Gävle

Anledningen till att jag bloggar så lite nu för tiden är för att lägenheten fortfarande renoveras och jag är ju just nu i Gävle. Umgås med mina underbara släktingar och vänner hela dagarna så känner inte för att blogga men just nu är vi alla tvärdäckade efter maten så tänkte skriva ett snabbt inlägg innan vi ska mysa framför tv:n hela kvällen. Igår var det Halloweenfest och jag, Maria, Micke, Milo och Robin drog hem till Joel där vi förfestade med en jävla massa annat folk. Lägenheten var liten och sen var proppad med folk. Snubben hade rökmaskin, laserlampa och massa sjuka grejer i sin lägenheten så det kändes som att man var på krogen hahaplus att alla som var där var utklädda. Vissa kostymer var helt sjuka! Bullen som var utklädd till Ali G hade nog lätt den skönaste! Kommer så klart bilder sen. Iallafall så åkte vi alla ca 30 pers ut till Engeltoffta där den anordnade festen hölls och det var så jävla mycket folk. Alla där var också utklädda så jag satt mest hela kvällen och bara glodde på folk men jag hade hur roligt som helst. Stötte på lite folk jag kände, umgicks med vänner och så vidare. Förutom festen igår har jag umgåtts mycket med Maria och vi har gått en del på stan, träffat Madde M, lunchat med Danne och Glenn, shoppat lite smått, ätit god mat, tagit promenad ner till havet med Pia och Mathias med mera. Jag har det helt enkelt hur bra som helst och stannar tills på Onsdag i stället för Tisdag för att få umgås lite mer! :)

Vi ses när vi ses.


Trötter

Dom senaste dagarna har jag mest softat med Jessica, Josefine, Jocke, Jonna, Rikard, Marcus, Anna och förstås Madde och Tobbe som jag och Johan bor hos just nu. Känner mig så stressad över att få lägenheten fixad och klar men vi får ta det som det kommer och göra det bästa av situationen. På Fredag åker jag till Gävle och ska vara där tills på Tisdag. Ska umgås med min älskade släkt/familj, träffa vänner och hitta på en massa roliga saker. I morgon blir det Marieberg/Ikea för att handla lite prylar och sen jobbar jag Onsdag, Torsdag, Fredag innan jag drar :)

Idag kom Carro och Manuu hem till Sverige! ;D


Sabac red


Fredag

Igår jobbade jag 14.00-22.00 och det gick hur bra som helst. När jag slutade vart jag hämtad av mamma, Vigdisoch Thomas som skjutsademig till Jessica där hon, Jocke, Jossan och Peter var med Baloo och Iris. Vi alla softade i soffan,glodde på Idol och tog det lugnt. Madde och Tobbe plockade upp mig en, två timmar senare och vi åkte förbi Marcus och Anna en stund och pratade lite med dom innan vi åkte hem till Madde och Tobbe och sov :)

Idag är det Lördag och jag och Madde ska snart iväg till en ny inredningsbutik som öppnar idag :) Vi ska sen förbi Anna och ta en fika med henne och så måste vi till min och Johans lägenhet och hämta kläder, skor, smink och grejer tills ikväll. Ronja är i Örebro så ikväll blir det lite fest och sen troligtvis krogen :)


Planer

Jag har inte bloggat så mycket den senaste tiden men det är ju för att lägenheten målas och tapetseras. Nissarna skulle också fixa fönstrena eftersom att dom inte går att stänga ordentligt. Men men det är bara att vänta och vänta tills det blir klart. Jag och Johan bor som sagt just nu hemma hos Madde och Tobbe och det går hur bra som helst. Den här månaden som kommer händer det massor! Det blir en hel del jobb, ska fixa med lägenheten när den är klar, Ronja är här i helgen och då blir det fest, Carro kommer hem nästa vecka och det har jag väntat på galet länge nu, ska åka till Gävle och vara där några dagar, det blir Sthlm för att se Jedi mind tricks och Ill Bill m.fl. och sen kanske jag ska opereras. Jag vet attoperationen blir av, vet bara inte när. Känns jävligt jobbigt men känns lite onödigt att skriva om det så dettaär vad som händer i November!

 

Nu är jag hos Madde och Tobbe, ska snart hem till min och Johans lägenhet och hämta lite saker och sen ska jag till arbetsförmedlingen och fixa en sak. Jobb 14.00-22.00 i dag och sen är jag ledig hela helgen!


Projekt

Imorse jobbade jag 06.00-10.00 och när jag slutade fick jag skjuts hem av farmor! Tack så mycket för det :) Väl hemma bytte jag bara om och sen gick jag och hämtade Baloo. Vi gick till Jonna och sen gick vi tre upp på stan, mötte upp Jonnas mamma och sen gick jag tillbaka till norr. Väl hemma la jag mig i soffan och Baloo bredvid mig. Vi somnade båda två och när jag vaknade gick jag över till Anna som lagade mat med sin pappa. Har aldrig träffat hennes pappa förut så det var trevligt :) Annas kompisar dök sen upp och jag stannade en stund innan jag gick hem till Jessica med Baloo och väntade på henne. Eftersom att jag hade lite att göra så diskade jag och plockade lite och när hon kom hem vart hon jätteglad :) Jag gick sen hem och fram tills nu har jag plockat i lägenheten. Kao säger jag bara! I morgon kommer det ju hit folk som ska tapetsera och måla hela lägenheten så nu ska alla möbler upp på vinden och ställas i mitten av alla rum. Believe me det är ett projekt så det är vad jag och Johan ska fixa med ikväll. Förhoppningsvis kommer älsklingen snart hem med pizza, Im starving! :) Förresten så kommer jag inte kunna blogga mkt den närmsta veckan eftersom att jag och hjärtat inte kan bo i lägenheten när den fixas så vi ska bo hos Madde och Tobbe så mycket som bara går :) Hörs när vi hörs!


Söndag

Jobbat 10.00-16.00 idag och efter jobbet åkte jag till Jocke där jag träffade Jessica, Peter och Jens. Jag tog med Baloo (en hund) hem, bytte om, pussade på Johan och sen tog jag en promenad runt Rynningeviken med Baloo. Vi gick förbi Madde och Tobbe på vägen hem och kollade hos dom för dom hade möblerat om, städat och gjort det så fint! :) Väl hemma blev det vitlöksbröd och Ensam mamma söker med min älskling. Nu är jag hemma efter att ha varit förbi Jessica, Jossan, Peter och Jocke och lämnat Baloo. Om en stund ska jag däcka. Jobbar 06.00-10.00 i morgon bitti och sen är jag hundvakt till Baloo :)


Lördag

Igår morse gick jag upp, åt frukost, klädde på mig och åkte till jobbet. Dagen rullade på fort och det var troligtvis eftersom att jag bara jobbade sex timmar. Det gick hur bra som helst iallafall och direkt när jag slutade åkte jag hem och tog det bara lugnt några timmar innan jag hoppade in i duschen och jag förbi Jessica som förfestade med Madde P och Simone. Jag sprang sen upp till Josefine och Iris en sväng och sen ner till Jessica igen. Jag cyklade till Ica och köpte hundmat, tillbaka till Jessica, lämnade hundmaten, pratade lite snabbt och sen cyklade jag till slut till Madde och Tobbe. Vi spenderade kvällen med Marcus och Anna, god mat, spel och en massa prat :) Det var en riktigt soft kväll. Vid halv tio cyklade jag förbi Jessica en snabbis och där var bland andra Jens en kille som jag inte träffat sen jag var liten och gick på Almbro skola, haha! Så det var roligt! Efter typ fem minuter där cyklade jag hem, pratade med grannen en sväng och sen däckade jag strax efter tio. Så himla skönt :) Idag är det Söndag och klockan 10.00 är det jobb till 16.00.


Necro @ Hip hop kemp performing Whos ya daddy!


Haha, såg mig och Carro i det här klippet!


Bästa som hänt mig! Hip hop kemp 2010!


Ladu luck


Ord kan verkligen inte förklara!


Good night


Lord Lhus - Triple threat


Work

Nu ska jag däcka!
I morgon blir det jobb 10.00-16.00!
Natti!


Iris


Foto: Jag.


Graffiti


Foto: Jag.


Puppy

Ska snart lägga upp lite bilder på en engelsk staffordshire bullterrier valp vid namn Iris!


Fredag

Jag och Johan vaknade imorse och fy fan vad underbart det var att ha honom hemma.
Vi hade det så mysigt på morgonen, kramades och det var inge brottom att gå upp eller någonting.
Mys!
På morgonen åt vi en god frukost, kollade på tv och tog det lugnt tills vi var tvugna att cykla till Kraft måleri.
Väl framme stod vi och velade ett bra tag bland alla tapeter tills vi till slut bestämde oss.
Så nu har vi sagt vilka tapeter vi ska ha i hela lägenheten och på Tisdag kommer dom hit och sätter igång.
Väl hemma tog vi det bara lugnt igen tills Josefine kom över och då tog vi lite kort på hennes valp Iris.
Vi gick sen upp för både Josefine och jag är förkylda.
Väl uppe var Johan klar med maten så vi åt alla tre och sen åkte Johan till Fellingsbro.
Jag, Jossan och Iris låg däckade i soffan och glodde på tv tills mamma och Thomas kom hit.
Dom hämtade med sig mina och Johans köksmöbler för att få lite mer plats här och dessutom ska jag måla om dom senare.
Nu är jag själv och ska försöka ta ett bad, vila, äta och kolla på någon film.
Måste tyvärr också plocka lite här hemma eftersom det ska tapetseras efter helgen.
Längtar!


Skön dag


På bilderna: Jag och Madde. Foton tagna av: Tobbe!


Fredag

Igår morse när jag vaknade hostade jag konstant.
Det var så galet jobbig och vägrade ge sig så jag ringde jobbet, sjukanmälde mig och låg hemma hela dagen.
Johan kom hem på kvällen, äntligen och vi kollade på film och tog det lugnt tills vi gick och la oss.
Idag mår jag lite, lite bättre hostar iallafall inte lika mycket och det är riktigt skönt!
Ska ta det så lugnt som möjligt idag så att det släpper helt.
Jobbar Lördag, Söndag och då vill jag inte vara sjuk!


Torsdag

Sjuk :(


Sleep


Trött är jag!
Ska strax sova och gå upp relativt tidigt i morgon.
Jobbar 14.00-22.00 i morgon och sen 07.00-16.00 på Lördag och Söndag.
Jag är alltså ledig på Fredag men ska vara barnvakt från 07.30-14.00 ca så därför sover jag i Bäck i morgon.
Mys, mys, mys!
Hoppas
att jag får med mig Madde!
Nu ska jag däcka, sov så gott!


Onsdag

Idag har jag varit hemma hos Jessica med henne, Madde P och Jocke hela dagen. Först på morgonen när jag kom hem till Jessi var Fanny där så vi tre satt och pratade lite och sen kom Jocke dit. Det blev lugnt och vi var rastlösa som fan så innan vi åkte och plockade upp Madde P på hennes jobb så åkte vi runt och kollade lite på stan. När vi hade plockat upp Madde åkte vi till Partaj ute i Marieberg och glodde lite och sen åkte vi hem till Jessica. Jessica styrde upp så jävla god mat! Tack som fan för den kan jag säga! :) Mm, mm, mm! Du måste lära mig att laga det där alltså! :) Resten av kvällen har vi ätit godis, softat i soffan framför tv:n, berättat sjuka historier och bara haft det jävligt bra. Det var en riktigt bra ledig dag! Natti!


Jedi mind tricks, Ill Bill, Q-unique, Freestyle & D-stroy

Den 18:de November blir det konsert i Stockholm!
I cant fucking wait!


D-Stroy - The show must go on

The arsonists - Venom

Jedi mind tricks Ft Sean Price - Blood runs cold

Ill Bill Ft Necro & Goretex - Glenwood projects


Vinnie Paz - Same story

You came into my mother’s life at the right time/
More than a stepfather, more of like a lifeline/
She ain’t really had happiness since my pop died/
She was living, but living is always not alive/
And my mama should be treated like a queen/
You gave her every thing she ever needed like a queen/
Probably the most gentle G I ever seen/
The love y’all shared I never seen in human beings/
Y’all were together twelve years, never no fights/
Not even a little argument, that was so nice/
Three of us eating dinner together most nights/
Working seven days a week, that ain’t no life/
But never once did I hear you complain/
Even when they let you go, never here you would blame/
It take a real man to walk through the rain/
It was a real man that got sick and fought through the pain/

I walked in that morning, I knew something was wrong/
I tried to talk to you ‘Roc you didn’t respond/
I called 911 and then ran for my moms/
Waited for the ambulance and I tried to be calm/
Moms went with you, I stayed and held down the fort/
I was nervous, I was crying and really distraught/
I was alone by myself, just left with my thoughts/
Mommy called told me that you had a stroke at at four/
I ain’t seen a hospital since my father died/
I don’t like it there, memories is locked inside/
When I walked inside the room, we started to cry/
I was just so happy that you was alive/
And you told me how much that you hate the hospital/
And that they thieves and trying to keep their pockets full/
I think I hold myself a little bit responsible/
When you was smoking all the time, I wasn’t stopping you/
Never the less, you came home and that was real/
A lot of therapy and doctors gave you lots of pills/
You couldn’t drive anymore, you had to stop and chill/
And that’s too much for anybody, that can stop your will/
But you never got back to your norm/
You was proud didn’t want any help from my mom/
I left for tour and you asked me how long I’d be gone/
And I could see inside your eyes you knew something was wrong/
I got back, mommy told me you was sick again/
Couldn’t believe that we was going through this shit again/
I love you ‘Roc and I’m always going to miss you friend/
And for me it’s just the same story, different pen


Fashawn


Mr. Hyde


Foto: Jag.


Time too sleep


Jag är helt slut!
Hade tänkt sitta här och greja med bilder och lyssna på musik men jag orkar inte.
Ska sova nu så jag kommer upp i relativt bra tid i morgon och förhoppningsvis mår jag ännu bättre då.
Ni får sova så gott.
Natti!


Tisdag

Vaknade imorse, gick upp, tog en dusch, fixade mig lite, klädde på mig.
Pappa plockade upp mig och vi åkte och hämtade mamma på hennes jobb.
Pappa skjutsade oss till Marieberg där och jag mamma gick runt i flera timmar.
Jag fick ett par riktigt feta humörjeans, ljusa med slitningar som jag gillar som fan!
Tack så mycket mammosh!
Vigdis plockade upp oss när vi var klara och då åkte vi hem till mamma och pappa.
Jag fick mat, hookiefilé (fisk) och potatis så jävla gott!
Pappa var tyvärr inte hemma men skrev en liten lapp till honom!
Vigdis skjtusade sen in mig till stan och jag gick hem till Jessi.
Softade där med henne, Jossan, Peter, Iris och Jocke.
Vi har bara tagit det lugnt, kollat på Desperate housewives och Jessica testade mina nya baggy jeans.
Haha, sjukaste jag sett!
Nu är jag hemma, trött som fan så det blir lugnt en stung och sen sova :)


Febrig och trött

Gick upp klockan fem imorse och var på jobbet vid 06.00! Dagen gick fort som fan och jag och mina jobbarkompisar fick massor gjort! Känns hur bra som helst minus febern men men värre kunde det varit. Efter jobbet åkte jag hem till mammsen och pappsen en sväng och glodde på tv med mamma och Vigdis, umgicks o.s.v. Nu är jag hemma och ska däcka snart!


Sick

Den här dagen har inte varit bra.
Jag mår inte bra, är på väg att bli sjuk känner det så väl i kroppen men men måste upp och jobba imorgon ändå.
Klockan nio ikväll ska jag ligga i sängen och sova har ett 12-timmars arbetspass framför mig i morgon!
Natti!


God natt


Jag är alltså så trött!
Men jag tror ändå att det blir en bra dag imorgon!
Borde bli en del folk och det gillas skarpt!
Nu måste jag sova, hoppas att grannarna inte har fest bara för då förstörs allt!
God natt!


B-boy


På bilden: Arthur. Foto: Jag.


Sköna dagar


På bilden: Älskling, Per, Tobbe. Foto: Jag.


Emilia


Foto: Jag.


Livet


Trött jävel

Igår kväll gick jag, Johan och Jonas över till Anna och Marcus. Tobbe, Madde, Per, Kajsa, Viktor och några andra var redan där så vi satt i soffan och pratade, lyssnade på musik och umgicks. Anna fick en present av oss som hon verkade tycka om så det var guld! Lite senare kom mer folk och då spelade vi lite spel och alla drack som vanligt men inte jag, haha! Tråkig? Nej, det tycker jag faktiskt absolut inte! Tråkigt var dock att jag var tvungen att gå hem klockan halv tio eftersom att jag skulle upp tidigt idag. Väl hemma plockade jag rätt på allt smink handdukar, glas o.s.v. Jag gick sen och la mig för att decka men grannen hade fest som vanligt så jag hämtade min iPod och försökte lyssna på musik för att somna men det gick inte heller så stängde av musiken och hade bara hörlurarna i och dom funkar typ som öronproppar. Det funkade helt okey och jag somnade, vaknade, somnade, vaknade. Nästa gång ska jag knacka på och prata med dom för jag orkar inte med deras höga musik mer. Har pratat med grannar förut och det är inga sura miner längre så det är fan värt. Dom borde förstå. Skit samma jobbade iallafall 07.00-16.00 idag och väl på jobbet städade jag gymet i ca två timmar och hela dagen var det simtävlingar på jobbet så jag fick mest bevaka och spola när det var pause. Dagen gick fort och allt gick bra så jag är nöjd! I kväll blir det bara lugnt, har precis träffat Jonna en sväng och senare ska jag träffa några vänner, umgås och sova tidigt igen eftersom att jag börjar 07.00 då igen! :)


Fest

Nu har jag, Johan och Jonas ätit mat.
Om en liten stund ska vi gå över till Anna och Marcus som har fest idag!
Jag ska som sagt tyvärr gå hem tidigt men men ska bli kul att umgås med allt folk!


Night

Efter en lång härlig dag ute i Bäck är jag nu tillbaks hemma i stan.
Nu blir det dusch, fixa mig och äta med Johan innan vi ska hem till Anna.
Hon fyller år på Söndag så idag ska vi hem till henne och fira med en jävla massa annat folk.
Det blir en tidig kväll för mig för jag jobbar en del dom närmaste dagarna.
Ha en bra kväll allihopa, det ska jag!

Lördag: 07.00-16.00
Söndag: 07.00-16.00
Måndag: 06.00-18.00


Necro & I


Foto: Jag.


DJ Illegal of the Snowgoons


Foto: Jag.


Ppl @ Royal arena


Foto: Jag.


Foreign beggars


Foto: Jag.


Juggaknots & Freddie Bruno - New Money


Ungarna sover så jag har lite att göra

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Olivia och Emilia.
3. Hur lång är du? 168 cm.
4. Vad har du för väder? Mulet.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? The bee movie, riktigt bra barnfilm!
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Ja då :) Trött på det här för idag bara :) Själv? Puss
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror helt på.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.
9. När såg du senast din mamma? Igår.
10. Icke godkänt i något ämne? Har icke godkänt i några ämnen.
11. Mvg i något? Ja.
12. När vaknade du idag? Halv åtta.
13. Vilken är din favoritplats? Har ingen absolut favoritplats men absolut platser där jag mår bra och känner mig fri.
14. Vilken plats föredrar du minst? Utomlands.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Det får tiden utvisa.
18. Hur många kuddar har du i sängen? Ca sex stycken.
19. Var har du bott/bor? Alltid bott i Örebro.
20. Tycker du om kinamat? Älskar!
21. Tycker du om kaffe? Hell no!
22. Vad dricker du helst till frukost? Ett glas multivitamin.
23. Kan du spela poker? Nej.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Nej.
25. Vill du ha barn? Ja.
26. Kan du några andra språk än svenska? Jag kan tala engelska och lite spanska.
27. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Båda-
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor, inredning, resor, konserter.
30. Är du cool? Det tror jag inte.
31. Kan du rulla med tungan? Nä.
32. Vem är den roligaste människan du känner? Diana på mitt jobb, för skön!
33. Vad har du för ringsignal? Necro - Whos ya daddy!
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja fast hemma hos mina föräldrar.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En sax.
36. Kan du byta olja på bilen? Nej.
37. Vilken var den senaste boken du läste? Så dumt!
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? Ja.
39. Dansar du i bilen? Dansar, nej men händer att man blir lite carried away och rör sig lite haha!?
40. När var du i kyrkan senast? Ingen aning.
41. Hur många hål har du? Hål har vi alla lite här och där.
42. Har du någon piercing? Nio i öronen och ett i naveln som inte växer igen.
43. Har du någon tatuering? Inte än.
44. Gillar du någon just nu? Jag mer älskar mina vänner, min pojkvän, min familj och så vidare.
45. Händer ikväll? Fest hemma hos Anna och Marcus.
46. Provat röka eller snusa? Ja.
47. Har du pojkvän/flickvän? Ja, min pojkvän.
48. Vad är ditt mobil nummer? Skulle jag aldrig ge ut.
49. Vad ska du göra ikväll? Svarade nyss på den frågan?
50. Har du några syskon? Jag har en halvbror.
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? Abbonemang.


Tickets

Jag har precis köpt min biljett tills jag ska se Jedi mind tricks & Ill Bill!
Dom kommer att backas upp av Q-unique, Freestyle & Arsonists den 18 November 2010!


Fredag

Imorse klockan åtta var det meningen att jag skulle gå upp, klä på mig och dra till gymet men Madde ringde mig halv åtta och frågade om vi skulle åka ut till Bäck för Malin behövdes på jobbet och då behövde hon barnvakt. Självklart sa jag ja så en halvtimma senare plockade Madde upp mig och vi åkte ut till hennes föräldrar och hennes systers familj. Vi pratade lite med Malin men hon drog rätt snabbt och Madde och jag drog på kidsen deras kläder och gick hem till Maddes föräldrar där dom grejade i köket som vanligt :) Mathias var också där så vi pratade lite med honom och allt annat byggfolk och sen satt vi i soffan och kollade på The bee movie, hann inte se hela men fy fan vad bra den verkar! Olivia somnade i min famn, bästa jag vet! :) Så mysigt! Nu har Madde dragit till jobbet så jag är själv med ungarna hemma hos Maddes syster Malin. Olivia hoppar i sin hoppgunga och sjunger lite för mig så det är hur soft som helst! Emilia kollar på film och så här ser det alltså ut :) Nu ska jag mysa lite med kidsen tänkte jag! :)


Dope music


Sommar är livet


På bilderna: Jag och Madde. Foto: Tobbe. Redigering: Jag.


Reef the lost cauze

j
Foto: Jag.


Trött

Tränade med Madde imorse, vi var riktigt duktiga!
Väl hemma blev det frukost, dusch och så tog jag det lugnt.
Jobbade 14.00-22.00 och idag på jobbet hade vi möte och jag har fått mer tider.
Underbart!
Nu är jag hemma iallafall, fick skjuts hem av Tommie så jävla snällt!
Tack som fan!
Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen sova för i morgon blir det upp tidigt igen!


Lord Lhus


Foto: Jag.


Snowgoons Ft Brainstorm, Jaysaun & Edo G - Raining


Just another picture


Evidence


Immortal technique & Diabolic freestyle


Music


18 November 2010, live in Sthlm! I cant wait!


Torsdag

Mamma och Thomas hämtar mig strax efter tolv och då ska vi åka och handla lite.
Jag jobbar sen 14.00-22.00 och när jag slutar får jag skjuts hem av Tommie!
Tack som faan för att jag får åka med dig, du är guld värd!
När jag slutar ikväll blir det raka vägen hem och sova så jag orkar upp tidigt i morgon igen!
Hörs kanske senare!


Necro & Mr. Hyde!


Foto: Jag.


Decka

Idag har jag lyckats städa lite här hemma och så har jag umgåtts med Madde, Anna och Jennie som kom förbi.
Johan och jag har också lagat käk och bara tagit det lugnt hela kvällen.
Nu ska jag kolla på tv en stund och sen sova för i morgon blir det träning och sen jobb 14.00-22.00.
God natt!


Talib kweli @ Hip hop kemp


Foto: Jag.


Uppsala

Torsdag: På Torsdag mitt på dagen åkte jag och pappa mot Uppsala. Vi stannade på vägen och käkade på Hummelsta och köpte såklart också lite godis på Sveriges största godisbutik innan vi åkte vidare. Väl framme i Uppsala gick jag runt på stan och kollade lite medans pappa åkte ner till ett ställe och plåtade lite fåglar. Jag hittade varsin present till Adam och Noel på stan och så köpte jag en t-shirt till mig själv på New yorker i riktigt feta färger! När vi var klara åkte vi mot brorsan och det var så jävla roligt att se honom! Det var för längesen nu, tror det var i Februari sist om jag inte minns fel och innan dess var det i Maj så nu är det dags att börja ses oftare kan jag säga! Adam och Noel kom hem efter en stund och det blev en massa kramar och mys. Maria släppte av dom så vi fick även träffa henne och hennes lilla bebis Theo. Det var både jobbigt och roligt att träffa brorsan och grabbarna igen. Jobbigt för att vi ses så sällan men resten är så klart bara roligt! Saknar er varje dag ska ni veta! Pappa skjutsade hem Adam och Noel till Maria på kvällen innan han åkte hem till Örebro så jag var kvar med brorsan och vi satt och bara pratade om allt i flera timmar och plötsligt var klockan tolv! Det finns så mycket att prata om när man inte haft tid att verkligen sitta ner och prata på flera år! Uppskattar den tiden med dig ska du veta brorsan! :)

Fredag: Vaknade upp, hjälpte brorsan med disk och tvätt eftersom att han nyligen opererat axeln och sen packade jag alla mina grejer och klädde på mig. Jag och brorsan åt frukost, pratade lite och kramade om varandra innan jag gick till bussen och åkte till centralen i Uppsala där Madde och Ellen mötte upp mig! :) Vi åkte mot Österbybruk och väl framme hos Erika blev det kramar och gos och så sa vi hej då till Erikas familj som skulle åka mot Örebro. Vi var också tvungna att dra iväg så vi satte oss i bilen och åkte till gården där vi skulle rida turridning med islandshästar! Fy fan, vad värt det var! Oftast när vi tjejer ses är det festa som gäller så det var så jävla roligt att göra någonting annat! Vi var ute och red i två timmar och det blev hela 1,5 mil. Alla hade ont i röven efteråt kan jag säga och på en massa andra konstiga stället där man använt muskler man inte var van vid. Det var iallafall hur kul som helst! :) På vägen hem fick vi punka och jag skulle verkligen vilja skriva hela historien om det för det var riktigt jävla roligt men det blir en bok så jag skippar det och säger helt enkelt bara att vi hade en jävla tur att en tjej stannade och hjälpte oss! Vilken jävla brud alltså! Hon jobbade som brandman på brandstationen där Erika jobbar och dessutom hade hon jobbat som bilmekaniker innan. Hon hade verktyg och hela skiten så tog bort det sönderslitna däcket och satte på det nya! Ängeln, tack som fan för det! Vi hade turen med oss kan jag säga! Väl tillbaka i Österbybruk åkte vi till Ica och handlade mat, kom hem till Erika, lagade mat och tjejerna drack vin, cider och allt möjligt! Kvällen spenderades hemma hos Erika med spel, spel och åter spel. "Med vilda gester" fy fan, livets spel alltså! Vi gick och la oss relativt tidigt! :)

Lördag: Vaknade upp och vi gick ner och satte oss i soffan. Stina och Emil hade kommit på natten så vi alla åt en god, fet frukost och på dagen låg vi mest i soffan och kollade på film, sov lite smått och bara mös. Framåt eftermiddagen började vi fixa oss och när vi var klara gick vi upp till stan/byn, haha och käkade pizza. Vi gick sen hem till Erika, hämtade alla grejer och sen gick vi ner till simbadet. Vi hade en hel stuga för oss själva (samma som sist) men ett litet rum där det fanns bord, stolar, bänkar och så vidare samt bastu. Utanför stugan fanns badtunnan med bord och stolar precis vid vattnet, dusch, badrum och allting. Där festade vi hela kvällen med en massa jävla härliga människor, hög skön musik och fylla på sina håll haha! Nykter som jag är höll jag koll på det och dom felsta! ;) Det var iallafall en riktigt jävla rolig kväll.

Söndag: Har nog aldrig sett så slitna människor i mitt liv och det fick mig att må ännu bättre, haha! Ledsen tjejer, älskar er men det var faan roligt att se er så bakfulla! :) Vi låg i soffan hela dagen och glodde på tv. Vid fyra pussade och kramade vi Erika hej då och åkte mot Örebro.

Erika, tack som fan för den här helgen. Värdesätter det galet mycket för det är så jävla roligt att vi håller ihop, nu måste vi bara försöka ses iallafall lite oftare och hitta på mer roliga saker! Du är guld värd och vi saknar dig ska du veta! Kärlek!


Lhus, me & Manuu


Foto: Carro.


Sabac red


Foto: Jag.


Soft


Jag i Tyskland


Foto: Carro.


Carro & me before the Fashawn & Exile show


Germany


Antihelden & Lord Lhus @ Hip hop kemp 2010!


På bilden: Antihelden & Lord Lhus. Foto: Jag.


Antihelden - Gluehbirnengesellschaft


Fabian Q Antiheld


Foto: Jag.


Nu måste jag ta tag i mig själv och den här äckliga lägenheten


My baby wants to eat your pussy


Exile & me


Olivia


Foto: Jag.


I brist på bilder


Evidence Ft Krondon - Solitary confinement


Biko - Sunday


Sadat X Ft Pete Rock - Turn It Up


Q-Unique - Crack Era


Fashawn Ft Planet Asia - Come on baby


E Reece Ft Dasha - Confessions of a Dreamer


Burnz - Rising Son


Black EL x Durkin - 100 Miles


Vinnie Paz Ft R.A the rugged man - Nosebleed


Private show


Onsdag

Halv åtta imorse mötte jag Madde och vi cyklade till gymet.
Vi körde en halvtimma på konditionsmaskinerna.
Jag körde på crosstrainern och det blev fyra km så det kändes bra efteråt!
Efter konditionen gick vi ner till gymet och körde mage, armar, ljumskar o.s.v.
Kändes bra som fan att börja dagen med träning.
Nu har jag precis ätit frukost, ska städa och plocka här hemma för det ser förjävligt ut kan jag säga!


I love you


På bilden: Erika och Maddestranden i Halmstad år 2009! Foto: Jag.


La familia


På bilden: Min bror David, hans söner Noel och Adam och min pappa Staffan.

Jag är så glad att vi äntligen tog tag i att ses för nu var det för, för längesen!


Tegnérparken



På bilderna: Carro. Foto: Jag.


Varit barnvakt till Olivia hela dagen! Mys, mys, mys!


Foto: Jag.


18 November 2010!

Jag ska se Jedi mind tricks igen! Och Ill Bill! Haha, jag mår så bra! :D


Q-Unique, Ill Bill & Slaine (La Coka Nostra)


Royal arena



More photos from the best trip i have ever been on



M & D


På bilden: Manuu och Derk visar sina Snowgoons-tattoos! Foto: Jag. Redigering: Jag.


Mixed photos from Germany, Swiss & Czech republic 2010!



Måndag

Idag har jag tränat och umgåtts med Karolina, Madde och Anna.
Nu blir det tv och mys med Johan och i morgon är jag barnvakt till Olivia!


Österbybruk


Foto: Jag.


Saknar er redan


På bilden: Noel och Adam. Foto: Jag.


Silhuett


Foto: Jag.


Ellen softar


Army of the Pharaohs - Dump the Clip


Music


På bilden: Freeway på scen i SwissRoyal arena. Foto: Jag. Redigering: Jag.


Örebro

Hemma igen och har haft det mysigt med Johan hela kvällen.
Måste sova nu för i morgon bitti är det back to reality och träning igen.
Bloggar och publicerar bilder i morgon om jag hinner!


Jag drar

Östebybruk nästa!

RSS 2.0