riktigt fint armband, en bok och ett par jeans. Jeansen ska jag dock lämna tillbaka. Det är för dyrt att köpa jeans och sen gå runt och vara osäker så dom får åka tillbaka på JC om några dagar! Gick iallafall runt där några timmar och så träffade vi Carro och Jessica en sväng också innan vi åkte hemåt :) Madde släppte av mig på norr och jag och Fanny följdes till Jessica och sen gick jag hem, tog en dusch, åt mat med Johan och när jag var klar gick jag över till Jessica och vid klockan sju plockade Matte upp oss, vi plockade upp Carro och sen åkte vi mot Lindesberg igen! Väl framme gick vi in på Bistro där vi satt några timmar, lyssnade på musik, åt mat och umgicks med Robban och en kompis till honom och så Petra också! Det var en soft kväll och efter ett par timmar softade vi hos Robban ett tag innan Martina H, hennes mamma och hennes syster plockade upp oss och skjutsade oss hem! Tack så mycket för det! Uppskattareee! Idag blir det lugnt för jag har en dålig dag, ska bara städa, chilla med Jessica, förhoppningsvis träffa Carro och Jonna och ikväll ska jag hem till Zana och gratta henne på hennes 20-årsdag! :)


Dagen

Riktigt soft dag! Vaknade upp vid tio och då åt Carro, älsklingen och jag frukost. Efter det gick jag och Carro över till Jessica en sväng och sen hem och fixade lite. Jessica kom över och vi väntade på Keke. När han äntligen kom åkte vi ut till Marieberg och gick runt där en sväng :) Väl hemma städade jag och fixade och efter ett par timmar gick Carro till Jessi och min kusin Danne plockade upp mig. Vi åkte till Friskis och tränade i en timma! Efter att jag var klar där tog jag en promenad till Jessica, chillade där en stund och sen gick jag hem och tog en dusch. När hjärtat kom hem blev det mat. Han fixade fläskfilé, potatisklyftor och brunsås/aiolli. Hur gott som helst! Tack ännu en gång älskling! Nu har jag fixat bilder musik och sånt! Ska äta lite glass sen sova. Lång dag i morgon och kanske utgång i Lindesberg, you never know ;)


Carro & Manuu


Yesterday @ Satin


Julienne & Manuu


Manuu & me


På bilderna: Manuu och jag. Foto: Carro.


Tatuering


På bilden: Manuus tatuering (Snowgoons, wich we love much!) Foto: Jag.


Satin


Foot locker


Köpte detta på Foot locker i Sthlm när vi var där!


Nu så

Utgång igår kväll. Det var helt okey! Idag ska jag, Carro, Jessica och Keke till Marieberg. Finaste vädret så behöver fan komma ut lite! Johan är borta under dagen så när han är borta ska jag städa här hemma. Är ett äckligt jävla bombnedslag men nu Marieberg!


Satin


Satin

Tisdag idag och Marcus och Jimmy spelar på Satin. Jimmy ringde mig igår och frågade om jag kunde ta lite kort på honom och det är klart man ställer upp :) Som tack skrev han upp mig plus sex på listan så nu ska jag hem till Martin där Carro också är och vi ska fixa oss! Min kusin Danne kommer dit sen och vi ska mötte upp Jonna, Judith och Linnéa innan Satin! Ska bli riktigt skönt att komma ut idag! :) Kommer såklart en massa bilder (borde göra iallafall). Hörs sen eller ses på Satin! :) More love, less hate!


In my Adidas


På bilden: Jag. Foto: carro.


Chivaz


Been sleeping

God morgon kan man nästan säga! Vaknade i morse vid halv nio och Madelen kom vid fem i. Vi åkte till Friskis, tränade en timma och sen släppte hon av mig här hemma. Väl hemma deckade jag i sängen fram tills klockan halv två alltså för en halvtimma sen! Håller på och grejar med musik och bilder nu, ska över till Jessica en sväng alldeles strax :)


Måste fixa dom här låtarna!

Jus Allah - White nightmare
R.A the rugged man - Chains
Sabac red - The commitment
R.A the rugged man - Lessons
Snowgoons Ft Reef the lost cauze - This is where the fun stops


Pädooow!


Foto: Caroline.


Älskar detta intro

Some people spend their lives hoping for something to happen
that will change everything. They look for power, or love, or the
answers to their biggest questions. I think really what they're
looking for is another chance - some way to lead another life
where all the mistakes they've made would be erased, and they could
just start over. Nothing bad has happened yet, and all their
possibilities are still in front of them.


Filmkväll

Danne ringde förut och han pallade inte komma för han hade bara sovit ca fyra timmar i natt men vi ska nog ses i morgon! :) Jag hade Jessi och Carro här förut och när dom kilade hem till Jessica åkte jag och Johan och handlade, åkte hem åt mat och sen slog vi på en film. Jessica kom och kollade med oss och det blev den senaste Final Destination filmen. Kan vara den sämsta jag sett, haha! I morgon blir det träning och sen får vi se vad dagen bjuder på. Har varit riktigt deppig idag så jag hoppas att morgondagen blir bättre :)


Sthlm


På bilderna: Jag och Shivaz. Foto: Carro och jag.


Stockholm, Spånga



Foto: Carro! (Tröjan fick jag av mamma för ett par veckor sen och den är i från Inter sport! Byxorna köpte jag i Stockholm på Adidas store!)


Packningen

Jag har packat upp allt nu. Hängt in de nya Adidaströjorna, basketlinnet, Adidasbyxorna och så vidare. Känns skönt att allt är fixat nu så man kan slappna av ikväll. Daniel borde dyka upp snart när han slutar jobbet och förhoppningsvis kommer Jonna också och då blir det filmkväll. Kanske blir What happens in Vegas eller någonting sånt! Någon komedi hoppas jag på iallafall. Jessica kom precis över så just nu pratar vi och umgås bara! Jag är trött som fan idag men ska ta en uppiggande dusch snart :)


För bra låtar, gives me the chills!


Måndag

Katastrofdag igår! Efter många om och men kom vi ifrån Sthlm som var ett kaos med folk överalllt som försökte ta sig hem med tåg, bussar och plan! Vi fick skjuts av galet snälla Andreas ända till Västerås! Tack så mycket för det! Och gulliga Julienne följde med i bilen med lilla Li (hunden). Mamma och Micke plockade upp oss i Västerås och sen åkte vi hemåt. Väl hemma pussade jag på Johan och så var vi hos Madde och Tobbe en sväng innan vi gick hem och la oss.

Imorse gick jag upp tidigt och jag och Madde tog bilen till gymet (för kallt idag!). Körde ca en timma och sen åkte vi till Madde och åt frukost. När vi kom hem till mig och Johan kollade vi på bilderna från Stockholm och så lagade vi lunch. Johan och Madde åt falukorv och pasta och jag käkade pasta carbonara! Gott gott! Nu har jag precis börjat föra över bilder till min nya externa håddisk och plockar lite här hemma! Är så skönt att gör aallt vettigt! Få det gjort liksom! Nej, nu ska jag fortsätta plocka och socialisera lite :)


Vinnie Paz and me


Den här bilden är på mig och Vinne P på hotellrumet i Sthlm! Sjukt!

Bilderna är dåliga eftersom vi inte fick ta med oss kamerorna men men bättre än inget :)


Soft kväll

Igårkväll skulle vi gått ut men det vart inge eftersom att Manuu om hit! Vi var här hemma hos Julinne och Andreas i Spånga hela kvällen. Vi åt god mat, efterrätt, lyssnade på musik och bara pratadde om allt och ingenting :) Jag totaldeckade igår kan jag säga och lyckades ta mig upp vid halv åtta imorse! Jag, Andreas och Carros skjutsade in Manuu till centralen där han skulle ta en flygbuss till Skavsta flygplats och där i från flyga hem till Tyskland där han bor. Vilka jävla dagar! Det är sjukt! Idag ska jag träffa brorsan och Michel innan vi åker hem för troligtvis åker vi hem i kväll vid sex men vi får se. Det är ju knas med vädret så man vet aldrig hur det blir :)

I am

I am the master of my faith

I am the captain of my soul


R.A, helt galen!


R.A the rugged


Stockholm

Vi sitter här md Manuu! Han är sjukt trevlig och har berättar så många historier, visat massa fina bilder, nya låtar ch allt ni kan tänka er! Vi har det för bra för att vara sant! Manuu stannar tills i mrgon bitti och vi stannar nog tills Måndag för det är tydligen värsta stormen i Örebro och det vore ju tråkigt om det hände något på vägen hem! Ikväll blir det lsagne till mat, lite glass till efterrätt och bara umgänge. I feel so damn good!

R.A


Stockholmsvisiten blir bara mer twisted!

Imorse när vi vaknade och hade ätit frukost så fick Carro ett mail på facebook. Det var från Manuu Aka Dj Ellegal. En av killarna som är med i Snwgoons! Han satt fast på Skavsta flygplats eftersom att hans plan ställts in så Carro skrev sitt numer och han ringde. Vi mötte alltså upp Manuu, förstår ni hur sjukt det är?! Vi åkte till Kungshallen ch åt mat och nu är hos Andreas och Julienne igen! Det här är så sjukt. Snowgoons är med oss! Galet! På stan blev det ävn en fet Adidaströja! Livet leker som in åt helvete nu! To good to be true!

Manuu har gett oss ett usb-minne med massor av Snowgoons låtar så nu ska vi lyssna sönder och chilla hela kvällen med glass och bara umgås! Ibland tar livet bra jävla oväntade vägar! Impulsivitet är det jag älskar!


Snowgoons

I förrgår på konserten var Dj Illegal of the Snowgoons där och vi fick hälsa på honom.
Han var en trevlig jävel kan jag säga!
Vill se dom live också någon vacker dag!
Listen to them!

Snowgoons - Heads or tails
Snowgoons - Black woods
Snowgoons - Ride on
Snowgons Ft Edo G - Nothin you say
Snowgoons Ft Reef the lost cauze - Never


Jedi mind tricks lyrics


Jus Allah of the Jedi mind tricks


Tonight

Vi har fixat oss och grejat men ska inte ut! Ingen av oss pallar, blev ju bara några få timmars sömn i natt men vi kör i morgon i stället när Oscar och Michel ska ut :) I morgon blir det stan en sväng, ska testa den Adidaströjan som jag la undan och så ska jag träffa min bror :) På kvällen ska vi nog till en kille i Kista som heter Mommo som vi träffade här ute för en stund sen. En av Juliennes vänner :) Nu tänkte vi knäppa några bilder och sen decka för idag för vi är alltså så slut! Be back later!


Jedi mind tricks ft R.A the rugged man - Uncommon valor

I don't know why I'm over here this job is evil
They send me here to Vietnam to kill innocent people
My mother wrote me said the President he doesn't care
We trying to leave the footprints of America here
They say we're trying to stop Chinese expansion
But I ain't seen no Chinese since we landed
Sent my whole entire unit thinking we can win
Against the Viet-Cong guerillas there in Gia Dinh
I didn't sign up to kill women or any children
For every enemy soldier, we killing six civilians
Yeah, and that ain't right to me
I ain't got enough of mother fuckin' fight in me
It frightens me and I just want to see my son and moms
But over here they dropping seven million tons of bombs
I spend my days dodging all these booby traps and mines
And at night, praying to God that I get back alive
And I'm forced to sit back and wonder
Why I was a part of 'Operation Rolling Thunder'
In a fox hole with nine months left here
Jungle like the fuckin' harbinger of death here

[Interlude]
(soldier speaking)
I don't want to be here. I'm scared, I just want to go home.
(officer speaking)
You fucking kidding me? Don't be a pussy. Don't you love your country?
(soldier speaking)
I like being here. I'm ready.

[Verse 2 - R.A. The Rugged Man]
True story...
Call me Thorburn, John H. Staff Sergeant, Marksman
Skilling, killing, illing
I'm able and willing
Kill a village elephant, rapin' and pillage your village
Illegitimate killers, US Military guerillas
This ain't no real war, Vietnam shit
World War II, that's a war, this is just a military conflict
Soothing, drug-abusing, Vietnamese women screwing
Sex, gambling and boozin', all the shit is amusing
Bitches and guns, this is every man's dream
I don't want to go home, where I'm just a ordinary human being
Special OP, Huey chopper gun ship, run shit
Gook run when the mini-gun spit, won't miss, kill shit
Spit four-thousand bullets a minute
Victor Charlie, hit trigger, hit it
I'm in it to win it, get it
The lieutenant hinted the villain, I've ended up killing
I did it, cripple, did it, pictures I painted is vivid, live it
A wizard with weapons, a secret mission we about to begin it
Government funded, behind enemy lines bullets is spraying
It's heating up, a hundred degrees
The enemies the North-Vietnamese, bitch please
Ain't no sweat, I'm told be at ease.
Until I see the pilot got hit, and we about to hit some trees
till the rotor broke, crash land, American man
Cambodia, right in the enemy hand
Take a swig of the whiskey to calm us
Them yellow men wearing black pajamas
They want to harm us
They all up on us
Bang, bang, bullet hit my chest, feel no pain
To my left, the captain caught a bullet right in his brain
Body parts flying, loss of limbs, explosions
Bad intentions, I see my best friend's intestins
Pray to the one above, It's raining and I'm covered in mud
I think I'm dying, I feel dizzy, I'm losing blood
I see my childhood, I'm back in the arms of my mother
I see my whole life, I see Christ, I see bright lights
I see Israelites, Muslims and Christians at peace, no fights
Blacks, Whites, Asians, people of all types
I must have died, then I woke up, suprised I'm alive
I'm in a hospital bed, they rescued me, I survived
I escaped the war, came back
But ain't escape Agent Orange, two of my kids born handicapped
Spastic, quadriplegia, micro cephalic
Cerebral palsy, cortical blindness, name it they had it
My son died he ain't live, but I still try to think positive
Cause in life, God take, God give

Fet shopping!

Vi somnade vid fem i natt så när min mobil plingade imorse någon gång mellans 9 och 10 var jag inte pigg kan jag säga men upp gick jag och tog en dsuch, sminkade mig lite, klädde på mig och sen följde Carro och Julienne mig till tåget. Jag åkte in till stan mötte upp min kusin Anna-Maria och vi gick till Kungshallen och käkade. Kyckling curry hos Indierna som alltid! Efter maten gick vi runt och kollade lite i butiker och så träffade jag Annelie också för Nathalie tyckte hon såg mig på centralen och då sms:ade hon Annelie och Annelie i sin tur hörde av sig till mig! :) Var kul att se henne igen, var inte igår! Vi sågs bara en snabbis men ändå! :) Jag och Anna Maria gick lite här och där och på Adidas store köpte jag byxorna till den ljusblåa Adidaströjan med svarta streck som jag fick av mamma för någon vecka sen! Jag sa till mamma att jag var tvungen att hitta dom och det gjorde jag! :D Wheioo! Jag la undan en tröja också, ska tänka på den tills i morgon så får vi se! :) På Foot locker hittade jag en feeeet Adidaströja! Den ska ni få se någon dag! Sinnessjukt snygg! :) Det blev också ett par lila skosnören och ett La Lakers basketlinne! Tungt var det! Anna-Maria och jag gick lite vilse så vi hamnade på någon riktigt jävla dyr gata med äckligt dyra butiker. Vi hittade iallafall Urban outfitters där jag köpte en tung fotoram! Vi gick sen till centralen och Anna-Maria hjälpte mig att hitta rätt pendeltåg! Väl framme i Spånga mötte Carro, Julienne och Chivaz (hunden) upp mig och vi gick hem. Nu har vi ätit mat och glass blev det till efterrätt! Gott gott! :) Tack så mycket för allt!

Efter maten har jag duschat, sminkat mig och så har vi alla fixat oss tillsammans. Jag pratade nyss med Oscar (Juliennes bror som jag kännt många år) och han och förhoppningsvis Michel dyker upp lite senare! Nu ska vi blåsa håret och i med löshår sen får vi se vad som händer! Efter gårdagen kan jag säga en sak: Allt kan hända! More love less hate! :)

Jedi mind tricks @ Debaser i Sthlm igår! En kväll jag sent ska glömma!

Andreas ställde sig som sagt och fixade mat igår! Hur gott som helst! Tack Andreas! :) Efter maten gick vi till bilen och tog bussen direkt till Debaser och ställde oss i kön! Vi skulle taigt med båda kamerorna men vi ringde Debaser och dom sa att vi inte skulle göra det :( Vi lånade iallafall Juliennes lilla kompaktkamera och det är bättre än inget! Väl inne kollade vi läget lite och sen gick vi fram till scenen. R.A the rugged man var förband och han var heeelt fucking crazy, utan att överdriva! Han var riktigt tung, rappade fort som in åt helvete, slängde av sig sina t-shirts och slog sig själv på sin mage, haha! Galen jävel! I slutet av hans uppträdande sprang han ner till mig och Carro och gav oss varsin puss på kinden, hahaha! Sjukaste jag varit med om! Under hans uppträdande stod Jus Allah of the Jedi mind tricks på scenen och vi vinkade till honom. Det är sjukt! Han vinakade tillbaka! Galet! Efter R.A´suppträdande väntade vi på att Jedi mind skulle komma upp på scenen! När dom kom upp, damn jag trodde jag skulle svimma! Dom var så äckligt bra live och trycket inne på Debaser var mm, mm, mmh! Carro och jag ropade på Jus Allah och han log, haha! Carro ropade till honom att han skulle komma ner och krama henne, han sa vänta lite och haha jag ropade på Vinnie Paz så han log med sitt söta lilla leénde haha! Jag dog av skratt! :D Efter många underbara låtar gick Jedi mind tricks av scenen och alla blev såklart besvikna men sen kom dom upp igen och körde en av de riktigt tyngre låtarna! Efter den gick dom av igen, ingen kram. Nada!

Vi bestämde oss för att gå ut och ta våra jackor. När vi står och trängs med alla jävla idioter och fans så kommer någon och tar tag i Carro. Jus Allah står där med oss, kramar får vi, tar kort och så frågade han om vi ville följa med. Vilket självklart blev ett ja! Vi följde med honom till hans hotellrum och han tog en dusch medans vi slängde på lite smink! När han var klar gick vi in till ett annat rum där Vinnie P var! Hälsade, tog bilder, lyssnade på musik, pratade och alltså det är heeeelt jääävla sjukt! Jedi mind tricks och vi i ett hotellrum! My looord! Fick även träffa en av de tyska killarna i gruppen Snowgoons som jag älskar som fan! You better check them out! Youtube! Vi fick hälsa R.A the rugged man också! Vi gick till Mc Donalds också med Jus och några andra! Hahaha, jag fick bjuda Jus på två chicken burgers, haha! Han blev chockad att vi bjöd!

Ni förstår inte hur stort det här är för oss! Vi har tagit en del bilder men vi måste fixa skivor så vi får med dom hem och så där så dom kommer upp sen. Jag är så jävla överlycklig! Det här är ett minne för livet som jag sent ska glömma! Det här är verkligen mind tricks! Jag är lycklig!

Esotcolmooo!

Vi är framme! :) Satt på bussen mot Stockholm i två och en halv timma och väl framme mötte Julienne upp oss! Vi tog tuben till henne där hennes kompis Andreas mötte upp oss och så åkte vi bil hem till honom! Vi är nu här och myser, Andreas lagat mat och så gosar vi lite med hundarna! :) Vid åtta-nio ska vi till Debaser på Medis och Jedi mind! Ska möta upp Kee och Max senare troligtvis! Vi har det för bra kan jag lova! Loads of love /Lisa.

Today its going down!


Sömn

Kunde jag sova inatt? Stundtals men inte alls bra. Det är alltid så när jag ska iväg nånstans eller om det är nånting speciellt dagen efter! Är så nervös så blir mest liggande i sängen och suckar men jag känner mig rätt pigg ändå! Konserten början rätt tidigt i kväll fick vi veta igår också men det gör nada. Ju snabbare vi får se förbandet R.A the rugged man och Jedi mind desto bättre! Cant wait! Nu ska jag fixa frukost till mig och min älskling :)

Ringde Julienne igår kväll också och det ska bli så jävla rolgit att se henne igen! Nu jävlar!


Nu så

Nu är det dags för mig att sova! Vill verkligen vara klarvaken och pigg i morgon för det kommer vara en lång dag!


Carro
kommer hit i morgon vid lunch och vi blir hämtade runt två och då ska vi direkt till bussen!

Natti! Vi kanske hörs i Stockholm om inte, om några dagar!


Dream


Den här texten hänger ovanför min och min älsklings säng i sovrummet! Den är rätt stor från Chilli! Älskar den! :)


Dagens

Dagens köp: Två mascaror, en foundation, rakhyvlar och red bull.
Dagens jobbiga: Rensning av minneskorten!
Dagens människor: Johan, Jonna, Carro, Jessica, Elin och hennes pojkvän.
Dagens outfit: Röda Adidasbyxor med vita streck, vitt tight linne, vitt baggy linne och tjock svart tröja.
Dagens skor: Vita nike sneakers.
Dagens längtan: Morgondagen!
Dagens hälsa: Grät som fan imorse efter att jag varit på sjukhuset men sen blev dagen bättre och bättre. Man måste vara positiv och som en person sagt till mig: Never look back. Onödigt att ångra saker när det inte tjänar något till!

Stockholm, Jedi mind tricks!


I morgon åker vi verkligen! Känns lite som en dröm, en fantasi! Det var ju så här vi lärde känna varandra på riktigt. Jedi mind tricks gjorde att vi började umgås och nu ska vi se dom! Dreams do come true och jag längtar så galet mycket! Jag håller på att ladda mina fyra kamerabatterier, mina åtta blixtbatterier och tömma mina fyra kameraminneskort! Här ska tas kort vill jag lova! Eller inte lova, så hoppas inte för mycket bara för det blir inte alltid så, haha! Kommer bli ett minne för livet iallafall! Nej, nu ska jag fixa det sista sen måste jag sova så jag är sådär äckligt pigg och utvilad i morgon! Jag är nervös!

Jedi mind tricks -
Blood runs cold (en klar favorit!)


Stan

Gick upp på stan tidigare idag. Kollade lite i affärer en sväng och handlade smink på H&M. Grymma mascaror för femtio spänn(?) Det var halva priset på en hel del smink så jag passade så klart på! Alla ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att lägga ut pengar på smink, haha! Elin och hennes norska pojkvän kom in till H&M och mötte upp mig. Riktigt roligt att se dig igen! :) Vi mötte upp Jonna och satte oss på Supreme och tog en fika en stund och sen gick vi vidare. Medans dom andra gick in på en butik gick jag förbi jobbet och pratade med Dojjan och Linda och läget med handleden och allt. Vi gick sen runt en sväng och sen sa vi hej då :/ Jag och Jonna gick till Ica och handlade rakhyvlar och redbull! Alltid bra att ha med sig, haha! Vi gick sen hem till henne och jag fick mina kläder som ska med till Sthlm :) Jag gick sen till konserthuset, tog bussen hem till Jessica och sen gick vi hem till mig och Johan. Jag plockade rätt lite och när min älskling följde med hem till Jessica och hjälpte henne att sätta upp några hyllor (hon har fått lägenheten omtapetserad) så kom Madelen hit :) Vi chillade ett tag och när Johan slog på en riktig jävla skitfilm gick vi över till Jessica, haha! Nu är jag hemma igen och ska rensa mina minneskort till kamerorna så att dom är tomma tills Sthlm! :)


Reef the lost Cauze - The sound of Philadelphia


Wyclef Jean from the Fugees, love his voice


Fugees - Avenues Fugees - Ready or not Fugees - No Woman no cry Fugees - Fu-Gee-La Fugees - Killing me softly Fugees - Cowboys Fugees - Mista mista


I want to be free


Foto: Jag.


Upprörd!

Gick upp vid åtta imorse, pappa plockade upp mig strax före halv nio och vi åkte till sjukhuset. Först in i L-huset, tog bort gips, ner till B-huset, röntgade, tillbaka till L-huset där jag fick prata med kirurgen som opererade mig. Det såg fortfarande inte bra ut. Fyra veckor till med gips och blir det inte bra efter det så kanske dom ska operera om. Jag har gråtit så mycket så nu finns det inga tårar kvar. Jag trodde jag skulle få bort gipset nu så jag kunde fortsätta jobba kvällar på East west och få mitt badvaktsjobb men det vart väl inget. Fick ett nytt gips och vi ger dom här fyra veckorna en chans men jag har haft gips i tre månader nu så chansen att det blir bra är minimal. Okey att jag har haft gips länge, det kan jag leva med. Men opereras igen och inte kunna jobba. Det smärtar verkligen, jag är trött på att leva på mamma. Vill jobba och klara mig själv. Ska inte skriva mer om detta men ville få ut det ut mitt system så jag kan ha roligt i Stockholm. Fan! Det ordnar sig väl alltid!?


Gettin late


Foto: Jonna!
I morgon är det mycket som ska göras!
Ska vara på sjukhuset vid halv nio, ta bort gipset, få handleden röntgad och sen få ett nytt gips! Sjukt att det gått tre månader(?) Iallafall så får man ju hoppas att det går bra där! Efter sjukhuset ska jag hem och fixa mig lite och någon gång under dagen ska jag träffa Jonna och så kom Elin hem från Norge idag så henne ska vi träffa i morgon! :) Måste packa klart, fixa klart min iPod och greja inför Stockholm också! Jag och min feta rosa väska som vanligt! :) Carro kommer hit i morgon någon gång under dagen och vi ska softa på kvällen bara och verkligen vila så vi är pigga på Torsdag när vi drar till Estocolmo! Nu måste jag ta en dusch och glo lite på tv en liten, liten stund sen är det fan dags att decka! Natti!


Jewelry


Foto: Jag.


Some songs made by Jedi mind

Jedi mind tricks - Animal rap
Jedi mind tricks - Apathy
Jedi mind tricks - Army of the Pharoahs
Jedi mind tricks - Battle cry
Jedi mind tricks - Before the great collapse
Jedi mind tricks - Binary star
Jedi mind tricks - Black winter day
Jedi mind tricks - Blood in blood out
Jedi mind tricks - Blood runs cold
Jedi mind tricks - Bloody tears
Jedi mind tricks - Breath of god
Jedi mind tricks - Butcher knifebloodbath
Jedi mind tricks - Chinese water torture
Jedi mind tricks - Deadly melody
Jedi mind tricks - Death march
Jedi mind tricks - Death messiah
Jedi mind tricks - Deatchbed doctrine
Jedi mind tricks - Geometry in static
Jedi mind tricks - Godflesh
Jedi mind tricks - Heavenly divine
Jedi mind tricks - Heavy artillery
Jedi mind tricks - Heavy metal kings
Jedi mind tricks - I against I
Jedi mind tricks - I love hip hop
Jedi mind tricks - I who have nothing
Jedi mind tricks - In da hood
Jedi mind tricks - Inevitable
Jedi mind tricks - Language is fatal
Jedi mind tricks - A man apart
Jedi mind tricks - Monlith
Jedi mind tricks - Nada cambia
Jedi mind tricks - Narrow grave
Jedi mind tricks - On the eve of war
Jedi mind tricks - Outlive the war
Jedi mind tricks - Retaliation
Jedi mind tricks - Sacrifice
Jedi mind tricks - The deer hunter
Jedi mind tricks - Uncommon valor
Jedi mind tricks - Walk with me


2 days left


Mysig kväll

Jag och min älskling satte oss i soffan med mat och så slog vi på en film. Line watch hette den, riktigt bra. Jag har sett den förut men kom knappt ihåg någonting av den så det var inga fel! :) Under kvällen har Madde och Tobbe varit förbi, jag har packat och grejat med allt möjligt :) Ska fixa till min iPod nu så jag får alla låtar jag vill ha med och så allt ligger där det ska! Resten av kvällen blir lugn med tv-tittande och mys! :)


Överallt och ingenstans!

Imorse plockade pappa upp mig och vi åkte till Brickebacken och Folktandvården där jag hade undersökning. Inga fel men som alltid jävla tandsten så jag ska tillbaka dit och ta bort det i Mars. Oskönt! Pappa släppte sen av mig på Friskis där jag tränade i ca en timma. Efter gymet gick jag hem och Alma kom hit och köpte Adidaströjan den vita med ljusgröna streck! :) När hon gick följde jag och Johan med ner och gick ner till tvättstugan och satte på två maskiner! Hade inte alls mycket tvätt! Skönt! Väl upp la jag mig i sängen och vilade en stund och så plingade det på dörren och in kom Carro och Jessica! Vi chillade här en stund och sen åkte vi till Resecentrum och köpte bussbiljetter till Sthlm! Därefter åkte vi till Rejmes och hoppade upp på taket och till slut hittade vi Marre! Vi stack sen upp på stan träffade Özer och sen åkte vi till Carros föräldrar och hämtade lite grejer innan vi åkte tillbaka till Rejmes och plockade upp Marre och Kim. Droppade Kim hos Kribbe och hälsade på Fanta innan vi åkte vidare igen. Åkte till Tybble och släppte av Marre och sen åkte vi till Jessicas pappa och sen hem till Jessica och kollade på dom nya tapeterna! När Carro och Jessica åkte vidare gick jag hem! Nu är jag hemma, trött som fan och jag och Johan ska snart äta. Kvällen blir lugn som fan!


Galet, jävla förbannad!

Det här är helt jävla sjukt! Jag har haft mitt gips i fem veckor nu. Det luktar så jävla, äckligt illa. Tanken var ju att jag skulle få röntga handleden och byta gips på Onsdag men nu har dom bytt bort min tid! Okey om jag hade haft gipset i tre veckor vilket är normalt men fem veckor nu och min nästa tid är om en vecka. Alltså sex veckor!? Ni försår inte hur illa det luktar, speciellt nu när jag börjat träna och det kliar som fan. Det har aldrig kliat förut men det blir väl så när man svettas och skit när man tränar! Får inte jag en tid så kommer jag göra allt för att få det kan jag lova! Okey att dom vill ta röntgen om någon vecka men byta gips ska fan ske nu! Det håller fan på att falla isär. Största jävla i-landsproblemet men det är jävligt jobbigt! Fan!


Peace


Foto: Jag.


Bilder från igår



Foto: Jag.


Mina två senaste dagar

Gårdagen spenderade jag och älsklingen i Arboga hos Johans syster och hennes familj. Tottes underbara föräldrar var där och Johans föräldrar också! :) Vi åt god mat och Sari hade bakat galet gott fika. Fy fan, vad jag syndade. inte bra, inte bra! Sari fyllde år igår så vi firade hennes födelsedag och även min lite smått. Jag och Johan köpte ett jättesött armband till Sari och av Sari och familjen fick jag ett presentkort på Gina tricot och två jättesöta örngott med hjärtan på! :) Av Johans söta föräldrar fick jag en jättefin bukett med blommor! Tack så jättemycket la familia! Vi spenderade tid där mellan 3 på dagen och nio på kvällen och hade det hur mysigt som helst, lekte med Maya och bara umgicks. På kvällen när vi kom hem till Örebro hämtade jag ett par jeans hos Tommie som jag ska få låna med mig till Sthlm och sen åkte vi hem och sov!

Imorse gick jag upp tidigt, klädde på mig och gick till Friskis! Tränade först på den där sköna maskinen som jag inte vet vad den heter i 40 minuter, 5 km oc 300 calorier. Därefter gick och joggade jag 3 km på rullbandet i en halvtimma och därefter körde jag 10 minuter, en kvart på en annan maskin som jag inte heller vet vad den kallas! Men det var en riktigt skön träning idag! Träffade pappa där också :) Johan plockade upp mig och gymet och vi åkte hem, åt frukost, mös lite i soffan och sen tog jag en dusch, slängde på mig mascara, kläder och så gick jag upp till Arbetsförmedlingen, fixade ett papper och sen gick jag till försäktingskassan och tog en numerlapp. Det var många numer före mig så jag sprang upp till Zana en snabbis och pratade lite och sen gick jag ner igen och Carro kom dit! Jag fick prata med en person, fixade det som skulle fixas och sen gick jag och Carro till ett annat ställe och fixade en annan sak och sen gick vi upp på stan. Först gick vi till mitt jobb och hälsade på Cecilia, Mange och Toby. Snackade lite skit och sen gick vi in på Pitchers och hälsade på några vänner där! :) Sandrah var där med sin söta lilla dotter! Henne ska vi snart styra upp en massa gosiga bilder med kan jag säga! :) Nästa vecka någon gång! Efter Pitchers gick vi till Kicks och handlade lite tills Estocolmo och sen mötte vi upp Bella. Vi gick till Kompassen igen och tog en fika uppe på Surpreme. Har ingen aning om hur länge vi satt där men vi skulle kunnat sitta där i flera dagar och prata! :) Efter några timmar där plockade Martina upp Carro och jag och Bella följdes åt hem! :) Hon kanske kommer upp till Sthlm och festar med oss på Fredag! Får hoppas att hon är ledig i helgen! Väl hemma blev det mat och nu har jag plockat lite! Ska upp på vinde och hämta ner resväskan sen och i kväll blir det lugnt med film och mys! Carro ska troligtvis och förhoppningsvis sova här! Vi måste verkligen köpa våra bussbiljetter i morgon!

Jag ska fan till tandläkaren på undersökning i morgon! Hatar att gå dit, dom ska alltid hitta något fel och nu när man är över tjugo är det ju så äckligt dyrt! Ska träna direkt efter det och sen ska jag hem och tvätta med min älskling! Det händer någon hela tiden! Livet! :)


Happy valentines day ya´ll


Foto: Jag.


Whats wrong With motherf***ers when will they ever learn keep playin with the fire And that as* is gettin burned


Foto: Jag.


Rådjur


Foto: Jag.


Sötnosen Ludde


Foto: Jag.


Alla hjärtans dag!

Vaknade vid nio, halv tio imorse. Eller nej det gjorde jag inte alls men mitt larm ringde så jag fick upp, klädde på mig och skulle gå till gymet men tanken att kolla öppettiderna slog mig och det öppnade inte förens elva så jag sms:ade Madelen och så jag gick hem till henne och vi gick runt Venaspåret. Det var en katastrof! Snö överallt och svårt som fan att gå men det var riktigt skönt ändå! :) Efter promenaden gick jag förbi Jessica, pratade lite och hämtade min Adidaströja och sen gick jag hem till min älskling :) När jag kom hem stod frukosten klar på bordet och han hade köpt två wienerbröd, hur söt är han inte? Underbar! Jag gav honom en liten nalle med en hjärta som det stod "Love" på och ett kort som jag hade skrivit lite saker på :) Ska bjuda honom på Bio någon dag för jag hann inte fixa biljett! Johan hade köpt en jättefin, stor, röd ros till mig! Tack så jättemycket hjärtat! :) Vi åt frukost, spelade lite tv-spel och sen tog jag en dusch och fixade mig. Johan står i duschen just nu och när han är klar ska vi upp på stan och köpa en present till hans syster! Jag har en riktigt bra idé så jag hoppas att det blir det jag tänkt. Kan inte skriva vad eftersom att hon ibland läser bloggen :) Vi ska iallafall åka till Arboga direkt efter stan för Sari fyller år och så ska vi nog fira mig lite också eftersom att det aldrig blev av. Älskar att umgås med Johans familj, helt underbara och lilla Maya börjar bli så stor och pratar så mycket nu! :)

Nu är det bara några dagar kvar sen åker jag och Carro till Estocolmo! I morgon ska vi troligtvis köpa bussbiljetter och börja packa, tvätta, städa och greja! Vill inte åka hemifrån när det ser ut som en svinstia. Skönare att komma hem och kunna slappna av sen! :)


Dagen

Imorse gick jag ner till kiosken och köpte en red bull och sen kom mamma och Vigdis och plockade upp mig. Vi åke till ÖoB där vi lämnade in min Adidasväska hos skomakaren eftersom den var trasig. 20 minuter ocg 50 kronor fattigare var den klar! Värt och hur skönt som helst! :) Medans han fixade väskan var vi inne på Coop och handlade. Efter ÖoB åkte vi hem till John och tog en fika med honom. Bög-Erik var också där och han mådde sämst. Man mår som man förtjänar helt enkelt! Efter John åkte vi hem till pappa lämnade lite grejer och sen åkte vi till Marieberg. Strosade runt där några timmar, handlade på Coop igen och sen åkte vi hem till Frans där vi hämtade hans katt Lina. Lina var mamma till min mammas katt Tarzan som gick bort förra veckan :( Men nu får Lina bo hos oss i stället! Vi var där en sväng och min moster Maria och hennes man Lennart kom dit också! Kul att träffa alla lite oftare än vanligt! :) Vi åkte sen hem, slog på filmen Bröllopsduellen. Galet bra och sen har vi ätit, chillat och beställt grejer på H&M. Jag beställde hem kläder till Vigdis syster Gudrun och lite saker till mig själv. Jag beställde hem 3 par skor och ett paket servetter! :) Skönt md sommarskor till våren/sommaren! Nu ska vi fika paj och vaniljsås sen hoppas jag att jag får åka hem för nu är jag riktigt jävla trött! Ska lägga mig tidigt och gå upp tidigt i morgon också! :) Träna, syna, träna, träna, synda, träna synda, synda! Haha!


It might be you

Ibland i livet uppstår band som aldrig kan brytas.
Det går att hitta den person som kommer att stå en bi i alla väder.
Man kan hitta den personen i sin partner och fira ett bröllop.
Men det är också möjligt att den person man kan lita på hela livet och som känner en kanske bättre än man känner sig själv.
Är just den person som funnits där vid ens sida den första början.


Västerås

Jag, mamma och Vigdis åkte iväg till Västerås igår! Stannade till på Nisses som ligger i Erikslund och där hittade jag lite saker (där hittar man alltid någonting). Vi åkte sen runt och kollade på några olika möbelaffärer innan vi åkte upp på stan. Vi strosade mest runt, hittade nada men jag gick iallafall och bokade tid för min tatuering. Jag hade velat göra den i Maj men han hade inte tid förens i Juni och det är ju fan sommar och då kommer tatueringen blir blekt, ful och då väntar jag hellre så jag fick tid den 8 okbtober klockan 15.00. Haha, bra med framförhållning! Mamma är mindre glad, speciellt eftersom att jag ska sätta den på foten men men min kropp, mitt liv och det kunde vart så jävla mycket värre! Det är ett fint motiv iallafall kan jag säga! :) Vi åkte iallafall hemåt mot Örebro strax efter fem och när jag kom upp i lägenheten hade Johan lagat mat så den stod klar på bordet och allt var dukat! Tack hjärtat för det! :) Efter maten spelade vi lite tv-spel och Johan fick damp när han förlorade, haha! Johan åkte iväg till Fellingsbro och jag gick över till Jessica där vi softade och pratade lite om hennes tråkiga liv medans vi väntade på Carro, hahaha! Till slut dök Carro, Hedmark, Jocke och en annan kille upp (vet ej hans namn) och efter en liten stund kom min älskade Jonna också! Var för längesen vi träffades! Vi lyssnade på musik och bara hängde där ett tag och sen gick jag och Jonna hem! Vi spelade lite tv-spel, kollade på film och åt banana skids och sådana mini-nallar och nappar i sådana små påsar man brukade när man var liten. Vad fan skriver jag? Skit samma, ni kanske förstår. Om inte, ja då vart det inge! Vi hörs! :)


V-ås

- Ska tydligen dra till Västerås nu! (Mamma får hem lilla Lina i morgon och då vill hon inte lämna henne ensam)!


Bismarck

- Armbandet jag fick av "Farmor" Kristina! Älskar det verkligen, tack så jättemycket! :)


New necklace, no guns!


Foto: Jag.


Macro


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Broken glass, broken heart

- When your heart is broken and you have had enough, try to let it go and start from scratch.

Foto:
Jag.


I lick the gun when Im done cause I know that revenge is sweet


Jag ser så hårt fram emot den kommande veckan! Gårdagen var förresten guld och i morgon kan det hända att det blir Västerås! Hoppas det iallafall, vore roligt att åka iväg över dagen! Iallafall! På Onsdag ska jag byta gips och det kommer vara så underbart för det har börjat klia och luktar skunk! Not fresh! På kvällen kommer Carro hit och vi ska packa! På Torsdag åker jag och Högberg till Stockholm och Julienne där vi ska lämna våra grejer i Ropsten sen kör vi ba! Jedi mind tricks på Debaser på kvällen! Tror ni att vi längtar? Det är helt sjukt att vi ska se dom! Nu måste vi bara se till att inte glömma them tickets hemma för det vore en fet katastrof! Jag ska iallafall träffa Aksu på Fredag och vi ska gå runt på stan, säkert käka, shoppa och umgås! Inte setts på galet länge! Vi stannar tills Söndag så jag hoppas verkligen att jag hinner träffa bror min! Hur som helst! Detta kan bara bli bra! En helnykter, fet, jävla, galen helg i Sthlm med två galna brudar och två kameror! Haha, I cant wait!

(Bilden har inget med texten att göra, jag bara gillar den. Den är inte tagen av mig!)


Chain


Foto: Jag.


Träning

Vaknade halv nio imorse och istället för att somna om gick jag upp. I vanlig ordning. Klädde på mig och gick till Friskis. Körde rätt hårt igår så idag var jag bara där en timma. Gick på den där maskinen idag igen. Gick en kvart och det blev 160 kalorier och 2 km. Bättre lite än nada! :) Nu är jag hemma och ska vänta på att Johan ska vakna sen blir det frukost :)


Funderar på ett sånt här!


Adidas, me like


Skön dag!

Efter träningen idag tog jag som sagt en dusch och sen skjutsade hjärtat ut mig till Marieberg där jag mötte upp mamma och Thomas på H&M. Jag la undan en galet snygg klänning till Madelen (Ville verkligen ha den själv men vet att jag aldrig skulle använda den). Av mamma fick jag en efterlängtad bh, mascara, hårspännen, hårspray, nagellack och nagellackborttagningsmedel! Tack så jättemycket mammosh! Efter H&M åkte vi till IKEA där vi kollade runt lite, köpte kaffemuggar och galgar till John. Thomas köpte också galgar och jag köpte på mig en jävla massa doftljus! Vi åt inne på IKEA, 35 kronor för kycklingfilé pommes frites och bearnaisesås med dricka. Till efterrätt blev det chokladmouse! Galet gott! :) Efter IKEA åkte vi runt på Chilli, Rusta, Lågprismagasinet, Godislagret och så vidare. För min del blev det lite småsaker: Mera ljus, sköjlmedel, godis m.m. På vägen hem svängde vi förbi Lager 157, dom hade nada som var min stil och därefter svängde vi förbi ÖoB en snabbis där jag köpte shampoo, tvål, mascaror (40 kronor styck, klart man passar på) och en fin hjärtformad sten som det stod ängel på. Tack så mycket mamma och Thomas för idag! Uppskattar det verkligen! :)

Nu är jag hemma, har plockat upp allt, hängt upp en tvättad Adidaströja i duschen för den droppar som bara den fast att den centrifugerats tre gånger(?) Sjukt svårtokrad iallafall! Förresten så kom tröjan idag! Den neongula Adidaströjan från Tradera! Den är verkligen lysande neongul så det blir säkert fräscht som fan i sommar när man är brun! Grymt fin kvalité och den var mjuk som fan så jag är nöjd! :) Iallafall så har jag grejat lite här hemma och äntligen satt mig ner och varvar ner lite. Ska ringa Jessica och se vad hon gör snart och kanske gå förbi hos henne en sväng. Johan dyker väl upp om någon timma och då slår vi nog på någon film eller grejar med bilder som vanligt! :) Återigen tack för idag!


7 Dagar kvar tills Jedi mind!


Absout me

Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?
Jag skulle vilja ligga i en hängmatta med en rabarberdrink i Thailand!


Vem skulle du vara om du varit en helt annan person?
Om jag fick välja skulle jag vilja ha sinnessjukt bra minne, duktigare i skolan. Annars är det inget annat.


Vilken egenskap önskar du att du besatt?
Mod!


I vilken färg är ditt drömhus målat i?
Vitt!


Vilket namn är det vackraste du vet?
Naima.


Vilket är det bästa ordet som finns?
Men fan vad svårt, Faith kanske.


Vad ser du som det största problemet vi har här i världen?
Hat!


Vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?
Att jag hinner göra allt jag vill göra! Vill inte ångra saker jag inte gjort!


Vilken saga är din absoluta favorit?
Jag kommer inte på någon. Rödluvan?


Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?
Svart/vitt, kan inte tänka mig att gå runt helt rosa/grön/gul/lila eller något sånt.


Om du bara fick lov att lyssna på en enda låt i resten av ditt liv vilken skulle du välja?
Immortal Technique - Dance with the devil. Men utan musik skulle jag aldrig klara mig!


Om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?
The holiday! Finns ingen bättre!


Vilket språk är det vackraste du vet?
Spanska.


Vilket bok ligger på ditt nattduksbord just nu?
Carolina Gynnings Ego women!


Vilken årstid tycker du allra bäst om?
Sommaren offcoursiness!

Tung!


Friskis & Svettis!

Vaknade vid nio imorse, klädde på mig och gick till Friskis! Var sådär äckligt taggad idag också faktiskt. Trodde jag skule vara rätt mör i kroppen efter igår men inte då! :) Idag blev det inte rullbandet utan en annan maskin som jag tyvärr inte vet vad den heter men den är sinnessjukt skön! Det blev iallafall en timma på den vilket var 7,5 km och 600 kalorier! Gött! :) Pappa var gymvärd där idag så vi pratade lite och så var han såklart tvungen att jobba! :) Nu är jag hemma, hjärtat och jag har ätit en ordentlig frukost och spelat en match cros (tv-spel)! Nu ska jag ta en dusch och slänga på mig lite mascara! :) Älskar sådana här dagar!
Praise the lord för gymkort säger jag bara. Bästa som hänt mig!


2010-02-10


Skulle behövt gå och lagt mig för över en timma sedan men men, bättre sent än aldrig! (Bilden är på mig och tagen av Zana när vi var i Bosnien/Kroatien år 2008! Redigeringen har jag gjort) Nu får ni sova så gott! /L.


England (Hurst green & London)


Foto: Jag. Redigering: Jag.


Dagens

Dagens köp: Halsband, hur tungt som helst! Två mascaror och en foundation.
Dagens personer: Johan, mamma, Jonna, Vigdis, pappa, Jessica, Carro Zana och John.
Dagens mat: Ris, cevapcici, vitlöksdipp och aiolli.
Dagens outfit: Ljusa baggy jeans, tight vitt linne, baggy vitt linne och den nya mintgröna stora tröjan från Gina med texten: There are no rules.
Dagens skor: Vita Nike-sneakers!
Dagens dryck: Jag säger bara mm, mm, mm multi-vitamin!
Dagens ser fram emot: Sthlm, Jedi mind tricks, sommaren och att jag snart förhoppningsvis får träffa bror min!
Dagens plan: Att köpa en stegräknare i morgon!
Dagens sämsta: Sony Ericsson Aino!
Dagens äckligaste: Mitt gips! Får nytt på Onsdag om en vecka. En vecka till, det är alltså lång tid kan jag säga! Längtar tills dom klipper bort skiten och jag får tvätta armen. Ska göra det i en kvart. Minst! Får nytt gips en gång till sen tas det görhoppningsvis bort! Hoppas, hoppas!

Today

Imorse vaknade jag (vad som är för mig) tidigt. Klockan var runt nio någon gång och i stället för att somna om och sova bort halva dagen klev jag upp, klädde på mig och gick till Friskis och Svettis där jag gick 7 km vilket är lite över en timma på rullbandet och därefter gick jag på en annan maskin (ingen aning om vad den heter) i ca en km bara. Det var första gången jag testade den men ska absolut gå på den nästa gång också! När jag var klar i konditionsrummet gick jag och körde lite magövningar inne på gymet innan jag klädde på mig och gick hemåt! Väl hemma mötte jag Johan nere vid bilen och vi åkte till Maxi och handalde lite frukostgrejer och matvaror. Vi åkte sen hem, åt frukost och sen tog jag en dusch, slängde på mig lite mascara och gick hem till Zana där vi möttes och sen gick vi upp på stan. Vi träffade Carro en sväng och sen gick vi vidare och kollade lite i affärer. Vi letade efter något till våra älsklingar i Alla hjärtans dag-present men hittade fan inget så jag köpte ett tungt halsband till mig själv och så blev det två sketna mascaror för 25 spänn styck! Vi stötte på Jonna på stan också och jag blev så glad att se henne! Var för längesen! Saknar dig hjärtat! Vidare på stan lämnade vi in min mobil en timma och dom uppdaterade den men det hjälpte inte utan den var trasig så den får jag ta och lämna in snarast! Vigdis ringde och vi åkte hem till mina föräldrar där vi tog en fika och umgicks innan vi åkte ner till Ekeby, plockade upp John och åkte ut till Marieberg. John droppade vi av på frisörsalongen och själva gick vi runt och kikade i butiker. Jag fortsatte leta efter något till Johan men hittade nada men nu har jag bestämt mig för vad han ska få iallafall, måste bara fixa det först! :) Efter ett par timmar på Marieberg fick jag skjuts hem och jag och Johan styrde upp käk. Efter maten gick jag över till Jessica, snackade lite skit och chillade framför Sex and the city-boxen. Carro kom stressad som fan och när jag gick hem åkte dom iväg! :) Nu är jag hemma, har ätit lite glass och är faktiskt helt slut så jag ska snart ta och sova! Ska upp tidigt och träna i morgon igen! :) Älskar sådana här dagar när det händer saker hela tiden och oplanerat. Impulsivt är det bästa jag vet!


Blogg awards

Jag har fått en award av Berina

Så här går det till:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka personen du fått den av.
3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.
4. Välj sju andra bloggar att ge den till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award

7 saker ni inte vet om mig!
 
1. Jag är utbildad badvakt och HLR-instruktör.
2. Jag är beroende av Adidas.
3. Jag har slutat dricka alkohol och börjat träna!
4. Jag älskar att dansa, resa och träffa nya människor!
5. Jag har jävligt kort stubin och flippar för väldigt lite!
6. Jag älskar musik, only Hip Hop!
7. Jag älskar att inreda!

Jag väljer dessa sju bloggar att skicka den vidare till:

Marcus Aka Dj Marciz, Örebro tyngsta dj och en galet bra och pålitlig vän!

Madeleine En nära vän som numera bor i Gävle med sin kärlek Fredrik. Saknad!

Caroline Jedi mind tricks förde oss tillsammans och jag älskar dig!

Jonna Min älskade vän sen många år tillbaka. Älskar dig hjärtat, ödet förde oss samman.

Madeleine Så jävla skön brud. Säger bara en sak: Psyyyk* (Du vet vad jag menar, haha)

Jimmy Rakt av en riktigt snäll kille!

Max Den här snubben lyssnar på skön musik kan jag säga! Jedi mind!

Dagens

Dagens hoppas: Att avi kommer i morgon för i så fall har Adidaströjan kommit till Örebro!
Dagens outfit: Bruna Adidasbyxor med orangea streck, vitt baggy linne och en grå myströja.
Dagens kap: Sålde mina garderober till M. Får pengarna i helgen!
Dagens personer: Johan, hans systers familj och Jessica.
Dagens tänker på: Jonna och mamma.
Dagens värsta: Rest in peace, T :'(
Dagens mat: Pizza.
Dagens ser fram emot: Sthlm och Jedi mind!
Dagens hälsa: Utmattad och trött.

Hemma

Precis kommit hem från Arboga där jag och Johan syndat som faan idag! Ätit piza, druckit cola, ätit chokladbollar, klubbor. Gott som fan men inte alls bra! Vi har iallafall spenderat en mysig kväll med Johans syster, hennes man och lilla Maya. Isak och Felix sov hos vänner så dom var inte hemma idag. Nu är vi iallafall hemm och jag ska snart sova! :)


Adidas


Arboga nu! Hörs senare!


Tunga Adidaskläder!



Adidas


Detta är Adidaströjan som jag gick av mamma häromdagen! Tack så jättemycket! :) Det är en Adidas firebird storlek M.


Adidas, säljes


Denna ska säljas. Har tyvärr ingen bättre bild.


Adidas


Foto: Johan. Utrustning: Sony Ericsson Aino.


I love you


Foto: Självutlösare!


Adidas


Relativt ny Adidaströja, köpt på Solo i Västerås! Använt den en gång eller något för missmatchar mitt gips så hårt, haha! Kommer användas mycket i sommar!


Söta Micheal


Foto: Jag.


Paris



Foto: Jag.


Stora planer!

Idag har jag och Johan ätit frukost, tagit det lugnt och spelat lite tv-spel. Jag gick över till Jessica en sväng och umgicks med henne och Fanny. Vi kollade på några Sex and the city-avsnitt och så fick jag mina två hundra kronor idag! Guld eftersom att det är Sthlm som gäller nästa Torsdag! Carro ringde idag och nu är planerna för Sthlm ändrade! Vi skulle åkt på Torsdagen, sovit över hos min kusin och åkt hem på Fredagen men nu ska vi göra så här: Vi åker till Sthlm på Torsdag, möter upp Julienne och hos henne ska vi bo hemma hos tills på Söndagen! Då slipper vi springa på stan och shoppa samma dag som konserten är och kan ta det på helgen i stället. Jag har fem ställen som jag måste till: Adidas store, Foot locker, Top shop, Monki och American apparel. Sen är jag nöjd kan jag säga! Till helgen ska jag troligtvis och förhoppningsvis också sälja den feta garderoben som står ute hos mina föräldrar och den lilla vi har här hemma i lägenheten som hör till! Blir guld med några extra kronor i fickan när vi är i Sthlm! Nu längtar jag ännu mer om det är möjligt! Ska försöka få tag i bror min och hans Micha så kanske vi kan styra upp en heldag på helgen eller iallafall några timmar! :) Nu ska jag ta en snabb dusch, sminka mig lite och klä på mig sen ska jag och min älskade åka till Arboga och spendera kvällen med Maya, Sari och Totte, förhoppningsvis får vi träffa Isak och Felix också! Jag är så jävla lycklig!


Adidas Firebird! På väg hem till mig! (225 kronor på Tradera)


Adidas! Ska leta efter dessa i Sthlm! Så feta!


Dark


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Macro


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Angels


Foto: Jag.


Ups and downs

Igår tog jag det lugnt hemma mestadels utav dagen förutom när jag var iväg och tränade och när jag gick över till Jessica en sväng! Grejade också som fan med sovrummet! Bild kommer väl någon gång i framtiden! Carro spenderade några timmar här hemma igår med mig och fy fan vad vi skratta, har alltid roligt med dig! Madde och Tobbe kom också förbi en sväng på kvällen men dom stannade inte så länge. När Johan kom hem fixade han mat och sen slog vi på en film (Taken, galet bra film. Sett den förut men ser den gärna många gånger till!) Åt lite Ben & Jerrys chokolat fudge brownie till också! VI hade en riktig myskväll.


Morgonen idag började mindre dag. Mamma ringde klockan sex och var helt förstörd. Hon grät och jag hörde knappt vad hon sa. Jag finns här för dig ska du veta!
Jag är så ledsen för din skull mamma och beklagar sorgen :/


Night out



Foto: Jag och Carro.


Drömsängen


Jag och Johan har bestämt oss för en sådan här säng (inte just denna kanske) till våren när vi har mer pengar! Den är så jävla fin! :)


Pamilja och jag


Foto: Johan.


Måndag

Skönt med Måndag och att sätta igång med träningen igen! Gick upp imorse och gick till Friskis, tränade, träffade pappa där och när jag var klar gick jag hem och åt frukost med Johan som hade varit duktig och diskat. När han åkte iväg startade jag ett stort projekt, haha! Jag har sorterat ännu mer här hemma nu med kläder och allt för en garderbo vi har i sovrummet (ek-färgad) ska ut NU helst, haha. Den är iallafall tom så nu behöver jag bara bärhjälp! Nu ska jag fortsätta :)


Till er läsare

Ni som kommenterar utan att skriva era namn, hemsidor, bloggare eller vad det än är ni har. Jag kan inte svara för jag kan inte skriva ett helt inlägg till en person som skriver en kommentar! :) Skriv er namn så kan jag svara för annars är det bara jag som verkar som en bitter jävel i slutändan! Namn och länk så svarar jag! (Inte för att ni är många läsare eller så men ändå!) God natt!


Ison & Fille



Foto: Jag!


Guld dag!

Vaknade imorse, åt frukost och byggde lite på byrån tills vi bestämde oss för att åka och handla och dra ut till mina föräldrar! Vigdis fyllde år idag så vi åkte ut och firade henne! :) Vi spenderade ett par timmar där med pappas galet goda mat, fika och umgänge! Pappa, mamma, Vigdis och farmor var där! Jag och Johan har verkligen haft en riktig mysdag! Vi var nere och fotade hästarna ltie och vi fick en massa pussar av både Guy och Pamilja. Guy kan ju pussas på kommando och han är så go! Tar i som fan min lilla älskling! Saknar honom och allt roligt vi gjort! Världens bästa ponny är han! :)

Vi åkte hem efter ett tag och byggde klart byrån, plockade rätt, Johan diskade och så höll vi på här hemma ett bra tag innan vi satte oss ner i soffanoch slog på "Flickan som lekte med elden". Riktigt bra film, rekomenderas!

Idag är det tio dagar kvar tills jag och Carro drar till Sthlm för att se Jedi mind tricks med bland andra Max och Kee. Kommer nog bli en galet tung kväll! Längtar som in åt helvete! Nu ska jag försöka lägga upp någon mer bild på Ison & Fille sen är det dags att sova! :)


Ison & Fille @ Frimis 6/2!


Igår var det fullt upp som vanligt! Jag och Johan grejade i sovrumet, försökte få allt att få plats och det ordnade sig till slut. Micke kom hit och hämtade den bruna byrånoch Johan åkte iväg och skjutsade Tobbe till Maxi. Under tiden sorterade jag i mina garderober (är ett pedantiskt freak när det gäller mina kläder) och det blev hur bra som helst! Mitt på dagen deckade både Johan och jag en stund så det var tur att mamma ringde så vi vaknade. Vi åkte ut till Marieberg och köpte en present till Felix och så lämnade vi en jävligt stor påse full med jeans, dukar och handdukar till mamma som vi inte ville ha kvar (allt tar ju sådan jävla plats!) Till Felix köpte vi tre t-shirts på Inter sport! Johan var tvungen att åka men mamma kom och höll mig sällskap så vi gick runt och kollade lite och Inter sport hade fått in en del nya Adidaskläder och jag föll så hårt för en av dom! Tack så mycket mamma för den! Det är en metallic-blå tröja med mörkblå/svarta streck. Svårt att förklara, får ta en bild eller något! :) Efter ett tag på Marieberg åkte vi iväg till IKEA med Vigdis där vi åt och tog en fika. Galet god mat där och inte alls speciellt dyrt! Efter att vi var klara fick jag skjuts hem och efter ett tag kom Madde och Tobbe förbi en snabbis. Därefter hoppade jag snabbt in i duschen, Carro kom hit och sen började vi fixa oss. Blev Liquid där vi träffade Jessica och Märta och sen gick vi till Frimis där Ison och Fille uppträdde. Var en guld kväll, orkar inte dra alla detaljer! :) (Foto: Jag)


Igår

Vigdis plockade upp mig igår när jag hade fixat mig och var klar! Vi åkte ut till Almbro där hon släppte av mig hos min moster Maria, hennes man Lennart och min kusin Anna-Maria. Frans, Maricell, Pierre, Linn, Pontus, Gorgji, Tilda, Tin tin, Lennarts föräldrar var där. Tror inte jag missade någon! Iallafall så blev det fika och en massa prat för vi träffas inte alltför ofta! Jag spenderade mestadels av tiden med lila Pontus, världens sötaste! Jag åkte hem efter någon timma och Madde kom över hit och vi började bygga byrån! Efter att den är klar (blir det idag) ska jag aldrig mer bygga en sådan, värsta jag varit med om! Nu ska jag och Johan försöka fixa detta iallafall! Lång dag idag!


Byrån


Såhär ser alltså byrån ut fast den är vit och så köpte vi två stycken! Skönt byte av möbler! Me like! (Ska försöka få tjejerna att hjälpa mig bygga ihop iallafall en ikväll så jag kan överraska Johan lite! Vore ju hur underbart som helst! Känner du dig manad att hjälpa till, säg till! ;)


Ännu en lång men bra dag

Jag och Johan åkte upp på stan, hämtade tröjan som jag visade i inlägget nedan! :) Hur snygg som helst, mintgrön fräsch färg! Efter det åkte vi till Max och åt och därefter åkte vi snabbt som fan ut till IKEA och mötte upp mamma och Thomas. Vi fick med oss två vita byråer. "MALM" (byråns namn), den med sex lådor! Så nu äntligen har jag fått vita möbler! Vi hade förut en sådan med sex lådor och en annan som var i samma höjd fast hälften så smal i bredd. Nu har vi alltså två stora så vi ska ha varsin! Perfekt, så vi får mer plats för allt! Jag är stressad som fan, ska in i duschen nu och sen ut till Gällersta och fira Anna-Maria en snabbis innan jag ska in till stan igen! Så skönt att ha fullt upp hela tiden men i kväll ska jag försöka lägga mig i tid så jag orkar festa i morgon på Frimis! :) Hörs senare!

I morgon jävlar ska det byggas ihop mövler! (Micke kommer och hämtar den bruna byrån i morgon förmiddag som Thomas ska ha)! Kommer bli så jävla fint! :)


Upp på stan hämta tröjan sen snabbt hem igen!


2 par skor och ett paket servetter från H&M




Beställde hem detta från H&M häromdagen! Dröjer ett bra tag tills det kommer hem men det är det värt!


La nueva musica

Mos Def - White drapes
Curtains - Exodus
Rhymefest - Exodus 5.1
Jae Millz - Who
Candi Redd Ft Rasheeda & Candi - Independent chicks


Lil Wayne Ft Eminem - Drop the world


Bitch, Ima pick the world up and Ima drop it on your fucking head!


En vinterdag


Foto: Jag.


Green & rain


Foto: Jag.


Guld start på dagen!

Pappa ringde och väckte mig strax efter nio imorse och s kom han upp hit till lägenheten och vi tog sällskap till Friskis & Svettis! Pappa har blivit värd där som sagt så han städar, gör rent maskiner och kollar så folk har biljetter och sånt! Han grejade i ca trekvart och under tiden gick jag på rullbandet en stund och sen tränade jag på gymet! :) När pappa var klar visade han mig lite hur maskinerna funkar och så var det bara att köra! :) Nu är jag hemma, jag och Johan har precis ätit frukost och det känns som att den här dagen kan bli riktigt bra! :)

Förresten så var tydligen pappa med på Tv igår, haha! "Vem vet mest" på 2:an och det missade jag men reprisen är nu om ca en kvartdet ska jag absolut se!! :)


Fan, vad jag älskar dig hjärtat!


Här ska mysas! :)


Lång dag men så jävla bra har den varit

Fick som sagt två Adidaströjor sålda och det är guld för tjejerna kommer nog använda dom mer och dessutom kan jag använda pengarna till att köpa en ny i Sthlm! Looking forward too it! Carro har varit här hela förmidadgen och hållt mig sällskap när jag grejat med tvätten, när tjejerna var här och kollade Adidaströjorna och när mamma och hennes kompis Thomas kom hit. Mamma och Thomas kom för att kolla på lägenheten (saker förändras ju här hemma) och så skulle dom kolla på ett glasbord som jag ville bli av med. Thomas köpte det iallafall och jag fick en hel del pengar för det! Tack för en god affär, haha! Han köpte även med sig en lampfot! Och av mamma fick jag pengar för min dvd som jag sålde till hennes kompis John! Thomas tyckte också om våra byråer i sovrummet (finns bild någonstans i bloggen) och vi ska göra ett litet byte. Byråerna är i ek-färg och jag vill ha vita så han ska köpa en sprillans ny åt mig på IKEA så får han min stora i ek och även den lilla, den också i ek. Johan och jag ska köpa en till stor vit i stället för dom små fanns inte i vitt och det skiljde ändå bara två hundra kronor så det är det lätt värt. Får ju mer rum för kläder också! :) Efter att alla gått bytte jag om och gick till Friskis där jag stötte på Jimmy så vi gick 20 minuter på löpbandet och sen körde vi magövningar på några olika maskiner. Spenderade ca en och en halv timma där idag! Galet skönt att komma igång! Hann bara hem, göra vitlöksdippen och sen var jag tvungen att gå till Ica för en krydda var slut och så hyrde jag en film och lite andra matvaror vi behövde hit hem! :) Väl hemma tog jag en välbehövd dusch och nu har jag precis lagat klart maten, tänt lite ljus och väntar på Johan som borde komma hem vilken sekund som helst! Har verkligen gjort det mysigt här hemma och efter maten ska han få en liten överraskning som han kommer sluka kan jag säga, haha! I kväll blir det mys med film bara! Hur skönt som helst!

Förresten är jag så jävla lycklig! Snart kan det vara så att jag får min efterlängtade jobb som badvakt/simlärare! Hoppas, hoppas håller tummarna så hårt nu för jag har velat jobba med det så länge! Nu kommer Johan in när som helst! :) Hörs sen!


Adidas

Nu har Sara och Elin varit här och köpt två Adidaströjor. Sara köpte den bruna med guldiga streck och Sara köpte den vita med gröna streck! Fick 350 per tröja så jag är riktigt nöjd och det hoppas jag att dom också är :) Carro är här också och vi har ätit lunch, pratat och umgåtts! Hon kom hit med galet fina nyheter och så har hon fixat Vip till oss på Frimis på Lördag! :) Nu ska vi snart ner till tvättstugan och ta upp den sista tvätten och sen kommer mamma och Thomas förbi en sväng! :) Ikväll kanske det blir utgång, vi får se!


Skön dag

Jag har precis hängt upp vittvätten på vår torkställning, bäddat sängen och tagit fram Adidaströjorna som jag vill sälja! :) Tjejerna som ska kolla på dom dyker upp om en timma eller två och Carro och Jocke är på väg hit också och vi ska umgås lite! Jag måste snart ner till tvättstugan igen och greja men men.. Skönt att få allt tråkigt gjort. Ska försöka gå till gymet senare när vi ätit och tvätten är klar! :) Så skönt när allt är avklarat så ikväll blir det nog lugnt hemma med film eller något :)


Back in the days




Laundry day

God morgon på er! Jag gick upp vid halv tio imorse och gjorde iordning frukost till mig och Johan. Motvilligt gick han upp ur sängen och vi åt frukost och därefer gick vi ner i tvättstugan och satte på tre maskiner. Ska snart ner och stoppa i tvätten i torktumlaren och den vita maskinen ska vi hänga upp här uppe på vårat nya mycket smidiga tvättställ! :) Jag har hunnit handla på Ica också! Var tvungen att handla mjölk, pasta carbonara, milda, bregott, creme fraishe och lite annat vettigt! :) Nu ska jag bädda sängen, plocka lite och vänta på att tjejerna kommer hit och kollar på Adidaströjorna! :) Vore skönt om dom fick nya ägare som använder dom oftare än vad jag gör! För pengarna kommer jag så klart köpa andra Adidaströjor, haha! :)


Iallafall

Det blir visst mat iallafall. Johan ställer sig och fixar nu. Ris och lövbigg med aiolli och mjök. Gott, gott! Kan vara bra att få ordentlig mat när man precis tränat! Efter maten ska vi slå på en film och bara mysa sen måste vi sova för klockan är redan tio och jag ska möta Carro i morgon vid nio, halv tio för att promenera! Efter helgen ska jag fan ta ett Aerobics-pass eller Afro-danspass eller något på Friskis! Ska bli ul att prova. Ska gå på spinning någon dag med Madde också! Nu måste jag hjälpa till med maten! :) Och sen sova! Natti!


Dagens

Dagens sämsta: Snön helt klart, det kom väl en halvmeter ny snö? Katastrof!
Dagens bästa: Att jag vann hem Adidaströjan från Tradera.com! Thank u!
Dagens ser fram emot: Helgen och värme!
Dagens dusch: Tog ett riktigt skönt bad tidigare!
Dagens träning: 6km, 60 minuter, 262 kalorier.
Dagens outfit: Mys all the way.
Dagens lunch: Korv med bröd.
Dagens kvällsmat: Blev mackor för klockan blev för mycket för att ställa dig och laga mat.
Dagens personer: Johan hela dagen! :)
Dagens saknar: Min bror och hans familj och mina tjejer!
Dagens ekonomi: Kass.
Dagens vill ha: Jobb!
Dagens planer: I morgon ska vi tvätta 3-6 maskiner tvätt, ta upp en resväska och lite prylar till vinden, Sara och hennes syster kommer och kollar på Adidas och sen på kvällen kanske vi ska träffa Tobbe och Madde, hoppas, hoppas!
Dagens hälsa: Som vanligt trött men ändå relativt glad. Fick ett utbrott tidigare men nu är det lugnt haha! :D
Dagens dryck: Fanta och vatten.

Bästa dagen (nästan)

Shit vilket jävla flyt på denna dagen! Städat som fan, lägenheten är jättefin, ätit god lunch, tränat en timma (6 kilometer) på Friskis och när jag kom hem lycakdes jag vinna en tung Adidaströja med Johan hjälp! 230 spänn med frakt, så jävla värt för en Adidaströja och i morgon kommer två tjejer och ska kolla på lite Adidaströjor, får se om dom vill ha någon av dom!  I morgon är det tvättdag också! Skönt avslut på en jävligt lång dag! :) 


Friskis & Svettis


Jag har varit väldigt trött och lättretlig hela dagen så nu tänkte jag ta tag i mitt liv och gå till Friskis & Svettis och träna! Vore så jävla skönt så jag ska fan gå dit nu!

Foto: Jag!


Zack


Sötaste ungen, från Skåne är han också! :D (Foto: Madelen)


Maya lekte med sin söta lilla vän


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Dagens

Dagens träning: 40 minuter, 4 km på löpbandet.
Dagens lunch: Pasta och falukorv med aiolli, piffikrydda och vatten till det.
Dagens personer: Johan, pappa, Carro, Jessica, Rikard och Josefin.
Dagens sötaste: Baloo idag igen!
Dagens outfit: Bruna Adidasbyxor med orangea streck, vitt tight linne, vitt baggy linne och en soft vit tröja.
Dagens kvällsmat: Cevapcici, pasta/ris och vatten.
Dagens ser fram emot: Ison&Fille, Jedi mind tricks och sommaren!
Dagens hälsa: Trött men glad!
Dagens shopping: Red bull.
Dagens låt: Cage - Among the sleep!
Dagens frisyr: Boll på huvet!

Som sagt

Ja, fan vad glad jag är! Ison och Fille på Frimis, Lördagen den 6:e Febaruari och Jedi mind tricks på Debaser i Stockholm den 18 Febaruari. Hade velat se Talib Kweli i Sthlm också men så mycket älskar jag inte hans musik att jag tänker lägga ut en massa pengar på det! I morgon ska jag ut till Marieberg en sväng efter att jag tränat, måste lämna in min mobil för den har allvarliga problem. Precis som alla jävla mobiler jag har haft. Nästa blir fan en 3310:a. Ni vet vilken jag menar antar jag(?). Ska med Carro på en sak i morgon kväll också, vad berättar jag i morgon det kommer iallafall att bli mycket intressant!!!


Ison & Fille på Frimis, Lördag den 6 Februari


Ännu en sak att se fram emot! Livet!

- Jag och hink springer runt helt galen, börjar bli dragen, tar en klunk av den!


Leggings


Kap! Leggins från Lindex barnavdelning, 99 kronor!


Saturday @ Frimis


På bilden: Jag. Foto taget av: Caroline.

(Adidaströjan är från Intersport i Gävle)


Regnig sommardag



Foton tagna av: Mig.


Marcus, Dj Marciz


Foto: Jag.


Bomb Drop Riddim Pt2


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Jessica

Gick över till Jessica förut och Rikard hennes bror var där med hundvalpen Baloo. Låg och hade det mys i soffan, glodde på tv och tog det lugnt tills vi började slinga Jessicas hår. Jag fick dra ut hårslingor ur hättan, jag som aldrig gjort sånt förut. Det tog sin lilla tid men men Carro kom sen och fortsatte. Gick lite fortare haha. Josefine kom också över en sväng så vi har chillat där ett bra tag! Nu är jag hemma igen, helt slut efter den här dagen. Jag och Johan ska väl laga mat snart och kvällen blir lugn. Måste se finalen av Paradise hotel och sen sova! Helt deckad idag!


Right now


Ska ta en dusch nu och sen ska jag gå över till Jessica som ska få sitt hår färgat av Carro! Utgång till Satin i kväll eller inte, det får vi se! Hörs senare!

Foto: Jag!


Stain


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Playing


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Friskis & Svettis

God morgon! :) Jag gick upp strax efter nio imorse, slängde på mig träningskläder och drog upp Johan ur sängen. Vi gick till gymet, jag till Friskis och Johan till sitt gym. Idag gick jag 40 minuter, alltså 4 km på rullbandet och sen gymade jag lite. Pappa jobbade som värd idag, roligt att han fått ett litet extrajobb så där på sidan av :) Han älskar ju att träna så det är perfekt! När vi kom hem från gymet började vi plocka och fixa lunch. Det fick bli pasta och falukorv idag, hur gott som helst. Tog en knäckemacka till också! Aldrig fel. Just nu är jag hur trött som helst men vill inte sova för då blir det inte alls bra haha! I morgon funderar jag på att ta ett aerobics, spinning eller step-pass. Någonting blir det men vi får se vad.. Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder! :)


Purple


Foto: Jag. Redigering: Johan och jag.


Late nights, early mornings


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.

Klockan är prick tolv (just nu när jag skriver) och jag är jättetrött så jag ska borsta mina tänder, släcka överallt och gå och lägga mig. I morgon bitti ska jag försöka gå upp tidigt igenjag och Johan kommer iväg till våra olika gym och kan träna när det är som minst folk! Hatar att träna när gymet är fullt!


Min älskling


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Sweetheart


På bilden: Maya. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Into the blue



På bilderna: Isak. Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Datum jag ser fram emot

1/2 - Två år som sambo med älsklingen!
5/2 - Anna-Maria, min kusin fyller år och ska firas på kvällen.
6/2 - Felix, Johans systers son fyller år och ska firas.
7/2 - Kanske ska vi fira min födelsedag med Johans släkt. Bättre sent än aldrig :) Jag som skjuter upp allt hela tiden!
7/2 - Vigdis fyller år och ska firas!
14/2
- Alla hjärtans dag, firas så klart med hjärtat!
18/2
- Ska förhoppningsvis träffa min bror, hans tjej och barnen, Aksu, Anna-Maria, Max och hans vän, Kee och hans vänner och sen blir det Debaser och Jedi mind tricks i Stockholm!
9/3 - Jonna fyller år och ska firas rejält!

Sleepy

Skön kväll idag igen! Jag och Johan plockade ihop lite grejer, drog till Ica och handlade lite och sen hem till Madde och Tobbe där dom redan hade maten klar. Blev tacos och fy fan vad det smakade bra! :) Efter maten plockade jag och Madde undan och så satte vi oss alla i soffan och kollade på Outsiders, sinnes! När det slutade började en galet bra film som heter Guess who på nian. Vi hann tyvärr inte se klart men måste fixa den på något sett/sätt!(?) Nu är vi hemma igen och jag var nyss nere och gav Carro hennes väska och så stod, hon, jag och Jocke och pratade en stund! Jag ska snart gå och lägga mig men först tvn en stund. Träning i morgon igen! Livet!


Dagens

Dagens personer: Johan, Madelen och Madde P.
Dagens köp: Matvaror och en blomma på Coop forum i Marieberg och så blev den en liten söt påse med presenter till älsklingen på två-årsdagen som sambos!
Dagens outfit: Lila Adidasbyxor med turkos/blåa streck och en svart myströja.
Dagens saknade: Jonna och Carro. Är utan er i knappt ett dygn och saknar er så fort vi inte är tillsamans.
Dagens planer: Satin i morgon(?)
Dagens kväll: Matlagning, äta, mysa, film hos Madde och Tobbe!
Dagens komma ihåg: Lämna in mobilen (trasig)
Dagens hälsa: Mår prima ballerina men trött som in åt helvete.
Dagens träning: 6 km, 60 minuter och 273 kalorier på Friskis & Svettis med Madelen.
Dagens gulligaste: Rikards lilla pitbull/amstaff-valp Baloo.
Dagens ser fram emot: Sommaren och Jedi mind tricks offcoursiness och så ser jag fram till September/oktober någon gång då jag ska göra min första efterlängtade tatuering!
Dagens dryck: Vatten!
Dagens mat: Pasta carbonara till lunch och i kväll blir det tacos!
Dagens vill se: Madelen har styrt upp lite konst på väggarna i hennes och Tobbes lägenhet, dying to see them!
Dagens tummen upp: Köpte en liten tummen upp hand på Lagerhaus. Galet snygg, har två peace-händer också. Önskar dom kunde få in stora sådana?
Dagens katastrof: Jag har insett att glasögon (alltså för personer med synfel) kan vara det jobbigaste en människa måste betala för. Priserna för bågarna och glasen är ju helt sinnessjuka! Skulle kunna dra på en resa för pengarna sa Madelen idag. True true!
Dagens saknar: Att fotografera!
Dagens önskan: Att jag nästa gång jag får gips endast har det då nya gipset i ca två veckor så jag sen kan ta bort det helt! Då jävlar blir det simma i Brickebacken! Livets bad kan jag säga. 30 grader varmt i vattnet, mm mm mm jag klagar inte!
Dagens smink: Nada förutom täckstift på en äckligt, jävla röd finne!
Dagens låt: J. Cole - Show me something!

Två år som sambos

För två år sedan idag flyttade jag och Johan ihop! Dom här två åren har gått riktigt fort!
Jag älskar dig, hjärtat!

Nu ska vi hem till Tobbe och Madde, laga mat, kolla på film och mysa! Men först Ica. Ha en bra kväll. /L.

(Foto: Tobbe!)


Al Azif och Rigo!


Foto: Jag. Redigering: Jag. Utrustning: Canon EOS 5D Mark II + Canon 100 mm f/2.8 Macro USM.


Dagen

Hej på er! Gick upp vid tio imorse, Madelen kom hit efter en stund och efter ett tag drog vi till gymet och tränade. Hon körde pass och jag gymet. Idag blev det sex km, alltså en timma på rulbandet. Förbrände 273 kalorier också :) På vägen från gymet mötte jag Rikard och hans lilla hundvalp Baloo! Hur fin hund som helst (Pitbull/amstaff). En sådan skulle jag faktiskt kunna tänka mig den dagen det blis hus! Iallafall så stog jag och pratade ett tag med han och hans polare som också hade en hund! Madelen kom sen och så följdes vi hemåt! :) När jag kom hem hade Johan diskat och maten var klar. Han är hur underbar som helst kan jag säga! Maten smakade skitbra och efteråt var jag helt slut så vi la oss i sängen och bara kramades en stund! Hur mysigt som helst! Efter en stund blev det en dusch och sen plockade Madde upp mig och vi åkte ut till Marieberg! :) Vi kollade runt lite, jag handlade en present till Johan och så köpte jag lite matvaror på Coop. Vi hann också med en fika (Varm oboy och kaffe). Göttans! Nu är jag hemma igen och om en, en och en halv timma ska jag, Madde, Johan och Tobbe laga mat, mysa och kolla på film ihop! Kommer nog bli en guld kväll. Träning i morgon igen, bästa livet!


Två galet sköna kvällar

Igår kväll började jag, Carro och Kritan kvällen här med att fixa oss, lyssna på musik och greja. Jonna kom efter ett tag och när vi var klara gled vi nyktra ner till Liquid där vi satt, snackade med folk, umgicks och drack vatten. Nykter = bästa livet! Efter ett par timmar gick till Frimis (igår igen) och dansade i stort sett hela kvällen, därför man går ut för fan! :) Träffade en massa folk jag inte träffar så ofta och det var hur roligt som helst! Crossfire var där och uppträdde så det var väl dom som drog dit det roliga folket! Tack till Crossfire för det, haha! Somnade fem i natt också förresten, k nas!

Imorse gick jag och Carro upp vid tolv, åt frukost och så kom Erika över en sväng! Blev så glad när hon ringde! :) Hon var bara här en kort sväng för hon var tvungen att kila. Kritan gled över efter ett tag och vi kollade igenom gårdagens alla bilder! Vi gled mest igenom hela dagen fram tills eftermiddagen när vi tog en dusch och fixade lite. Carro stack iväg och efter ett tag gick jag till resecetrum där jag stötte på Erika! Jag älskar ödet! Jag älskar Erika! :) Kul att se henne åter igen för hon skulle med tåget till Uppsala och jag skulle till Arboga! Väl framme i Arboga plockade Johan upp mig och vi åkte ut till hans systers familj där vi spenderade kvällen. Maya har blivit så stor, pratar så mycket och är så galet mysig! :) Vi hade en guld kväll med kinamat, och en massa mys!

Tack till er alla för två underbara kvällar! Ni är guld värda!!! Klockan är galet mycket och vi kom precis hem, jag borde sova för jag ska upp tidigt i morgon. Ska till gymet med Madelen och Johan ska iväg till gymet han tränar på också! Är så glad att jag fått gymkort nu igen, önskar jag kunde få ta bort gipset också så jag kunde simma! Finns inget bättre! :) Resten av morgondagen får vi se vad som händer, vet iallafall att Madelen är ledig från jobbet och det är inte varje dag så det är ju guld!

Nej, nu ska jag sätta mig i soffan med Johan och glo på tv en liten stund, varva ner och mysa sen blir det decka. Är så galet trött! Sov gott till er alla!

More love, less hate!


RSS 2.0