Blandade bilder!


Kolmården

Spenderat dagen på Kolmårdens djurpark med pappa! :) Det blev en riktigt bra dag, synd bara att det var så mycket sol och att jag inte har något teleobjektiv men men jag fick låna pappas feta tele lite då och då så det var bra det iallafall :) Fotograferade mest gorillorna och dom andra aporna, ormar o.s.v. Väl hemma, tog jag en snabb dusch och sen gick jag förbi Carro och pratade lite med henne innan jag gick hem till Madde för att fira hennes födelsedag :) Softade där med Madde, Madde M, Tobbe, Fredrik och så träffade jag Tobbes föräldrar, Maddes föräldrar och sen Tobbes bror Simon och Tobbes andra bror Mathias och hans flickvän :) Blev en riktigt bra dag! :)

I morgon jobbar jag mellan klockan 13.00-21.00 och efter det ska jag slagga hos mamma och pappa eftersom att jag börjar klockan 06.30 på Fredagmorgon! Ni får sova så gott! :) Natti!


Tål inte låten men videon är tung!


Kelis - Accapella


Natti

Jobbat idag mellan 13.00-21.00!
Guld dag i det fina vädret! :)
Jag älskar mitt jobb
så himla mycket! :)


Saknar!


På bilden: Erika och Maddestranden/ i havet i Halmstad! Foto: Jag.


B-boys in Karlsruhe, Germany!


På bilderna: Böbby, Artur och Paul! Foto: Jag.


Måndag

Imorse när jag vaknade klev jag upp, softade lite och lyssnade på musik i flera timmar! Hittade så äckligt tung musik som gjorde min dag! :) Städade och plockade lite också! Zana mötte mig och vi satt på baksidan och softade! Jag plockade hennes ögonbryn och sen gick vi upp till lägenheten och softade någon timma innan hon var tvungen att dra hem för att packa! Hon, Dennis och hennes familj åker snart till Bosnien för att spendera en hel månad där så hon har en hel del att packa! :) Ska försöka träffa henne i slutet av veckan igen innan hon åker! :) Det var riktigt kul att träffa dig igen Zana! :) När hon cyklade hemåt, plockade jag lite, tog en dusch och slängde på lite solpuder och mascara innan Johan kom hem. Vi pussades och sen gick jag hem till Carro och vi softade på hennes baksida en stund innan vi gick upp till hennes lägenhet och pratade lite med Manuu! Jag gick sen hem, mötte upp Jonna på baksidan och vi pratade och chillade en stund! Jennie kom förbi och vi satt på baksidan ytterligare en stund. Jonna gled hemåt, Jennie och jag gick upp till lägenheten. Tobbe och Johan var hemma så Jennie spelade NHL mot Johan och jag lyssnade på musik och grejade med bilder! :) Tobbe gick och mötte Madde som varit i Sthlm hela dagen och sen kom dom upp igen! :) Jag och Madde följde sen Jennie till Pitchers, var soft med en promenad! På vägen upp mot stan såg jag Nathalie och Annelie på Liquid så pratade med dom en stund! Var inte igår man såg dom kan jag säga er! :) Iallafall så gick vi sen hem, jag käkade lite snabbt och sen gick jag, Tobbe och Madde bort mot dom. Jag mötte upp Carro, Tobbe och Madde gick hem och så softade jag med Carro en sväng! :) Nu är jag hemma och lyssnar på musik och softar! Johan och Per ska spela lite NHL och umgås så jag ska greja med musik och bilder! :) Jobbar mellan 13 och 21 i morgon så det blir en lång och skön dag på jobbet! Ska vara riktigt fint väder! På Onsdag blir det Kolmården med pappa och kanske med Carro och Manuu! Hoppas, hoppas!


Manuu filmar!


Foto: Jag.


Karlsruhe


Foto: Manuu!


Germany baby


Foto: Carro!


Sjukt snygg!


Foto: Jag.


Bloodline


Manuu with his daughter Pia!


Foto: Jag.


Savage brothers - Day by day


Close up, macro


Foto: Jag.


Savage brothers Ft Lord Lhus - On the run


Högberg, alltid lika snygg!


Foto: Jag.


Snak the ripper Ft Young sin - Graffiti


On the way to Frankfurt


Foto: Jag.


The savage brothers Ft Lord Lhus - Been fighting devils


Clouds


Foto: Jag.


Me, on the streets of Karlsruhe


Foto: Carro!


Snak the ripper - What a fool


Hitfarmers


Braille - IV


Tung live! Reef the lost cauze - Problem!


Love this song! Snowgoons Ft Viro the virus - Star light


Mark Deez The oracle album sampler!


Tyskland, Karlsruhe


Foto: Jag!


Natur


Foto: Jag.


Tyskland


Foto: Jag.


Tre silhuett-bilder från Karlsruhe, Tyskland!


Foto: Jag!


Sex naturbilder från den här veckan



Foto: Jag!


Jag på midsommarafton!


Foto: Pappa!


Home!

Nu är jag hemma i stan! Vigdis plockade upp mig när jag slutade jobbet och skjutsade in mig till Örebro! Tack så mycket för det! :) När jag kom hem blev det en massa mys på Johan, vi har ju inte träffats sen i Torsdags så det var skönt att få hem honom igen! Min dag på jobbet har varit guld! Galet fint väder och söta ungar överallt! En del kids vill ju jävlas men det gör bara jobbet spännande och det hör ju till! :)

Min natt hos mamma och pappa var spännande. Jag vaknade till, kollade på mobilen och klockan var halv fem på morgonen. Jag gick fram till fönsret och kollade upp! Solen höll på att gå upp och molnen var så gula och orangea! Hur fint som helst! Jag skulle sen gå och lägga mig igen men Lina (mammas katt) kom och hoppade upp i min säng. Hon i stort sett tvingade mig att klia henne och så började hon dregla. Jag gick in med henne till mammas och pappa sovrum men där ville hon inte stanna så jag fick stänga igen min dörr och då sa mamma att hon stod utanför och väntade men jag behövde sova så där fick hon sitta, hihi! När jag vaknade runt nio kollade jag återigen ut genom fönsret och det var inte ett moln på himlen. Jag kollade ner på trädgården och jag började skratta som fan! Pappa stod och stretchade, haha! Jag sprang efter kameran och knäppte ett par bilder på honom, haha! Han blev lite sur och kallade mig papparazzi men kunde inte hålla flinet borta när jag visade bilderna! :)

Nej, nu ska jag lägga in bilder på datorn och softa med Johan! Bloggar snart igen! :)


Tårar gör inget bättre


We all need to go away at times

I Torsdags kväll spårade allt ur i mitt huvud och jag kände mig ledsen och nere. Jag packade tre väskor fulla med grejer och åkte hem till mina föräldrar för att komma bort från stan. Idag är det Lördag och jag är fortfarande kvar ute hos mammosh och pappa. Jag behövde rensa min skalle, komma bort från stan och bara vara ifred. På midsommarafton jobbade jag mellan klockan 11.00 och 16.00. Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa där jag fixade mig innan vi käkade grillad, galet god mat! Efter maten skjutsade Thomas, mamma och Farmor ut mig till Bäck där Madde och Tobbe firade midsommar med hela Maddes familia. Det var hur mysigt som helst! Jag älskar verkligen deras familj! Jag har inte varit där på riktigt länge och det var så roligt att träffa alla igen! Emilia blev skitglad när jag kom dit, fick en stor mysig kram och så hade jag lilla Olivia i famnen, matade henne och bara hade det bra! Jag hade med mig ett gosedjur och en klänning till Emilia också så hon var nöjd! :) På kvällen plockade Thomas upp mig och vi åkte förbi Gällersta Forngård eftersom att mamma, Vigdis och dom andra var där! Jag kollade på det där fackeltåget dom har varje midsommar klockan tolv och sen åkte jag hem och tvärdeckade. Idag började jag jobba klockan 10.30 och det var en riktigt bra dag på jobbet! Relativt fint väder i början, höll koll på ungar, pratade med mina arbetskompisar och njöt av solen! På eftermiddagen började det regna och då hoppade jag i poolen, simmade, hoppade lite på sviktettan och bara njöt i vattnet! Vatten är det bäsa jag vet så det var skönt att få bada lite! Jag tog sen en dusch innan jag och Lukas började stänga igen badet, städa och så vidare. När jag slutade plockade pappa upp mig och vi åkte hem, jag fotade lite i trädgården och sen fick jag fota några Nötskrikor som pappa tar hand om eftersom att de förlorat sin mamma. Dom var iallafall hur pigga och söta som helst så det var roligt! Bilder dyker upp när jag kommer hem! Vet inte om jag kommer hem i morgon eller på Måndag, vi får se det visar sig! I morgon börjar jag iallfall kl 10.30 och sluar klockan 19.30 så nu ska jag gå upp till mitt gamla rum, lägga mig i min gamla säng, slå på min älskade iPod och läsa skitsnack i en skvallertidning innan jag deckar! Förresten så kollade vi precis på en film som hette: Never back down! Se den, riktigt bra var den! Sov gott.


Love


Dosi & jag


Den här bilden tog CarroDosi och mig när vi stod vid The merge table och sålde t-shirts, vinyler, skivor och allt möjligt!


Lord Lhus

Foto: Jag.


Frankfurt


Den här bilden tog Carro på mig precis när jag köpt varsin R.A t-shirt av The rugged man till mig och Carro :)


Kommentar

Tack så mycket, "Killen" för kommentaren du skrev här på bloggen!
Uppskattar
det verkligen! :)
Tack, tack, tack!

Idag är det Torsdag och jag jobbar mellan 11.30 och 16.30!
Direkt efter jobbet ska jag äta lunch och sen hem och umgås med mina kära vänner!


Ännu en sjuk kväll! Tyskland, Frankfurt!


Den här kvällen hände mycket kan jag säga er! Förutom gryma uppträdanden av både Lord Lhus och R.A så tog R.A upp mig på scenen.
Ord kan inte förklara hur nervös jag var men det var det värt!
Man lever bara ett liv och dessa minnen kommer för alltid leva med mig!


I AM THE LEGENDERY!


Den bästa kvällen!


På scen: R.A the rugged man & Jedi mind tricks!
Uncommon valor!


Sinnessjuk kväll

Jedi mind tricks live på Debaser i Stockholm!
Kommer aldrig glömma den där kvällen
den 18 Febaruari 2010!


R.A the rugged man live i Sthlm 18 Februari 2010!

(VARNING FÖR HÖGT LJUD!)
Första konserten jag och Carro var på!
R.A the rugged man & Jedi mind tricks på Debaser!
SÅÅÅ GALET TUNG KVÄLL!
KOLLA PÅ VIDEON!!!!


I cannot get enough of this video!


The music video!


Live!


Snowgoons Ft Lord Lhus - He sold out


Qualm, Lord Lhus, & Knowledge - The war


Psych Ward & Lord Lhus - Slangbangas


5 bilder från Tyskland!


Den här bilden tog jag på Carro i Tyskland, Karlsruhe precis innan hon, jag, Manuu och Lhus åkte mot Siegelsbach för att plocka upp R.A the rugged man!

Lord Lhus och jag på bilden. Carro tog den här på oss precis när vi släppt av R.A på hans hotel i Frankfurt!

Fina moln var det i Tyskland hela tiden!

Den här bilden tog Carro på mig, Manuu och Andeejay när jag filmade dom. Musikvideo var det vi filmade!
R.A the rugged man och Manuu, DJ Illegal of the Snowgoons backstage på klubben i Frankfurt innan Lord Lhus och R.A uppträdde!


Vinnie Pax Ft Shara Worden - Keep movin on


Min lediga dag!

Idag har jag softat med MP, Carro, Jonna och Manuu! Var på stan en sväng, käkade glass, kollade lite i affärer och bara umgicks. Innan stan solade vi på baksidan här hemma hos mig och Johan och mamma och Thomas kom förbi en sväng och sa hej innan dom åkte hem till Gällersta! :) Nu ikväll har jag, Carro och Manuu spelat minigolf här på norr och nu har jag precis ätit med Johan och Per! :) Det har varit en riktigt skön dag! Back to work i morgon, ska bli skönt! :)


Jag mår så bra!

Den här bilden tog Carro på mig i Tyskland när vi var på väg till Spårvagnen!
Detta var kvällen när jag och Carro softade på Hooters själva!
Det var en riktigt rolig och soft kväll!
Vi gick förbi Red light district, åkte fel tåg och allt möjligt!

För övrigt mår jag så jävla bra just nu!
Solen skiner varje dag, värmen är här
och man kan gå klädd som på bilden.
Jag har precis börjat på världens bästa jobb och jag har underbara arbetskompisar.
Jag umgås med mina älskade vänner, pojkvännen, familjen ställer upp så galet mycket och jag kan inte be om mer!
Allt är bara galet bra just nu!
Kommer försöka blogga mer men så mycket händer just nu!
Bilder kommer snart med annars får ni kolla facebook! :)


Graffiti


Carro och jag vid graffitistället där vi spenderade en hel del tid med att softa, ta kort, fota b-boys, softa i en danslokal m.m! Foto: Manuu!


Germany Karlsruhe 2010-06-07!


My first day in Germany, Karlsruhe! Photo: Carro!


Dåligt bloggande

Hej på er! Ursäkta mitt kassa bloggande men jag har inte haft tid eller lust att blogga. Jag började på mitt nya jobb dagen efter att jag och Carro kom hem från Tyskland och sen dess har jag jobbat i stort sett varje dag! Jag trivs så galet bra så det känns hur bra som helst! :) Idag när jag kom hem från jobbet överförde jag bilder från datorn till hårddisken för att få plats med Tyskland-bilder så snart ska ni få se mer! Ni har inte fått se någonting än kan jag säga er! ;) Snart, snart kommer massor upp! :D


Fredag

God morgon! :) Igår när jag och Jonna var klara så cyklade vi för att träffa MP som var hos en kompis inte långt ifrån mig. Vi softade med MP och hans vänner en stund och det var så jävla roligt att träffa honom igen! Nu är han äntligen hemma och han är här för att stanna! Jag och Jonna cyklade upp på stan och mötte upp Carro, Andreas hennes lillebror som fyllde arton igår och deras pappa Magnus! :) Vi satt på Olearys och sen tog vi en sväng till Burger king för att käka. Jag och Jonna cyklade sen mot väster där vi mötte upp DK och Igor! Jag hade med mig Snowgoons t-shirten till DK och det kändes som att han blev glad? Jag hade också med mig ett klistermärke signerat av Reef :) Jag tror att han blev glad :) Jag följde sen Jonna en bit och cyklade sen och mötte upp Carro! Vi följdes hem och väl hemma tvärdeckade jag!


Tonight

Jonna är här, jag har duschat och fixat mig och nu ska vi upp på stan och sätta oss på en uteservering en stund.

Jag ska ringa MP också och kolla om han kan komma! 
Det kommer bli en guld kväll, det känner jag på mig!


Mitt nya jobb!

I Tisdags började jag på mitt nya jobb!
Badvakt i KumlaDjupadalsbadet!
Jag har hittills bara jobbat två pass men jag trivs som fisken i vattnet!
Personalen är hur bra som helst,
det är liksom en skön blandning av olika slags personer och jag trivs så himla bra!
Det känns som att jag äntligen hittat rätt!
Jag har trivts och har haft det bra på mina andra jobb också men det här jobbet innehåller allt det som verkligen intresserar mig!
Iallafall så ser jag fram emot den här sommaren! ;D

Hooters


Dessa bilder är tagna av mig på Hooters där jag, Carro och Manuu softade en hel del!


Dope show with R.A the rugged man in Germany, Frankfurt!


Den första bilden tog jag under R.A the rugged mans show och den andra tog jag precis efter att han gått av scen!


Germany, Frankfurt


Den här bilden tog Carro på mig och R.A the rugged mans släkting efter R.As show i Frankfurt, Tyskland!


Brandon (Lord Lhus)


Den här bilden tog jag på Brandon (Lord Lhus) i bilen på väg mot Swiss Lördagen!
Det var en galet soft dag och en riktigt rolig road trip.
Vi filmade en del men jag har varken youtube-konto eller lust att lägga upp dom, haha!


2010-06-17

Imorse när jag vaknade slängde jag på mig kläder och cyklade till Ica där jag köpte baguetter och en tub med mjukost. Jag rullade sen hem till Carro och vi softade, åt god frukost och lyssnade på musik i hennes nya lägenhet! Älskar verkligen den där lägenheten alltså! :) Efter frukosten gick vi hem till mig och Johan, Carro tog en dusch och jag plockade här hemma, lyssnade på musik och så. Jonna dök upp och jag tog en dusch, fixade mig och så. Jonna följde sen med Carro hem en sväng och kollade på hennes lägenhet. När Jonna kom tillbaka gick vi ner och blev upplockade av mamma och Thomas. Vi åkte till resecentrum och köpte pendlar plus kort, åkte sen till Tybble och fixade ett sparkonto på banken och sen åkte vi ut till Marieberg där jag handlade lite på Chilli. Vi åkte sen till Marieberg där jag köpte ett linne och sen åt vi mat på Restaurangtorget! Galet god buffé! Vi åkte sen in mot stan och där släppte mamma och Thomas av mig och Jonna. Vi gick hem till Tommie och kollade på hans nya, också grymt fina lägenhet! Passade honom som handen i handsken tycker jag! :) Jag gick sen mot East west där jag hade ett kort möte med Elin om några pass!

Jag gick sen hem, bytte om och hade två minuter på mig! Tobbe och Per plockade upp mig och vi åkte till Säbylund där vi mötte Ronja, Ellen, Thomas, hans syster och några andra! Låg där ett par timmar, softade, solade, kollade på bilder och videos! Var så jävla roligt att se Ronja igen! Det är alltför sällan men jag hoppas vi hinner ses något mer i helgen innan hon drar hem! MP ringde mig idag också! Han är äntligen hemma, tillbaka i Örebro och nu kan vi umgås när fan vi känner för det vilket känns guld! Jag är så glad att du är hemma igen! Vi ska ses i kväll och jag kan inte vänta! ;D


Reef & jag


Caroline & Lisa


Den här bilden tog jag på mig och Carro inne på klädbutiken Snipes där dom hade Adidaskläder, K1X-kläder, Nike och allt möjligt!
Tror ni vi trivdes? ;)


Dissizit


Den här bilden tog Carro på mig vid graffitistället där vi spenderade en jävla massa tid!
Hängselbyxorna är från Lee, köpte dom precis innan jag åkte till Tyskland.
Tack Kricken för att du fixade!
T-shirten fick jag och Carro av Manuu och den är från Dissizit! Adidaströjan köpte jag på Foot locker i Karlsruhe!


Make the hood look good festival in Swiss/schweiz/Switzerland!

Dessa två bilder tog jag på Lördagen i SchweizMake the hood look good festivalen.
Övre bilden är Reef the lost cauze och undre bilden är Lord Lhus!
Båda var så jävla tunga på scen och mer bilder från konserten kommer.
Kan säga att jag hann knäppa ca 400 bilder under de minuterna jag fotograferade deras uppträdanden! More to come!

Foto:
Jag.


Tyskland 2010-06-07- 2010-06-14

Jag har ingen aning om hur jag ska kunna skriva det här inlägget för alla dagar flöt samman i en skön, jävla dimma. Jag ska försöka skriva ett inlägg där jag får med det viktigaste från allt och skriva ett inlägg som får er att förstå hur underbar min vecka i Tyskland var.

Pappa skjutsade mig på Måndagen till Skavsta flygplats och när jag satt på flygplatsen var jag nervös som fan. Inte för att flyga för jag var redan förbi passkontroll, tullen och allting. Jag var nervös för att träffa min älskade vän Carro. Så jävla lång tid hade gått sen vi sist sågs och nu skulle vi äntligen ses. Flygresan till Tyskland gick fort och väl framme på flygplasen i Tyskland, Karlsruhe, Baden baden satte jag mig utanför och försökte andas lugnt och sansat. En kvart senare rullade en svart bil upp framför mig och ur skrev min älskade vän. Jag tror att mitt ansikte var solen den dagen. Jag kramade om henne, pussade på henne och bara skrattade. Fan, alltså äntligen! Kramade Manuu och hoppade in i bilen! Vi hade så mycket att prata om, vart fan skulle man börja? Vi pratade iallafall om Carros veckor, allt som hänt, alla platser som hon besökt och så pratade vi om livet hemma i Örebro! Väl framme hemma hos Manuu kollade vi på lägenheten, tog in min packning och allt. Jag fick träffa Manuus dotter Pia och hon var så himla söt. En go liten solstråle som lös upp hela rummet!


Dom första dagarna i Karlsruge gled vi runt på stan, satt på uteserveringar, pratade om allt som hänt den senaste tiden och bara spenderade tid med varandra! Jag var i paradiset! Tyskland alltså, jag vill redan tillbaka! Adidasparadiset kan jag säga! Under min vecka i Tyskland köpte jag två Adidaströjor, två Adidasbyxor, en Adidas t-shirt och även ett par riktigt feta Nike airs! På dagarna softade vi på Hooters, chillade i lekparken, fotograferade allt, åt god, spännade mat, kollade på bra filmer på kvällarna och vi spenderade en hel del tid i en lokal med softa b-boys och feta graffitiväggar överallt!


Hur som helst, det finns massor att berätta men det är för mycket att skriva här.


Fredagen kom och Manuu åkte till stationen för att hämta Brandon (Lord Lhus)! När han kom till Karlsruhe fixade Carro och jag iordning oss och när vi alla var klara hoppade vi in i bilen och åkte mot Siegelsbach där vi skulle hämta upp Ryan (R.A the rugged man). Som ni vet älskar jag R.A och hans musik så att hamna i lilla Siegelsbach och se R.A sätta sig i våran bil var en dröm. Jag, Carro, Manuu, Lhus och R.A åkte mot Frankfurt och väl framme släppte vi av R.A på hans hotel. Vi andra åkte mot klubben där Lhus och R.As konsert skulle hållas. När vi kom dit gick vi backstage, styrde upp oss lite, tog något att dricka och medans Lhus gick iväg käkade vi andra mat. Klubben hade bbq så det bjöds på god mat och stämningen var på topp! Efter maten mötte vi upp Lhus en bit längre bort där han höll på att spela in en musikvideo. Carro och Manuu drog iväg medans jag stannade och fotograferade videoinspelningen! När allt var klart gick jag och Lhus backstage där vi satt och softade med en tysk tjej. Carro, Manuu och R.A dök upp med hela R.As familj. Jag och Carro köpte varsin R.A t-shirt och knäppte bilder! Showen började och Lhus var först ut! He put on a great show Im telling ya´ll! Han var grym! Tog en massa kort och sen var det R.As tur! Carro och jag såg honom live i Februari och han är så jävla tung! Iallafall så tog vi kort hela tiden under konserten och efter ett bra tag gick Carro iväg för hon hade ont i huvudet. Precis då pekar R.A på mig och säger till mig att komma upp på scen. Då kan jag säga er att jag var i chock! Jag var livrädd, skakis, nervös allt ni kan tänka er. Jag ÄLSKAR hans musik och nu stod jag på scen med honom! Han ryckte tag i min hästsvans, dansade med mig, flängde runt mig på scen och det är väl vad jag kommer ihåg! Manuu tog kort på det hela och det var nå sjukt! Efter konserten hjälpte Carro och jag R.A vid hans mergetable! Det var en sjuk kväll! Önskar jag kunde formulera orden på något sätt så ni förstår hur stort det var! Jag, Manuu, Carro och Lhus hoppade in i bilen och åkte in i centrala Frankfurt för att äta. Vem fan gör det? Vi hamnade på Redlight district där det var prostituerade överallt! Jag var livrädd för folket var så höga, skumma, alkoholpåverkade och allt ni kan tänka er. När vi hade ätit klart åkte vi därifrån hem till Karlsruhe och tvärdeckade!


På Lördag morgon när vi vaknade packade vi våra saker och åkte till en affär. Det var jag, Lhus, Carro och Manuu. Efter att vi käkat frukost hoppade vi in i bilen och åkte mot Swiss/Switzerland. Väl framme checkade vi in på hotelet och fixade oss direkt. När vi var klara kom Sharif (Reef the lost cauze) in på vårat rum, kramade oss och sa trevligt att träffa oss igen. Sjukt! Vi tog bilarna och åkte till stället där festivalen skulle hållas. Vi fick backstage pass, fikade lite, tog lite kort och killarna satt upp sitt mergetable. Innan konserterna började sålde vi alla t-shirt, bandanas, skivor, vinyler och så vidare! När Reef the lost cauze och Lord Lhus gick på scen gick jag längst fram och tog kort. Bilderna alltså! Sjukt tunga, grymma, feta bilder! Jag är alltså så nöjd och bästa av allt var att få se dom live igen! Efter Lhus och Reef var det Apathy på tur och jag tog även lite kort på honom och därefter också på Dilated peoples. Doujah raze uppträdde också men jag hann inte ta några bilder på honom. Vi träffade en jävla massa trevliga människor och det var en galet bra kväll! Vi fick ta kort med alla, umgås med alla och hade det så äckligt bra! När jag och Carro gick backstage för att varva ner en stund klev Apathy in och då hade vi inte hälsat på honom än! Han hälsade på oss, tog kort med oss och herregud vilken bra kväll. Manuu spelade en sväng på kvällen och vi chillade vid honom, dansade och bara hade det bra. Vid fyra på natten åkte Manuu, Carro, Lhus och jag tillbaka till hotellet och deckade.

Det finns hur mycket som helst att säga. Vi har spelat in två musikvideos, fotograferat b-boys i en graffitilokal, softat med rappare vars musik vi älskar, tagit så feta bilder på människor, djur, natur och allt! Jag har fått träffa så fina människor och fått så fina saker! Manuu har gett mig och Carro så fina t-shirts och allt! Jag mår så bra och den här veckan kommer jag sent att glömma! Bilder kommer bara så ni vet, det tar ett tag bara eftersom att jag i Tisdags dagen efter att jag kom hem började på mitt nya jobb! Hur som helst, bilder kommer och jag kommer skriva flera inlägg till vissa av bilderna så det blir sammanhängande! Just det förresten har jag fått höra ny musik som inte ens är släppt än och till alla er som älskar underground hip hop, fortsätt läsa bloggen här ska bloggas!

More love, less hate! Life is good! 

 

 


Germany/Swiss

2000-3000 bilder rikare.
Tva par Adidaströjor, en Adidas t-shirt och tva par Adidasbyxor rikare.
Ett par Nike-sneakers rikare.
En R.A the rugged man t-shirt och en La coka nostra t-shirt rikare!

Ord kan inte förklara hur bra denna veckan har varit men när jag kommer hem ska ni fa se massor av bilder och en javla massa text!
Nu ska det packas, sovas och i morgon drar jag och Carro hem till Suecia! Ciao chicas y chicas!

More love, less hate!

Tyskland

Jag är framme nuuuuu!
Allt är bra sa ni vet!

3-årsdag!

Guld dag har vi haft idag! Jag vaknade tidigt, plockade här hemma, åt frukost och sen gick jag ner till baksidan där jag mötte upp Sabina. Hon hade precis nattat Mio i sin vagn så hon och jag låg och solade tills Mio och vaknade och dom gick upp. När vi låg där nere kom Madde och Tobbe förbi en sväng också! Jag gick upp, väckte Johan och sen la jag mig och pressade på baksidan i några timmar tills han kom ner och joinade mig. Vi låg där en stund och sen gick vi upp. När jag kom upp till lägenheten såg jag att Johan hade diskat, dammat, dammsugit och allting, var hur fint som helst hemma! Tack för det älskling, känns skönt att komma hem till en fin lägenhet sen och inte ett bombnedslag! Vi klädde på oss lite kläder och åkte till Maxi och handlade och sen åkte vi hem med matvarorna och efter en stund åkte jag, Johan och Per till Säbylund och softade en stund. Johan och Per badade men inte jag för jag är lite förkyld och vill inte bli sjuk nu när jag ska till Tyskland!

Vi åkte sen in mot Örebro och på vägen hem tog vi med oss kinamat. Per drog hem och jag och Johan slog på Avatar och åt kina. Vi har haft en guld kväll med en massa mys och en riktigt toppen treårsdag! Madde och Tobbe var nyss förbi en sväng och nu ska vi kolla klart på Avatar, kolla igenom min packning, ta en dusch och decka. I natt vid fyra, halv fem ska jag upp och fixa mig och sen dra till flygplatsen för att dra till Tyskland! ;D Nu jävlar är det nära! :D


Packin

Nu har jag packat i stort sett allt! Handbagaget fick bli kameraväskan och resväskan är full med kläder, skor och så vidare. Jag har tömt varenda minnesskort till kamerorna och ska ladda alla batterier så jag slipper tänka på det när jag kommer fram till Tyskland. Det enda som är kvar nu är att pappa ska komma ihåg att ta med ett av mina objektiv i morgon och flygbiljetterna! MYCKET VIKTIGT! Pappa plockar upp mig klockan sex i morgon bitti och planet gåt halv elva! Klockan ett är jag framme till Germany! Ett dygn kvar!


Grattis till studenten hjärtat! [v]


På bilden: Jonna. Foto: Jag.


Sova ut

Imorse sov jag ut, Johan däremot gick upp tidigt och tvättade. Men när jag vaknade låg han i sängen med kläderna på och bara vilade. Blev en mysig start på morgonen och sen när vi gick upp blev det frukost, jag tog en dusch och stack till jobbet. Jobbade lunchen idag, fyra timmar blev det och när jag var klar åkte jag hem, tog en dusch och cyklade förbi jobbet där jag tog en energidryck innan jag cyklade vidare till Ladugårdsängen och softade en stund med Jonna och DK. Jag cyklade sen hem till Madde och Tobbe där också Ellen var. Issa kom sen och efter en stund kom Per och hans lumparpolare. När Per och Micke stack och handlade cyklade jag till Stadsparken och softade med Mattias Angeria, Jennie, Denise och Simone. Pratade lite med Petra om Carro också! Fan, saknar dig ännu mer när alla ska prata om dig hela tiden. Vill inte prata om dig för jag vill vara med dig nu nu nu!!!

Efter stadsparken cyklade jag förbi Madde och Tobbe igen och där var Ellen, Per, Micke, Issa och Petra. Softade där en stund och sen cyklade jag hem. Nu har jag grejat med alla bilder, minneskort och externa hårddiskar så nu är det klart! Nu ska jag snart prata med Carro på skype! Hatar att vänta, vill prata nu! Saknar min pärla!


Yesterday night



Graffiti


Three days left!


Studenternas dag!

Vaknade vid nio imorse, klev upp, åt frukost, fixade mig och när jag var klar ringde Per. Han kom förbi och lämnade Jonnas present som jag glömde i hans bil igår. Vi stod och pratade lite och Sabina kom förbi och pratade lite med oss. Jag gick sen upp igen och plockade ihop mina grejer. När jag kom ner på baksidan kom Madde och Sabina dit och vi pratade och softade tills Tommie plockade upp mig och Madde. Vi åkte till Risbergska skolan, våran för övrigt före detta gymnasieskola och det var folk överallt! Kul att se lite bekanta ansikten faktiskt! Jonna var så jävla fin när hon sprang ut ur skolana att jag fick tårar i ögonen! Min lilla pärla har äntligen fått ta studenten! Grattis hjärtat! Jag, Tommie och Madde åkte upp på stan, parkerade bilen hos Tommie och gick upp på stan. Vi stod vid våghustorget och kollade på alla studenter. När jag stod där på stan träffade man en del folk man kände blanad andra Mahad, Johannes och Toy! Palle gick förbi med några vänner från USA också så vi pratade lite och sen gled dom vidare! När Jonnas flak med Marcus som DJ åkte förbi blev en massa kort och sen stack Madelen hem när jag och Tommie åkte ut till Marieberg. Jag var tvungen att köpa en grej som jag måste ha med till Tyskland och så växlade jag pengar hos Ellen också :) Vi gick sen in på Coop, köpte varsin glass och åkte hem till Tommie och parkerade bilen igen. Därifrån gick vi hem till Jonna där hennes studentmottagning var. Hennes familj var där och det blev fika och mys i några timmar. Jag tog sen en promenad över stan och vidare hem. Nu har jag bara softat i ett par timmar och väntar just nu på Jennie och några andra :) Ledig vart jag idag trots allt verkar det som just nu iallafall. Nej, nu ska jag passa på att publicera lite bilder medans internet är på gott humör! :P


Me & Lord Lhus


Pictures

Det går inte att ladda upp bilder!
Det är internet som är segt och fucked up som vanligt.
Börjar bli van så ska ta tag i allt som behöver tas tag i här hemma.
Troligtvis kommer jag få jobba både i morgon och Lördag.
På Söndag ska jag sova ut, sola lite och spendera min dag med Johan.
Vi firar tre år på Söndag!

Torsdag

Imorse vaknade jag tidigt, gick upp, plockade lite hemma och sen la jag mig på baksidan i bikini och solade tills Madde kom. Vi låg och solade i ett par timmar och sen gick vi upp en sväng innan jag drog iväg upp på stan, plockade upp en sak och sen mötte upp Elin på jobbet. Vi kollade över mina scheman och sen cyklade jag hemåt, tog en dusch, fixade mig och cyklade upp på stan. Jag mötte upp Jonna och sen Lollo. Kollade på dom när dom dansade och Jonna är så jävla tung på att dansa! Efter att dom var klara sa jag hej då och Vigdis plockade upp mig. Hon skjutsade mig till Bäck där jag träffade Tobbe och Emilia. Olivia låg och sov och när hon vaknade blev det mys hela kvällen. Tobbe fixade pannkakor och så tog vi det bara lugnt. Iallafall så kom Per till Bäck och han och Tobbe grejade lite med Tobbes bil innan vi åkte in till stan. Dom släppte av mig på Stortorget där jag hämtade min cykel och på vägen hem mötte jag upp Jennie som precis kommit hem från sin långa resa! :) Hon var med en person som jag inte träffat på väldigt, väldigt länge och fy fan vad det var roligt att se er! :) När jag kom hem till norr ringde jag Sabina och hon kom ut och pratade lite! Just nu är jag hemma, ska kolla igenom min packning, plocka rätt på kläder och skräp och bara ta det lugnt. Har en lång dag framför mig i morgon och det ser jag fram emot! Min Jonna tar studenten och jag är så glad för din skull! :) Fyra dagar kvar till Tyskland nu också! Livet leket!


Listen to Snowgoons everybody, or else your missing out!


R.A the rugged man live the 11th with Dj Illegal and Lord Lhus!


2010-06-03

Happy 26th b-day Brandon (Lord Lhus)

Foto: Carro.


Sleepy

Iag har jag pressat i solen igen. Köpte mig en isglass (Twister), läste lite skvaller i en jävla skittidning och sen gick jag upp och börjde packa. Gick riktigt bra faktiskt, ska bara tvätta två maskiner och plocka ner det sista sen tror jag att jag är klar! När Johan kom hem fixade vi käk, tog det lugnt och sen drog jag till jobbet. Satt där och softade eftersom att jag inte behövdes för stunden. När jag fortfarande inte behövdes cyklade jag hem och dom skulle ringa om jag behövdes men det hände aldrig så jag och Johan åkte till Ica Maxi och handlade matvaror som vi hade helt slut på. Jag pratade även lite med Madelen som jobbade när vi var där :) Väl hemma tog vi det lugnt i soffan och precis när Johan gick och la sig ringde Tobbe och hade lite problem, haha. Vi åkte raka vägen mot Ica Maxi, plockade upp Madde och sen åkte vi till Vivalla och letade efter Tobbe i ca en halvtimma innan vi hittade honom. När vi väl hittade honom åkte jag och Johan hem. Han deckade i sängen direkt och jag har suttit här och lyssnat på musik. När jag väl börjat lyssna är det så jävla svårt att sluta men ska snart sova jag med.

I morgon ska jag upp tidigt, tvätta två maskiner tänkte jag om jag orkar och när Madde kommer hit ska vi sola och umgås. Jonna kommer när hon slutar så hon och Madde ska hjälpa mig med packningen. Får inte ha med mig för mycket för då får jag inte med mig något hem! Iallafall så ska jag upp på stan i morgon och kolla en sak och sen ska Vigdis skjutsa ut mig till Bäck för jag och Tobbe ska vara barnvakt ett par timmar till Emilia och Olivia. Blir myspys! På Fredag tar Jonna studenten och fy fan vad vi väntat på denna dagen. Det gick fan snabbt för nu är den här och nu är du fri som en fågel min sötnos! Jag är så glad för din skull, nu börjar det riktiga livet! ;) Lördag jobbar jag heldag och sen Söndag ska jag och Johan fira våran tre-årsdag! :D Tre år, det är helt sinnessjukt att det gått så lång tid! :) På Måndag åker jag! Carro, snart ses vi! I cant wait!


Livets musik

Lord Lhus - Triple threat
Sabad red - The commitment
Mobb deep - Burn
Necro - Whos ya daddy
Snowgoons Ft Lord Lhus & Savage brothers - Who are you
Reef the lost cauze - Oxygen
Jedi mind tricks - Blood runs cold
Gang starr - Full clip
Cunninlynguists - Mic like a memory

Immortal technique - Dance with the devil
Mobb deep - Survival of the fittest
Vinnie Paz Ft Block Mccloud - End of days
Necro - Gory days
La coka nostra Ft Snoow dogg - Bang bang
R.A the rugged man - Lessons
Jus Allah - White nightmare
Diabolic Ft Immortal technique - Frontlines
Mos Def Ft Talib Kweli & Common - Respiration
Mobb deep - Shook ones
Big pun - Beware
Wutang clan - Gravel pit
Busta Rhymes - Gimme some mo
Reef The Lost Cauze Ft Sean Price - Im an american
La coka nostra - Choose your side
King syze Ft Vinnie Paz - And now
Jedi mind tricks - Heavenly divine
Ill Bill -
My uncle
Jedi mind tricks - Binary star
Army of the pharaohs - Tear it down
GZA - Forth chamber
Cunninlynguists - Old school
J Cole - Grown simba
Jay Z - Brooklyn go hard
Necro - Creepy crawl
Jedi mind tricks - Deathbed doctrine
Snowgoons Ft Wise intelligent - Teatchers trademark
R.A the rugged man - Chains
Dead prez -
Assasination
Lauryn Hill - Lost ones
Snowgoons Ft Viro the virus - Starlight
Immortal technique - Harlem streets
Reef the lost cauze - The sounds of Philadephia
The firm - Phone tap
Psych ward Ft Lord Lhus - Slangbangas
Snowgoons Ft Outerspace - Git cha gully up
Mobb deep - Hell on earth
Snowgoons Ft Illin P - Charly says
Cunninlynguists - Lynguistics
Jedi mind tricks - Monlith
Snowgoons Ft Brainstorm, Jaysaun & Edo G - Raining
Big L - Lifestyles

La musica


På bilden: Block Mccloud & Reef the lost cauzePustervik i Göteborg. Foto: Jag.

Reef the lost cauze - Commander in chief
Snowgoons Ft Respect tha god, Block Mccloud & Doap nixon - Lost
Reef the lost cauze - Two guns up
Snowgoons Ft Reef the lost cauze & Young De - King kong
Vinnie Paz Ft Block Mccloud - End of days
Snowgoons Ft Block Mccloud, Sabac Red & Lordwillin - Valley of death
Reef the lost cauze - I wonder


R.A the rugged mans words

Hip hop was made as a form of music for poor people to express themselves
Not for poor people to try to make rich people happy


R.A the rugged man


Petra


Foto: Jag.


Fyra stycken Petra


Foto: Jag.


Fem dagar kvar sen jävlar ska vi kramas!

Älskar dig [v]


Packningslista, Tyskland!

Kamerorna, blixten, objektiv, laddare, minneskort, batterier.
Pengar, legitimation, pass.
Smink,
shampoo, balsam, hudlotion, hårspray, löshår.
Kläder, skor, bikinis.
Presenten till Carro
och sen något roligt till Lhus som fyller år.
Smycken
och solglasögon.

Skor:

Vita Adidasskorna med orange, turkost och blått mönster på.
Helvita Nike-sneakers.
Ett par svarta gladiatorsandaler.

Byxor:
Lila mysbyxshorts.
Gråa mysbyxshorts.

Två par baggy jeans, ett par ljus och ett par mörka.
Två par baggy, slitna shorts, ett par ljusa och ett par mörka.

Tröjor:
Orangea Adidaströjan med Rosa streck.
Glansiga turkosa Adidaströjan
med vita streck.
Glansiga lila Adidaströjan
med svarta streck.
Svart, rosa, gråa Adidaströjan.

Vit glansig tröja med tryck i blått och lila.

Linnen och t-shirts:
Det blir svarta och vita, tighta och baggy linnen.

Ska också ha med några i färg, några t-shirtar med tryck och så vidare.

Underkläder!

Bikinis:
Gröna
och lila bikinin.
En randig
i massor av olika färger.
En
randig i olika rosa, lila och orangea färger.
Kanske någon mer men det visar sig!

Det är väl vad jag ska ta med på ett ungefär. Vill ha med mig mer hem än dit! ;)

Onsdag

Hej på er! Jag vaknade vid tio imorse, riktigt skönt att sova ut. Jag mådde rätt dåligt idag, antar att det var vätskebrist och lite solsting haha! Låg ju ute och solade i sex timmar utan att dricka vatten. Iallafall så somnade jag fort och när jag vankade imorse åt jag frukost och sen gick jag ner på baksidan för att sola. Låg ute i två, tre timmar idag och det fick räcka. Vill inte må så dåligt som jag mådde igår eftersom att jag ska jobba 18-lås ikväll. Fram tills att jag börjar jobba ska jag mestadels softa och vila men ska försöka börja packa lite, laga mat och så där. Jonna kommer förhoppningsvis hit en sväng sen också :) I morgon eller på Fredag blir det Marieberg för att växla pengar inför Tyskland-resan! Cant wait, cant wait!

Lördagen ser jag absolut inte fram emot. Vädret ska vara galet bra och jag ska jobba. Jag gillar att jobba absolut men på Lördag ska jag jobba ca tolv timmar. Börjar ett på dagen och slutar lås/stängning. Vet aldrig hur sent det blir men någon gång ska vara den första att jobba ett riktigt långt pass! Det ska nog gå bra :)


2010-06-07

På Måndag, alltså den 7/6 åker jag till min älskade vän Carro som är i Tyskland!
Ord kan inte beskriva min längtan
och hur skönt det ska bli att se henne igen!
Ska bli så roligt att träffa Manuu, Pia, Lhus m.fl.
Jag är grymt taggad och mest av allt ska det blir så jävla skönt att äntligen få sitta ner och prata med min pärla!
Måndag ses vi i Karlsruhe, Tyskland!
Jag älskar dig hjärtat, cant wait!


Tisdag

Shit vilken dag! Jag vaknade vid nio imorse, träffade pappa en sväng och fick en sak av honom samt lämnade en sak som han skulle ha med sig hem. Jag gick sen upp, åt frukost, diskade och bäddade sängen. Plockade också rätt lite här hemma innan jag drog på mig bikinin och la mig på baksidan. Smörjde in hela mig med babyolja, funderar på att testa matolja i morgon, haha då tar det tydligen som fan! ;) Jonna kom efter ett tag och sen kom även Madde. Vi åt glass, lyssnade på musik, läste tidningar, umgicks och pressade som fan :) Robban kom förbi en snabbis och hälsade på. När Johan kom hem softade han och jag på baksidan medans Jonna fixade iordning sig i våran lägenhet. När hon var klar åkte vi till Karlslund där Tobbe och Madde mötte upp oss. Jag fotograferade Jonnas studentbilder och hon verkade riktigt nöjd så det kändes bra! :) Bara några få dagar kvar nu! Så glad för din skull gullan! Efter att vi var klara skjutsade vi hem Jonna och sen åkte vi till Gustavsviks campingen och spelade äverntyrsgolf Madde, Tobbe, Johan och jag. Vet ni vad? Jag vann, haha! Det händer i stort sett aldrig! Det gjorde min dag! :) Just nu glor jag på Desperate housewives och har nyss pratar med Erika i telefon! Det var inte igår! Saknar dig! Kvällen blir lugn som fan för jag är galet trött! Brun har jag blivit idag också! :D Livet!


Tisdag

God morgon! Jag har precis vaknat! Om en stund kommer pappa hit och lämnar en resväska till mig och sen ska han ta med sig en tröja som jag fått blodstänk på. Bättre om mamma och Vigdos tvättar den så fläckarna verkligen får bort! :) Hur som helst. Ska snart äta frukost, bädda sängen, diska, bära upp vinterjackor och skor på binden och så vidare. När det börjat bli lite varmare ute ska jag lägga mig på baksidan och sola. Robban, Madde och Jonna kom över senare! Ska bli riktigt chill. Senare i eftermiddagen ska jag fota Jonnas och Judits studentbilder också :) Nu blir det frukost och sen ska jag röjja!


Carro

Baby, jag sitter och tänker på alla galna tider!
Vilka minnen vi har skapat, vilka resor vi gjort och hur nära vi har kommit varandra!
Tänker på dig och saknar dig så mycket.
När man sitter här och skriver låter det så jävla fjolligt och låter så litet men när vi ses hjärtat ska jag visa dig hur mycket jag saknat, saknar dig!
Älskar dig min pärla och hoppas att du ler varje sekund av varje dag!
La familia, te amo!


Några låtar jag är totalt besatt av just nu!



Snowgoons Ft Buckshot, Reef the lost cauze & Chief kamachi - Make way



Reef the lost cauze Ft Ethel Cee - Not that easy




Vinnie Paz Ft Block Mccloud - End of days




Snowgoons Ft Block Mccloud, Sabac red & Lordwillin - Valley of death



Lord Lhus - Triple threat


RSS 2.0